ס ק י ר ת נ ו ש א |
avitemkin |
נשלח - 25/03/2012 : 14:04:27 אתמול, בדרכי חזרה לירושלים משכונת התקווה, פגשתי את אלהים. לא עניין קטן שכופר אתיאסט כמוני יפגוש את אלהים, לכן כאשר ראיתי אותו מבקש טרמפ, עם צעיף אדום שחור, ליד היציאה לאיילון דרום, עצרתי לו. מיד פתחתי בסדרה של האשמות וטענות. "הבטחת לנו עליה כל שנה. הבטחת לנו ששום בונקר לא יעצור אותנו. אמרת לנו, הפועל כל שבוע ינצח". שמע אלהים והתמלא תדהמה. אני הבטחתי כל זה? איפה? בפורום, ענתי לאל. בפורום אמרו שאתה אישית הבטחת לנו רק עליות, ישר לגמר הצ'מפיונס, ובצד גם שלום עולמי. שמע, אמר אלהים, אני אף פעם לא נוהג להבטיח לאוהדי כדורגל שום דבר. אחרת אתה יודע כמה נודניקים היו מתחילים לדפוק תפילות? אבל השיר אומר אתה אדום שחור, מיהרתי לציין. אז למה למה למה לא לארגן לנו איזו בעיטה לשער כל שבע דקות? את זה תשאל את שי, אמר אלהים. בכל זאת הוא הנציג שלי בקבוצה. אבל בעניין השחור אדום יש לי מה לומר. תגיד, הוא אמר, לפני שש שנים כמה זמן נתת להפועל לחיות? שנה, שנתיים, לא יותר, עניתי. אהההה, והנה הפועל חיה ובועטת.... ובאותו עניין לפני שש שנים היו לך סאסי ויונה שירקו לך בפרצוף. היום זה שונה? בטטטטחחחחח, עניתי. שיינפלד, שרצקי, גולה...אחד אחד משלנו. פה אלהים החל לחייך, ואז הוסיף. והיום יש לכם ילדים ביציע, ומשפחות שבאות, ופורום,....ואתה עדיין חושב שזה לא נס קטן? אני: לא מאמין בנסים, זה הכל פרי עמלם של אנשים שעובדים קשה.... god: טוב לא נכנס לזה, אבל עובדה: לפני שש שנים היו צוחקים עליך כאשר אמרת את מי אתה אוהד. היום אין אוהד כדורגל בישראל שלא מקנא בך באיזה שהום מקום.... אני: נכון, אמרתי. אבל למה למה למה אלהים הפסדנו לכפר שלם ולאורטודוקסים? אלהים: וואלה, כי זה הפועל. אבל מה שחשוב זה יש הפועל בירושלים, שהיא חיה, שהיא מקהילה אנשים, שהיא יוצרת סערת רוחות, שיש כל כך הרבה אנשים שזה חשוב להם שיש קבוצה, שיש עתיד. ובמילים אלה נפרדנו. הוא ירד מהמכונית והלך לדרכו, תוך שהוא שר שיר על יושבי היציע המזרחי. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 25/03/2012 : 22:37:14 מסכים עם קראנקו! הכל טוב ויפה אבל (אבל גדול) אם אנחנו רוצים להציב אלטרנטיוה לביתר צריך שתהיה לנו קבוצה בליגת העל. לא משנה כמה יפים ונחמדים נהיה כל עוד אנחנו בליגות המיזדיינות ביתר תמיד תסתכל עלינו מלמעלה. |
לאסלו צה |
נשלח - 25/03/2012 : 21:48:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
הקטע יפה מאוד אבל - יש בו בכל זאת משהו תבוסתני.
לדעתי (ואני שם זין על טוטח):
אנחנו הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בליגה. ואנחנו האוהדים הכי טובים (יפו אפילו לא מתקרבת אלינו, לא במשחקי בית ולא במשחקי חוץ, למעט במשחקה האחרון. יפו לא מתקרבת לממוצעי הצופים שהבאנו בליגה גימל!)
אנחנו מנוהלים הרבה הרבה יותר טוב מכל קבוצה אחרת בליגה (ובליגה הלאומית), ובתנאים של שקיפות והגינות
במשך פתיחת העונה הצגנו כדורגל טוב בהרבה מכל יריבותינו, חוץ מביתר כפר סבא (שבאמת נתנה משחק גדול מולנו, ולא ראיתי שום משחק אחר שלה)
הניהול המקצועי היה מעולה עד לא מזמן, והשחקנים שלנו נתנו תחת והשקיעו
אין שום סיבה נראית לעין שנראה כמו שאנחנו נראים החודש!!!!
אפשר לא לעלות, ואולי לא מגיע לנו לעלות, אבל אני מסרב לקבל את מה שקורה לנו עכשיו. ואני מקווה שהשגעון הכללי בליגה הוא עניין מנטלי ולא חרא אחר
אם לא לעלות - אז לא לעלות בצורה מכובדת, לא כמו קבוצה שנותנת ארבעים אחוז מהפוטנציאל שלה. אלוהים לא הבטיח לנו לעלות, אבל הוא כן הבטיח לנו שאם נילחם עד הסטף גם לעונה הבאה יהיה טעם אחר, בכל ליגה שלא נהייה
מלחמה! ואלוהים יהיה בעזרנו (או שלא)!
כל מילה בסלע. |
קראנקו |
נשלח - 25/03/2012 : 21:11:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ראוי לעשות מהדברים פוסטר ולתלות אותו בחדר ההלבשה, או לפחות לחלק עותק לכל אחד מהשחקנים.
ואפרופו: היום עברה בי המחשבה: ואם לא היתה הפועל קטמון ירושלים - איך היה נראה הכדורגל בירושלים, איך היו נראות הליגות הנמוכות? איך היה הסיקור התקשורתי שלהן? האם הליגות הנמוכות היו זוכות רק לכותרות שליליות ["אוהדי קבוצה X היכו את השופט, מהומה רבתי במגרש Y הביאה לפיצוץ משחק, שופט/אוהד/שחקן נדקר במהלך התפרעות ומצוי ביחידה לטיפול נמרץ במצב קריטי]
מומחים עולמיים באוננות עצמית. אל תתלו להם פוסטרים, אוי ואבוי.
בחייך, איך היה נראה הכדורגל בירושלים. מי שישמע , הוא היום נראה ממש בונדסליגה. טדי מלא, קבוצות העיר זוללות תארים, התחרות בשיאה ומגרשי הנוער החדשים מלאים בני-עשרה שריריים וספוגי ערכים שמתאמנים במרץ. תסלח לי בשפה שמית אחרת אומרים יאללה יאללה. אפשר להירגע, לרשום את עצמנו בליגה ג' ולהעביר סדנאות עידוד ופילנטרופיה לחבר'ה. אז זהו שלא. אני לא אומר שאבי טועה, ולא אומר שהוא לא מרגש. אני אומר שזה נהיה כמעט רפלקס הלטיפות האלו, וזו לא התשובה לכל מצב. |
davidkipod |
נשלח - 25/03/2012 : 19:18:09 בסוף המשחק נגד יבנה היתה לי ההרגשה ש"אלו הן שעותינו היפות ביותר". אבי, תודה על הקטע, כי אתמול היינו עמוק עמוק באדמה. |
קראנקו |
נשלח - 25/03/2012 : 19:02:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
הקטע יפה מאוד אבל - יש בו בכל זאת משהו תבוסתני.
מסכים.
|
amos |
נשלח - 25/03/2012 : 18:53:17 הקטע יפה מאוד אבל - יש בו בכל זאת משהו תבוסתני.
לדעתי (ואני שם זין על טוטח):
אנחנו הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בליגה. ואנחנו האוהדים הכי טובים (יפו אפילו לא מתקרבת אלינו, לא במשחקי בית ולא במשחקי חוץ, למעט במשחקה האחרון. יפו לא מתקרבת לממוצעי הצופים שהבאנו בליגה גימל!)
אנחנו מנוהלים הרבה הרבה יותר טוב מכל קבוצה אחרת בליגה (ובליגה הלאומית), ובתנאים של שקיפות והגינות
במשך פתיחת העונה הצגנו כדורגל טוב בהרבה מכל יריבותינו, חוץ מביתר כפר סבא (שבאמת נתנה משחק גדול מולנו, ולא ראיתי שום משחק אחר שלה)
הניהול המקצועי היה מעולה עד לא מזמן, והשחקנים שלנו נתנו תחת והשקיעו
אין שום סיבה נראית לעין שנראה כמו שאנחנו נראים החודש!!!!
אפשר לא לעלות, ואולי לא מגיע לנו לעלות, אבל אני מסרב לקבל את מה שקורה לנו עכשיו. ואני מקווה שהשגעון הכללי בליגה הוא עניין מנטלי ולא חרא אחר
אם לא לעלות - אז לא לעלות בצורה מכובדת, לא כמו קבוצה שנותנת ארבעים אחוז מהפוטנציאל שלה. אלוהים לא הבטיח לנו לעלות, אבל הוא כן הבטיח לנו שאם נילחם עד הסטף גם לעונה הבאה יהיה טעם אחר, בכל ליגה שלא נהייה
מלחמה! ואלוהים יהיה בעזרנו (או שלא)!
|
עופר ליברגל |
נשלח - 25/03/2012 : 18:06:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ואפרופו: היום עברה בי המחשבה: ואם לא היתה הפועל קטמון ירושלים - איך היה נראה הכדורגל בירושלים, איך היו נראות הליגות הנמוכות? איך היה הסיקור התקשורתי שלהן?
אני לא חושב שזה צירוף מקרים שמאז הקמתה של הפועל קטמון (טוב נו, גם קביליו יפו) פרחו אתרי אינטרנט נפלאים של הליגות הנמוכות, ונדמה לי שגם הסיקור בעיתונים היומיים גדול משהיה בעבר (אני לא באמת יודע, כי בעבר לא הייתי עוקב, לפחות לא מאז ילדותי כשחיפשתי תוצאות של מכבי ואס״א ירושלים, ושל בית״ר קטמונים). מן הסתם גם מעולם לא שודרו בטלויזיה משחקים מליגה א׳ עד השידורים שלנו נגד יפו ויבנה, ובטח לא משחקי ליגה ב׳ באתר ערוץ הספורט. עם זאת, בואו נקווה שבקרוב נעבור לסיקור יותר ״מיינסטרים״ ופחות ״אזוטרי״. ליגה א׳ זה לא מקום כיף להיות בו.
אני רוצה לעלות כמובן, אבל יש לי תחושה שיום אחד נתגעגע לשנים בליגות הנמוכות. משהו שנדמה לי שכל אוהד ספורט צריך לעבור |
רגל עץ |
נשלח - 25/03/2012 : 17:40:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ואפרופו: היום עברה בי המחשבה: ואם לא היתה הפועל קטמון ירושלים - איך היה נראה הכדורגל בירושלים, איך היו נראות הליגות הנמוכות? איך היה הסיקור התקשורתי שלהן?
אני לא חושב שזה צירוף מקרים שמאז הקמתה של הפועל קטמון (טוב נו, גם קביליו יפו) פרחו אתרי אינטרנט נפלאים של הליגות הנמוכות, ונדמה לי שגם הסיקור בעיתונים היומיים גדול משהיה בעבר (אני לא באמת יודע, כי בעבר לא הייתי עוקב, לפחות לא מאז ילדותי כשחיפשתי תוצאות של מכבי ואס״א ירושלים, ושל בית״ר קטמונים). מן הסתם גם מעולם לא שודרו בטלויזיה משחקים מליגה א׳ עד השידורים שלנו נגד יפו ויבנה, ובטח לא משחקי ליגה ב׳ באתר ערוץ הספורט. עם זאת, בואו נקווה שבקרוב נעבור לסיקור יותר ״מיינסטרים״ ופחות ״אזוטרי״. ליגה א׳ זה לא מקום כיף להיות בו. |
קטמון ותיק |
נשלח - 25/03/2012 : 16:39:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
קטע מקסים, אבי
מצטרף לחיים. ראוי לעשות מהדברים פוסטר ולתלות אותו בחדר ההלבשה, או לפחות לחלק עותק לכל אחד מהשחקנים.
ואפרופו: היום עברה בי המחשבה: ואם לא היתה הפועל קטמון ירושלים - איך היה נראה הכדורגל בירושלים, איך היו נראות הליגות הנמוכות? איך היה הסיקור התקשורתי שלהן? האם הליגות הנמוכות היו זוכות רק לכותרות שליליות ["אוהדי קבוצה X היכו את השופט, מהומה רבתי במגרש Y הביאה לפיצוץ משחק, שופט/אוהד/שחקן נדקר במהלך התפרעות ומצוי ביחידה לטיפול נמרץ במצב קריטי] |
חיים ברעם |
נשלח - 25/03/2012 : 16:16:10 קטע מקסים, אבי |
yarond |
נשלח - 25/03/2012 : 15:56:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
מקסים, אבי, תודה. עכשיו אפשר להתחיל את השבוע.
יש מצב להפיץ דרך הפייסבוק? נראה לי שזה יתפוס יפה - אני לפחות אשמח להפיץ לחברי.
גם אני |
avitemkin |
נשלח - 25/03/2012 : 15:45:49 מנדי אין בעיה. |
מנדי742 |
נשלח - 25/03/2012 : 15:41:12 מקסים, אבי, תודה. עכשיו אפשר להתחיל את השבוע.
יש מצב להפיץ דרך הפייסבוק? נראה לי שזה יתפוס יפה - אני לפחות אשמח להפיץ לחברי. |
לאסלו צה |
נשלח - 25/03/2012 : 15:17:43 לא הבנתי. הסעת את אמיר גולה טרמפ? |
yarond |
נשלח - 25/03/2012 : 14:29:09 אבי יפה כתבת ואני מסכים עם רוח הדברים אבל מותר קטמון מן ההיסטוריה הוא הרצון לנצח ולא להתספק רק בדברים הרבהים שיש לנו דרך אגב גם אלוהים וגם אתה שכחתם לציין את ליגת השכונות ואת בית הספר לכדורגל ואת שאר מפעלי הקהילה
לכן - אני לא מתנחם במה שיש לנו ולא מוותר על הרצון שלנו לעלות ליגה ואם לא עולים ליגה - צריך לבדוק איפה טינו ולתקן בסוף - המטרה שלנו היא להחזיר את האדום בירושלים למקום הראוי לו וזה בסדר שזה ייקח כמה שנים אל בסוף אנחנו צריכים להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל |
|
|