פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בלוג מספר 6

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
טוטח נשלח - 24/01/2012 : 09:50:45
http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=eb681a54e5fab943de3637e1d1cb51f4&id=3289
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
פועל ותיק נשלח - 25/01/2012 : 14:59:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש בפורום יותר מדי:
שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות

ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי
נמאס !!!

יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !

רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה

לא נמאס לכם מזה ?
אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?

לא מחנכים ולא בטיח. רוצים אווירה אחרת, וזו זכותנו המלאה.
אתה ושכמותך מנסים לחנך אותנו לרוח רעה.
אנרכיסטים צעצוע הרבה יותר גרועים בעיני. יאללה ירון

אהבתי
davidkipod נשלח - 25/01/2012 : 11:22:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש בפורום יותר מדי:

נמאס !!!

יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !

רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה

לא נמאס לכם מזה ?

מחנכים בגרוש הרבה יותר גרועים בעיניי. יאללה סלאמה

לא מחנכים ולא בטיח. רוצים אווירה אחרת, וזו זכותנו המלאה.
אתה ושכמותך מנסים לחנך אותנו לרוח רעה.
אנרכיסטים צעצוע הרבה יותר גרועים בעיני. יאללה ירון
שלומי מלכה נשלח - 25/01/2012 : 11:12:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש בפורום יותר מדי:

נמאס !!!

לא נמאס לכם מזה ?

מחנכים בגרוש הרבה יותר גרועים בעיניי. יאללה סלאמה
yarond נשלח - 25/01/2012 : 09:53:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

צודק , רק תיקון אחד . קורה שלא מתעמתים עם אף אחד, וזה קורה כשמנצחים.. כשהופך להיות יותר קשה פתאום יוצאים כל השדים מהבקבוק...

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש בפורום יותר מדי:

נמאס !!!

לא נמאס לכם מזה ?

גם בנצחונות מול יפו / מלאכי / יבנה / השקמה /
הצלחנו להתעמת
eyal נשלח - 25/01/2012 : 08:34:16
מסכים עם כל מילה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש בפורום יותר מדי:

נמאס !!!

לא נמאס לכם מזה ?

amos נשלח - 25/01/2012 : 06:56:40
רגע, רגע - זה לא היה הסבר אובייקטיבי. את מספר הצופים צריך למדוד בדקה הארבעים כי תמיד מאחרים הרבה

אני לא חושב שזה היה ככה בימי הקבוצה המאוחדת
אמיר גולה נשלח - 25/01/2012 : 02:20:21
אבל גם בקיץ כשהמשחקים היו ב 14:00 וב 15:00 היו תלונות על השעות. מעולם לא היה משחק בלי תלונות על השעות. בואו נעלה פה, מה השעה שבה יהיה נוח להגיע ולא נתחיל משחק עם 200 אוהדים במקרה הטוב? ושייגמר מספיק זמן לפני שבת (כי אסור לשכוח שאנחנו קבוצה דתית)
amos נשלח - 24/01/2012 : 22:58:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

1500 אוהדים שלנו לא היו ביום שישי, אבל גם זה לא סביר בשעה המאוד סבירה שהמשחק התקיים בה ובמזג האוויר המצוין שהיה ביום שישי. אנחנו חייבים לראות איך אנחנו מצליחים להביא יותר אנשים למגרש, ובזמן

במחצית המשחק היו 1500 איש בטדי. בוודאות

על פי דעת רבים מהכותבים פה 1300 היא שעה מוקדמת מדי; לי זה לא משנה

החשש ממזג אוויר סוער - שהיה - עולה לנו 250 אוהדים

ועדיין אנחנו חייבים לראות איך אנחנו מצליחים להביא יותר אנשים למגרש, ובזמן

מחאיי נשלח - 24/01/2012 : 22:33:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

מה אתה רוצה מזה איך קורים אותו טוטח מה אפילו מרגלית אישתי אמרה ראתה את ויקטור בשוק אמר לה חכי יבוא הבלוגרי בשבת יעשה לכם צורבה בובי אחול שילינג אמרה לו למה ויקטור לא חארם אמר לה זה בגלל האיך קורים אותו יענו מאמן זדה הולך שומע רק מה יש אותו הסחבק מה כל האישכנזים חרפנים עליו עד הלך לו על היד נגד הארקאדיה במרפסת של בית וגן עכשיו מי ידבר לו?

damn!
ביסמרק נשלח - 24/01/2012 : 21:56:49
צודק , רק תיקון אחד . קורה שלא מתעמתים עם אף אחד, וזה קורה כשמנצחים.. כשהופך להיות יותר קשה פתאום יוצאים כל השדים מהבקבוק...

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יש בפורום יותר מדי:

נמאס !!!

לא נמאס לכם מזה ?

גבעוני נשלח - 24/01/2012 : 21:40:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

מה אתה רוצה מזה איך קורים אותו טוטח מה אפילו מרגלית אישתי אמרה ראתה את ויקטור בשוק אמר לה חכי יבוא הבלוגרי בשבת יעשה לכם צורבה בובי אחול שילינג אמרה לו למה ויקטור לא חארם אמר לה זה בגלל האיך קורים אותו יענו מאמן זדה הולך שומע רק מה יש אותו הסחבק מה כל האישכנזים חרפנים עליו עד הלך לו על היד נגד הארקאדיה במרפסת של בית וגן עכשיו מי ידבר לו?

מהההההההההההה??????????????????????????
לא הבנתי כלוםםםם
מר בחור נשלח - 24/01/2012 : 21:22:12
אמיר גולה נשלח - 24/01/2012 : 21:17:04
1500 אוהדים שלנו לא היו ביום שישי, אבל גם זה לא סביר בשעה המאוד סבירה שהמשחק התקיים בה ובמזג האוויר המצוין שהיה ביום שישי. אנחנו חייבים לראות איך אנחנו מצליחים להביא יותר אנשים למגרש, ובזמן
yarond נשלח - 24/01/2012 : 17:17:16
יש בפורום יותר מדי:

נמאס !!!

לא נמאס לכם מזה ?
amos נשלח - 24/01/2012 : 16:30:56
שוב אני מציע להרגע

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07