פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שכחו אותי בבית! יש עדכונים מהמגרש?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
amos נשלח - 06/11/2009 : 13:49:27
תנו איזה עידכון, משהו
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
danvel1 נשלח - 08/11/2009 : 21:32:09
לא יעזור כלום קטמון קבוצה של גברים, הטבלה מדברת בעד עצמה.
כדורגל מנצחים במגרש
אליה נשלח - 08/11/2009 : 19:11:01
אני מקווה ששיפוט כזה לא יחזור.אחרת אין טעם לשחק כדורגל.כ.....אמא של ליגה ג
עוגן ק. נשלח - 08/11/2009 : 17:33:23
כולנו מייחלים כמובן לשיפוט הוגן, אבל...
פרופורציות. גם לשחקנים ולמאמן שלנו ליגה ג' לא זרה. זה לא שהם איזה חבורה תמימה מאולם הקונצרטים. הרוב שחקני ליגה ג' ב', והאחד שלא התנסה בליגות הנמוכות - שבע לב אדום - ידע להתאים את עצמו לאופי המשחק. כשזה מתווסף לכך שהמשחק יהיה אצלנו מול קהל שלנו, המסקנה שאין ממה לדאוג יותר מידי.
קטמון ותיק נשלח - 08/11/2009 : 14:21:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

חוץ מזה, שימו לב לתגובות מתחת לכתבה הבאה על אל-הוזייל:
http://doublepass.co.il/story.php?id=720
בואו נקווה שביום ששי הקרוב יהיה שופט נורמלי, להבדיל מהשופט המחפיר שהיה במודיעין.

חייבים להקדים תרופה למכה.
פנייה מסודרת של ההנהלה לאיגוד השופטים עוד השבוע. בפנייה יפורטו טענותינו לגבי השיפוט במודיעין והתראה לגבי המשחק הקרוב יכולה להביא לשליחת שופט קפדן יותר או לפחות כזה שיקבל הנחיות מפורשות לשמור על השחקנים.
אולי לא יצא מזה כלום אבל בהחלט שווה את הנסיון.

מסכים עם גדעון ב- 100%. המשחק השבוע מאד חשוב לשתי הקבוצות, ולכן חשוב שיהיה בו צוות שיפוט בכיר יותר מהרגיל.
gideon נשלח - 08/11/2009 : 12:02:29

בואו נקווה שביום ששי הקרוב יהיה שופט נורמלי, להבדיל מהשופט המחפיר שהיה במודיעין.

חייבים להקדים תרופה למכה.
פנייה מסודרת של ההנהלה לאיגוד השופטים עוד השבוע. בפנייה יפורטו טענותינו לגבי השיפוט במודיעין והתראה לגבי המשחק הקרוב יכולה להביא לשליחת שופט קפדן יותר או לפחות כזה שיקבל הנחיות מפורשות לשמור על השחקנים.
אולי לא יצא מזה כלום אבל בהחלט שווה את הנסיון.
רגל עץ נשלח - 08/11/2009 : 11:52:48
המחזור הושלם במוצ"ש עם תיקו 1-1 בין אשקלון לחבל מודיעין, כך שחבל מודיעיו כעת עם 10 נקודות מ-5 משחקים, מאזן זהה לזה של בית-שמש, 3 נקודות אחרינו.

אמיר גולה נשלח - 07/11/2009 : 11:23:17
חייבים לציין שכפיר אמנם החמיץ המון אתמול (איזה שלושה שערים בטוחים), אבל הוא רץ המון, עזר בהגנה, חילץ כדורים. לא מעט פעמים הוא הוציא מתפרצת אחרי חילוץ כדור בקו החצי
מחאיי נשלח - 07/11/2009 : 04:14:08
מסכים עם חיים ובסון. בואו נפנים את סיפור שי אהרון, שבמשך שנים נתפס (במידה רבה של צדק) כשחקן הכי עצלן, מחמיצן ואנטי-כדורגל שיש. תראו אותו היום.

אני לא אומר להיות למינגים חסרי-ביקורת, פשוט לפתח יחס קצת פחות היסטרי כלפי שחקנים, במיוחד כשהם בעמדת החלוץ שהיא אולי הכי עדינה במגרש, במיוחד כשהצוות המקצועי איתן בדעתו שמדובר בשחקן מעולה עבורנו.
יואב בסון נשלח - 06/11/2009 : 22:47:55
תעשה מה שבא לך. תהנה
עדו האדום נשלח - 06/11/2009 : 22:31:17
אני לא חושב שאני צריך להתחשב בזה שהשחקנים קוראים את הדברים שנכתבים עליהם בפורום ובגלל זה אני צריך "לתת שקט" לשחקנים מסויימים. שהתקשורת תתן שקט זה בסדר, שהקהל ייתן שקט במשחק גם טוב ושהמאמן ייתן שקט באימונים מעולה. בפורום כותבים מה שרוצים. לא ?
יואב בסון נשלח - 06/11/2009 : 22:24:53
מבחינתי אני אשמח אם אתה תהיה החלוץ ונעלה ליגה . זכותך לחשוב מה שאתה רוצה על כפיר מבחינה מקצועית . אבל בכל זאת הוא שחקן שלנו ובוא ניתן לו שקט. כי גם אתה וגם אני יודעים שכפיר יתן הכי הרבה גולים העונה אז חבל סתם לרשום דברים. במוקדם או במאוחר זה ידבק לו.
עדו האדום נשלח - 06/11/2009 : 22:14:02
יואב בסון: אני דווקא חושב שההפך הוא הנכון. מה שכתבתי על כפיר מלול הוא לטובתו. עדיף לשחק לא טוב מאשר למכור משחקים. יש פה הרבה אנשים שבטוחים שהוא מכר משחקים בשנה שעברה. אני לא חשבתי כך אז וכמו שכתב קטמון וותיק זה סגנון המשחק שלו. לגבי היכולת ? יש ויכוח על זה שרק הוא אשם בכך שהיה 2-1 במקום 5-0 ? אני מאד מקווה שלירון זטוט או אלון סגיר יתפסו את מקומו ב11.
אמיר גולה נשלח - 06/11/2009 : 21:42:41
טל זקן היה אדיר היום, וההיחלשות במחצית השנייה קשורה מאוד לזה שהפסקנו לשחק עליו
קובקוב נשלח - 06/11/2009 : 20:56:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי fego7

מספר 2 הידוע בכינויו "הקצב של מודיעין" הוא לא אחר מאשר מהמורה שלי לספורט ב 4 שנים האחרונות

ליגה ג'
קטמון ותיק נשלח - 06/11/2009 : 20:30:16
הרכבים ומהלך המשחק:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=215814
המחצית הראשונה היתה, לדעתי, היפה ביותר במשחקי קטמון עד היום. משחק צירופים, מהלכי כדורגל יפים ו[רק] שני כיבושים.
במחצית השנייה הקבוצה נחלשה ומאידך מודיעין החלו במשחק אגרסיבי שלא זכה לתגובה הולמת של שופט המשחק, נפתלי אייל, ושני הקוונים שלו.
לצערי, זו הפעם הראשונה אז שאנו משחקים בליגה ג', שניתן לומר שלאיכות השיפוט היתה השפעה על מהלך המשחק.
ולגבי כפיר מלול: כנראה שקשה לאדם להשתנות. הייתי מציע לליאור לקיים שיחה אישית עם כפיר.
אבל בואו נהיה אופטימיים, הרי בסופו של דבר המשחק הסתיים בנצחון של קטמון, אמנם מורט עצבים - טוב אנחנו הפועל ירושלים - לא? - הפועל קטמון ירושלים עדיין במקום הראשון.
ויאללה - למשחק החשוב ביותר בשבוע הבא מול צעירי אלהוזייל.
שבת שלום.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07