ס ק י ר ת נ ו ש א |
yaron |
נשלח - 24/02/2012 : 16:31:51 איזה גברים. איזה מלכים. כמה שעצוב היה להיות כל כך רחוק, לראות את המשחק בקטעים באינטרנט אבל כל זה לא שינה כלום מהיום המדהים הזה!!!!!!!!
יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רגל עץ |
נשלח - 29/02/2012 : 13:46:21 לא יודע איך זה לא פורסם עד עכשיו - השער הראשון ביבנה כפי שצולם מהיציע: http://www.youtube.com/watch?v=BOu2u3Y2KeA
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 26/02/2012 : 19:32:33 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4886
|
מיקי |
נשלח - 26/02/2012 : 13:32:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
בונוס על כל הדברים שקרו לנו ביום שישי: מכל מיני סיבות טובות, יצא לי להכיר אוהדים שעד שלשום היו בבחינת כינוי בפורום הנוכחי. כך הכרתי את מיקי, יובל, שחר ואבנר. ובדרך חזרה הביתה - הכרתי את עמית שהוא בחור מקסים שעושה בשנת שרות, עם נוער במצוקה, את כל מה שקטמון מטיפה ומכוונת אליו. תענוג.
שוב תודה, דוד. היה כיף, מכל הבחינות! |
HST |
נשלח - 26/02/2012 : 13:06:31 שוב תודה דוד :) |
h.k.j.f.c |
נשלח - 26/02/2012 : 13:04:10 דויד, יא קיפוד, שוב תודה רבה על הכרטיסים ואכן היה תענוג להכיר! |
הולך ברגל |
נשלח - 26/02/2012 : 12:58:10 העונג כולו שלנו, ותודה שוב על העזרה. מקווה לפגוש אותך במשחק הבא שאגיע אליו. |
davidkipod |
נשלח - 26/02/2012 : 12:40:44 בונוס על כל הדברים שקרו לנו ביום שישי: מכל מיני סיבות טובות, יצא לי להכיר אוהדים שעד שלשום היו בבחינת כינוי בפורום הנוכחי. כך הכרתי את מיקי, יובל, שחר ואבנר. ובדרך חזרה הביתה - הכרתי את עמית שהוא בחור מקסים שעושה בשנת שרות, עם נוער במצוקה, את כל מה שקטמון מטיפה ומכוונת אליו. תענוג. |
רגל עץ |
נשלח - 26/02/2012 : 10:43:31 לשם שינוי (בזמן האחרון), כתבה יפה וללא טעויות בגולר, ואפילו צילומים יפים: http://www.goler1.co.il/article/3292
|
האחים מרילי |
נשלח - 25/02/2012 : 20:45:16 כשיצאתי מהמגרש עברתי ליד חלון חדר ההלבשה של שחקנינו ומה שנשמע מתוך החדר היה קול שירה אדירה של השחקנים - "שי אהרון, אוהב אותך שי אהרון..."
תענוג כבר אמרנו? |
davidkipod |
נשלח - 25/02/2012 : 19:52:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
קודם כל חשוב לזכור שלא עשינו כלום. יבנה ומרמורק עם ניצחון במשחק החסר שלהן יושבות לנו חזק על הזנב.
צנטרפולד, דיברת יפה. מצד שני - ליבנה ומרמורק יש משחק בינהן, או שאחת מהן תפסיד 3 נקודות או (עוד יותר טוב) שתיהן יפסידו 2... מצד שני יש עדיין את קביליו וכפר סבא בתמונה, אסור להתעלם מהן. מצד שלישי זה טוב שיש כמה קבוצות עם עניין בחלק העליון - ככה הן מקיזות דם אחת לשניה. מצד רביעי אסור בשום אופן להגיע למצב שהכל מונח על המשחק האחרון בחוץ בכ"ס, מצד חמישי, אם נגיע למצב כזה זה אומר שיש סיכוי לגמור ראשונים, מצד שני יש את אסי.... עזבו שטויות, כל החישובים לא חשובים. יש את עמישב, אני רואה כל השבוע ירוק בעיינים, ומקווה שנינקום. עשו לנו הכי הרבה צרות בסיבוב הראשון. אז יאללה כבר, מי פותח נושא ? נניח: "קטמון - עמישב. הנקמה." |
קראנקו |
נשלח - 25/02/2012 : 19:24:44 חיפשתי מצטיינים והיה קשה לי. שחקנים כאן יצאו גברים באמת, באו דרוכים, התאמצו, ובהינתן העובדה שכישרון יש להם, ראינו 5-6 שחקנים שראויים ביום רגיל למועמדות. פוגלמן היה נהדר ושוב שינה תפקוד תו"כ משחק, הדבר הכי לא טריוויאלי, משחקן אמצע למגן. עומרי נווה נתן משחק של עליונות מלאה מול החלוצים שלהם, ארטיום טרטיאק ממשיך בקו שלו לקראת 0 טעויות. שלג זה חתיכת מגן תענוג. עוז ממשיך להכריע משחקים. מעודה ממשיך בהדגמה נפלאה איך חצי חלוץ מייצר מצבים ופותח התקפות, עוד בישול וחצי. כפיר ממשיך לנפק פיסות היסטוריה. שי זה שי וחוץ מזה יש לנו את השוער הטוב בעיר. אז יסלחו לי האנשים ההחלטיים, אני לא מצליח למצוא, והלוואי שזה ימשיך ככה. |
kata moni |
נשלח - 25/02/2012 : 15:52:17 לב ענק של כווווווווולם. המצטיינים שלי: עמית שמש, ארטום טרטיאק, יובל פוגלמן וליאור זאדה.
|
גאסטון |
נשלח - 25/02/2012 : 13:44:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
מישהו יודע כמה בישולים יש למעודה העונה?
לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין.
היית במשחק נגד קרית גת?
כן, וזה עוד יותר חיזק אצלי את התחושה הזו.
אז כנראה שלא ראינו את אותו משחק. איסלאם השתלט על המשחק בחצי השני, הביא את הניצחון אחרי שזיו יצא והוא שיחק באמצע. ובכל מקרה, איסלאם שחקן טוב עם הרבה כישרון אבל גם הרבה חוסר יציבות. כמו שחבר שלי אומר: "במהלך אחד שלו אתה אומר - וואו איזה שחקן - ואז מיד, באותו מהלך אתה משלים - למה אין לו מושג, למה?"
|
Offside |
נשלח - 25/02/2012 : 12:53:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
מישהו יודע כמה בישולים יש למעודה העונה?
לגבי איסלאם, יכול להיות שזה רק אני, אבל יש לי הרגשה שהוא הולך לאיבוד במרכז ופורח כשהוא באגף ימין.
היית במשחק נגד קרית גת?
כן, וזה עוד יותר חיזק אצלי את התחושה הזו. |
קראנקו |
נשלח - 25/02/2012 : 10:35:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
יש למשהו סרטון/תמונה של שי דופק על הלב בעצמה? לדגע חששתי שהאיש היקר הזה ייעדר עד סוף העונה עם שברים חמורים בצלעות
צחוק צחוק, אני זוכר את המחשבה הזאת ביבנה, המלך היכה בחזה כמו גלדיאטור. אבל עם לב כזה גדול, הצלעות עושות אקסטרה. |