פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 יבנה-כפר שלם

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדום עולה נשלח - 12/02/2012 : 15:36:35
אני חושב שהמשחק הזה מספיק חשוב בשבילנו.
כרגע דקה 31 0-0 תוצאה טובה עבורנו.
כפר שלם נלחמת על החיים שלה בליגה, הם יתנו 200 אחוז.
ייאאלהה כפר שלם !
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
babiji נשלח - 16/02/2012 : 23:35:52
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4826
טוטח נשלח - 14/02/2012 : 22:17:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ערד קיבלה עד יום חמישי כדי לתקן את הליקויים:
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4818

רק שאני לא מבין איך זה יכול להועיל. אם הליקוי העיקרי הוא שאין דשא, הרי שלא יגדל שם דשא חדש ביומיים הקרובים.

זה לא עניין של דשא אלא של אחידות משטח. בהתאחדות טענו שיש שם בורות. בערד עובדים על זה, קיבלו חשיפה ענקית אצל אופירה ואייל שסידר להם סטים לכל מחלקת הנוער מלוטו. ביום חמישי יאשרו להם לארח שם את יבנה.
תעריכו את אורי שרצקי, טל משיח וחנן עדני שהרימו מכתב משותף שהרעש שלו התגלגל עד לאופירה.
רגל עץ נשלח - 14/02/2012 : 20:26:21
ערד קיבלה עד יום חמישי כדי לתקן את הליקויים:
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4818

רק שאני לא מבין איך זה יכול להועיל. אם הליקוי העיקרי הוא שאין דשא, הרי שלא יגדל שם דשא חדש ביומיים הקרובים.

צפוני נשלח - 14/02/2012 : 06:53:58
חברים בוקר טוב,

התפקיד שלנו הוא לחזור לשגרת הנצחונות. אם יבנה תרוויח נקודות מהחלטת ערד היא תפסיד אותם במקום אחר. ע"פ זכרוני, העתקת המשחק משגב שלום לדימונה לא עזרה לנו.
גבעוני נשלח - 13/02/2012 : 23:48:52
יבנה קונים שופטים ושחקנים עכשיו גם את התאחדות פשוט בושה
מחאיי נשלח - 13/02/2012 : 23:27:04
על איזו התאחדות מדברים פה כולם? זאת עם העולה אחת משתי ליגות?
יפתחמ נשלח - 13/02/2012 : 21:32:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

אני לא מאחל לערד שתתפרק, אבל אם היא תתפרק כמו אלאהלי - אנחנו
נרוויח מזה... ליבנה ירדו 3 נקודות, למרמורק 4, ליפו וכ"ס 1 כל אחד.
רק לנו לא ירדו נקודות.

אני לא בטוח שאתה צודק. אפשר לברר אצל קטמון ותיק, אבל כמדומני, אם קבוצה מתפרקת החל משלב כלשהו בעונה, הקבוצות שאיבדו לה נקודות לא מקבלות אותן בחזרה, ורק כל הקבוצות שאמורות לשחק נגדה מקבלות נצחון טכני. עם המזל שלנו ערד יתפרקו כמה שניות אחרי המועד הזה, ואם אפשר, אז גם אחרי שהם יגזלו מאיתנו עוד 2-3 נקודות...

כמו שאני מבין את זה, אם קבוצה השלימה סיבוב, כל תוצאות הסיבוב של הקבוצה יחשבו ולכן זה כנראה לא ישנה לנו..
lazy נשלח - 13/02/2012 : 19:54:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

רק לנו לא ירדו נקודות.

אני לא בטוח שאתה צודק. אפשר לברר אצל קטמון ותיק, אבל כמדומני, אם קבוצה מתפרקת החל משלב כלשהו בעונה, הקבוצות שאיבדו לה נקודות לא מקבלות אותן בחזרה, ורק כל הקבוצות שאמורות לשחק נגדה מקבלות נצחון טכני. עם המזל שלנו ערד יתפרקו כמה שניות אחרי המועד הזה, ואם אפשר, אז גם אחרי שהם יגזלו מאיתנו עוד 2-3 נקודות...
אדום עולה נשלח - 13/02/2012 : 19:52:32
אני חושב שהתבלבלת (גם אני התבלבלתי בהתחלה)
כשהיו"ר שלהם אמר שמורידים אותם ליגה הכוונה הייתה שבלי המגרש שלהם, הם כנראה יפסידו גם בכל משחקי הבית, לא שההתאחדות תוריד אותם טכנית(מקווה שאני זה שטועה).
איזה משוחדים
davidkipod נשלח - 13/02/2012 : 19:45:33
רק לנו לא ירדו נקודות.
גון מדלולה נשלח - 13/02/2012 : 18:42:13
http://www.one.co.il/Article/195245.html

לא נראה שזה הולך להזיז למישהו בהתאחדות...
babiji נשלח - 13/02/2012 : 14:30:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

אכן תמוה שלאחר שאנחנו, מרמורק ויפו איבדנו נקודות העונה במגרש הקשה בערד, הוחלט לפסול אותו. הרי המגרש באותו מצב מזה חודשים. לכן שלושת הקבוצות שלחו היום, במשותף, מכתב להתאחדות לכדורגל בו אנחנו מוחים על ההחלטה לפסול את ערד סטדיום דווקא השבוע, בו ערד מארחת את מכבי יבנה. במכתב קראנו להתאחדות לבטל את ההחלטה, או לכל הפחות לדחותה בשבוע כך שלא ישפיע על המאבק בצמרת.

עבודה יפה, תעדכנו אותנו מה תגובת ההתאחדות (למרות שהיא די צפויה).

אולי כדאי להפיץ פה את תוכן המכתב כדי שנוכל לשלוח להתאחדות גם עצמאית, להזיק זה בטח לא יכול.

לגבי הקונספירציה, הייתי מהמר שזו פשוט עוד דוגמא לניהול הרעוע של ההתאחדות ולחוסר היכולת שלהם להבין את התחום בו הם מתעסקים, מאשר קונספירציה כלל יבנאית בשיתוף אנשי המטה בהתאחדות ויוסי סאסי..
orky נשלח - 13/02/2012 : 13:44:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky
רגל, זו לא קונספירציה, מאוד יכול להיות שלמישהו ביבנה יש יכולת להפעיל לחץ על ההתאחדות מכל סיבה שלא תהא, והנה עובדה שפתאום הגיעו לבדוק את המגרש

מה אתה רוצה ממני? אני בסה"כ התייחסתי לשורה על אלביס וארלוזורוב כדי להשחיל מילה על הסערה הצפויה ביום ששי, שזה כבר מתחיל לעצבן שכל משחק בית יש מזג אויר דפוק.

אז גם אותך לא הבנתי נכון, מחילה :)
רגל עץ נשלח - 13/02/2012 : 13:33:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky
רגל, זו לא קונספירציה, מאוד יכול להיות שלמישהו ביבנה יש יכולת להפעיל לחץ על ההתאחדות מכל סיבה שלא תהא, והנה עובדה שפתאום הגיעו לבדוק את המגרש

מה אתה רוצה ממני? אני בסה"כ התייחסתי לשורה על אלביס וארלוזורוב כדי להשחיל מילה על הסערה הצפויה ביום ששי, שזה כבר מתחיל לעצבן שכל משחק בית יש מזג אויר דפוק.
קלי נשלח - 13/02/2012 : 13:17:18
rky
אם לא הייתי ברור,למרות בדיחות הדעת בוודאי שהנושא תמוה ובוודאי שהתלונה כלפי ההתאחדות יותר ממוצדקת

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07