ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 27/01/2012 : 13:31:14 לטובת כל אלו שלא יכלו ליסוע לעיר הבאבות, אנא עדכנו כאן... בינתיים, לפי livegames, מכבי יפו סיימו בתיקו אפס מול אילת. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
orky |
נשלח - 30/01/2012 : 17:27:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
איזה איש מיוחד. כמה כנות, כמה פשטות, כמה מקצועיות. אני מת עליו בתור אישיות ובתור מאמן. ולא משנה מה יהיו התוצאות בסוף העונה. לא מסתיר בעיות ומתמודד איתם בבגרות מפתיעה לגילו הצעיר מאוד. הוא הפפ גאורדיולה שלנו.
מסכים - עם זאת - אני נורא נורא רוצה לעלות ליגה, וממש רוצה שנזור לנצח :) |
אסי טובי |
נשלח - 30/01/2012 : 14:34:02 איזה איש מיוחד. כמה כנות, כמה פשטות, כמה מקצועיות. אני מת עליו בתור אישיות ובתור מאמן. ולא משנה מה יהיו התוצאות בסוף העונה. לא מסתיר בעיות ומתמודד איתם בבגרות מפתיעה לגילו הצעיר מאוד. הוא הפפ גאורדיולה שלנו. |
לאסלו צה |
נשלח - 30/01/2012 : 14:08:48 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4721 |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 29/01/2012 : 12:21:58 אם כבר מדברים על צבעים, יש משהוא שמציק לי הרבה זמן: בעונה הקודמת או זאת שלפניה המיכנסים והגרבים היו בצבע לבן, זה היה הרבה יותר טוב למה שינו את זה? |
רגל עץ |
נשלח - 29/01/2012 : 08:41:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי - אלזינטי צריך לשחרר כדורים ולתת יד לקהל. לא יודע מה קורה לו, ההחלשות שלו משקפת את ההחלשות של כל הקבוצה.
אז מה נאמר על יובל פוגלמן? אצלו השינוי הרבה יותר קיצוני. |
אמיר גולה |
נשלח - 28/01/2012 : 19:38:21 שנה שעברה המזל של מאהר השתנה לגמרה, והוא התחיל לשחק הרבה יותר טוב כשהוא החליף את הנעליים הצהובות |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 28/01/2012 : 19:31:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
עוד הערה משמעותית מהמשחק: לעדן מלכה ולעדי שלג היקרים: לא משחקים עם נעליים צהובות!
!!!!!!!!!!!!!!!!1111
אני חושב שמישהו צריך להבהיר להם את זה בצורה חד משמעית! ולכל שחקן חדש שמגיע
הרי ברור שלא הגיוני שהקבוצה תשחק עם גרביים צהובות |
גבעוני |
נשלח - 28/01/2012 : 18:44:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
עוד הערה משמעותית מהמשחק: לעדן מלכה ולעדי שלג היקרים: לא משחקים עם נעליים צהובות!
!!!!!!!!!!!!!!!!1111 |
lazy |
נשלח - 28/01/2012 : 17:48:12 עוד הערה משמעותית מהמשחק: לעדן מלכה ולעדי שלג היקרים: לא משחקים עם נעליים צהובות! |
קטמון ותיק |
נשלח - 28/01/2012 : 15:09:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
דברים לשיפור: - גם הבעיטות הארוכות של שמש, לא הבנתי את הפונקציה שלהן. רק במחצית השנייה היו איזו שלוש שפשוט היוו העברת כדור לשוער של נתיבות.
עניין בעיטות השוער ראוי לבחינה. במשחק אתמול, במיוחד בתנאי הרוח, הבעיטות של עמית היו בעייתיות, כיוון שלמעשה לא היתה להן תוחלת רבה. גם במשחקים אחרים, כולל בטדי, עדיף, לדעתי להרבות יותר במהלך העברת כדור שמתחיל במסירת יד מהשוער אל שחקני הקו האחורי שיתקדמו קדימה ואז לפתח מהלך התקפה.
בבעיטת שוער "סתמית" הסיכוי שהכדור יעבור לקבוצה היריבה שווה לפחות לסיכוי שתתפתח התקפה שלנו. |
גלעד |
נשלח - 28/01/2012 : 12:52:11 דברים אחרים לשיפור: אני בניגוד לאחרים כאן חושב שאנחנו דווקא לא בועטים מספיק לשער מרחוק. כמעט כל הניסיונות שלנו זה דאבל פסים דרך האמצע. כפיר-עוז, שי-כפיר... כל הקבוצות הבינו את זה כבר ומצופפות את האמצע. אתמול היו 4 שחקנים בקו האחורי של נתיבות. אם נמשיך כל הזמן להשתמש באותם כלים בלי גיוון אין לנו סיכוי. אתמול בעטנו 0 פעמים למסגרת. אי אפשר לנצח ככה. מה צריך עוד: - הרמות מהאגפים (ולא רק לנסות לעבור) אבל עם כתובת. - בעיטות מחוץ לרחבת ה-16. שבוע שעבר הבעיטה של מלכה הפכה להיות הגול השני של כפיר. - מעבר יותר מהיר למתפרצות.
- ומעל הכל - יותר ראבק!!!
עוד הערה בעניין הרוח, אתמול הייתה רוח מאוד חזקה. היא עצרה כדורים ארוכים של אלו שתקפו ימינה (של הצופים) והעיפה כדורים של אלו שתקפו שמאלה. צריך לדעת גם להמודד עם זה (כמו גם עם שאר תנאי המגרש) ולהתאים את צורת המשחק. |
מחאיי |
נשלח - 28/01/2012 : 12:25:37 אם היינו נותנים או חוטפים שלישייה היה יותר פשוט, לא? התוצאה של אתמול משאירה אותנו בתהיות מה קורה למשבר. האם הוא מתעמק עם עוד משחק חלש? או דווקא מראה ניצוצות של סיום?
אני מעדיף לצאת אופטימי. אמנם שיחקנו מול קבוצה חלשה, אבל היינו יותר טובים, ותכל'ס היינו יכולים לצאת מזה עם איזו עקיצה וניצחון. ההגנה השתפרה באופן משמעותי, עם שער נקי לאחר השישייה של שני המשחקים האחרונים. יונתן זדה משתלב לא רע. ארטיום החזיר לעצמו ביטחון במחצית השנייה. רנדי נלחם וחיפה היטב על העדרותו של אסוס. כל הקבוצה נלחמה, ובדיעבד אני חושב על אמיר גולה ושי אהרון באים עם הקבוצה למחוא כפיים לקהל, ואומר לעצמי שגם בלי כדורגל מזהיר, יש לנו קבוצה להתגאות בה.
דברים לשיפור: - לבעוט לשער זה טוב, לבעוט מרחוק מדי זה מגוחך. הרמות! מה רע? קבוצות מבקיעות מולנו בהרמות, למה אנחנו לא יכולים גם? - גם הבעיטות הארוכות של שמש, לא הבנתי את הפונקציה שלהן. רק במחצית השנייה היו איזו שלוש שפשוט היוו העברת כדור לשוער של נתיבות. - עדי שלג נלחם אבל חייב להזהר יותר בעליות שלו. מול קבוצה עם התקפה שגם יודעת להתקיף מימין, זה היה נגמר לא טוב. - אלזינטי צריך לשחרר כדורים ולתת יד לקהל. לא יודע מה קורה לו, ההחלשות שלו משקפת את ההחלשות של כל הקבוצה. - השאלה התמידית היא איך להתמודד עם כפיר במשחק שהוא לא תורם. השחקן היחיד שכבש לך בארבעת המשחקים האחרונים, דווקא אותו אתה תחליף? ליאור בחר שכן, אני הייתי משאיר אותו. - השכונה סביב הבעיטה של עדן מלכה. הזמן אוזל, ובזה אתם מתעסקים? |
babiji |
נשלח - 28/01/2012 : 12:24:49 משחק מתסכל.
נתיבות קבוצה מאוד חלשה.
מחצית ראשונה גרועה ברמות, אני לא חושב שהייתה התקפה אחת נורמלית במחצית הזאת, רק כדורים ארוכים לשום מקום.
במחצית השנייה היה שיפור, גם במחוייבות של השחקנים וגם בהחזקה שלנו בכדור ובהתקפה (עדיין לא היה כמעט אף מצב נורמלי). למה לא לנסות להרים לרחבה במקום לבעוט מ-35מ'?
לא מבין את החילופים של ליאור, לא מבין למה להוציא את השחקן היחיד שכבש לנו גולים במחזורים האחרונים בדקה 60? או את מעודה.. לא ברור שעוז וכפיר ביחד זה בערך כל מה שיש לנו בהתקפה כרגע?
בכל מקרה, מקווה שליאור ישתיק אותי נגד קרית מלאכי.
|
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 28/01/2012 : 12:07:42 הליגה אכן חלשה מאוד ולכן גם מרתקת, כל קבוצה מסוגלת לנצח או להפסיד ליריבתה ללא קשר למיקומן בטבלה, איכות המגרש או יתרון הביתיות.
המשחקים האחרונים מלמדים שבמצב הנוכחי - לא מעט שחקנים שמשחקים השנה לראשונה ביחד ומכת פציעות מרגיזה, אבל מה לעשות, חלק ממציאות של כל קבוצה - הפועל קטמון ירושלים לא יוצאת דופן בליגה א' דרום, למרות שפנטזנו אחרת.
כמות האוהדים ואיכותם, החשיפה התקשורתית, הניהול יוצא הדופן והמגרש הביתי, מהווים תמריץ לאורחות שמרגישות שהגיעו לקמפ-נואו או סן סירו ומשחקות נגדנו במוטיבציה יוצאת דופן שמתבררת בהמשך כהבלחה נקודתית (כפ"ס וקביליו כבר אמרנו?).
אכן נקלענו למשבר, אבל למזלנו היריבות שלנו מגמגמות אף הן (בתקווה שיבנה לא תהיה יוצאת דופן ותרחיב את הפער) ויש עוד מספיק משחקים בהם ניתן להתחבר, להשתפר ולחזור למסלול הניצחונות, אנשאללה!!
ואם להיות במשבר, אז מוטב עכשיו ולא בפיניש שבו כל משחק הוא גמר גביע.
אנחנו כאוהדים ובעלי הקבוצה חייבים לשמר את רוח הפועל קטמון ירושלים, זה הנכס הכי יקר של הקבוצה, בתמיכה ובעידוד לשחקנים ולצוות המקצועי שאנחנו איתם על אף הכול, בלי בכי ונהי (כמו תאוריות הזויות על מכירות!!?), מסתכלים קדימה, כי אף על פי שיתמהמה, בוא יבוא - אין קיצורי דרך! |
אמיר גולה |
נשלח - 28/01/2012 : 10:46:34 כי אוהדי יבנה הם הראשונים שאני רוצה להאמין להם. הרבה לפני שאני מסתכל על איך שהקבוצה שלי נלחמת על המגרש |