פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 דילים טובים יותר לאילת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
חתול פלוס 2 נשלח - 18/03/2012 : 20:13:51
אני מנסה להשיג דרך אורטל (חשוב, ספונסרים - למרות שלא פינקו במחירים הראשוניים) דיל טוב יותר לסופ"ש למשחק באילת שכולל טיסות הלוך חזור + שני לילות במלון רימונים (5*) + ארוחות בוקר.

אחרי קצת התמחרות נראה כרגע שזה יעמוד על 2,000 שקל לזוג (1,000 לאדם). אבל ככל שנהיה יותר ככה אני מקווה שנוכל להשיג מחיר טוב יותר (ואני בודקת עוד אופציות כדי שהם יסכימו אולי להוריד עוד).

מי בעניין?
(שלחו לי מייל liorzeno@gmail.com)
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גבעוני נשלח - 02/07/2013 : 13:37:49

נוו מה אתם רצינים חלאס חפירות
השד האדום נשלח - 27/06/2013 : 12:29:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

דבר אחד טוב שקרה בזכות השופט, בדומה לטענתו של אהוד ברק כלפי ערפאת, זה שהנהלת יפו "חשפה את פרצופה האמיתי"

יפו חשפה את פרצופה האמיתי כאשר במקביל במשחק שלנו נגד מכבי באר שבע כאשר במקביל יפו שיחקה .בדקה ה102 יפו הבקיעה שער וחבר שלי שהיה במשחק אמר לי שלא היה פציעות או חילופים או עוד סיבה להארכת זמן של 12 דקות !
ובדיוק איך שיפו הכניסו השופט שרק ...
מנדי742 נשלח - 27/06/2013 : 06:29:46
דבר אחד טוב שקרה בזכות השופט, בדומה לטענתו של אהוד ברק כלפי ערפאת, זה שהנהלת יפו "חשפה את פרצופה האמיתי"
מחאיי נשלח - 26/06/2013 : 20:15:19
אני הייתי מביא אותו לחקירה.

יאללה, טוב שהיה כמו שהיה.
השד האדום נשלח - 26/06/2013 : 19:39:13

כל כך שמח שעברנו את הכאב ראש הזה ..
רק שהשופט ששפט באילת לא יבוא ללאומית !
חתול פלוס 2 נשלח - 23/03/2012 : 10:55:27
עברו שלושה ימים ובקושי היו הזמנות בפועל (ואני יודעת שיש מתעניינים).. עכשיו הטיסות מתמלאות ואורטל אומרים שישראייר ייקרו ב-50 שקלים נוספים את החבילה וגם זה יהיה תקף רק עוד היום פחות או יותר. אני צריכה לדעת אם עוד מישהו בטוח רוצה להזמין כדי להילחם על זה (כי אז נוכל לשריין שמית). ממש בשעות הקרובות.
יונתן773 נשלח - 22/03/2012 : 07:03:13
האוטובוס יוצא וחוזר באותו יום?

אם כן אני גם אצטרף...
ועדה מסדרת נשלח - 22/03/2012 : 06:56:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דניאל

באתר של קלאב הוטל המחיר לחמישה זוג ושלושה ילדים הוא 825 שח
איפה פה המבצע??? 

תתקשר לאורטל ותשאל. למיטב הבנתי, המחיר של החמישה התייחס לחמישה מבוגרים. בכלל, כל שאלה שיש תתקשרו ותשאלו אותם. תהיו פתוחים וחופשיים, זה ספונסר שלנו.
אבו אדהם נשלח - 22/03/2012 : 00:45:36
עכשיו התברר לי שסוף השבוע שבו נערך המשחק שלנו באילת הוא גם סוף השבוע של אליפות אירופה בטריאתלון שנערכת בעיר - אחד מאירועי הספורט הגדולים ביותר שמגיעים לארץ (תחרות קריטריון לאולימפיאדה).

המשמעות היא שמצד אחד יהיה אפשר לחזות בסוף השבוע הזה באנשים שמסוגלים לרוץ קצת יותר מ-90 דקות בלי לשפוך לאגר, שזה משהו שחלק מהשחקנים שלנו עדיין לא הצליחו לעשות.

מצד שני, העיר צפויה להיות עמוסה מאוד באנשי ספורט, כולל משהו כמו 300 אתלטים בריטים, ועוד עשרות ספורטאים ממדינות אירופה השונות. זה מסביר את המחירים הגבוהים יחסית במלונות בסוף השבוע הספציפי הזה.

בכל מקרה, ניראה לי שיהיה מגניב מאוד (עד כמה שיכול להיות מגניב בעיר האיומה הזו).

דניאל נשלח - 21/03/2012 : 23:09:52
באתר של קלאב הוטל המחיר לחמישה זוג ושלושה ילדים הוא 825 שח
איפה פה המבצע??? 
נעם"ש נשלח - 21/03/2012 : 11:02:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

אני גם אשמח לשמוע הצעה זולה כדוגמת אכסניה במקום מלון.

אין י צורך בכל הפינוקים הללו.

תודה.

אופציות במחירי פרולטריון חוץ מאכסניית הנוער באילת (סביר להניח שיותר זולות מהאכסנייה):
http://www.a1a.co.il/arava/index-en.html
http://www.corinnehostel.com/indexen.html
האמת היא שההפרש לא כזה גדול (לפחות לא מאדם בסוויטה של 5).
חתול פלוס 2 נשלח - 20/03/2012 : 16:12:16

1. חבילת הבורגנים כוללת טיסות הלוך ושוב מנתב"ג (באסה, אבל שדה דב יותר יקר וזה די משמעותי) והיא 1050 לאדם בחדר זוגי.

2. האוטובוס כנראה ייצא קצת יותר, עד 120 שקל לאדם לשני הכיוונים, אבל מי שייקח את זה על עצמו שייעשה מה שנראה לו. לדעתי שיינפלד מדבר על זה עם הבריגדה. אכן?
אדום88 נשלח - 20/03/2012 : 14:02:49
ההסעה נראית אחלה של דבר, מחיר זול מאוד וכמובן מעבר לכך - כל ההוואי בנסיעה והכיף והשירים, שווה את זה.

אבל אם כבר: אז אפשר שההסעה תצא מתל אביב ותעבור דרך ירושלים.

אני בספק אם נצליח לארגן 2 הסעות מ-2 הערים
צנטרפולד נשלח - 20/03/2012 : 10:10:16
שלום,

ציטוט:
2. השגתי "חבילת בורגנים" שכוללת טיסות הלוך וחזור (הלוך: חמישי ב08:10 או ב-15:15, חזור בשבת ב-18:00 או ב-21:00), שני לילות ברימונים עם ארוחות בוקר ב-1,050 שקל לאדם. זה יקר יותר ב-10 שקלים בסך הכל מהחבילה הכי זולה שמצאתי, אבל באמת שיוצא זול יחסית, כך אמרו לי בענף.

1,050 ש"ח לאדם זה כולל שני לילות וטיסות הלוך ושוב?
קטמון ותיק נשלח - 20/03/2012 : 10:09:09
לצערי נראה שהולך להיות תוהו ובוהו [כאוס]בגלל שלל ה"חבילות" הלכאוריות, והכל בגלל שאורטל לא הציגו מלכתחילה, לדעתי, את ההצעות שלהם בצורה מסודרת שקופה ומפורטת.

אני שוב מציג מה, לדעתי, עליהם להציג:
א. מחיר לינה בלבד.
ב. מחיר לינה + הסעה.
ג. מחיר לינה + טיסה.

וגם בלינה: מחיר ליחיד, זוג בחדר, טריפל.

ההצעה שלי, למרות שכבר עשיתי הזמנה, שאורטל יוציאו עוד היום הצעה חדשה, מפורטת ומתומחרת בצורה נכונה ושקופה.

ולגבי מי שכבר הזמין - שייעשה חישוב אם הוא/היא זכאי/ת להחזר או שיש להוסיף.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07