ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 19/02/2012 : 00:00:02 ביציאה מהמשחק זעק אחד האוהדים הבודדים של קריית גת "הלוואי ולא תעלו ליגה!", והתכוון לחוסר הספורטיביות שגילינו בגול השני של עוז. מצפיה בקליפ של המשחק ניתן לראות בבירור איך שחקן של קריית גת מגיע מאחור, משליך עצמו לדשא של רחבת ה-16 ללא מגע יד אדם, מתפתל כאילו דרס אותו האמר, ומתחנן לרחמי השופט במטרה לעצור בכל מחיר את ההתקפה המסוכנת שלנו.
חשבתי על הצעת חוק מהפכנית שתשנה לחלוטין את טקטיקת "בוא ניפול לדשא מהדקה ה-25 ונקווה לטוב" שבה נוקטות מרבית הקבוצות נגדנו - מרגע ששופט מורה לעצור את המשחק בשל שחקן פצוע, השחקן יורד מיידית מתחומי המגרש לצורך קבלת טיפול רפואי שיימשך לא פחות משלוש דקות. השופט הרביעי ייקח זמן, ורק אחרי שלוש דקות (אם הפצוע כשיר, כמובן) ייאשר לו לחזור לשחק. כלומר, האינטרס ל"היפצע" ולהשאיר את הקבוצה בנחיתות מספרית לזמן ממושך ייעלם בבת אחת. מה אתם אומרים? יכול לעבוד? |
12 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
גלעד |
נשלח - 20/02/2012 : 08:03:32 http://debuzzer.com/buzz/?p=7600
לא רק בליגה שלנו. |
amos |
נשלח - 19/02/2012 : 19:58:54 לי זה דווקא נראה כמו הצגה
טוב, אבל לי גם רומיאו ויוליה נראה כמו הצגה
|
האחים מרילי |
נשלח - 19/02/2012 : 12:57:40 הצגה או לא הצגה, לא עוצרים התקפה במצב כזה. שיקבל טיפול בסיום ההתקפה. |
babiji |
נשלח - 19/02/2012 : 12:31:20 לא נראה כמו הצגה, מספיק עם הפראנויות ועם החפירות המתנשאות האלה, לא צריך לחפש איפה שאין |
שמאש |
נשלח - 19/02/2012 : 12:00:01 ציטוט: א. אני לא משוכנע שזו היתה הצגה, ולראייה השחקן הוחלף לאחר השער.
ייתכן שהוחלף שעה שגם המאמן שלו הבין שבמקום לעמוד ברחבה ולעשות הגנה הוא נופל כאילו מישהו ירה בו... |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 19/02/2012 : 09:31:08 שחקנים שמושכים זמן, שיפוט גרוע, דשא עקום וכו, זו ליגה א! ניצחנו במשחק למרות כל זה. |
קטמון ותיק |
נשלח - 19/02/2012 : 08:25:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
ותיק, אתה מקדים את זמנך בחמש שנים לפחות! אבל שים לב, בהצעה שלי אני לא מדבר על שיקול דעת ועל ענישה ושופט לא יצטרך להתעסק אם זו כן התחזות או לא התחזות ולהתחיל להתווכח עם שחקנים. תמיד, ללא יוצא מן הכלל, השחקן "הפצוע" יוצא מתחומי המגרש ל"טיפול רפואי" של שלוש דקות. אם הוא אכן לא פצוע וסתם מתחזה, שיתכבד ויבלה את שלוש הדקות שלו בתדרוך טקטי מהמאמן ושתיית מים קרים ויצפה בקבוצה שלו נענשת בנחיתות מספרית.
תודה על המחמאה. הצעתי מתייחסת למצב שבו השחקן נפצע ומתנהג כאילו יש לשלוח אותו מיידית למחלקת הטראומה בבית החולים הקרוב. אחרי שהחובש מתיז עליו את "תרסיס הפלא" השחקן עדיין מתפתל על הקרקע ואז השופט מסמן לאלונקאים להגיע כדי לפנות את השחקן. ואז, כשהם בדרך אליו, השחקן, באורח פלא, כאילו קרה נס רפואי, קם על רגליו. לכן - הכרטיס הצהוב על ההתחזות וההרחקה הקצרה להתאוששות. |
רגל עץ |
נשלח - 19/02/2012 : 07:39:07 א. אני לא משוכנע שזו היתה הצגה, ולראייה השחקן הוחלף לאחר השער. ב. חוק שלוש הדקות המוצע כאן יעניש גם שחקנים שבאמת נפצעו. ג. פיפא קבעה מזמן שרק השופט אמור להפסיק משחק כשיש שחקן פצוע, אבל השתרש מנהג ״ספורטיבי״ ומיותר של הוצאת הכדור ע״י הקבוצות, כך שנוצרה ציפייה שזה יקרה תמיד. |
h.k.j.f.c |
נשלח - 19/02/2012 : 07:37:36 ותיק, אתה מקדים את זמנך בחמש שנים לפחות! אבל שים לב, בהצעה שלי אני לא מדבר על שיקול דעת ועל ענישה ושופט לא יצטרך להתעסק אם זו כן התחזות או לא התחזות ולהתחיל להתווכח עם שחקנים. תמיד, ללא יוצא מן הכלל, השחקן "הפצוע" יוצא מתחומי המגרש ל"טיפול רפואי" של שלוש דקות. אם הוא אכן לא פצוע וסתם מתחזה, שיתכבד ויבלה את שלוש הדקות שלו בתדרוך טקטי מהמאמן ושתיית מים קרים ויצפה בקבוצה שלו נענשת בנחיתות מספרית. |
קטמון ותיק |
נשלח - 19/02/2012 : 06:30:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
חשבתי על הצעת חוק מהפכנית שתשנה לחלוטין את טקטיקת "בוא ניפול לדשא מהדקה ה-25 ונקווה לטוב" שבה נוקטות מרבית הקבוצות נגדנו - מרגע ששופט מורה לעצור את המשחק בשל שחקן פצוע, השחקן יורד מיידית מתחומי המגרש לצורך קבלת טיפול רפואי שיימשך לא פחות משלוש דקות. השופט הרביעי ייקח זמן, ורק אחרי שלוש דקות (אם הפצוע כשיר, כמובן) ייאשר לו לחזור לשחק. כלומר, האינטרס ל"היפצע" ולהשאיר את הקבוצה בנחיתות מספרית לזמן ממושך ייעלם בבת אחת. מה אתם אומרים? יכול לעבוד?
כבר הקדמתי אותך
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
"מעניין אם גם הוא מתפתל מספר דקות על הדשא ואז קם ומתחיל לרוץ כאילו כלום לא קרה.
\
זה קורה רק כאשר האלונקאים מתקרבים אליו. ייתכן וצריך לשנות את חוקת המשחק, כך שאם השחקן קם כאילו לא קרה כלום לאחר שהאלונקאים יצאו לכיוונו, הוא יקבל צהוב וייצא ל"מנוחת התאוששות" של חמש דקות לפחות (משהו כמו ההרחקות הקצרות בכדוריד). ניתן להניח שהתופעה תיעלם.
|
הולך ברגל |
נשלח - 19/02/2012 : 05:09:53 במקום לעצור את ההתקפה שלנו כמו גבר הוא נפל על הדשא כמו ילדה בתקווה שהשופט יעשה את העבודה שהוא לא יכול. זה לא פייר פליי. ויפה עשה עוז שעצר את המשחק אם כדור ברשת.
hkjfc, הרעיון שלך ממש פשוט וטוב ואני בטוח שזה רלוונטי לעוד הרבה ליגות בעולם אבל לך תסביר לפיפא.. אפילו להנהלה שלנו אנחנו לא מצליחים להסביר דברים בסיסיים כמו אי נכונות לדרבי ידידות, לנעליים צהובות וכ'ו |
אדום88 |
נשלח - 19/02/2012 : 02:37:56 עשינו בשכל שהמשכנו לשחק (לא ידענו שייגמר בגול),
נמאס ממשיכת הזמן ע"י הצגה (לגמרי הצגה) של הקבוצות הקטנות שמשחקות נגדנו.
היה צריך לשים לזה סוף וכל הכבוד להפועל!! |