פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 די! נמאס לי!

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדם אדום נשלח - 02/11/2009 : 17:00:00
השנתיים האחרונות היו מאוד נחמדות, מאוד מעניינות וכו' המשחקים במקומות כמו כפר יונה, נחלת יהודה וחורה היו מאוד מעניינים ומאוד מלהיבים בדרכם. וגם המרחק הזה מכל דיבורי הספורט במוסף של הארץ או בספורט 5 גם מרענן.

אבל הגיע הזמן להודות בזה, נמאס, לא שאני רוצה להוציא לאף אחד את הרוח מהמפשרים, אבל גם אני רוצה כתבות שלא אומרות כלום על הדרבי הירושלמי המדהים (כמו זו: http://sports.walla.co.il/?w=/157/1599889) או בסגנון "עם כל הכבוד לאוהדים האדומים של ירושלים, מכבי חיפה עדיין פייבוריטית" אני רוצה בלומפיד, אני רוצה קרית אליעזר ואני רוצה לראות את האוהדים של נתניה מתלהבים מהאצטדין החדש שלהם. אני רוצה שכשבית"ר תהיה בתקופה רעה, היא תהיה מתחתינו בטבלה. אני רוצה זה איזה 1-0 מתוק על מכבי ת"א. והכי אני רוצה זה את הדרבי הזה שאני מעולם לא זכיתי לראות!
כמה שכולם משמיצים אותה, תנו להם שנתיים-שלוש בליגות הנמוכות וכולם יפנתזו על ליגת העל. נו נכון אז רוב המשחקים שם היום זה נגד כל מיני רעננות ופתח תקוות (לא שאני משווה בינהן) אבל די! פשוט די! אני אוהד כדורגל אני רוצה כדורגל!

ופתאום חשבתי מה אם האלו שלובשים כחול במשחקי חוץ ועדיין קוראים לעצמם הפועל ירושלים יגיעו לשם, לליגת העל...
יותר מכל, אפילו יותר מהדרבי ההוא - אני מעדיף להשאר בליגות האלו ולא לראות את סאסי ביציע הכבוד שלי.
11   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
ויקטוריה הסודית נשלח - 07/11/2009 : 02:11:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדם אדום

אפשר לסגור עם זה:
http://www.youtube.com/watch?v=FAaEYhYbEM4&feature=related
"אמרו לו שהחולצה האדומה זאת לא מציאה.
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה"

יאללה הפועל

תפסיק להתבכיין כבר! היה אדיר היום במודיעין ולא הייתי מתחלף עם אף אחד. היום בליגה ג' במודיעין עם עוד 200 אדומים נהנתי הרבה יותר מבכפר סבא בליגת על (אז לאומית) לפני 13 שנה עם עוד 40 אוהדים. המשחק האגדי שבו עצרו אותי ואת דני מועלם על זריקת בקבוקים.
אדם אדום נשלח - 07/11/2009 : 00:30:38
אפשר לסגור עם זה:
http://www.youtube.com/watch?v=FAaEYhYbEM4&feature=related
"אמרו לו שהחולצה האדומה זאת לא מציאה.
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה"

יאללה הפועל
מחאיי נשלח - 06/11/2009 : 02:12:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדם אדום

אבל אני בטוח שרובכם מרגישים כמוני כשאתם צופים במשחקים של הפועל ת"א למשל...

אוהדי הפועל ת"א לא יכולים להגיד שהם הלכו עם הקבוצה שלהם בחמש ליגות שונות (השישית בדרך אינשאללה), בכל בור, עיירה ומעברה. במובן הזה יגור ותיק עם קלי - אין דבר כמונו (חוץ מאולי אולי איזה כמה קריית-שמונאים, סחנינאים או נצרתים כבדים).

ברור שצריך להתקדם, אבל איפה שהפועל ירושלים משחקת, זו מלכות.
הסלע האדום נשלח - 05/11/2009 : 12:04:02
מילא זה

אבל להיאכל ע"י תנים רק בשביל קטמון?
http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/962/689.html
עד כאן
אמיר גולה נשלח - 04/11/2009 : 19:28:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

אני די מסכים עם מיכאל. חוץ משלוש ארבע, גג חמש קבוצות בליגת העל, גם הליגה הזו משמימה ופאתטית, והסיקור התקשורתי המנופח רק מעצים את הפער בין הדימוי למציאות. שלא לדבר על הליגה הלאומית שכולנו מכירים. אם נצליח לגייס יותר מ 1000 צופים למשחק בית בליגה ג', עבורי זו תהיה חוויה ספורטיבית הרבה יותר משמעותית מכל מה שהיה בעשור האחרון בלאומית, ומרוב הקבוצות בליגת העל.
למה אני כן מתגעגע? לתחושת הישג. עליית ליגה, ניצחון בדרבי, נצחון חוץ נגד חיפה.. אינשאללה אם נחגוג עלייה לליגה ב' גם את זה נקבל.

אין ספק שלזה אני הכי מתגעגע. אמנם לא זכיתי לראות ניצחון בדרבי, אבל להתקדם שלבים בגביע, לנצח קבוצת צמרת, ובטח שלעלות ליגה, אין כיף גדול יותר מזה
עוגן ק. נשלח - 04/11/2009 : 17:53:18
אני די מסכים עם מיכאל. חוץ משלוש ארבע, גג חמש קבוצות בליגת העל, גם הליגה הזו משמימה ופאתטית, והסיקור התקשורתי המנופח רק מעצים את הפער בין הדימוי למציאות. שלא לדבר על הליגה הלאומית שכולנו מכירים. אם נצליח לגייס יותר מ 1000 צופים למשחק בית בליגה ג', עבורי זו תהיה חוויה ספורטיבית הרבה יותר משמעותית מכל מה שהיה בעשור האחרון בלאומית, ומרוב הקבוצות בליגת העל.
למה אני כן מתגעגע? לתחושת הישג. עליית ליגה, ניצחון בדרבי, נצחון חוץ נגד חיפה.. אינשאללה אם נחגוג עלייה לליגה ב' גם את זה נקבל.
אדם אדום נשלח - 04/11/2009 : 15:59:45
ברור לי שהכל לוקח זמן וברור לי למה אנחנו במצבינו ולמה גם אני בחרתי בדרך זו. אם זאת בכל מקרה נמאס לי, זה לא אומר שאפסיק להגיע למשחקים, חס וחלילה! אבל אני בטוח שרובכם מרגישים כמוני כשאתם צופים במשחקים של הפועל ת"א למשל...

בכל מקרה, שאף אחד לא יחשוב שיש איזשהו קשר בין זה לבין העובדה שלא אגיע למשחק הקרוב. לא משנה כמה ניסיתי להזיז אותו, אירוע משפחתי הוא זה שימנע ממני את ההגעה למודיעין.
danvel1 נשלח - 03/11/2009 : 22:42:30
תבשילים טובים דורשים זמן סבלנות ואמונה,
מה שאתה מדבר יכול להיות יופי של חזון לעתיד.
מיכאל נשלח - 03/11/2009 : 12:44:10
כמובן שאני מבין אותך, אבל מצד שני (טוב, לא בדיוק מצד שני, כי גם אני כמובן חולם על היום שנחזור לליגת העל), לפעמים יש בליגת העל ובלאומית איזה פתטיות נוראית שדווקא נחסכת מאיתנו במידה רבה בליגות הנמוכות. כאילו, במשחקים של קבוצות נטולות קהל כמו עכו, רעננה, מכבי פ"ת וכו', או דלילות בקהל כמו אשדוד, יש איזה משהו שאותי לפחות מדכדך נורא - בגלל היומרה של הקבוצות האלו להיות קבוצות כדרוגל מקצועניות. בצעירי אלהוזייל, או בעירוני בית שמש - אין שום דבר פתטי - אלו קבוצות חובבניות שמשחקים בהם אנשים שאוהבים לשחק כדורגל. אז כמובן שכל מה שאני רוצה זה לצאת מהליגות האלה ולחזור לליגות המקצוענית, אבל על הדרך אני עדיין דווקא קצת נהנה מהאווירה.
אליה נשלח - 02/11/2009 : 17:27:26
כמה שאני מבין אותך בן אדם כל כמה שבועות זה עובר לי בראש יעני מה נולדתי לליגה ג?אני מת לא לראות יותר את צעירי מה שם?.....הבאדוים המודרנים כמו שהם כותבים.......אבל מה אפשר לעשות אם יונה לא כ"ך ממהר לרדת מהארץ למרות שזו היא החלטה הכי נכונה וגם סאסי החמוד עוד משוטט בירושלים....מה לעשות אחי תגיד?
בלאש ביקו נשלח - 02/11/2009 : 17:11:02
מבין אותך, באמת. אבל אלו החיים חבר, ומצבך בזירה הפוליטית אפילו יותר גרוע מבזאת הספורטיבית. אולי זה מנחם?
ובנימה אופטימית יותר, אם יהיו חגיגות עליה, לא יהיה יותר משמח מזה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07