פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אורתודוקסים לוד - הפועל קטמון י-ם

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
lazy נשלח - 05/03/2012 : 22:42:58
נעשה את זה קצר:
יום שישי - 12:00 במגרש החדש בחולון (מול בית הקברות).

כולם שם בלי תירוצים!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קלי נשלח - 16/03/2012 : 07:31:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/346/880.html?hp=54&cat=869

זה אותו המליונר הקנדי שרצה לרכוש את סאדר?

נמסר לי ממקורות יודעי דבר שאינני יכול לפרסם אותם, שאם המליונר הקנדי יצטרף לקטמון גם עמי גרינפלד ייצטרף -מה שהופך את הידיעה למאד מרגשת.
לאסלו צה נשלח - 15/03/2012 : 19:00:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

זה אותו המליונר הקנדי שרצה לרכוש את סאדר?
פלוני בן אלמוני נשלח - 15/03/2012 : 17:03:10
איתן610 נשלח - 10/03/2012 : 11:47:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

בדבר אחד אני די בטוח, אין לי מושג בכדורגל - ונראה לי שלכולנו פה.
אתמול תוך כדי משחק דיברתי עם מישהי ואמרתי לו על איזה שני שחקנים שמשחקים היום נורא, הוא אמר שדווקא הם חזקים היום, ועל אחרים שחלשים.
אין בעיה עם ביקורת, אני לא מהחסידים שאומרים לא לבקר, אני עושה את זה כמעט כל משחק - אבל אנחנו צריכים להפנים שאין לנו, או שוב, לחלקנו ולו חצי מושג בניהול משחק נכון. יש אלף שיקולים - בין אם להשאיר את שי, על אף יום חלש, כי הוא שחקן בוגר וחשוב שיהיה שחקן כזה על המגרש, או עוז שיכול להוציא המון מכלום - ויכול להיות שגם לא (כמו שהיה אתמול).
אגב, דוגמה היא שאתמול אני חשבתי שאיסלאם היה במשחק קטסטרופאלי, הבחור מעלי אמר שהוא לא מבין את החילוף - אז באמת כנראה שאין לי מושג בגרוש. כנ"ל האמת ארטיום שלדעתי לא היה חד מספיק.
כתבו כבר, שישה משחקי עונה - חייבים לעודד, לחזק את הקבוצה - ויותר חשוב - לדאוג לקהל, והרבה. אני חושב שזה שהיינו אתמול מעט אוהדים, היה בעוכרינו.

מסכים. עם כל האהבה לשי הערכה שלנו אליו חייב להגיד שלדעתי היה לו משחק קטסטרופלי, לא הצליח למסור יותר ממסירה אחת כמו שצריך לפעמים גם זה לא... אבל זה לא מה שהפריע לי אתמול, מה שהיה ברור לאורך כל המשחק, וגם במשחקים האחרונים זה שאין לחימה. אני חושב שלמדנו את השיעור הזה בתחילת העונה לאחר שהפסדנו משחק או שניים, שבליגה הזו לא בהכרח הכישרון קובע אל הרצון, הלחימה והלב. זה מה שעשו לנו ערד ואורטודוקסים אתמול כך היה עם קביליו ועם אחרים. ופה אני מכוון לזאדה ולשי. חייבים לעלות בטרוף!!!!!! לשרוף את הדשא להיות ראשונים על כל כדור. מספיק עם הרכות הזו, עם הטיקי טאקה האין סופית הזו (ואז גם לא בועטים לשער), להתחיל לרוץ בטרוף ולייצר לחץ על היריב. לא ייתכן שהקבוצות מנגד ירגישו נוח נגדנו, אבל ככה זה כשאנו לא עולים מוטרפים. מבחינתי המצטיין במשחקים האחרונים וגם אתמול היה ראנדי וזה רק בזכות משחק הליחמה שלו ללא פשרות. פעם גם גרי היה כזה אבל לאחרונה הוא קצת התרכך, NO MORE גרזן.
וכאן אני מתחבר לצעקות נגד השחקנים בסיום המשחק. אני שולל את זה ונגד זה בכל מצב, אני חושב שלחלק מהאוהדים הפריע שאוהדים באים למשחקים ממשלמים ממיטב כספם ++++ ואז רואים תצוגות רעות כאלה מול קבוצות שהם ממש לא טובות מאיתנו. זה לא אומר שאסור להפסיד אבל כשלא נלחמים עבור האוהדים ועבור המטרה ממש מרגיז. ושוב עדיין, לא היה צריך לצעוק\לקלל או מה שהיה שם אתמול.
בקיצור, הפסדנו אתמול את כל הקופה, תרתי משמע... עכשיו חייבים לעלות מוטרפים עד סוף העונה.
orky נשלח - 10/03/2012 : 11:22:36
בדבר אחד אני די בטוח, אין לי מושג בכדורגל - ונראה לי שלכולנו פה.
אתמול תוך כדי משחק דיברתי עם מישהי ואמרתי לו על איזה שני שחקנים שמשחקים היום נורא, הוא אמר שדווקא הם חזקים היום, ועל אחרים שחלשים.
אין בעיה עם ביקורת, אני לא מהחסידים שאומרים לא לבקר, אני עושה את זה כמעט כל משחק - אבל אנחנו צריכים להפנים שאין לנו, או שוב, לחלקנו ולו חצי מושג בניהול משחק נכון. יש אלף שיקולים - בין אם להשאיר את שי, על אף יום חלש, כי הוא שחקן בוגר וחשוב שיהיה שחקן כזה על המגרש, או עוז שיכול להוציא המון מכלום - ויכול להיות שגם לא (כמו שהיה אתמול).
אגב, דוגמה היא שאתמול אני חשבתי שאיסלאם היה במשחק קטסטרופאלי, הבחור מעלי אמר שהוא לא מבין את החילוף - אז באמת כנראה שאין לי מושג בגרוש. כנ"ל האמת ארטיום שלדעתי לא היה חד מספיק.
כתבו כבר, שישה משחקי עונה - חייבים לעודד, לחזק את הקבוצה - ויותר חשוב - לדאוג לקהל, והרבה. אני חושב שזה שהיינו אתמול מעט אוהדים, היה בעוכרינו.
שאלתי נשלח - 10/03/2012 : 02:01:35
נגיחה של שי אהרון לכיוון השער? נגיחה של שי אהרון לכיוון השער?????? לדעתי, מיקי, זה היה ניסיון של שי אהרון לסטנגה עם דגל הקרן. שיכור מאהבה אליך, באמת, בלי צחוק, אבל צריך גם להגיד את האמת. משחק מ-ז-ע-ז-ע של הקפיטן, הכי גרוע שלו במדי קטמון, עוד כמה כאלה ואין בכלל ספק שאבדה תקוותנו, או במילים אחרות: יאללה אסי מלחמה, תנו לשחצנים האלה מיפו בראש!
מיקי נשלח - 10/03/2012 : 00:18:17
אסלאם אלזנטי - היחיד שעשה רושם שמסוגל לפצח את ההגנה של לוד, ובמבצע אישי כמעט עשה זאת (אחרי שהקפיץ מעל שני שחקנים ועבר עוד אחד). דקה וחצי אחר כך זדה הוציא אותו. לא הבנתי את החילוף הזה.

ועוד דבר. במהלך כל המשחק ספרתי שתי בעיטות בלבד (של ציון זקן במחצית הראשונה ושל עומרי נווה במחצית השנייה) ונגיחה אחת (של שי אהרון) לכיוון השער. קבוצה שמאיימת כל כך מעט על שער היריבה לא יכולה לעלות ליגה.

ראויים לשבח היום: עמית שמש וארתום טרטיאק.
פלוני בן אלמוני נשלח - 09/03/2012 : 23:28:49
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4952
מחאיי נשלח - 09/03/2012 : 18:57:48
משחקים שניצחנו בעשרים הדקות האחרונות - נתיבות וקריית מלאכי במחזורים הראשונים.
משחקים שהפסדנו בעשרים הדקות האחרונות - עמישב (3 פעמים), מרמורק בבית, כ"ס בבית, אורתודוכסים בחוץ.

מאז המחזור ה-3 שאנחנו לא מנצחים משחקים ברגעי ההכרעה.

המשמעות ברורה:
אנחנו קבוצה צעירה עם המון אנרגיות, אם הן מוצאות את יעדן בהתחלה - ברוך השם. אם אנחנו לא ביתרון במחצית - אנחנו בלחץ, עדינים מדי, נאיבים מדי. חייבים לפתוח חזק, הכי חזק. להכריע משחקים לפני שמסתבכים, או לקחת משחקים צמודים בשיניים.

קיבלנו אחלה מתנה לפורים עם התוצאות האחרות. אחלה זמן לצאת לפגרה להרגע קצת, ולחזור לישורת האחרונה הכי דרוכים וחזקים מנטלית, כי רק ככה אפשר לנצח בליגה הזו.
שמאש נשלח - 09/03/2012 : 17:25:47
נמרטו השערות, נתלש הזקן. 6 נקודות באנקר של בריחה מעלה מעלה, נגוזו בשבוע. התכנון היה לבדוק בGPS איפה יוצא הגלבוע הזה, ולנפוש בנחת עד יציאת השיירה האדומה צפונה. עכשיו יבנה וכ"ס וקביליו ומרמורק דבוקים לנו לעורף(התפוס מרוב לחץ).
נחמת שוטים היא כידוע רק חצי נחמה, אבל גם עמיתנו מיבנה כנראה מחוררים את הטרנינגים שלהם מרוב גירוד עצבני.
קלי נשלח - 09/03/2012 : 16:51:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ליגה של פראיירים. פשוט כולם פראיירים. אנחנו, יבנה , יפו, כפר-סבא. כאילו שאף אחד לא רוצה לעלות.
(להגיד לקלי שאנחנו תלויים רק בעצמנו?)

רגל-מה להגיד לך?עוד לפני השבועיים המוזרים האלה היו לקבוצה במקום הראשון (יבנה אז) סדר גודל של 50-60 אחוזי נקודות.לכן משפט שכדי לממש אותו היה צריך 9 נצחונות רצופים היה מגוחך ברמות.
מצד שני מי היה מאמין שכדי להוכיח לך שאני צודק השחקנים יתעקשו על היפוכו של המשפט ויראו מאותו רגע שקטמון תלויה בכל העולם חוץ מבעצמה .

ליגה מביכה -כיף לגלבוע .
פלוני בן אלמוני נשלח - 09/03/2012 : 16:18:22
בואו נקווה שהפועל קטמון ירושלים יודעת לנצח גם בחודש אי זוגי (ראו "ינואר השחור").
השקמה עשו לנו את העבודה אמנם, אבל לא לעולם חוסן.
מחר מחזיקים אצבעות לילדים א' בדימונה, שינסו להמשיך את המומנטום, לאחר ניצחון מוחץ על קרית גת 7-2 בחוץ.

יאללה הפועל
orky נשלח - 09/03/2012 : 16:16:57
ובלי קשר - עם כל האמוציות, אני מבין את אלה שצעקו על השחקנים. אין מה לעשות, התחושה קשה. אבל בואו נשאיר את הכל בצד.
אני חושב שצריך לתת למערכת להירגע בשבועיים האלה, אני מקווה שהמנוחה תהיה טובה ובאמת, ניתן לליאור לעשות את העבודה.

זה הסגל שלנו עד סוף העונה, על הטוב שבו ועל הרע שבו. בדבר אחד אני בטוח, אף אחד שם לא זורק עלינו זין - ולהיפך, גם אם לא הולך, הם רוצים לנצח.

יאללה הפועל
פועל ותיק נשלח - 09/03/2012 : 16:15:42
לא קרה כלום
אנחנו מקום ראשון וזה תלוי רק בנו.
נסיים את העונה במקום ראשון כי בליגה
הזאת אנו הטובים ביותר (למרות כל ההפסדים.)
המנוחה בזמן לקראת הישורת האחרונה.
יאללה הפועל
שבת שלום
orky נשלח - 09/03/2012 : 16:10:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

יבנה הפסיד

החרמת בסוף? או שדמיינתי

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07