פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מחיר הכניסה ביום ו'

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הנהלה נשלח - 07/03/2012 : 19:00:54
היום נודע לנו שבעל הקבוצה הלודאי החליט לגבות 50 ש"ח מכל מי שייכנס, כולל ילדים.
לאחר התייעצות עם ההתאחדות, ובדיקת התקנון, נכפה עליו להוציא גם כרטיסי ילד /נוער ב-25 ש"ח.
מחיר המבוגר יוותר בעינו.
בעקבות המקרה, נאמר לי בהתאחדות שהחל מהשנה הבאה מחיר הכניסה בליגות החובבניות יוגבל בתקנון - מה שלא קיים היום.
לידיעתכם ולשיקולכם.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 08/03/2012 : 19:19:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

אז רק שאני אדע, כדי שלא יהיו אי הבנות - את יו"ר הקבוצה הלודז'אי יהיה מותר לקלל בשישי? אפילו במילים ממש ממש לא יפות כמו "בן זונה" נניח? או שזה עלול לגרום (שוב) למפח נפש בקרב אוהדינו היותר רגישים?
כי אם אני כבר מוציא 50 שקל על משחק ליגה א' (ואני מוציא 50 שקל על משחק ליגה א', אין שאלה מבחינתי) - אני מתכוון לקבל תמורה מלאה בעד הכסף שלי.

אני עוד מחכה לתצוגה שלך מול פדידה.
נער קאזו נשלח - 08/03/2012 : 18:00:25
חברים אדומים אין כזאת חיה, ולא מעניין מה לא בסדר בכלל אף אחד מאיתנו לא הולך לשלם 50 שקל כמה שהמשחק חשוב כמה שצריך אותנו בפנים, מה איתנו מה עם הכסף שלנו יש לנו בקהל תלמידים של בית ספר, סטודנטים, חיילים אנשים שעובדים בשלוש עבודות לפרנס את עצמם אנחנו לא רוטשילד נכון חשוב לנו ואנחנו אוהבים ותומכי בקבוצה את זה אנחנו מראים בכך שאנחנו עושים את המנייה בכל תחילת שנה, ומשלמים אלף שקל מגיעים למשחקים ונותנים תנשמה, אבל כשבה איזה בעל קבוצה מסריח שרק לפני שבוע חצי קבוצה ברחה לו כי הוא לא שילם להם משכורות כבר כמה חודשים אםםםם קופץ משהו, ומחליט לעשות קופה ולפתוח מפעל הכנסות על האוהדים שלנו זה לא מקובל עשרים ועוד עשרים ועוד עשרים יוצאת פה קופה יפיפיה אני אישית לא מאמין שאני יגיע למשחק כי זה מוגזם ולא פייר אני חושב שבתור מחאה עכשיו צריך להפציץ את כל הוול של דאבל פס וגולר בטוקבקים של לא נכנסים בחמישים ירמאים הכל והכל לשפוך שמה שכולם יראו וגם את הבלוג של אתר הספורט לשאול את יונתן כהן אייך שולחים מייל לרון קופמן ליציע העיתונות שתשודר היום בערב שכולם ישמעו את זה נכנסנו למשחק הזה בחמישים אז ננו לגיטמציה לכל הבעלי הקבוצות לשחק עם המחירים וזה כבר משחק חוץ שני ברצף שזה קורה שימו לב לזה!!!
יפתחמ נשלח - 08/03/2012 : 16:58:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי taldo42

אני מזכיר לכם שחלק מהמחאה בחולון הייתה על זה שניסו לעשות עלינו קופה במקום, לא הודיעו מראש שכרטיס יעלה 40 ש"ח וגם מחרו לנו את הכרטיס בצורת 2 כרטיסים של 20.
מבחינתי,ברגע שאנחנו יודעים את המחיר אז זה אמנם מסריח אבל כשר, וזה זין רציני, אבל הקבוצה צריכה אותנו.

יש אמת בשורה "אני אלך איתך באש וגם במים" וזה אומר גם בנצחונות וגם בהפסדים וגם שמנסים להפחיד אותנו ומחרבנים לנו על הראש.
כולנו אוהדים ולכולנו ייצא לא להיות במשחק הפסד, ולחשוב או להרגיש שאם אנחנו היינו שם התוצאה הייתה שונה, ואני בטוח שזה קרה לכולם, אני לא מסוגל, אם כמה שזה נשמע טיפשי, לחיות עם זה על המצפון שלי.

התלונה של ההנהלה היקרה שלנו אמורה לסדר ת'עניין לפחות משנה הבאה, השנה נסבול קצת מהכיס למען הקבוצה.

מי שלא נכנס "למען" הקבוה שיאסוף 50 ש"ח מ20 אנשים שלא נכנס מאותה סיבה, וייתן את הכסף לחברות בעמותה.

אכן, הנסיבות בחולון היו אחרות כי הם פשוט שיקרו. לוד חזירים אבל הודיעו מראש. חרם של "לא להכנס" לא עובד - חשבנו על זה עוד בימי סאסי וזה לא עבד, אמנם בנסיבות אחרות כמובן. בעיני מי שאחראי הוא לוזון או ההתאחדות שלא סופרת בכלל את הליגות הנמוכות, ראה הפלייאוף השערורייתי. לוד הם זבל כי הם מנצלים את המצב אבל בכל משחק חשוב (לפחות לצד אחד) מעלים את המחירים כי אלו כללי השוק. המחאה הכי טובה במקרה הזה היא לקלל את הבן זונה הזה ולקוות שנחורר להם את הרשת.
אריאל נשלח - 08/03/2012 : 16:58:13
תודה! השתכנעתי לבוא עם זוגתי ולא להיכנס. לאחיה יש משאית, בודק אפשרויות
orky נשלח - 08/03/2012 : 16:49:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

סוסו הזה באמת חרא.

סמס שנשלח אליו על ידי גורם הקשור לקבוצה, שניסה להסביר לו את חוסר ההגיון הכלכלי (ולא פנה אל ליבו או רגשותיו חס וחלילה) במכירת 50 כרטיסים בחמישים מול 150 בשלושים, נענה בתשובה "זה ממש מרגש. שיהיה לקטמון חג פורים שמח".

כלומר, החמוד הזה הוא גם ציני.

כיף בכדורגל.

רק נצחון!!!

זה היה צפוי, ועל זה דיברתי שאמרתי שמחאה לא תעזור - לא פה, ולא מול בעל בית אחר שירצה לעשות קופה.

ועניין המשאיות, זה הרעיון האולטימטיבי.
חתול פלוס 2 נשלח - 08/03/2012 : 16:32:53
חייבים להתארגן על משאיות!
הנהלה נשלח - 08/03/2012 : 16:18:29
סוסו הזה באמת חרא.

סמס שנשלח אליו על ידי גורם הקשור לקבוצה, שניסה להסביר לו את חוסר ההגיון הכלכלי (ולא פנה אל ליבו או רגשותיו חס וחלילה) במכירת 50 כרטיסים בחמישים מול 150 בשלושים, נענה בתשובה "זה ממש מרגש. שיהיה לקטמון חג פורים שמח".

כלומר, החמוד הזה הוא גם ציני.

כיף בכדורגל.

רק נצחון!!!
לאסלו צה נשלח - 08/03/2012 : 15:41:18
אגב, סתם לשם השוואה. מחיר המשחק הבא של ק"ש מוליכת ליגת העל יהיה 10 שקלים...
מנדי742 נשלח - 08/03/2012 : 12:34:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

אז רק שאני אדע, כדי שלא יהיו אי הבנות - את יו"ר הקבוצה הלודז'אי יהיה מותר לקלל בשישי? אפילו במילים ממש ממש לא יפות כמו "בן זונה" נניח? או שזה עלול לגרום (שוב) למפח נפש בקרב אוהדינו היותר רגישים?

רגע, אז עכשיו אנחנו שונאים את לוד. גם בגלל זה יגידו שאנחנו כמו בית"ר?!
taldo42 נשלח - 08/03/2012 : 12:32:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ציטוט:
נשלח במקור על ידי taldo42

אני מזכיר לכם שחלק מהמחאה בחולון הייתה על זה שניסו לעשות עלינו קופה במקום, לא הודיעו מראש שכרטיס יעלה 40 ש"ח וגם מחרו לנו את הכרטיס בצורת 2 כרטיסים של 20.
מבחינתי,ברגע שאנחנו יודעים את המחיר אז זה אמנם מסריח אבל כשר, וזה זין רציני, אבל הקבוצה צריכה אותנו.

יש אמת בשורה "אני אלך איתך באש וגם במים" וזה אומר גם בנצחונות וגם בהפסדים וגם שמנסים להפחיד אותנו ומחרבנים לנו על הראש.
כולנו אוהדים ולכולנו ייצא לא להיות במשחק הפסד, ולחשוב או להרגיש שאם אנחנו היינו שם התוצאה הייתה שונה, ואני בטוח שזה קרה לכולם, אני לא מסוגל, אם כמה שזה נשמע טיפשי, לחיות עם זה על המצפון שלי.

התלונה של ההנהלה היקרה שלנו אמורה לסדר ת'עניין לפחות משנה הבאה, השנה נסבול קצת מהכיס למען הקבוצה.

מי שלא נכנס "למען" הקבוה שיאסוף 50 ש"ח מ20 אנשים שלא נכנס מאותה סיבה, וייתן את הכסף לחברות בעמותה.

בגלל ש"הקבוצה צריכה אותנו" ולא רק אותי באופן אישי, כי אני יכול לשלם 50 שקל, צריך לעשות את המחאה הזאת. אלא אם אתה מוכן להגיד בקול רם שהקבוצה לא צריכה את מי שלא רוצה לשלם 50 שקל. לדעתי זאת פריווילגיה שאתה לא יכול להרשות לעצמך. מילא אם היית פנתנאייקוס. פשוט אין לך מספיק אוהדים אידיוטים

שכלית אני מסכים איתך, רגשית קשה לי לוותר על המשחק...

אנחנו אוהדי הפועל, אנחנו כבר 5 שנים מסתובבים בחורים הזויים של הליגות הנמוכות, ולפני זה הסתובבנו איפה שהקבוצה הייתה צריכה אותנו, בקיצור אנחנו קצת חולי נפש. אין לי איך להסביר את זה, אני מוכן להוציא את ה50 שקל האלה גם אם זה ממש מבאס אותי.

אולי אני קצת תמים ורוצה להאמין שזה מקרה חד-פעמי.

שלומי מלכה נשלח - 08/03/2012 : 12:22:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:

יאללה אז בוא נשים כבר 200 ונבקש להיות מנויי כבוד

לא מת על הציניות הזו בפורום, אבל מילא.
אין פה שחור ולבן, אני מניח שאתה יודע את זה. אני אעשה מה שהרב יעשה במקרה הזה. אם הרב ייכנס, אכנס. אם לא, לא. עובדתית במשחקי חוץ אנחנו מנצחים יותר, מגיע תמיד גרעין טוב של אוהדים שמעודדים, והחגיגות במשחקי חוץ והשמחה של השחקנים שרצים עלינו היא אדירה, יותר מבמשחקי בית לדעתי. אני חושש שזה יהיה בעוכרינו.

משחק חוץ, עוד מימי ימק"א, ובטח בטדי, מאז שאני רואה את הפועל, 1985, היו יותר כיפים. שום דבר לא השתנה בשנים האחרונות, זה תמיד היה אצלנו ככה והאמת היא שזה אצל רוב הקבוצות ככה.

orky נשלח - 08/03/2012 : 12:19:08
ציטוט:

לא מת על הציניות הזו בפורום, אבל מילא.
אין פה שחור ולבן, אני מניח שאתה יודע את זה. אני אעשה מה שהרב יעשה במקרה הזה. אם הרב ייכנס, אכנס. אם לא, לא. עובדתית במשחקי חוץ אנחנו מנצחים יותר, מגיע תמיד גרעין טוב של אוהדים שמעודדים, והחגיגות במשחקי חוץ והשמחה של השחקנים שרצים עלינו היא אדירה, יותר מבמשחקי בית לדעתי. אני חושש שזה יהיה בעוכרינו.
אמיר גולה נשלח - 08/03/2012 : 12:12:56
יש לנו מושג כמה נשים משלמות? הן ישלמו מחיר מלא או לא?
שומר החומות נשלח - 08/03/2012 : 12:09:34
orky נשלח - 08/03/2012 : 12:05:19
אגב, אני באמת באמת לא פוסל עזרה למי שלא יכול. אני בטוח שיש כאן אוהד אחד או שניים שיסכימו לשלם מכיסם עוד 10 שקלים ע"מ לאפשר לאחרים להיכנס.
לי אין בעיה לעשות את זה, אני חושב שכמו שהשומר אמר, יש לא מעט שבאמת קשה להם להוציא חמישים שקל - ואני חושב שזו מטרה נכונה, אם תורמים לבריגדה ולמועדון, אפשר גם פה.
אגב, אני אבין אם תגידו שאני מגזים, ככה שלא להתלהם. אבל אם אתם יודעים על מישהו שלא בא בגלל המחיר, אפשר לחשוב על זה.

אוהדים שיכולים להרשות לעצמם לקחת 30 שח מההורים למשחק, צריכים שני אוהדים שישימו עשרה שקלים, אני מניח שזה יכול להגדיל את כמות הצופים בכמה ילדי בריגדה, או אחרים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07