פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עדכונים הפועל-קרית גת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
liav431 נשלח - 17/02/2012 : 14:32:27
על פי האתרים,מחצית 0-0
מישהו מהמגרש יכול לנדב קצת פרטים?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קלי נשלח - 06/03/2012 : 07:21:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ
מעכשיו אנחנו שוב תלויים רק בעצמנו - אם ננצח את כל המשחקים שלנו נסיים במקום הראשון (בהנתן שוברי שוויון שאין לי מושג מה הם בליגה א').

לצערי רגל,לא עבר אפילו משחק מאז יבנה כדי להבהיר (לא שבאמת צריך הבהרה) למה קלישאה נכונה סטטיסטית 9 מחזורים לסיום חסרת משמעות ומטופשת מבחינה מעשית.
בפועל במציאות ולא בעולם הקלישאות ,כמו שזה נראה זו הולכת להיות עונת סיוט לאוהד הלחוץ שבה כל הזמן ננוע בין התוצאות שלנו(בתקווה שנשיג מקסימום נקודות) לבין תוצאות בעוד 2-3 משחקים.
kata moni נשלח - 18/02/2012 : 13:57:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

דבר ראשון , זכותי להגיד מה שאני רוצה. אני התלהבתי שראיתי את עדן מלכה ואדיר מעודה משחקים ביחד.ונגד קרית מלאכי הם הגיעו להרבה מצבים אבל לא ניצלו אותם(יכול היות שעם כפיר או שי זה כן היה נכנס).וגם לא אמרתי שכפיר לא צריך לשחק,תקרא שוב !וכן , צריך שיפור בסיומת,כולם יודעים את זה, ראינו כמה התקפות של 100 אחוז גול ואיכשהו לא נכנסו. ועוד דבר, אדון ליגה א, אני בן 15 יש לך בעיות?לא יודע, אולי אני צריך זקן כדי לכתוב פה ? ואם אתה מרשה לעצמך לזלזל בי אז אתה אפילו לא שווה תגובה. תגיד תודה שאני מחזיר לך תשובות.

אומנם אתה בחור צעיר אבל אתה מתבטא כמו גדול וכותב דברי טעם שאני מזדהה איתם. כבר כמה שבועות שהקבוצה מיטיבה לשחק אם כי לא ברוב שלבי המשחק. אבל השינוי בולט בעיקר בנחישות וברצון של כולם. ההגנה התיצבה הרבה בגלל השינוי לטובה בעמדות המגינים, וכמובן שחייבים לציין את משחקן המשובח של ארטום במחצית השניה שהיה בלתי עביר לגמרי. חזרתו של פוגלמן ליכולתו הפנטסטית משפיעה על כל הקבוצה, הוא פשוט נמצא בכל נקודה במגרש, מחלץ, משחרר את המשחק ודוחף קדימה. נגיחתו בסיום בכדור הקרן היתה נפלאה ורק רגל של היריב מקו השער מנעה גול נוסף שלנו.לדעתי, החלק הקדמי צריך להימנע ממשחק הקט-רגל, ופחות לנסות להיכנס עם הכדור לשער. עדיף לבעוט מהרחבה ומחוצה לה ישר לשער. השינוי שעשה ליאור בתחילת המחצית השניה תרם רבות לתוצאה שהושגה. אי אפשר לצפות מראש איך יתפתח המשחק, וטוב עושה ליאור בתגובותיו עפ"י המהלכים במשחק. אהבתי אתמול את משחקו של כפיר מלול.
רפאל מבחינתי הוא הפתעה נעימה בחלק הקדמי, וני בטוח שיהיו לתפקודו זה גם תוצאות בעתיד.
קטמון ותיק נשלח - 18/02/2012 : 12:54:08
לגבי ציון זקן - הבנתי (ממיקי רנדי) שיש לו פציעה כלשהי שבגינה הוא לא היה בסגל.
והערה נוספת: פעם שנייה שליאור מציב את רפאל לוריא כשחקן מחליף בהתקפה. במשחק נגד מרמורק רָפָא [זה הכינוי שלו] סיכן מאד את ההגנה היריבה. גם אתמול הוא עשה זאת ובעט את אחת הבעיטות היפות במשחק שכמעט והניבה שער.
רגל עץ נשלח - 18/02/2012 : 12:10:32
לפי דו״ח המשחק באתר ההתאחדות, חזי פנחס היה על הספסל אתמול, וציון זקן בכלל לא היה בסגל המשחק. 
אושר גדול נשלח - 18/02/2012 : 11:56:46
הניתי מהמשחק המחצית השנייה.כשאיסלם עבר לאמצע,חילץ כדורים ובנה התקפות,עוז פשוט מדהים ביכולות שלו,וחילוף אמיץ של ליאור-עדן במקום זיו.
נרטבתי עד העצמות,ביציאה מירושלים נהיה לי פנצ'ר בגלגל ונרטבתי עוד יותר ובכל זאת חזרתי למולדת מאושר.
מה עוד אפשר לבקש?
האחים מרילי נשלח - 18/02/2012 : 11:04:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ההתקפה שלנו חסרת מחץ והשלוש אפס משקר. היו לנו אפס מצבים במחצית הראשונה. כל אחד מנסה להגיע לשער בטיקי טקה. הכדור רטוב, יש רוח, תבעטו מרחוק. בעצם, זה נכון גם במזג אוויר יבש.

ולא היינו רחוקים מ 5:0 משקר. ובלי קשר, צריך לבעוט, אבל נראה שהיחידים שמסוגלים הם לוריא ונווה.
amos נשלח - 18/02/2012 : 10:40:53
ההתקפה שלנו חסרת מחץ והשלוש אפס משקר. היו לנו אפס מצבים במחצית הראשונה. כל אחד מנסה להגיע לשער בטיקי טקה. הכדור רטוב, יש רוח, תבעטו מרחוק. בעצם, זה נכון גם במזג אוויר יבש.
אדום עולה נשלח - 18/02/2012 : 10:17:46
אני מקווה שאני לא מבין בכדורגל כמו שאתה אומר וההתקפה שלנו פשוט מושלמת.
אבנר זקן נשלח - 18/02/2012 : 10:06:17
אא
אדום עולה נשלח - 18/02/2012 : 09:50:01
דבר ראשון , זכותי להגיד מה שאני רוצה. אני התלהבתי שראיתי את עדן מלכה ואדיר מעודה משחקים ביחד.ונגד קרית מלאכי הם הגיעו להרבה מצבים אבל לא ניצלו אותם(יכול היות שעם כפיר או שי זה כן היה נכנס).וגם לא אמרתי שכפיר לא צריך לשחק,תקרא שוב !וכן , צריך שיפור בסיומת,כולם יודעים את זה, ראינו כמה התקפות של 100 אחוז גול ואיכשהו לא נכנסו. ועוד דבר, אדון ליגה א, אני בן 15 יש לך בעיות?לא יודע, אולי אני צריך זקן כדי לכתוב פה ? ואם אתה מרשה לעצמך לזלזל בי אז אתה אפילו לא שווה תגובה. תגיד תודה שאני מחזיר לך תשובות.
ליגה א נשלח - 18/02/2012 : 09:34:29
אדום עולה אז לפי מה שאתה אומר ששלוש אפס זה לא מחץ?! ואם הבנתי נכון אתה גם ממליץ שעדן ואדיר יהיו החלוצים שלנו שיהיה מהירות ומחץ כמו נגד קריית מלאכי אתה
מתכוון?! והבנתי גם שכפיר צריך דחוף לרדת לספסל ולא לראות דקה נכון? ואיפה בדיוק אתה רואה שצריך שיפור בסיומת? בקיצור אני חייב לומר לך שאתה גאון כדורגלל ממש. ודרך אגב בן כמה אתה? זה מסקרן אותי...
אדום עולה נשלח - 18/02/2012 : 09:13:03
הדברים הטובים:
דיוק ולחימה- פעם שנייה( כולל מרמורק) העונה שאנחנו נלחמים בשכל ובדיוק.
כל שחקן שלנו היה ראשון לכל כדור, וגם אם הוא היה שני לכדור אז הוא לקח אותו.
ארטום טרטיאק- חזר לו הביטחון, לקח כל כדור במשחק.
ההתקפה של קרית גת הייתה מסוכנת וטרטיאק עצר חלוצים שלפני ששבוע נתנו שישיה לקבוצתו של גופמן.אז כבוד לבחור.
פוגלמן-פנטסטי. שלט במרכז המגרש, חילץ כדורים וחילק אותם, הוא גם אחד השחקנים שמחבר אותנו בהתקפה.
הדברים שצריך לשפר:
ההתקפה. הכנסנו שלישייה, אבל לא ראינו מחץ,וכדי לעלות ליגה, צריך מחץ.
מי שרוצה מחץ בהתקפה, חייב מהירות ! וזה מה שחסר לנו לפני שעדן מלכה נכנס.
איסלאם ועוז הם יותר שחקנים שיוצרים מצבים,שנותנים את הפס לחלוץ, אבל לא שחקנים שיעשו התקפה מהירה ויגמרו בגול מהיר. אדיר מעודה ועדן מלכה הם מה שאנחנו צריכים.מאז שעדן מלכה נכנס,ההתקפות נעשו בפשטות,הוא שווה הרכב לדעתי.ברגע ששי יחזור גם הסיומת תשתפר.
בקיצור, עדן מלכה ואדיר מעודה חייבים לשחק ביחד..
amos נשלח - 18/02/2012 : 08:00:31
החוד של קריית גת הוא חלש מאוד, והקבוצה כולה נפלה מהרגליים בעשרים דקות האחרונות. כמו שנכתב פה באחד אפס לטובתנו הם הגיעו לכמה מצבים שחוד חד יותר היה מנצל.
ילוביץ נשלח - 17/02/2012 : 23:46:56
סוףסוף השחקנים עלו עם התלהבות למשחק.
ו...
כפיר מלול ירד ללא פחות מ6 גליצ'ים שזה בהחלט מחזה נדיר ומשמח!
וואלה, הייתי מבסוט עליו.

כל הקבוצה הראתה נחישות ולחימה דבר שמאוד חסר לי לפני המשחק עם מרמורק (שבו כאמור לא נכחתי)
מחאיי נשלח - 17/02/2012 : 22:54:45
מחצית ראשונה שקולה וחסרת מצבים. הגנה טובה. מחצית שנייה טובה בהרבה, אבל עדיין לא מעט מצבים מפחידים ליד השער שלנו במצב של אחד לטובתנו. נגמר סבבה.

הרבה מלחמה מצד כל הקבוצה, חילוצים מעולים של כדורים בהגנה, גם מצד הקו הקדמי, אבל חוסר דיוק בואכה הרחבה. משחק הגובה גם לא מספיק מדויק.

בכל מקרה ניצחון חשוב, כיף לנצח בבית. תודה לך הפועל. אוהב אותך כפיר.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07