ס ק י ר ת נ ו ש א |
liav431 |
נשלח - 03/02/2012 : 15:29:11 בלי להיות במשחק: תוצאה מאכזבת.כנראה שבלי שי הקבוצה הזאת לא שווה משהו. בשורה טובה יחסית מרמורק תיקו אפס גם. מי היה טוב?אנחנו בסוף המשבר? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
צפוני |
נשלח - 04/02/2012 : 20:41:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
מלאכי הביאו 2 תופים...
ילדים א' ניצחו שם היום 4-3. איך אמר כבר מישהו, ילדים א' זה שמחה
שבת שלום ולהרים ת'ראש.
הם לא הביאו את המגפון? |
אדום88 |
נשלח - 04/02/2012 : 19:51:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ציטוט: (ושטוריה יחזור מחו"ל, בלעדיו הגוש המעודד מתקשה לתפקד).
זה היה כל כך דבלי שהתופים נתלו על המעקה ואילו שאר הגוש המעודד התמקם כ4-5 שורות מעליו (היה שטח מת).
אתה מתכוון שזה היה דבילי שאנשים עמדו 4 שורות מאחורי איפה שתמיד! תולים את התופים (אני לא מבין למי אתה בדיוק בא בטענות)
נכון מאוד. האשמה מופנית לאוהדים ולא למתופפים. |
גבעוני |
נשלח - 04/02/2012 : 19:36:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ציטוט: (ושטוריה יחזור מחו"ל, בלעדיו הגוש המעודד מתקשה לתפקד).
זה היה כל כך דבלי שהתופים נתלו על המעקה ואילו שאר הגוש המעודד התמקם כ4-5 שורות מעליו (היה שטח מת).
אתה מתכוון שזה היה דבילי שאנשים עמדו 4 שורות מאחורי איפה שתמיד! תולים את התופים (אני לא מבין למי אתה בדיוק בא בטענות) |
מנדי742 |
נשלח - 04/02/2012 : 18:16:30 מסכים עם רוב דברי ידידי המלומדים.
הערות נוספות: - כפיר לא נכנס טוב לדעתי - נראה שליאור זדה מצא הרכב ראשון מאוזן - סוף סוף רואים את היכולות של פוגלמן כשמתאפשר לשים אותו במשבצת שהוא אוהב ולא כסותם חורים. אבל הוא קצת נחלש לקראת הסיום - שוב משחק גדול של עמית שמש (כרגיל!) - ניצול מחפיר של מצבים נייחים מחוץ לרחבה. צריך לגוון: טיל של נווה, תרגילים חדשים(?)
ס"ה נראה בכיוון הנכון ליציאה מהמשבר - יש מקום לאופטימיות |
אדום88 |
נשלח - 04/02/2012 : 14:14:21 ציטוט: (ושטוריה יחזור מחו"ל, בלעדיו הגוש המעודד מתקשה לתפקד).
זה היה כל כך דבלי שהתופים נתלו על המעקה ואילו שאר הגוש המעודד התמקם כ4-5 שורות מעליו (היה שטח מת). |
פרננדו פסואה |
נשלח - 03/02/2012 : 22:57:16 מה שלא ברור זה למה קבוצה כמו מלאכי שנמצאת תשע נקודות ממקום ראשון מתבנקרת בטירוף ומושכת זמן (גלגולים על הדשא, בעיטות שוער שנמשכות רבע שעה) במצב של אפס-אפס? האם הרצון לדפוק אותנו שוב הפך למטרה קדושה? חשבתי שעברנו את זה. לגבי המשחק, בניגוד לשני משחקי הבית הקודמים באמת שהפעם קשה לבוא בטענות: ההגנה התייצבה, צבאג ושלג עשו הרבה דברים יפים באגף שמאל, רנדי ופוגלמן השתלטו על מרכז המגרש, וגם אלו שהיו פחות טובים נלחמו. מצד שני- זה גם הופך את המצב למדאיג יותר, יש לנו סגל קצר מדי, פציעה של שחקן דומיננטי כמו שי או עוז הופכת אותנו למוגבלים מאוד. שבוע הבא יש משחק עונה אמיתי, נקווה שהקבוצה תתפוצץ שם סוף-סוף (ושטוריה יחזור מחו"ל, בלעדיו הגוש המעודד מתקשה לתפקד).
|
רגל עץ |
נשלח - 03/02/2012 : 22:18:09 פרט מעניין לקראת שבוע הבא: שוער מרמורק יקיר קרטה הורחק היום בערד בגלל נגיעת יד מחוץ לרחבה.
|
אדום עולה |
נשלח - 03/02/2012 : 22:12:44 סיכום שלי : סאדר היו מנצחים משחקים כאלה בשנה שעברה-וזה ההבדל בנינו. אנחנו בסוף המשבר. כדי לנצח היום צריך שחקנים ברמה של ליגה לאומית, אלו רגעי הלחץ. אם מסתכלים על איך נבנה את עצמנו בשנה הבאה,אז קיבלנו אחלה תמונה- צריך לחזק את ההתקפה בשני שחקנים מהירים כדי ליצור מחץ בהתקפה,לא יעזור. היום ה7 שחקנים האחוריים היו נפלאים: שמש כהרגלו,טרטיאק אולי היה חסר ביטחון אבל היה בלתי עביר וניקה כל כדור, עמרי נווה שוב לא נתן לחלוצים של מלאכי לנשום, עדי שלג השתפר באופן משמעותי מאוד ונתן משחק מעולה, יונתן זאדה עשה את העבודה , מיקי רנדי הוא גרזן אמיתי כשהוא עושה סדר בקישור ועוצר כל התקפה, ופוגלמן מחלק כדורים נהדרים במרכז המגרש. כל 7 השחקנים האלה היו היום מעולים, רק חבל שה4 האחרים היו בינוניים להחריד. משחק שני בלי להבקיע, אבל לפחות משחק שני בלי לספוג. המצב משתפר. יאללה למרמורק. |
מחאיי |
נשלח - 03/02/2012 : 21:35:36 עצבן אותי איך עוז בעט בכעס את הכדור החוצה בדקה ה-86 בגלל השחקן שלהם על הדשא. בשביל מה העצבים עוז? פעם הבאה תן לו לשכב ורוץ קדימה. |
גבעוני |
נשלח - 03/02/2012 : 21:04:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
למרות התוצאה המאכזבת,היה כיף היום בטדי.השחקנים השחקניות,האוירה.שמח שבאתי. עד שהשופטים לא ישימו סוף לבזבוזי הזמן,זה לא ייגמר.אדום למבזבז הזמן וזה לא יקרה יותר.אשרי המאמין. אולי איבדנו קצת את הקסם,אבל אנחנו צריכים להיות גאים במה שיצרנו.
כול מילה בסלעה למרות שהיינו חייבים לנצח יצאתי מאוד מעודד גם מהצורת משחק וגם כי אחרי הרבה זמן הייתה אווירה מאוד נחמדה |
אושר גדול |
נשלח - 03/02/2012 : 21:01:07 למרות התוצאה המאכזבת,היה כיף היום בטדי.השחקנים השחקניות,האוירה.שמח שבאתי. עד שהשופטים לא ישימו סוף לבזבוזי הזמן,זה לא ייגמר.אדום למבזבז הזמן וזה לא יקרה יותר.אשרי המאמין. אולי איבדנו קצת את הקסם,אבל אנחנו צריכים להיות גאים במה שיצרנו. |
אריאל |
נשלח - 03/02/2012 : 19:42:26 אה, ועוד משהו- ליגת השכונות בנות. איזה תענוג! לראות את הילדות הללו (התפלאתי מהכמות!) עולות ואת חלוקת הגביעים וההתרגשויות... פשוט מחמם את הלב. שאפו לעוסקים במלאכה. |
מחאיי |
נשלח - 03/02/2012 : 18:33:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
אני נהנתי, משחק מצוין, הרבה מלחמה, הרבה הנעת כדור ורצון. החמצנו אבל זה כדורגל. יאללה למרמורק
|
צנטרפולד |
נשלח - 03/02/2012 : 17:20:20 משחק לא רע בכלל, הגיעו לנו שלוש נקודות בלא כל ספק.
עדי שלג סוף סוף הגיע לליגה והראה מה הוא שווה, עוד קצת דיוק במסירה והוא יביא לנו הרבה בישולים.
מיקי רנדי היה מצויין ויובל פוגלמן חזר להראות שמונים אחוז ממה שהראה לנו בתחילת העונה. שמונים אחוז זה עדיין הקשר האחורי הטוב בליגה, אז תארו לעצמכם מה יהיה כשיחזור למאה אחוז.
לטעמי החילוף הראשון היה צריך להיות כפיר תמורת מעודה ולא תמורת מלכה, אבל יכול להבין את השיקולים של ליאור.
קרית מלאכי היא קבוצה מאוד מאוד מגעילה, אבל אנחנו צריכים להתרגל לטינופות האלה שבאות לטדי כדי להישכב על הדשא ולהציג וריאציות שונות של התקפי לב מאסיביים.
עוד יש המון נקודות בקופה, ההידרדרות נעצרה ואני די בטוח שיוסי זוזוט, מאמנה של יבנה והמוריניו של ליגה א' דרום יצא היום מודאג.
ניצחון בשבוע הבא במרמורק ואני מאמין שיהיה בסדר.
שבת שלום |
סאריץ |
נשלח - 03/02/2012 : 17:15:35 אני נהנתי, משחק מצוין, הרבה מלחמה, הרבה הנעת כדור ורצון. החמצנו אבל זה כדורגל. יאללה למרמורק |