פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל קטמון ירושלים - מכבי קביליו יפו

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 14/01/2012 : 08:29:54
הנה זה בא
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רגל עץ נשלח - 23/01/2012 : 12:55:16
חלאס עם הבכיינות הילדותית. הם שרו "יאללה הביתה", אוי ואבוי.
תכלס, הם הביאו אחלה קהל, אמנם קצת מבוגר, שעודד אותם יפה במשך רב המשחק, שעודד אותנו(!) לקראת הסוף, שלא קילל ולא התלהם.
גם הקבוצה שלהם שיחקה יפה ויעיל, המשיכה לתקוף ולא ירדה בונקר גם כשהיתה ביתרון. המספר 81 שלהם (כהן צדק?) הוא שחקן מצוין, רק חבל על ההצגה שהביאה אדום לאסוס, והוא בעצמו גם צריך היה לקבל צהוב שני דקה לפני שהוא בישל את הגול הרביעי, אבל מילא. לא הפסדנו בגלל טעויות שיפוט אלא בגלל שהיינו גרועים.

amos נשלח - 23/01/2012 : 12:22:03
באמת הלאה. מי שרוצה להמשיך לדון בזה שיפתח תרד על זה ונמשיך כאן לנתח את המשחק
טוטח נשלח - 23/01/2012 : 12:01:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ערכתי בירור קצר.

מתברר שאיש המשק שלנו חגג על הספסל לאחר אחד השערים ואוהד בודד שלכם ירק לעברו וביקש ממנו לשבת בשקט. השחקנים שלנו על הספסל התערבו והיה דין ודברים מיותר. מנכ"ל הקבוצה שלח את איש המשק ליציע כדי לא להסלים את המצב כיוון שליורק הצטרפו עוד כמה.
הכל טופל, כפי שטופל במשחק הראשון בחולון.
קורה גם במשפחות הכי טובות ואנחנו הרי קרובי משפחה מצד הרעיון.

ביבנה יהיה לנו (לשנינו) יותר קשה עם הקהל.
בהצלחה והיידה קטמון!

טוטח, קח אחריות פעם אחת. לא עשיתם את זה במשחק הקודם כש"איש המשק" קילל ירק והרביץ, וגם לא במשחק הזה כש"איש המשק" השני ראה לנכון לחגוג את השער שלכם ברצף של קללות ותנועות מגונות. אגב, אף אחד לא ירק עליו. לא לפני שקילל ולא בעקבות הקללות.

במהלך המשחק: הראשון התבקש ללכת הביתה, השני התבקש לעלות ליציע. הראשון הגיב והשני הגיב. אפשר להתווכח על מה ועל הנוסח והתוכן, אבל שני המקרים טופלו. הלאה.
גלעד נשלח - 23/01/2012 : 10:23:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ערכתי בירור קצר.

מתברר שאיש המשק שלנו חגג על הספסל לאחר אחד השערים ואוהד בודד שלכם ירק לעברו וביקש ממנו לשבת בשקט. השחקנים שלנו על הספסל התערבו והיה דין ודברים מיותר. מנכ"ל הקבוצה שלח את איש המשק ליציע כדי לא להסלים את המצב כיוון שליורק הצטרפו עוד כמה.

בהצלחה והיידה קטמון!

טוטח, קח אחריות פעם אחת. לא עשיתם את זה במשחק הקודם כש"איש המשק" קילל ירק והרביץ, וגם לא במשחק הזה כש"איש המשק" השני ראה לנכון לחגוג את השער שלכם ברצף של קללות ותנועות מגונות. אגב, אף אחד לא ירק עליו. לא לפני שקילל ולא בעקבות הקללות.

שלומי דנינו נשלח - 23/01/2012 : 10:16:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ערכתי בירור קצר.

בהצלחה והיידה קטמון!

כמו שערכת בירור קצק במשחק הראשון העונה ביפו שחבר הנהלה שלכם קילל את אחת האוהדות שלנו והרביץ לאוד אחר שלנו שכותב כאן הרבה ויכול להעיד על כך בעצמו.. באותה שיחה הכחשת שהוא חבר הנהלה ואמרת שהוא סתם אוהד.. למרות שהיה לו תג שהוא חבר הנהלה וכולנו יודעים שהוא חבר הנהלה..
אז טוטח יקר, לא שלחו אצלכם אף אחד ליציע. ואף אחד לא ירק על איש המשק.. לא לשקר, לא יפה.. מה שקרה זה שאיש המשק אם זה באמת תפקידו, קפץ בגול, הסתובב לעבר הקהל שלנו וצעק "כוס אמא שלכם, שבו בשקט יא מנאייק" או משהו בסגנון...
אז נכון, מה שקרה עם חבר הנהלה שלכם במשחק הראשון העונה לא מייצג אתכם, וגם איש המשק לא באמת עשה כלום אלא הקהל התגרה בו וכמובן השירים "יאללה הביתה" חיממו את הלב והוכיחו שאתם אוהבים אותנו..
ממש קבוצה אחות..
מנדי742 נשלח - 23/01/2012 : 09:58:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

חברים שבוע טוב,

בשביל לעלות לליגה הלאומית אנחנו צריכים תקציב של 1.5+ מליון ש"ח וסבלנות. כסף הבאנו, סבלנות - אנחנו מתקשים. הבדלי הרמות בינינו ליריבותינו לא יהיו הגורם המכריע למיקום הסופי, העובדה המשמעותית יותר היא שמאחורי יבנה ישנם מקורות מימון וניהול איתן במשך שנים רבות, אנחנו חוששים מהשנה הבאה, מהצל של עצמנו ומכל מחשבה על הישארות בליגה.
ברגע שנפנים את העובדה שאנחנו קבוצת צמרת ליגה א', ונישאר כזו עד שנעלה (במהרה בימינו), נוכל לנצל הזדמנות הנקרת בפנינו ולעלות. עד אז, תפקידנו לתמוך בקבוצה ולשדרג את הקהל, את מחלקת הנוער, ושאר התשתיות שלנו.

צפוני יקר, אמת דבריך, ואני משיא משואה זו כדי להקפיץ אותם בשרשור.
לא מצאתי בתקנון העמותה שהקבוצה חייבת לעלות ליגה בכל עונה.
amos נשלח - 22/01/2012 : 23:13:33
טוטח, לא בא לי להיכנס לזה כאן ועכשיו, אבל התיאור לא מדוייק

זה לא מפריע לי לכבד אתכם. גם אני מחאתי (או מחיתי, אני לא זוכר) כפיים לכם
טוטח נשלח - 22/01/2012 : 22:33:16

ערכתי בירור קצר.

בהצלחה והיידה קטמון!
איתן610 נשלח - 22/01/2012 : 21:55:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

יפואים יקרים, אני כן חושב שאתם אחלה קבוצה וגם שותפים לדרך. אלה שמדברים פה נגדכם (לפחות חלקם) היתלהמו גם באשכול אחר כשאוהד אוהד הפועל תל אביב דיבר פה על כדורגל מגרמניה, אם מענין אותכם זה הבלוג: http://fussballogie.blogspot.com/. אני מקווה מאוד שקלי צודק בזה שהוא במיעוט, בניגוד אליו אני לא יודע להגיד כמה בדעה שלי וכמה לא אבל אני אישת מאוד אוהב אותכם והלוואי שהמפגש הבה שלנו יהיה בליגת העל!

מצטרף לכל מילה. אחלה אוהדים יש ליפו, אנשים נוסטלגיים שבאו להגשים חלום. לא סתם מחיתי כפיים, עשיתי זאת בכיף. טוטח ושאר היפואים תמשיכו לכתוב זה דוקא מעניין לראות את עצמנו גם בעיניים אחרות, אני בטוח שאנחנו גם לפעמים מאבדים פרופורציות אז קצת ביקורת לא תזיק.

היידה יפו!!
אבו קלבצ'ה נשלח - 22/01/2012 : 17:39:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אני דווקא מאמין בזיקה המיוחדת שבינינו לבין יפו. מותר להחזיק בדעות אחרות אבל מביש לכתוב: "בולגרים מעצבנים", בעברית או באנגלית

חיים, רוב ההודעות של האוהד המכנה עצמו לסלו צה הן מבישות וטפשיות. אל תקח ללב.
חיים ברעם נשלח - 22/01/2012 : 15:43:08
אני מתקשה להבין מה קורה לנו. הפסדנו לקבוצה יותר טובה ביום המשחק ולא באופן כללי. אין סיבה להיסטריה ובוודאי לא להכללות מחפירות בנוסח "בולגרים מעצבנים". ההכללות המכוערות האלה הן לא רק מיותרות אלא גם מבישות. אני מעיד על עצמי שכמעט בכיתי כאשר הגעתי הביתה אחרי ההפסד, אבל אחרי חצי שעה כבר חשבתי על המשחק הבא, על הקהל העצום שהגיע, על לירן ג'ראסי והילדים במחצית.
נכון שאני אוהב במיוחד את העדה הבולגרית, אבל גם זו הכללה. מכל מקום, האוהדים שהגיעו מיפו היו מקסימים, ואני דווקא מאמין בזיקה המיוחדת שבינינו לבין יפו. מותר להחזיק בדעות אחרות אבל מביש לכתוב: "בולגרים מעצבנים", בעברית או באנגלית
לאסלו צה נשלח - 22/01/2012 : 15:07:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tiv

Could you please tell me how many people have seen the game and about how many people from Yafo came to Jerusalem? You can reply in Hebrew. I am sorry for writing in English, but as I live in Europe at the moment I have no hebrew keyboard. Thanks to you in advance!

about 1000 Hapoel fans and 200 annoying bulgarians.
tiv נשלח - 22/01/2012 : 15:02:19
Could you please tell me how many people have seen the game and about how many people from Yafo came to Jerusalem? You can reply in Hebrew. I am sorry for writing in English, but as I live in Europe at the moment I have no hebrew keyboard. Thanks to you in advance!
ביסמרק נשלח - 22/01/2012 : 13:53:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

יפואים יקרים, אני כן חושב שאתם אחלה קבוצה וגם שותפים לדרך. אלה שמדברים פה נגדכם (לפחות חלקם) היתלהמו גם באשכול אחר כשאוהד אוהד הפועל תל אביב דיבר פה על כדורגל מגרמניה, אם מענין אותכם זה הבלוג: http://fussballogie.blogspot.com/. אני מקווה מאוד שקלי צודק בזה שהוא במיעוט, בניגוד אליו אני לא יודע להגיד כמה בדעה שלי וכמה לא אבל אני אישת מאוד אוהב אותכם והלוואי שהמפגש הבה שלנו יהיה בליגת העל!

רוברט נסטה מארלי נשלח - 22/01/2012 : 12:56:10
יפואים יקרים, אני כן חושב שאתם אחלה קבוצה וגם שותפים לדרך. אלה שמדברים פה נגדכם (לפחות חלקם) היתלהמו גם באשכול אחר כשאוהד הפועל תל אביב דיבר פה על כדורגל מגרמניה, אם מענין אותכם זה הבלוג: http://fussballogie.blogspot.com/. אני מקווה מאוד שקלי צודק בזה שהוא במיעוט, בניגוד אליו אני לא יודע להגיד כמה בדעה שלי וכמה לא אבל אני אישת מאוד אוהב אותכם והלוואי שהמפגש הבה שלנו יהיה בליגת העל!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07