ס ק י ר ת נ ו ש א |
רגל עץ |
נשלח - 02/03/2012 : 13:10:35 בית"ר כפר סבא מארחת את מרמורק במשחק בו תוצאת תיקו תשרת אותנו היטב (אבל העיקר שמרמורק לא תנצח). מחצית 0-0. ב-13:30 אילת נגד יבנה. ב-14:00 יפו נגד מלאכי.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
yarond |
נשלח - 06/03/2012 : 20:31:34 ערד בבית מנצחת גם את לוד 1-0 קטן היום במשחק השלמה |
יפתחמ |
נשלח - 04/03/2012 : 14:52:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
למרות הנאמר כאן ("השחקנים לא שאננים"): http://www.jerusalemnet.co.il/article/41826
אני מאוד חושש ממשחק כזה שמגיע אחרי שהיריבות שלנו כבר שיחקו. יותר מדי פעמים נפלנו בסיטואציה הזו, למשל במשחק הבית נגד לוד שהתקיים במוצ"ש.
מסכים.. תמיד כשאומרים "לא שאננים" נדמה לי שיש שאננות ובגלל זה צריך להגיד את זה.. המשחק הזה מלחיץ אותי לאללה.. |
רגל עץ |
נשלח - 04/03/2012 : 12:32:14 למרות הנאמר כאן ("השחקנים לא שאננים"): http://www.jerusalemnet.co.il/article/41826
אני מאוד חושש ממשחק כזה שמגיע אחרי שהיריבות שלנו כבר שיחקו. יותר מדי פעמים נפלנו בסיטואציה הזו, למשל במשחק הבית נגד לוד שהתקיים במוצ"ש. |
שלומי מלכה |
נשלח - 04/03/2012 : 08:57:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
[quote]נשלח במקור על ידי אליה
מה שמזכיר לי - ראיתי לתדהמתי בפורום אחר (מצחיק מאוד)
המתחיל במצווה וגו. אתה כבר מדבר על המקום הכי טוב באינטרנט, אז תן קרדיט לפורום אוהדי הפועל ירושלים המקורי, האמיתי והטוב ביותר. כי פורום לא קונים באלף ש"ח |
amos |
נשלח - 04/03/2012 : 06:16:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
דוד הרי הוא די צודק ברגע שאנו מתעסקים עם עצמינו הכל זורם אבל אתם זוכרים איזה עליות היו בפורום לפני כפר סבא ואיך זה נגמר האמת היא שגם אני כל הזמן סופר נקודות ובונה תחזית כזו הוא אחרת...כך שאני שופט רע כמו שאמרת פוסל בממו פוסל.
התכוונתי כמובן שצריך לזכור שהפורום הזה הוא כמו שיחה ביציע בזמן משחק. אנשים זורקים משפטים, מורידים דברים מהלב, נאנחים, מצטערים, שמחים. כמה פעמים צעקת לשכן שלך במשחק "שתוק" (כשחשבת שהוא מנחס)? ככה זה כאן. אם נזכור שכאן זה סוג של טריבונה אלי נידלק פחות
מה שמזכיר לי - ראיתי לתדהמתי בפורום אחר (מצחיק מאוד) שבו מתווכחים אוהדי הפועל סאדר ירושלים עם אוהדי הפועל קטמון ירושלים שמישהו מצטט משהו ממש ארסי-כאילו שכתבתי נגד סאדר. אז מישהו ממש לא הבין את מה שכתבתי, כשלי ברור שאני כותב באירוניה גלויה ודווקא לועג לאלה ששונאים... (מי שיקרא מה שכתבתי על ובעד יוזמת האוהדים המשותפת יכול ללמוד על דעתי המסודרת). זה הבעיה עם פורומים באינטרנט - אתה כותב כמו שאתה מדבר, אבל קוראים אותך כמו טקסט - בלי הקשר, בלי נעימה, בלי הבעת פנים. מיליונים נופלים בזה כל הזמן,
|
שמאש |
נשלח - 04/03/2012 : 02:09:00 ציטוט: בבית כבר לא מוכנים לשמוע אותנו עם כל הקטמון הזה.
קיפוד, טדי זה הבית!
|
liav431 |
נשלח - 03/03/2012 : 20:32:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
בבית כבר לא מוכנים לשמוע אותנו עם כל הקטמון הזה.
|
רגל עץ |
נשלח - 03/03/2012 : 15:26:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
איפה אורתודוכסים לוד מארחים?
בתחילת העונה במגרש של השיקמה, לאחרונה בחולון.
|
לאסלו צה |
נשלח - 03/03/2012 : 15:07:13 איפה אורתודוכסים לוד מארחים? |
רגל עץ |
נשלח - 03/03/2012 : 11:20:53 לאחר שסיפרתי לאשתי שהיא תזדהה עם הדיון הזה (״נמאס מכל הקטמון הזה״) היא מוסרת לכם שהגיע הזמן שתבינו את הרמז. עם זאת, אני מתקשה לא להתייחס בבית לתוצאות של אתמול... לפחות הילדים מוכנים להקשיב... |
אליה |
נשלח - 03/03/2012 : 10:04:18 דוד הרי הוא די צודק ברגע שאנו מתעסקים עם עצמינו הכל זורם אבל אתם זוכרים איזה עליות היו בפורום לפני כפר סבא ואיך זה נגמר האמת היא שגם אני כל הזמן סופר נקודות ובונה תחזית כזו הוא אחרת...כך שאני שופט רע כמו שאמרת פוסל בממו פוסל. |
amos |
נשלח - 03/03/2012 : 09:36:18 צודק צודק, ברור שזה שיחה ולא ויכוח
גם לי כבר אין עם מי לדבר חוץ מאשר פה
|
davidkipod |
נשלח - 03/03/2012 : 08:54:50 עמוס, זה לא ממש דיון, זוהי הדרך היחידה שלנו האוהדים לחלק את התחושות והמחשבות שלנו עם כאלו שדומים לנו... בבית כבר לא מוכנים לשמוע אותנו עם כל הקטמון הזה. חוץ מזה, אתה בעצמך, "על הדרך", תורם את תרומתך לדיון, אז הפוסל במומו פוסל וגו'. חוץ מזה שכולנו יודעים שמה שבאמת חשוב - זה השחקנים, על המגרש, מול עמישב. צדיקים - מלאכתם נעשית על ידי עצמם, שבת שלום. |
אליה |
נשלח - 03/03/2012 : 08:47:46 amos בא לי לחבק אותך כמה שאתה צודק |
amos |
נשלח - 03/03/2012 : 08:17:01 כל הדיון הזה מיותר. כמו כל דיון שעוסק בתוצאות וחישובים סביב קבוצות אחרות. תמיד אחרי דיונים כאלה אנחנו מקבלים בראש
אף אחד לא עושה ולא יעשה לנו את העבודה. עמישב ניצחה אותנו פעמיים ויהיה קשה. המתחרות איתנו לא הרימו ידיים והם נמצאות בתקופה הרעה שלהן כמו שאנחנו היינו כשהבאנו נקודה מתשע אפשריות. ביתר כפר סבא ניצחה אותנו במשחק פנטסטי שלה, מהטובים שראינו בכל הליגות.
אלה המפתחות וזה הכל עכשיו: מלחמה, הקרבה, נצחונות. שלנו
|