ס ק י ר ת נ ו ש א |
גבעוני |
נשלח - 22/02/2012 : 13:09:13 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4860 |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
yarond |
נשלח - 22/02/2012 : 20:43:05 הם מצליחים במזימה ! אנחנו מתעסקים בקרגולה ולא בהיערכות הקהל למשחק הכי חשוב העונה
אני מביא חבר טוב למשחק בין הספונסרים שלנו
משפחה ירושלמית ותיקה - הדור הקודם היה מזוהה עם הליכוד וביתר
הנוכחי - עובר גיור
יאללה תביאו אנשים ותבואו |
קטמון ותיק |
נשלח - 22/02/2012 : 20:26:07 קרגולה בדף הפייסבוק שלו לפני שעתיים: "עשו לי גם 5 זריקות בשריר אבל בינתיים כאבים רצח" וזה לאחר שבבוקר הוא כתב: "גילו אצלי קרע אני בקושי הולך". https://www.facebook.com/profile.php?id=100000618394045&sk=wall
|
גלעד |
נשלח - 22/02/2012 : 18:30:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי נדב
לשאלה אם הוא יישב על הספסל הוא עונה שהוא עוד לא יודע וזה תלוי בהרגשה, והם בכלל בודקים כל מיני ניסים ונפלאות. בדרך כלל שחקן שאומרים לו לשבת בחוץ חודש לא מתלבט אם הוא יהיה על הספסל יומיים אחר כך. נראה חשוד.
עובדים עלינו !
|
yarond |
נשלח - 22/02/2012 : 17:20:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי נדב
לשאלה אם הוא יישב על הספסל הוא עונה שהוא עוד לא יודע וזה תלוי בהרגשה, והם בכלל בודקים כל מיני ניסים ונפלאות. בדרך כלל שחקן שאומרים לו לשבת בחוץ חודש לא מתלבט אם הוא יהיה על הספסל יומיים אחר כך. נראה חשוד.
עובדים עלינו ! |
נדב |
נשלח - 22/02/2012 : 17:09:11 לשאלה אם הוא יישב על הספסל הוא עונה שהוא עוד לא יודע וזה תלוי בהרגשה, והם בכלל בודקים כל מיני ניסים ונפלאות. בדרך כלל שחקן שאומרים לו לשבת בחוץ חודש לא מתלבט אם הוא יהיה על הספסל יומיים אחר כך. נראה חשוד.
|
אדום עולה |
נשלח - 22/02/2012 : 16:58:30 אני חייב להגיד- יש! קרגולה מסוג השחקנים שיכולים לעשות גול מכלום (המשחק הקודם בנינו) ולכן זאת שמחה גדולה. אבל- יש להם את אסף גובזה ורפי סגל, שני חלוצים על רמה, דווקא הם אלה שהציגו יכולת טובה יותר כשלא הלך לקרגולה. גם ג'ניה קפלן לא ישחק-בלם עם ניסיון שבדרך כלל קבוע בהרכב. בקיצור, שני שחקנים שיכולים לעשות את ההבדל עבור יבנה, לא ישחקו. |
החולצה האדומה |
נשלח - 22/02/2012 : 16:08:29 אל תבנו על זה.
וגם אם כן, כמו שכבר אמרו לפני - היינו חודש בלי שי וסהכ הסתדרנו, בערך. גם הם יכולים. ומה שבטוח, החלוצים האחרים שלהם לא רעים בכלל גם כן. |
h.k.j.f.c |
נשלח - 22/02/2012 : 16:08:27 מחירון למשחק הקרוב: קולה לאוהדים של יבנה 5 ש"ח. לאוהדים של הפועל 15 ש"ח. נקניקיה בלחמניה לאוהדים של יבנה 10 ש"ח, לאוהדים של הפועל 35 ש"ח. חנייה לאוהדים של יבנה חינם, לאוהדים של הפועל 10 ש"ח פר נוסע פר שעה, פעימות של 15 דקות ייחשבו כשעה לצורך העניין, אובדן קבלה יגרום לחיוב מקסימלי כחנייה למשך יום שלם...
|
yarond |
נשלח - 22/02/2012 : 15:56:10 משחק יקר ליבנה:
2 בדיקות MRI יעלה להם - 4000 ש"ח
קנס על הפקעת מכירים - כמה אלפי ש"ח
תתכוננו שהמחירים של הקפה במזנון יהיו בשמיים |
גבעוני |
נשלח - 22/02/2012 : 15:48:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
מזל שיש לנו צוות מקצועי טוב שלא יתייחס ללוחמה פסיכולוגית זולה של היריבה. בסדר, כל החלוצים פצועים והדבר הראשון שעושים זה רצים עם זה לתקשורת, לא יודע אם זה נכון או לא, לא הייתי מתייחס לזה.
ליבנה יש כנראה הרבה כסף, אחרת הם הכניסו ללוחמה הפסיכולוגית שלהם שתי בדיקות MRI שהתקיימו אתמול - של קרגולה ואחריו של ג'ניה קפלן שלא משחק גם ככה בגלל צהובים. עלות בדיקה כזו היא 1950 שקל. לקרגולה יש קרע בשריר. זה בטוח
יכול ליהות שבגלל זה הם עשו אלינו קופה בקרטיסים?:-) |
טוטח |
נשלח - 22/02/2012 : 15:25:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
מזל שיש לנו צוות מקצועי טוב שלא יתייחס ללוחמה פסיכולוגית זולה של היריבה. בסדר, כל החלוצים פצועים והדבר הראשון שעושים זה רצים עם זה לתקשורת, לא יודע אם זה נכון או לא, לא הייתי מתייחס לזה.
ליבנה יש כנראה הרבה כסף, אחרת הם הכניסו ללוחמה הפסיכולוגית שלהם שתי בדיקות MRI שהתקיימו אתמול - של קרגולה ואחריו של ג'ניה קפלן שלא משחק גם ככה בגלל צהובים. עלות בדיקה כזו היא 1950 שקל. לקרגולה יש קרע בשריר. זה בטוח |
גון מדלולה |
נשלח - 22/02/2012 : 15:18:03 מזל שיש לנו צוות מקצועי טוב שלא יתייחס ללוחמה פסיכולוגית זולה של היריבה. בסדר, כל החלוצים פצועים והדבר הראשון שעושים זה רצים עם זה לתקשורת, לא יודע אם זה נכון או לא, לא הייתי מתייחס לזה. |
האחים מרילי |
נשלח - 22/02/2012 : 14:19:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי לגבי החלק הראשון עדיף לנו כמובן לא להתעסק בבעיות שלהם אלא להתרכז בעצמנו בלבד -סומך על ליאור בנושא הזה
חלק מהתפקיד של ליאור הוא בהחלט להתייחס לבעיות של הקבוצה היריבה. אם לא מדובר בהונאת המאה, זאת אכן התפתחות משמעותית. אבל כאמור, גם לנו חסר הבורג המרכזי, אז חזרנו למצב של שוויון.
ו"להתרכז בעצמנו בלבד" קצת דומה ל"הכל תלוי בנו". לא? |
קלי |
נשלח - 22/02/2012 : 13:55:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4860
יש לי הרגשה של ספין. מה - כל החלוצים שלהם פצועים? נשמע כמו יוסי בניון בנבחרת. הוא תמיד פצוע ואז משחק 90 דקות. נחכה ונראה...
מה שיותר משעשע זה מאמן יבנה: "תשמע עם כל הכבוד לקטמון , להזכיר את קטמון ויבנה באותה נשימה זה לא נכון , עם העבר של יבנה הם לא יכולים בכלל להשוות. עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד למאמן ולשחקנים, אבל בוא ניכנס לפרופורציות, מכבי יבנה היא שם בכדורגל הישראלי, עם מסורת. מכבי יבנה בנויה שנים, קרוב לחמישים. ליבנה יש את המעמד והיכולת להחזיק קבוצה בליגה הלאומית"
גלעד-זה ייתכן שזה משעשע אותך כי אתה חי את ההויה שלנו כפי שאני מאמינים לה.אבל תרצה או לא מחוץ לביצתנו המקומית אין אף אחד בעולם שמחשיב את המסורת של קטמון יותר מאשר 5 שנות קיומה כל עוד יש קבוצה הנקראת הפועל י-ם.
לגבי החלק הראשון עדיף לנו כמובן לא להתעסק בבעיות שלהם אלא להתרכז בעצמנו בלבד -סומך על ליאור בנושא הזה |
גבעוני |
נשלח - 22/02/2012 : 13:46:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4860
יש לי הרגשה של ספין. מה - כל החלוצים שלהם פצועים? נשמע כמו יוסי בניון בנבחרת. הוא תמיד פצוע ואז משחק 90 דקות. נחכה ונראה...
מה שיותר משעשע זה מאמן יבנה: "תשמע עם כל הכבוד לקטמון , להזכיר את קטמון ויבנה באותה נשימה זה לא נכון , עם העבר של יבנה הם לא יכולים בכלל להשוות. עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד למאמן ולשחקנים, אבל בוא ניכנס לפרופורציות, מכבי יבנה היא שם בכדורגל הישראלי, עם מסורת. מכבי יבנה בנויה שנים, קרוב לחמישים. ליבנה יש את המעמד והיכולת להחזיק קבוצה בליגה הלאומית"
אין ספק שיש לה מסורת מפוארת רק תזכיר לי מי זו יבנה? |