ס ק י ר ת נ ו ש א |
אדום88 |
נשלח - 17/02/2012 : 20:34:17 האירועים המכוערים במשחק ה'בית' מהסיבוב הראשון נגד יבנה זכורים לכולם אני משער.
מפאת חשיבות המשחק ביום שישי הבא אני מאמין שהאצטדיון ביבנה (4,000 מקומות) יהיה כמעט מלא - מתוכם מחצית האוהדים אדומים.
אשמח אם הנהלת הקבוצה (שלנו) תדאג לחציצה נאותה בין 2 הקהלים (ולא כמו זו שהייתה במגרש בחולון), וכן לנוכחות אנשי אבטחה מחוץ לאצטדיון.
אני פונה להנהלת הקבוצה שלנו מכיוון שהנהלת יבנה תעדיף בטח לחסוך בכמה שיותר כסף.
לסיום - האם תהיה מכירת כרטיסים מוקדמת למשחק?
יאללה הפועל!! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
עדש |
נשלח - 21/02/2012 : 00:03:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי haizomer
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לפי דאבל פס (לא יודע עד כמה זה אמין) בינתיים המשטרה אישרה רק 1000 צופים
\ אפשר קישור? מה נימוק המשטרה?
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4833 אין נימוק משטרה, זה בכלל משרד התמ"ת, וזה בטוח לא סתם שלאן שאנחנו מגיעים מצמצמים יציעים...
בתכלס אנחנו הקהל היחידי בליגה שמביא קהל למשחקי חוץ בכמויות כאלו [בלי לזלזל בקהל כמו יפו, אני די בטוח שאנחנו מביאים יותר], אני מאמין כשמאשרים משחק עם 2000 צופים יודעים שיהיו אולי כמה מאות, אבל אם אצלנו מאשרים כמות מסוימת, הם יוצאים מנקודת הנחה שכנראה היציעים יהיו מלאים. |
ועדה מסדרת |
נשלח - 20/02/2012 : 23:05:03 המשטרה יודעת שזה משחק עם קהל רב ושיש יריבות והסטוריה בין מחנות האוהדים. מה היא תעשה עם זה, זו החלטה שלה. אבל תזכור שגם הם רוצים שקט.
|
גבעוני |
נשלח - 20/02/2012 : 22:22:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
לא מסכים אתך אנכנו לא צריכים להסתמך על רצונם הטוב של אחרים (או לא) מה אכפת להנהלת יבנה מה יהיה ? אנכנו צריכים לדואג לעצמנו ותפקידה של ההנהלה במשחק טעון כמו זה ולאור המכות שהיו במשחק הקודם לברר הם הנהלת יבנה שאכן יהיה כוח שיטור במשחק וגם להרים טלפון למשטרת יבנה ולבקש מהם להיות במשחק....
מה זאת אומרת מה אכפת להנהלת יבנה? אם תהיה אלימות, הם עלולים לשלם את הקנסות.
ונראה לך שזה אכפת להם? איזה קנס? תראה לי קבוצה בליגות האלה שחטפה כנס על אלימות או כול דבר אחר התאחדות לא תעשה כלום תאמין לי.... חוץ מזה שלהנהלה שם אין מילה הם האוהדים והם יעשו מה שבא להם... |
orky |
נשלח - 20/02/2012 : 22:19:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
לא מסכים אתך אנכנו לא צריכים להסתמך על רצונם הטוב של אחרים (או לא) מה אכפת להנהלת יבנה מה יהיה ? אנכנו צריכים לדואג לעצמנו ותפקידה של ההנהלה במשחק טעון כמו זה ולאור המכות שהיו במשחק הקודם לברר הם הנהלת יבנה שאכן יהיה כוח שיטור במשחק וגם להרים טלפון למשטרת יבנה ולבקש מהם להיות במשחק....
מה זאת אומרת מה אכפת להנהלת יבנה? אם תהיה אלימות, הם עלולים לשלם את הקנסות. |
גבעוני |
נשלח - 20/02/2012 : 22:17:29 לא מסכים אתך אנכנו לא צריכים להסתמך על רצונם הטוב של אחרים (או לא) מה אכפת להנהלת יבנה מה יהיה ? אנכנו צריכים לדואג לעצמנו ותפקידה של ההנהלה במשחק טעון כמו זה ולאור המכות שהיו במשחק הקודם לברר הם הנהלת יבנה שאכן יהיה כוח שיטור במשחק וגם להרים טלפון למשטרת יבנה ולבקש מהם להיות במשחק.... |
orky |
נשלח - 20/02/2012 : 21:54:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
מישהו קידם את העניין הם המשטרה?
זו לא אחריות של ההנהלה שלנו, האחריות היא על ההנהלה של יבנה, עם כל הכבוד - המקסימום שצריך לעזור זה להגיד להנהלת יבנה שישימו לב. |
גבעוני |
נשלח - 20/02/2012 : 21:52:19 מישהו קידם את העניין הם המשטרה? |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 19/02/2012 : 09:34:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מי שיש לו מצלמה או אייפון, להביא ולהחזיק בהיכון. אם חס וחלילה מתחיל בלאגן, מצלמה באוויר.
וגם לצעוק ירושלמיות ויבנאיות מסרבות להיות אויבות?
כן. |
רגל עץ |
נשלח - 18/02/2012 : 12:07:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אני מתפרץ לטריטוריה של וותיק - במבט מהיר נראה שיבגני קפלן, מהבולטים ביבנה, ספג צהוב חמישי ויצטרף אלינו ליציע. נכון?
תיזהר, הוא מתעצבן כשאנחנו שואלים אותו שאלות שהוא כבר ענה עליהן ״אחת ולתמיד״ ושאת התשובות להן אנחנו כבר אמורים לדעת. תכלס, אם הוא ספג צהוב חמישי בשבוע שעבר אז, כן, הוא אמור להיעדר נגדנו. |
האחים מרילי |
נשלח - 18/02/2012 : 11:10:22 אני מתפרץ לטריטוריה של וותיק - במבט מהיר נראה שיבגני קפלן, מהבולטים ביבנה, ספג צהוב חמישי ויצטרף אלינו ליציע. נכון? |
מחאיי |
נשלח - 18/02/2012 : 08:36:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
מי שיש לו מצלמה או אייפון, להביא ולהחזיק בהיכון. אם חס וחלילה מתחיל בלאגן, מצלמה באוויר.
|
amos |
נשלח - 18/02/2012 : 06:41:22 הם מאוד מסכנים כי המימסד האשכנזי זימבר להם את האמא
|
יפתחמ |
נשלח - 18/02/2012 : 00:42:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
האירועים המכוערים במשחק ה'בית' מהסיבוב הראשון נגד יבנה זכורים לכולם אני משער.
מילא המשחק בסיבוב הראשון. לי יש זכרונות זוועה מהמשחק ביבנה בעונת מבשרת הראשונה, שהיה החוויה הכי מגעילה שחויתי בכדורגל בארץ, וזה עוד היה במשחק שלא שינה להם כלום. גם זכור לי שהיתה נוכחות משטרתית ושהשוטרים סירבו בכלל להתייחס אלינו. אני מאוד מקווה שהנושא בטיפול לקראת שבוע הבא.
ד"א, אורי קרגולה נפצע היום והוחלף בשלב מוקדם של המשחק בערד.
אכן, המשחק בעונה הראשונה ביבנה היה באמת מגעיל.. אני שונא את יבנה עוד משנות ה-80.. היה להם משחק נגד בית"ר נתניה והשוער של נתניה נתן הצגה והקהל של יבנה רצה להרוג אותו או משהו כזה כי הם ציפו שנתניה יתנו להם את המשחק... לא יודע למה, אבל זה ממש נחרת לי בזיכרון. עכשיו עמוס יבוא ויגיד שהם מאוד מסכנים כי הממסד האשכנזי זימבר להם את האמא.. |
קראנקו |
נשלח - 18/02/2012 : 00:25:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
|
דרעי |
נשלח - 18/02/2012 : 00:14:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
וגם לצעוק ירושלמיות ויבנאיות מסרבות להיות אויבות? |