פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל- מכבי ת"א

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
RedBoy נשלח - 07/02/2012 : 12:10:03
למרות שכולנו פה בחרנו בהפועל קטמון אני מאמין שעדיין לכל אחד פה יש אהבה למועדון האם שלנו ואני חושב שהיום זה משחק שכל אוהד שקורא לעצמו אוהד של הפועל צריך להגיע למשחק ולתמוך.
זה כבר לא קשור כן סאדר לא סאדר זה משחק שאם הפועל תעבור היא תיהיה בבמה גדולה באמת והרבה חשיפה ואולי משם יבוא איזה רוכש וכל אחד ואחד שיגיע למשחק זה חשוב.

אני אישית יהיה היום בטדי למרות שלא יצא לי להיות במשחק של סאדר כבר שנתיים אבל היום זה משהו שונה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גבעוני נשלח - 08/02/2012 : 09:11:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

גבעוני לא היתי אומר שאתה דיקטטור אבל גם ממש לא אנרכיסט או דמוקרט! רחוק מזה. מה זאת המישטרת מחשבות הזאת? אני ממש לא מבין את הקטע הזה של ה "ששששששש" לא מדברים על כלום עד שיגמר המשחק, בישביל זה יש פורום לא? מה זאת מין מיסטיקה כזאת שאם נחשוב רק על המישחק ננצח?
ובקשר למישחק: לא שמח שסדר ניצחו, שמח שצפרדעי יד אליהו היפסידו.

שום משטרת מחשבות ושום בטיח אמרתי מה אני חושב לא איימתי ולא אחרחתי אף אחד מה לכתוב ומה להגיד מבחינתי קטמון זו הפועל ירושלים האמיתית וסאדר לא
וכמו שכבר אמרתי כול נצחון שלהם מרחיק אותנו מאיחוד בשנים הקרובות נקודה יש לנו משחק מאוד חשוב בשישי ולכן אלינו להתרכז בו זהו....נ.ב. אם כבר משטרת מחשבות לפחות אני הקוף?
חיים ברעם נשלח - 08/02/2012 : 08:46:03
בעקבות עמוס: איך אמר "פואד בן-אליעזר" בתוכנית ארץ נהדרת? "נסתפק בדברים האלה".
amos נשלח - 08/02/2012 : 06:39:17
זה פשוט מאוד. אין מה להתבלבל. יש מילה אחת מדוייקת, חדה, וברורה שמגדירה במדויק את תחושתי, בלי שום עירפול או עמימות:

אמביוולנטיות
אלי בן רימוז נשלח - 08/02/2012 : 05:49:06
הלב והמוח לא הסכימו הפעם.
ההגיון אומר שכל נצחון של סאדר (או קטמון) מרחיק את האיחוד.
הלב קצת חייך בנצחון. אני מסכים עם גבעוני שכל ניצחון של סאדר מעלה לסאסי את השתן לראש ודוחה את האיחוד וחבל.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 08/02/2012 : 00:50:45
גבעוני לא היתי אומר שאתה דיקטטור אבל גם ממש לא אנרכיסט או דמוקרט! רחוק מזה. מה זאת המישטרת מחשבות הזאת? אני ממש לא מבין את הקטע הזה של ה "ששששששש" לא מדברים על כלום עד שיגמר המשחק, בישביל זה יש פורום לא? מה זאת מין מיסטיקה כזאת שאם נחשוב רק על המישחק ננצח?
ובקשר למישחק: לא שמח שסדר ניצחו, שמח שצפרדעי יד אליהו היפסידו.
מחאיי נשלח - 07/02/2012 : 23:26:05
למד משהו מהמשחק ההוא בהרצליה רם סטי.
tampopo נשלח - 07/02/2012 : 21:45:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בהצלחה לנציגי הפועל י-ם היום מול צהובי תל אביב הדוחים, ובהצלחה לנציגי הפועל י-ם מול עדני ומרמורק בשישי.

שמאש נשלח - 07/02/2012 : 19:09:44
שינצחו האדומים, כולם. שיפסידו הצהובים, כולם.
אני מצפה לניצחונות נאים של בני לוד, והפועל ירושלים.
אני מצפה עוד הרבה יותר לניצחון שלנו על מרמורק.
amos נשלח - 07/02/2012 : 17:47:12
חבל, חבל שלא שמעו פה לעצתי.
הנושא הזה נולד מת.
לפני כל משחק חשוב שלנו אנשים מוצאים סיבה לריב ולעלות לטורים שלא יאמנו.
מציע לשתוק בנשוא הזה מעתה. אבל זו רק הצעה
יפתחמ נשלח - 07/02/2012 : 16:45:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

קצת ביזארי מה שקורה פה.. מה זו הקריאה הזו לא להגיב? האם ההכנה של השחקנים נפגמת בגלל שאני כותב פה בפורום על המשחק של הפועל נגד מכבי בגביע? האם עדן מלכה ירוץ פחות מהר בגלל זה? האם עוז צבאג יכדרר פחות טוב? האם אסוס לא ירד לגליצ'ים?! כמו שעמוס אמר, שכל אחד יעשה מה שבא לו, חלאס. אז אני הולך לראות את המשחק של הפועל היום בטלוויזיה ואני רוצה שהם ינצחו. הנה, אמרתי את זה..

אולי תפתח נושא דומה בפורום של סאדר אה שכחתי אתה לא יכול כי אתה אוהד קטמון נכון? אז בפורום של קטמון נדבר על המשחק של קטמון ובפורום של סאדר תאחל להם בהצלחה ובעזרת השם בקרוב יהיה פורום אחד וקובצה אחת בלי סאסי

אתה חצוף, דיקטטור ומתנשא וגם - אתה לא תגיד לי מה לכתוב פה, בוודאי כל עוד אני לא פוגע או מעליב פה אף אחד.

יש לך עוד תואר לכנות אותי? אני לא אומר לך מה לכתוב אני אומר שמה שאתה כותב פוגע בקבוצה ובמורל כאילו שכחתה מה קרה ולשם מה קמה קטמון אתה אוהד הצלחות מסתנוור ממשחק מול מכבי תל אביב אני לא מתנשא ולא דיקטטור חצוף אפשר להתווכח על זה אני חושב וזכותי להגיד את זה שלא צריך להתיחס למשחק של סאדר ורק לחשוב על המשחק הכול כך קריטי בשישי מול מרמורק אני באמת מקווה שגם אתה תגיעה לשם....

אכן - אוהד הצלחות אני. אחח... מאז 1974 אני נהנה כל שנה לראות את הפועל מניפה את צלחת האליפות ומוחצת את יריבותיה. כשזה הפסיק, החלטתי להצטרף לקטמון. אחרי ששנה שעברה כשלנו בגמר ליגת האלופות, חזרתי להפועל המקורית ואני מקווה שהיא תראה לברצלונה מה זה טיקי-טאקה.
גבעוני נשלח - 07/02/2012 : 16:39:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

קצת ביזארי מה שקורה פה.. מה זו הקריאה הזו לא להגיב? האם ההכנה של השחקנים נפגמת בגלל שאני כותב פה בפורום על המשחק של הפועל נגד מכבי בגביע? האם עדן מלכה ירוץ פחות מהר בגלל זה? האם עוז צבאג יכדרר פחות טוב? האם אסוס לא ירד לגליצ'ים?! כמו שעמוס אמר, שכל אחד יעשה מה שבא לו, חלאס. אז אני הולך לראות את המשחק של הפועל היום בטלוויזיה ואני רוצה שהם ינצחו. הנה, אמרתי את זה..

אולי תפתח נושא דומה בפורום של סאדר אה שכחתי אתה לא יכול כי אתה אוהד קטמון נכון? אז בפורום של קטמון נדבר על המשחק של קטמון ובפורום של סאדר תאחל להם בהצלחה ובעזרת השם בקרוב יהיה פורום אחד וקובצה אחת בלי סאסי

אתה חצוף, דיקטטור ומתנשא וגם - אתה לא תגיד לי מה לכתוב פה, בוודאי כל עוד אני לא פוגע או מעליב פה אף אחד.

יש לך עוד תואר לכנות אותי? אני לא אומר לך מה לכתוב אני אומר שמה שאתה כותב פוגע בקבוצה ובמורל כאילו שכחתה מה קרה ולשם מה קמה קטמון אתה אוהד הצלחות מסתנוור ממשחק מול מכבי תל אביב אני לא מתנשא ולא דיקטטור חצוף אפשר להתווכח על זה אני חושב וזכותי להגיד את זה שלא צריך להתיחס למשחק של סאדר ורק לחשוב על המשחק הכול כך קריטי בשישי מול מרמורק אני באמת מקווה שגם אתה תגיעה לשם....
יפתחמ נשלח - 07/02/2012 : 16:27:37
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

גבעוני נשלח - 07/02/2012 : 16:22:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

קלי נשלח - 07/02/2012 : 16:02:47
בהצלחה לנציגי הפועל י-ם היום מול צהובי תל אביב הדוחים, ובהצלחה לנציגי הפועל י-ם מול עדני ומרמורק בשישי.
יפתחמ נשלח - 07/02/2012 : 15:59:39

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07