ס ק י ר ת נ ו ש א |
yarond |
נשלח - 25/02/2012 : 20:02:54 הקבוצה שניצחה אותנו כבר פעמיים
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
lazy |
נשלח - 09/03/2012 : 19:57:42 תרגעו בבקשה ותפסיקו עם ההתנצחויות האישיות. זה לא תורם לכלום. |
אדום עולה |
נשלח - 09/03/2012 : 19:52:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי ליגה א
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
קשה לדעת מה לא עבד נגד עמישב, אם זה בעיה מנטלית של השחקנים הצעירים שלא תמיד יציבים או בעיה בהרכב. כפיר שי ועוז זה שחקנים מדהימים כל אחד בפני עצמו ואני לא צריך לציין את זה. אבל שלושתם ביחד זה לא הולך, זאת התקפה איטית חסרת מחץ, ראינו את זה נגד כפר סבא,עמישב ועוד קבוצות חזקות(איכשהו רק נגד כפר שלם זה עבד). פה אף אחד לא יכול להגיד לי שאני לא מבין כלום בכדורגל ושאני מדבר שטויות. מה שכן עבד זה כמו ההרכב נגד יבנה, עוז ואיסלאם באגפים, ואדיר מעודה (באגף הוא הולך לאיבוד) עם שי או כפיר בחוד. ההרכב הזה שיחק מהיר ופשוט. במיוחד ששי נכנס ראיתי הרבה יותר מחץ בהתקפה. נקווה לטוב. ועוד משהו, תודה לאלה שאמרו לי שאני לא מבין כלום בכדורגל כשאמרתי שההתקפות איטיות מדי.
וגם אתה מאוד מבין בכדורגל...
מי אתה בכלל שתקטול אחרים או תגיד שהם לא מבינים?! לך לעזאזל! וכן אני צדקתי, ואני יגיד לך את זה עוד 50 פעם - אדיר מעודה ועדן מלכה היו הרבה יותר טובים היום מעוז וכפיר. |
ליגה א |
נשלח - 09/03/2012 : 15:44:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
קשה לדעת מה לא עבד נגד עמישב, אם זה בעיה מנטלית של השחקנים הצעירים שלא תמיד יציבים או בעיה בהרכב. כפיר שי ועוז זה שחקנים מדהימים כל אחד בפני עצמו ואני לא צריך לציין את זה. אבל שלושתם ביחד זה לא הולך, זאת התקפה איטית חסרת מחץ, ראינו את זה נגד כפר סבא,עמישב ועוד קבוצות חזקות(איכשהו רק נגד כפר שלם זה עבד). פה אף אחד לא יכול להגיד לי שאני לא מבין כלום בכדורגל ושאני מדבר שטויות. מה שכן עבד זה כמו ההרכב נגד יבנה, עוז ואיסלאם באגפים, ואדיר מעודה (באגף הוא הולך לאיבוד) עם שי או כפיר בחוד. ההרכב הזה שיחק מהיר ופשוט. במיוחד ששי נכנס ראיתי הרבה יותר מחץ בהתקפה. נקווה לטוב. ועוד משהו, תודה לאלה שאמרו לי שאני לא מבין כלום בכדורגל כשאמרתי שההתקפות איטיות מדי.
וגם אתה מאוד מבין בכדורגל... |
ליגה א |
נשלח - 09/03/2012 : 15:43:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
יקומו נא החכמים שמצביעים על הכשלים של ליאור ויציעו חלופות הגיוניות להרכב. עכשיו, תגידו ובצדק "יש מאמן זו העבודה שלו לעשות את זה" ואתם צודקים. אבל, זה בדיוק מה שהוא מנסה לעשות.
זה בדיוק מה שאני לא הולך להגיד. אני אומר חודשים את אותם דברים פשוטים, אין לי בעיה להגיד אותם גם עכשיו. א. אנחנו חייבים תנועה בלי כדור בחלק הקדמי. לצערי, חוץ מאדיר מעודה אין אף אחד שעושה את זה מספיק. כפיר מלול לא עושה את זה כמעט בכלל. גם שי ועוז לא מצטיינים בעניין. לצערי, אסלאם לא מספיק טוב בזה, אבל הוא בהחלט טוב יותר מהם. תנועה בהתקפה מונעת מהיריבה לעשות לחץ אפקטיבי, מסכנת ומעייפת את העורף שלהם. זאת הסיבה הראשונה למה אסור לעלות עם שי וכפיר. ב. כפיר, עוז ואפילו שי לא טובים בהגנה. זה לא פשע, הם שחקני התקפה. אבל שלושה כאלה יוצרים מצב שבו הקישור האחורי שלנו בנחיתות מספרית, דבר שמוביל להליכה שלהם לאחור, להחזקת כדור של היריבה, לפערים בין הגנה להתקפה, לחוסר יכולת לבצע לחץ. אם תשימו לב, מגינים ימניים של היריבה עוברים את עוז בקלות. אחת ההחלטות המבריקות של זאדה ביבנה היה להסיט את פוגלמן במחצית השניה לאגף שמאל כשאנו מתגוננים, בדיוק בגלל זה. עוד סיבה למה אסור לעלות עם שלושתם. ג. בטדי, אנחנו חייבים להחזיק יותר בכדור. בשביל זה צריך שחקני קישור והכוונה של מאמן. צריך לעלות עם ארבעה קשרים: עם שניים מתוך השלישיה של איסלאם, עוז ג'וני ושניים מתוך השלושה פוגלמן ג'רי ורנדי. עם שני חלוצים מתוך הארבעה בלי הקומבינציה של שי פלוס כפיר כרגע, אלא אם כן יש קשרים שעושים מספיק תנועה. אני מת על ליאור, עוז וכפיר. על שי בכלל אין מה לדבר. אבל ברור לי שיש פה טעויות שזועקות לשמיים, צעקתי על זה כל העונה ואתמול מהדקה הראשנה. אין שום סיבה שלא להגיד אותה.
אתה חייב להיות מאמן. אתה מבין מאוד בכדורגל... |
אדום עולה |
נשלח - 07/03/2012 : 20:37:42 קשה לדעת מה לא עבד נגד עמישב, אם זה בעיה מנטלית של השחקנים הצעירים שלא תמיד יציבים או בעיה בהרכב. כפיר שי ועוז זה שחקנים מדהימים כל אחד בפני עצמו ואני לא צריך לציין את זה. אבל שלושתם ביחד זה לא הולך, זאת התקפה איטית חסרת מחץ, ראינו את זה נגד כפר סבא,עמישב ועוד קבוצות חזקות(איכשהו רק נגד כפר שלם זה עבד). פה אף אחד לא יכול להגיד לי שאני לא מבין כלום בכדורגל ושאני מדבר שטויות. מה שכן עבד זה כמו ההרכב נגד יבנה, עוז ואיסלאם באגפים, ואדיר מעודה (באגף הוא הולך לאיבוד) עם שי או כפיר בחוד. ההרכב הזה שיחק מהיר ופשוט. במיוחד ששי נכנס ראיתי הרבה יותר מחץ בהתקפה. נקווה לטוב. ועוד משהו, תודה לאלה שאמרו לי שאני לא מבין כלום בכדורגל כשאמרתי שההתקפות איטיות מדי. |
בלאש ביקו |
נשלח - 07/03/2012 : 19:02:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
יקומו נא החכמים שמצביעים על הכשלים של ליאור ויציעו חלופות הגיוניות להרכב. עכשיו, תגידו ובצדק "יש מאמן זו העבודה שלו לעשות את זה" ואתם צודקים. אבל, זה בדיוק מה שהוא מנסה לעשות.
זה בדיוק מה שאני לא הולך להגיד. אני אומר חודשים את אותם דברים פשוטים, אין לי בעיה להגיד אותם גם עכשיו. א. אנחנו חייבים תנועה בלי כדור בחלק הקדמי. לצערי, חוץ מאדיר מעודה אין אף אחד שעושה את זה מספיק. כפיר מלול לא עושה את זה כמעט בכלל. גם שי ועוז לא מצטיינים בעניין. לצערי, אסלאם לא מספיק טוב בזה, אבל הוא בהחלט טוב יותר מהם. תנועה בהתקפה מונעת מהיריבה לעשות לחץ אפקטיבי, מסכנת ומעייפת את העורף שלהם. זאת הסיבה הראשונה למה אסור לעלות עם שי וכפיר. ב. כפיר, עוז ואפילו שי לא טובים בהגנה. זה לא פשע, הם שחקני התקפה. אבל שלושה כאלה יוצרים מצב שבו הקישור האחורי שלנו בנחיתות מספרית, דבר שמוביל להליכה שלהם לאחור, להחזקת כדור של היריבה, לפערים בין הגנה להתקפה, לחוסר יכולת לבצע לחץ. אם תשימו לב, מגינים ימניים של היריבה עוברים את עוז בקלות. אחת ההחלטות המבריקות של זאדה ביבנה היה להסיט את פוגלמן במחצית השניה לאגף שמאל כשאנו מתגוננים, בדיוק בגלל זה. עוד סיבה למה אסור לעלות עם שלושתם. ג. בטדי, אנחנו חייבים להחזיק יותר בכדור. בשביל זה צריך שחקני קישור והכוונה של מאמן. צריך לעלות עם ארבעה קשרים: עם שניים מתוך השלישיה של איסלאם, עוז ג'וני ושניים מתוך השלושה פוגלמן ג'רי ורנדי. עם שני חלוצים מתוך הארבעה בלי הקומבינציה של שי פלוס כפיר כרגע, אלא אם כן יש קשרים שעושים מספיק תנועה. אני מת על ליאור, עוז וכפיר. על שי בכלל אין מה לדבר. אבל ברור לי שיש פה טעויות שזועקות לשמיים, צעקתי על זה כל העונה ואתמול מהדקה הראשנה. אין שום סיבה שלא להגיד אותה. |
orky |
נשלח - 07/03/2012 : 14:34:20 ברור שלליאור מותר לטעות, ברור שמותר לא לעלות (למרות שאני מקווה שנעלה) וברור שהקבוצה עשתה דברים מדהימים מאז קמה. זה לא גורע מאיתנו את האופציה להעביר ביקורת, אני באמת חושב שרב העונה אנחנו לא משחקים מדהים, ראייה לכך היא שישה הפסדים - ונצחונות דחוקים (למעט כמה נצחונות גדולים). אני חושב שהתקופה ששיחקנו בה הכי טוב, היא בנצחונות האחרונים, זו הפעם הראשונה שההרכב מתפקד ומלוכד מאוד, כל אחד יודע מה התפקיד שלו, יודע איפה לעמוד ויודע מתי לעלות קדימה. לכן הביקורת שלי היא ברורה, אין סיבה להחליף הרכב מנצח, אין סיבה להוריד את רנדי ואת איסלאם (שפשוט עשו את ההבדל במשחקים נגד מרמורק ויבנה) לספסל, זה לא הגיוני לשנות את ההרכב למה שהוא היה בתקופה פחות טובה. אני סומך על ליאור ומקווה שהוא יבין את זה. כל החלק הראשון של העונה ראינו את הטריו משחק ביחד ושוכח למסור לאחרים, וזה לא עבד טוב, זה מבטל חלק גדול מהקבוצה, וזה מבטל אופציות רבות. כנ"ל לגבי מעודה, שהוא עם הכדור, קורים דברים יפים, מסירות מדוייקות וטובות. אני לא חושב ולו לרגע ששי כפיר ועוז לא מתאמצים, שלושתם שחקנים גדולים, אנחנו חייבים לשלושתם הרבה (בעיקר לכבפיר שבמו רגליו ניצח את משחקי העלייה). היכולת של עוז אדירה, ושי, לא צריך להגיד עליו הרבה. אבל אין מה לעשות, בליגה א' הטריו הזה, ששלושתם על המגרש, לא עובד. יכול להיות שהם יכולים לשחק ביחד, אבל לא באותה מתכונת של מסירות קצרות למרות שיש 12 מתוך 11 שחקנים עליהם. כמו שאמרתי, אני סומך על ליאור שיפיק לקחים, אני אמת חושב ששלושתם יכולים לשחק ביחד, אבל חייבים לשנות שיטת משחק שהם על המגרש. וכמו שאמרו, כאילו לא היה מחזור - חייבים לנצח משחק הבא ואת זה שאחריו, ויותר חשוב, חייבים לעודד ולחזק את השחקנים. יאללה הפועל |
פועל ותיק |
נשלח - 07/03/2012 : 13:34:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
ברור שהטונים עולים אחרי הפסד.פתאום יש אשמים, פתאום שחקן זה ואחר לא מתאימים, המגרש לא מתאים ועוד ועוד. רבותיי,עלינו 2 ליגות רצוף,אנחנו מקום ראשון,אנחנו נעלה ונעשה הסטוריה.רק אל לנו לשכוח שיש יריבות שמתלהבות מטדי ומקטמון,כולם שונאים אותנו ומייחלים שנמות ומכאן שאי אפשר לנצח כל הזמן ואין אף שחקן שמביא את מלוא יכולתו כל משחק.ואם יש כזה,אז הוא לא ישחק בליגה א'. אנחנו צריכים להיות ריאליים,אופטימיים,סבלניים ומאוהבים.תראו מה קורא מסביבנו בכדורגל.גן חיות! חג שמח אוהדים טובים.
דברי טעם.
אנחנו הקבוצה הטובה ביותר בליגה א' דרום. ביחס לצפון ימים יגידו.
פורים שמח |
אושר גדול |
נשלח - 07/03/2012 : 13:17:29 ברור שהטונים עולים אחרי הפסד.פתאום יש אשמים, פתאום שחקן זה ואחר לא מתאימים, המגרש לא מתאים ועוד ועוד. רבותיי,עלינו 2 ליגות רצוף,אנחנו מקום ראשון,אנחנו נעלה ונעשה הסטוריה.רק אל לנו לשכוח שיש יריבות שמתלהבות מטדי ומקטמון,כולם שונאים אותנו ומייחלים שנמות ומכאן שאי אפשר לנצח כל הזמן ואין אף שחקן שמביא את מלוא יכולתו כל משחק.ואם יש כזה,אז הוא לא ישחק בליגה א'. אנחנו צריכים להיות ריאליים,אופטימיים,סבלניים ומאוהבים.תראו מה קורא מסביבנו בכדורגל.גן חיות! חג שמח אוהדים טובים. |
אסי טובי |
נשלח - 07/03/2012 : 10:16:26 חיים, ברור שצריך ביקורת וגם רשמתי את זה. אני חושב גם שליאור לקח את ההפסד ללב יותר מכולם. ברור שהוא ער לטעויות שלו. גם לי יש כמה רעיונות מה אפשר לעשות אחרת אבל זו חכמה בדיעבד. מיליון פעם ליאור עשה מהלכים שתוך כדי משחק אמרתי לעצמי, מה, הוא נורמלי? ואז בסוף המשחק טענתי שהוא גאון. רק צריך להביט על האלטרנטיבות ולהבין שהשינויים יכלו להיות מינוריים. הוא הימר על התקפה והגול שקיבלנו בא מכלום. זו לא נקראת אפילו הזדמנות רצינית בעיני. שלטנו אבסולוטית, פשוט לא היינו חדים וסתם ביום רע, של כולם. זה קורה. אסלאם נכנס והיה גרוע. קורה. הוא כבר ניצח לנו משחקים בעבר. עדן עשה שינוי במשחקים אחרים, במשחק זה לא הצליח. קורה. אולי כפיר היה צריך לצאת ולא אדיר, אבל שוב, באותה מידה כפיר יכל לכבוש וכל הדיון הזה לא היה מתקיים. ככה זה בכדורגל. הדבר היחיד שהציק לי, לא היו החילופים ולא ההחמצות. רק העובדה שלא נתנו להם כמה כניסות (ספורטיביות..) חזקות בהתחלה בכדי להבהיר להם שמכאן הם לא יצאו עם נקודות, וגם בכדי להכניס לנו רעל ואש בעיניים. זה היה חסר לי. ובזה אשמים כולם ללא יוצא מן הכלל. מאמנים, שחקנים ומחליפים. ואם יורשה לי, גם לנו בתור קהל היתה תצוגה בינונית ומטה, אבל זה כמובן לא קשור כהוא זה להפסד או ליכולת. סתם ביקורת עצמית. |
קטמוני |
נשלח - 07/03/2012 : 09:54:55 כולם פה שואלים מה ליאור היה יכול לעשות אחרת, ובלי להתחכם יותר מדי, מיקי רנדי היה מאוד חסר לי במשחק. בכל המשחקים שהוא שותף בסיבוב השני, מיקי היה בין המצטיינים אם לא המצטיין, ולדעתי אין סיבה לפתוח אם גרי במקומו. היה טבעי להכניס את מיקי למשחק כדי להגביר את הלחץ מהקישור אפילו על חשבון אחד מ-7000 החלוצים שסיימו את המשמק. בכל זאת, רק להפיק לקחים - ממשיכים למשחק הבא. יאללה הפועל!!! |
חיים ברעם |
נשלח - 07/03/2012 : 09:33:24 לאסי טובי,
צדקת ברוב הדברים ואני מזדהה גם עם הנימה האוהדת כלפי ליאור, מאמן נפלא שעוד יגיע רחוק. עם זאת, דווקא בקטמון אנחנו זקוקים לתרבות דיון שמקבלת ביקורת כדבר מובן מאליו. גם אני סבור שהיה צורך בהתקפה יותר דינמית במשחק נגד עמישב, כלומר, בחלוץ פורץ אחד ובחלוץ מטרה לידו. אין לי חילוקי דעות איתך בנושא כפיר, שהוא נכס גדול לקבוצה. זה נכון שיש לנו חומר דומה לזה של הקבוצות בחלק העליון של הטבלה, ושאנחנו מובילים גם בזכות המאמן והקהל. צפויים לנו מבחנים קשים עד סוף העונה ואנחנו זקוקים למנות גדושות של סובלנות וסבלנות. |
אסי טובי |
נשלח - 07/03/2012 : 08:00:12 יקומו נא החכמים שמצביעים על הכשלים של ליאור ויציעו חלופות הגיוניות להרכב. עכשיו, תגידו ובצדק "יש מאמן זו העבודה שלו לעשות את זה" ואתם צודקים. אבל, זה בדיוק מה שהוא מנסה לעשות. ליאור, והוא לא זקוק לסנגוריה ממני, תמיד מנסה לשנות תוך כדי תנועה, אף פעם לא נתקע עם הרכב אחד קבוע לאורך זמן ותמיד, אבל תמיד נוהג באומץ עם החילופים. אני מאמין שגם נגד לוד הוא ישנה. נכון, אולי הוא טעה במשחק האחרון, כולם כולל פפ ומוריניו טועים. אבל חלק מהג'וב הזה , זה לקחת הימורים ולשלב תחושת בטן עם מחשבה רציונלית. שי ועוז הם בצוותא עם שמש השחקנים הכי טובים וחשובים שלנו. מי שחושב אחרת, פשוט לא חי במציאות. כפיר , על כל חסרונותיו הוא עדיין גולר מטורף שהעניק לנו המון רגעי אושר. לפעמים כשלא הולך הוא נראה ממש רע כמו נגד עמישב. ועדיין, הוא היה רחוק רק פסע מלהשוות. אני יושב וחושב לעצמי, מי יכול היה לשחק ולשנות ולא שיתפנו אותו. איזה שחקנים מדהימים ביכולתם יש לנו בספסל. כולם סבירים פלוס, אף אחד לא "שובר שיוויון" מובהק. תפנימו, יש לנו קבוצה ששווה לעניות דעתי מרכז טבלה בלבד מבחינת יכולת אמיתית ואנחנו מקום ראשון! פאקינג מקום ראשון! מבחינתי זה לא פחות מנס ספורטיבי. במידה מסויימת הקבוצה של אשתקד יותר טובה מזו של השנה. וכן, טדי ממש ממש לא בית. אם נעלה, זה יהיה כמו ששי אמר, ההישג הכי גדול של איזושהי קבוצת ספורט ירושלמית בכל הזמנים ואני לא נסחף. חפרתי קצת, אני יודע. גם אני אחרי המשחק הייתי מתוסכל ועצבני וכועס ומאוכזב. נרגעתי טיפה ונזכרתי כמה אושר הקבוצה הזאת מעניקה לי בשנים האחרונות ואני מאמין שעוד תעניק. גם אם לא נעלה. ליאור טעה ועוד יטעה בקריירה הנהדרת שצפויה לו, השחקנים טעו ועוד יטעו, גם ההנהלה למרות עבודת הקודש. מותר וצריך להעביר ביקורת. וחייבים לנצח את לוד. חייבים. |
יפתחמ |
נשלח - 07/03/2012 : 00:23:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי kata moni
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
בשלוש מילים: הפסד של מאמן. בשלושה אשמים: הפסד של ליאור, שי ופוגלמן. בקצת יותר הרחבה: נמאס מהנפילות הלא ברורות האלה ברמה ובעיקר ברמת הראבאק. לא יכול להיות שרק למשחקים "גדולים" הקבוצה עולה ברעל. לא ברור למה צריך שינוים בהרכב וממש ממש לא ברור למה ממשיכים ללכת עם ההרכב הנוראי שמשלב את כפיר עוז ושי ביחד. לא ברור למה באים עם חילופים מהבית (אם מישהו היה צריך לצאת ממרכז השדה בחילוף הראשון זה היה פוגלמן, שנתן היום את המשחק הכי גרוע שלו העונה), לא ברור למה לא ממשיכים לתת קרדיט להרכב שפתח טוב ביבנה, לא ברור למה הולכים כל הזמן ימינה כשעדי שלג ניראה כמו השחקן הכי טוב בקבוצה (וכל המצבים שלו, שלא ממש היו מצבים, הגיעו מהצד שלו). לא ברור איך זה כל הזמן קורה לנו החרא הזה.
באסה הפועל, באסה.
בשתי מילים: אבו אד(יוט)הם וביתר הרחבה: שלושת "האשמים" המוזכרים הם האנשים המרכזיים שבזכותם הקבוצה נמצאת היכן שהיא נמצאת, והלוואי שתישאר שם. אתה אוהד של הצלחות. אוהד אמיתי צריך לחזק גם בימים לא טובים. עם אותו מאמן, ועם אותם שחקנים, התוצאה לא היתה רחוקה מלהיות לטובתנו, ואז היית יוצא במחולות ומהלל. קורה שלא תמיד הכל הולך. אך אתה בחרת למצוא אשמים ולפסול. ועל כך כבר נאמר : הפוסל במומו פוסל... עמישב כבר מאחורינו (וחבל שכך...) עכשיו צריך להתמקד בעיקר והוא שבעת המשחקים שלפנינו ולהוציא מהם את המיטב.
נראה לי שאתה על סמים.. |
יפתחמ |
נשלח - 07/03/2012 : 00:22:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אבו אדהם צודק. ליאור זאדה אשם במה שקרה אתמול, אשם כמעט בלעדי.
ליאור זאדה אשם, אשם כמעט בלעדי, בכל אחד ואחד מההפסדים שלנו (ותוצאות התיקו) וברוך השם לא חסרים לנו כאלו העונה. ככה זה שאתה המאמן. מצד שני, הוא גם האחראי העיקרי, גם אם לא הבלעדי, לכל הנצחונות שלנו בשלושת העונות האחרונות, וגם כאלו לא היו מעט, כולל כמה וכמה במשחקים חשובים. אני לא אומר שהוא צריך להיות חסין מביקורת ואני בטוח שגם הוא יודע שהוא שגה לא מעט במשחק האחרון, וגם במשחקים אחרים. אבל זה הכי קל שבעולם לבוא ולתקוף בדיעבד.
ליאור ניסה לשלב את שי בתוך הרכב שרץ היטב בשבועות האחרונים. שיש לך שחקן כזה זה מתבקש, בעיקר אחרי השער שלו מהמשחק הקודם. אז זה לא הצליח הפעם. קורה.... גם החילופים לא הצליחו הפעם, אבל כן הצליחו בפעמים אחרות. ואיזה קשר היה יכול להיכנס ולשנות את המשחק? עדיקא? ציון זקן? לוריא? אולי, ואולי לא.
ואני ממש לא מסכים שליאור לא לומד מהטעויות שלו. אם זה היה ככה לא היינו רצים בצמרת. זה נכון שהשלישיה כפיר-שי-עוז איטית וכבדה, וגם ליאור מודע לכך. אבל יש להם גם יתרונות. זאת גם שלישיה שברגע אחד יכולה לנצח משחקים, והיא כבר הוכיחה את זה גם העונה. לא ראיתי ניסים ונפלאות מהרכבים אחרים שליאור ניסה, כולל כאלו שכללו את כפיר או עוז מהספסל או את עדן מלכה בהרכב. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. הפעם זה לא הצליח, נקווה שמול לוד זה יצליח יותר.
ולגבי טדי, את דעתי כבר השמעתי בהזדמנויות אחרות. זה נכון שהוא לא ממש מגרש ביתי, אבל בסופו של דבר זה רק תירוץ. בתחילת העונה שמענו תירוצים על הקושי לשחק בתנאים של המגרש בחולון. כך או כך אנחנו אמורים לנצח יותר בכל מגרש ביתי שנבחר אם אנחנו רוצים לעלות.
גם אם אני לא מסכים עם הכל, אלו דברי טעם.. |
|
|