ס ק י ר ת נ ו ש א |
kofyarok |
נשלח - 21/02/2012 : 14:39:20 חבר'ה! ניתן להכנס לאתר www.myavne.co.il ולהתרשם שם מהיריבה הקרובה - מכבי יבנה. יש שם תקצירים של משחקי יבנה כולל ההפסד אחרון מול ערד. תבלו |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 24/02/2012 : 12:00:03 שנאמר: יאללה הפועל \ ירושלים |
עוז לניצחון |
נשלח - 24/02/2012 : 10:16:28 http://www.goler1.co.il/article/3287
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4871 |
גלעד |
נשלח - 24/02/2012 : 09:10:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
יום רביעי בזמן אחד מהניווטים שלנו בצבא יצא לי לחשוב והגעתי למסקנה שאין מצב שאני לא במשחק יום שישי.. התחלתי לחשוב על רעיונות איך אני יוצא סופשבוע מהצבא... עלו לי כמה רעיונות בסופו של דבר התמקדתי על רעיון אחד והלכתי איתו.. שיחקתי את זה טוב.. וקיבלו את הבקשה שלי לחזור הביתה.. אך למזלי הרע אישרו לי לצאת מחמישי בבוקר עד היום בבוקר..
במשחק אני כבר לא אהיה, אבל סומך עליכם שתתנו תצוגה מדהימה ושהקבוצה לא תאכזב. חייבים לחזור עם ניצחון!!! ושכל אחד ואחד מכם יעריך את עצם הגעתו למשחק - לא מובן מאליו :) קיצר לתת את הלב והנשמה.. וכמובן לקפוץ לפי המנגינה. יאללה הפועל!!!!!!!!!!
תגנוב טנק ותגיע למשחק. מה זה 3 חודשים מחבוש בשביל משחק? |
davidkipod |
נשלח - 24/02/2012 : 08:36:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
יום רביעי בזמן אחד מהניווטים שלנו בצבא יצא לי לחשוב והגעתי למסקנה שאין מצב שאני לא במשחק יום שישי.. התחלתי לחשוב על רעיונות איך אני יוצא סופשבוע מהצבא... עלו לי כמה רעיונות בסופו של דבר התמקדתי על רעיון אחד והלכתי איתו.. שיחקתי את זה טוב.. וקיבלו את הבקשה שלי לחזור הביתה.. אך למזלי הרע אישרו לי לצאת מחמישי בבוקר עד היום בבוקר..
במשחק אני כבר לא אהיה, אבל סומך עליכם שתתנו תצוגה מדהימה ושהקבוצה לא תאכזב. חייבים לחזור עם ניצחון!!! ושכל אחד ואחד מכם יעריך את עצם הגעתו למשחק - לא מובן מאליו :) קיצר לתת את הלב והנשמה.. וכמובן לקפוץ לפי המנגינה. יאללה הפועל!!!!!!!!!!
נקפוץ גם בשבילך. |
מנדי742 |
נשלח - 24/02/2012 : 08:35:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
לא נורא ברק, שמעתי שגם השירות הצבאי חשוב. שמור עלינו באוהלו של ניווט. |
barakby |
נשלח - 24/02/2012 : 08:21:49 יום רביעי בזמן אחד מהניווטים שלנו בצבא יצא לי לחשוב והגעתי למסקנה שאין מצב שאני לא במשחק יום שישי.. התחלתי לחשוב על רעיונות איך אני יוצא סופשבוע מהצבא... עלו לי כמה רעיונות בסופו של דבר התמקדתי על רעיון אחד והלכתי איתו.. שיחקתי את זה טוב.. וקיבלו את הבקשה שלי לחזור הביתה.. אך למזלי הרע אישרו לי לצאת מחמישי בבוקר עד היום בבוקר..
במשחק אני כבר לא אהיה, אבל סומך עליכם שתתנו תצוגה מדהימה ושהקבוצה לא תאכזב. חייבים לחזור עם ניצחון!!! ושכל אחד ואחד מכם יעריך את עצם הגעתו למשחק - לא מובן מאליו :) קיצר לתת את הלב והנשמה.. וכמובן לקפוץ לפי המנגינה. יאללה הפועל!!!!!!!!!! |
lazy |
נשלח - 24/02/2012 : 07:27:29 עוד קצת זה מגיע... |
davidkipod |
נשלח - 24/02/2012 : 06:29:27 גד ליאור כתב כהרגלו טור נאה לכבוד המשחק, כל הסופרים את הדקות לאחור מוזמנים לקרוא (קישור מדף הבית שלנו). לטעמי - הטור נושא את ריחה הנוסטלגי של הכתיבה העיתון-ספורטיבית של שנות השישים, בתוספת הרבה אהבה לקבוצה. שתי הערות: 1. הפועל ערד איננה "קוטלת הקנים" של הליגה. אם כבר - היא "קוטלת הענקים". 2. גד, המצאת מטמטיקה חדשה: אין כזה דבר "משחק על 9 נקודות"......
|
lazy |
נשלח - 23/02/2012 : 22:56:55 סעמו איזו התרגשות... משום מה, השעון בקושי זז בשעות האחרונות... |
לאסלו צה |
נשלח - 23/02/2012 : 22:32:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
יש לי הרגשה שסוג של זחיחות נחה עלינו. עם כל החגיגיות, אנחנו צריכים לזכור בפני מה אנחנו ניצבים: מחר הולך להיות מלחמה. יבנה לא פראיירים. הם יציבים, יש אצלם התעוררות בעקבות ההצלחה היחסית בליגה ובגביע. בלי קרגולה הם יבואו עוד יותר מרוכזכים ונחושים. גם הקהל היבנאי יציג לנו מחר אתגר רציני. מי שירצה יותר - ינצח. לי נראה תיקו כתוצאה שאפשר לשאוף לה. בואו נהיה מרוכזים במשימה, מהדקה הראשונה. בעצם - מהדקה הראשונה מינוס שלושים דקות. כשהאוטובוס של הבריגדה יגיע, היציע האדום צריך להיות כבר במי שלא קופץ צהוב... חייבים לשמור על החדות לאורך כל ה 90+ דקות. בתחילת העונה ידענו לנצל את הכושר העדיף שלנו בסופי משחק. האם זה חוזר אלינו ? הלוואי. אחים אדומים שחורים, בואו נטריף את הקבוצה שלנו. ידעו השחקים שמחר לא מסתכלים לאחור, לא לוקחים שבויים, משחקים מהר, מדוייק וקבוצתי. ידעו השחקנים שאנחנו איתם באש ובמים. בקיצור, אני באי-שפיות זמני.......
מה תיקו?. צריך לשאוף לנצח. אני דווקא לא מרגיש פה זחיזות. יותר בכיוון של דריכות. חייבים לבוא ולדחוף את הקבוצה מהרגע הראשון. היא צריכה אותנו יותר מתמיד. יאללה |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 23/02/2012 : 22:24:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
בקיצור, אני באי-שפיות זמני.......
מי לא? |
davidkipod |
נשלח - 23/02/2012 : 22:07:21 יש לי הרגשה שסוג של זחיחות נחה עלינו. עם כל החגיגיות, אנחנו צריכים לזכור בפני מה אנחנו ניצבים: מחר הולך להיות מלחמה. יבנה לא פראיירים. הם יציבים, יש אצלם התעוררות בעקבות ההצלחה היחסית בליגה ובגביע. בלי קרגולה הם יבואו עוד יותר מרוכזכים ונחושים. גם הקהל היבנאי יציג לנו מחר אתגר רציני. מי שירצה יותר - ינצח. לי נראה תיקו כתוצאה שאפשר לשאוף לה. בואו נהיה מרוכזים במשימה, מהדקה הראשונה. בעצם - מהדקה הראשונה מינוס שלושים דקות. כשהאוטובוס של הבריגדה יגיע, היציע האדום צריך להיות כבר במי שלא קופץ צהוב... חייבים לשמור על החדות לאורך כל ה 90+ דקות. בתחילת העונה ידענו לנצל את הכושר העדיף שלנו בסופי משחק. האם זה חוזר אלינו ? הלוואי. אחים אדומים שחורים, בואו נטריף את הקבוצה שלנו. ידעו השחקים שמחר לא מסתכלים לאחור, לא לוקחים שבויים, משחקים מהר, מדוייק וקבוצתי. ידעו השחקנים שאנחנו איתם באש ובמים. בקיצור, אני באי-שפיות זמני.......
|
מחאיי |
נשלח - 23/02/2012 : 20:43:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אבי לוזון בן זונה
עניינים של טקסט וסאבטקסט |
שמונה |
נשלח - 23/02/2012 : 20:32:12 לא היתי מציין את שמו של היו"ר על גבי שלט אדום ויפיפיה כזה כמו שדפקת בביה"ס . אולי פשוט אפשר "בן זונה" |
האחים מרילי |
נשלח - 23/02/2012 : 20:31:25 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4868 מצבים נייחים הם הצד החזק שלנו? כל הכבוד לצוות הלוחמה הפסיכולוגית שלנו שהצליח לדחוף את הזבל הזה למאמן שלהם. |