פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אוף טופיק - שאלה בנוגע לצילום משחקים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
נועה158 נשלח - 12/01/2012 : 02:41:25
השאלה מופנית, כמובן, לצלמת שלנו, שאני לצערי לא מכירה, למרות שאני נהנית באופן קבוע מתקצירי המשחקים וההזמנות. אז תודה רבה בהזדמנות זו!
וכמובן אם למישהו אחר יש מה להוסיף, אני אשמח.

יש לי חברה שמשחקת בקבוצת חובבים. המאמן ביקש ממנה לצלם את המשחק, כדי שהם יוכלו לנתח אותו אחר כך.
היא שואלת איך כדאי לעשות את זה. הם משחקים במגרש בלי יציעים, אז אין שם משטח מוגבה שממנו אפשר לצלם (כמו שאת עושה בטדי).
הציוד שיש לה, ואני מצטטת:
All I have really is an SLR with video and possibly a go pro that I want to mount to the crossbar, that will give them good footage to analyse how they attack/defend corners.

זהו. מה את אומרת? יש למישהו הצעה או רעיון?
תודה!
2   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
נועה158 נשלח - 12/01/2012 : 19:19:54
היי דאפי!
תודה רבה! העברתי את התגובה שלך לחברה שלי והיא מוסרת תודה. היא קצת חוששת שהחברות שלה לקבוצה ינסו לטווח אותה אם היא תהיה על סולם, אז היא תנסה להסתדר בלי...
אם יהיו לה עוד שאלות אני אחזור אליך שוב. ושוב תודה :)
דאפי נשלח - 12/01/2012 : 09:38:43
היי,
בכל מקרה אני מציעה להעמיד את מצלמת הSLR על חצובה כדי למנוע תזוזת מצלמה ורעידות. ככל שזוית הצילום גבוהה יותר התוצאה יותר מוצלחת, לכן אם זה באמת לצורך ניתוח משחק אני מציעה להגיע עם סולם.
וכל מה שצריך זה לנסות לצלם ולראות איך זה יוצא, אין באמת טריק...
בהצלחה

את מוזמנת לפנות אליי בפרטי או במשחק הבא אם יש לך עוד שאלות.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07