פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 גם אני מימנתי שופט.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
liav431 נשלח - 09/03/2012 : 15:33:46
מחירים לא הגיוניים בעליל,שיפוט מהנוראיים שראיתי בחיי.
חילופים הזויים של ליאור(הוצאת מעודה ויאסלאם שברור ששי היה חלש מאוד היום)
השחקן הכי טוב בקבוצה היום זה פוגלמן בשניה שהוא לא במשחק אנחנו אבודים,מישהו חייב להכניס לו לראש שהוא מוביל את הקבוצה ושיהיה איתנו.
מעכשיו כל משחק באמת באמת מלחמת עולם.

סוסו אתה בן של זונה.מקווה מאוד שהקרחת היא מהתרופות.
איך זה שהמשקיף אישר לו לשבת על הדשא?זה אמור להיות לא חוקי.
12   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אמיר גולה נשלח - 10/03/2012 : 19:02:14
לי זכורות שתי בעיטות שלו מרחוק במחצית השנייה. יותר ממה שכל הקבוצה שלנו עשתה ביחד
ליגה א נשלח - 10/03/2012 : 18:25:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אותי יותר מעניין למה יש כמה שחקנים בהרכב ששחקן יריב יכול לעשות עליהם אחלה דריבל עם נחישות נטו ואפס טכניקה.

עוד שאלה היא למה השחקן הכי אהוב אך חלש בהרכב שלך נשאר על המגרש, כששחקנים עדיפים במשחק הנתון (מעודה, אסלאם) מורדים.

כאן לא רק ליאור אשם. גם אנחנו היינו צריכים לקרוא לחילוף אבל התביישנו. גם שי היה מעדיף להיות מוחלף ושננצח היום.
מצד שני, בדימונה זה עבד.

כי שי הוא שחקן שאם הוא כשיר הוא צריך להיות על המגרש.גם במשחק הנוראי שהיה לו היום הוא היחיד שבעט לשער. הוא שחקן שמכריע משחקים. יכול משום מקום לתת שער שיעיר את הקבוצה שלך. אין לנו פריווילגיה להוריד את שי מהמגרש

מסכים איתך חלקית, שי במידה והוא כשיר אכן חייב לפתוח אין פה שאלה בכלל. אבל רק אם הוא כשיר ב100 אחוז!!! במשחק הנוראי לא זכורה לי אפילו לא בעיטה אחת שלו לשער, תקן אותי אם אני טועה. ותתפלא, אבל יש לך פריוולגיה להוריד את שי מהמגרש. יש עוד שחקנים שיכולים להכריע משחקים.
קראנקו נשלח - 10/03/2012 : 18:05:32
אני מדבר איתכם על משהו בסיסי, אתם מדברים על ענייני דיומא, כן פותח לא פותח או חילוף.
להיות ראשונים לכל כדור. קודם כל ולפני הכל.
מחאיי נשלח - 10/03/2012 : 17:48:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אותי יותר מעניין למה יש כמה שחקנים בהרכב ששחקן יריב יכול לעשות עליהם אחלה דריבל עם נחישות נטו ואפס טכניקה.

עוד שאלה היא למה השחקן הכי אהוב אך חלש בהרכב שלך נשאר על המגרש, כששחקנים עדיפים במשחק הנתון (מעודה, אסלאם) מורדים.

כאן לא רק ליאור אשם. גם אנחנו היינו צריכים לקרוא לחילוף אבל התביישנו. גם שי היה מעדיף להיות מוחלף ושננצח היום.
מצד שני, בדימונה זה עבד.

כי שי הוא שחקן שאם הוא כשיר הוא צריך להיות על המגרש.גם במשחק הנוראי שהיה לו היום הוא היחיד שבעט לשער. הוא שחקן שמכריע משחקים. יכול משום מקום לתת שער שיעיר את הקבוצה שלך. אין לנו פריווילגיה להוריד את שי מהמגרש

אבל באיזה מחיר? של הורדת שחקן זריז שפרץ הגנות גם נגד ק. גת וגם ביבנה?
בשני המשחקים האחרונים אדיר מעודה יצא, והפסדת.

שי הוא שחקן שאם הוא כשיר הוא צריך לפתוח. הוא לא חייב להשאר על המגרש בכל מחיר.
אמיר גולה נשלח - 09/03/2012 : 23:08:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מצד שני, בדימונה זה עבד.

lazy נשלח - 09/03/2012 : 19:25:35
הנחמה היחידה שלי היא שלפחות לא נאשים את עצמנו בהפסד, מה שהיה קורה לו היינו בוחרים להחרים את המשחק. מצד שני, זה היה חוסך את הצעקות והקללות בסוף וגם 50 ש"ח. אז כבר לא ברור מה היה עדיף...
מחאיי נשלח - 09/03/2012 : 19:24:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מצד שני, בדימונה זה עבד.
גון מדלולה נשלח - 09/03/2012 : 18:47:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

השופט חלשלוש והקוונים מבוהלים כמעט כמו תמיד בליגה הזאת, והגיע הזמן שנפסיק להתעסק בהם. יש הבדל ענק בין להיתפס על שופט שבא לחרבן לך הכל כמו נגד מרמורק, להיטרף ולהטריף, לשמור על מתח ויתרון, ולבין שיפוט חלש אופייני כמו אתמול שמשחק לטובת מי שבא להרוס. נו אז ? כוסאומו שופט.
אלף-בית של כדורגל - מקום ראשון ? אתה רוצה לעלות ? תהיה ראשון לכל כדור. לא מבין איך במחזור המתקדם הזה עוד צריך לדבר על העניין הזה של הרכות, למה לא עפות רגליים במשחקים שלנו ואיך שחקני היריבה מבינים אחרי הגישושים ששחקנים שלנו לא משלימים תיקול ואפשר לרוץ עם הריבאונד להתקפת עקיצה.
גם נגד עמישב בשבוע שעבר היינו רכים, בדיוק אותו תסריט.
אז די כבר עם השופט או עוד גנב פחות גנב בבוטקה על האמצע, אותי יותר מעניין למה יש כמה שחקנים בהרכב ששחקן יריב יכול לעשות עליהם אחלה דריבל עם נחישות נטו ואפס טכניקה.

כל מילה, מהדקה הראשונה לוד היו ראשונים לכל כדור ופשוט רצו יותר
קראנקו נשלח - 09/03/2012 : 18:40:02
השופט חלשלוש והקוונים מבוהלים כמעט כמו תמיד בליגה הזאת, והגיע הזמן שנפסיק להתעסק בהם. יש הבדל ענק בין להיתפס על שופט שבא לחרבן לך הכל כמו נגד מרמורק, להיטרף ולהטריף, לשמור על מתח ויתרון, ולבין שיפוט חלש אופייני כמו אתמול שמשחק לטובת מי שבא להרוס. נו אז ? כוסאומו שופט.
אלף-בית של כדורגל - מקום ראשון ? אתה רוצה לעלות ? תהיה ראשון לכל כדור. לא מבין איך במחזור המתקדם הזה עוד צריך לדבר על העניין הזה של הרכות, למה לא עפות רגליים במשחקים שלנו ואיך שחקני היריבה מבינים אחרי הגישושים ששחקנים שלנו לא משלימים תיקול ואפשר לרוץ עם הריבאונד להתקפת עקיצה.
גם נגד עמישב בשבוע שעבר היינו רכים, בדיוק אותו תסריט.
אז די כבר עם השופט או עוד גנב פחות גנב בבוטקה על האמצע, אותי יותר מעניין למה יש כמה שחקנים בהרכב ששחקן יריב יכול לעשות עליהם אחלה דריבל עם נחישות נטו ואפס טכניקה.
babiji נשלח - 09/03/2012 : 17:48:00
מה אתה רוצה מהשופט? סתם גרוע...

גם אם היה מוסיף שעתיים תוספת זמן לא היית שם גול היום
amos נשלח - 09/03/2012 : 16:19:45
התשובה לגנבים מאורתודוקסים היתה אחת ורק אחת: לשים להם שישיה

עכשיו יצאנו פריירים פעמיים

נער קאזו נשלח - 09/03/2012 : 16:02:55
ליאב הבעיה פה היא בך שהלכת לממן את הגנב והרמאי הזה לא משנה כמה תקלל אותו קנית כרטיס מימנת אותו

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07