ס ק י ר ת נ ו ש א |
שלומי דנינו |
נשלח - 11/01/2012 : 14:54:54 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174341,00.html |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אדום החזה |
נשלח - 15/01/2012 : 22:19:10 ב - ONE מופיע בעמוד השלילשי בפוסט הזה |
בלאש ביקו |
נשלח - 15/01/2012 : 21:54:51 היה תקציר איפשהו?
|
סינגל מאלט |
נשלח - 13/01/2012 : 20:33:56 חוסר סובלנות, אי קבלת האחר... והשונה, אלימות מילולית... שנאה...
זה נורא מזכיר לי משהו. |
yaron |
נשלח - 13/01/2012 : 02:25:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
יום קשה להפועל. -ערכנו משחק ידידות מול חלאות המין האנושי -ההנהלה הלכה נגד רוב חברי העמותה בישביל לשחק מול חלאות המין האנושי -הפסדנו לחלאות המין האנושי -שי אהרון נפצע על-ידי חלאות המין האנושי
לפחות נראה שהשחקנים שלנו גברים. יהיה בסדר חברים
התגובה הזאת אמורה לשעשע? כמה נמוך ניתן לכתוב. אני מקווה שתגובות כאלה ימחקו.
עוד מעט נגיד גם שאסור לשיר 'אני שונא אותך בית"ר' במשחקים, נכון?
בעיני להיות אוהד הפועל זה הרבה מאד שנאה כלפי החולירעות מהצד השני של הכביש. אם זה לא לרוחך-זה בסדר, אבל בוודאי שזכותו של כל אחד להביע את דעתו בדרכו, במיוחד אם הדברים אמורים לגבי המחלה. (וההודעה של יובל אכן הייתה משעשעת לדעתי)
מותר לשיר ומותר גם לקלל במגרש. (גם לזה צריך להיות גבול אם רוצים לעודד נשים וילדים לבוא למשחקים) ההתנהגות במגרשים הרחיקה רבים ,אם כי הקהל של קטמון בד"כ שונה . איזה מין בטוי זה "חלאת המין האנושי" הוא מתאים לשחקנים של בית"ר ששיחקו היום משחק אימון? לא. נניח שאהבת את ההומור , אני לא מצליח להתחבר להומור הזה. אני אוהד הפועל מעל ארבעים וחמש שנים. שנים של יריבות ספורטיבית (בד"כ) עם ביתר, יריבות שלא תעלם ולא צריכה להעלם. אין כיף כמו לנצח בדרבי . כל זה לא מצדיק שיח רדוד - חלאת המין האנושי, מחלה...
פועל, אני משוכנע שאתה אוהד נאמן לא פחות ממני (וגם יותר מפי 2 שנים ממני). עם זאת, בעיני, אוהדי קטמון הם האוהדים המתורבתים ביותר בארץ ואולי גם בגלובוס-וקללות מדי פעם מכל הלב נגד היריבה העירונית מזכירות שאנחנו לא רק פילוסופים ואנשי ספר (ואחרים יגידו 'שמאלנים פלצנים ואשכנזים')-אלא גם אוהדי כדורגל ישראלי, שמתעבים את מה שיריבתם המרה מייצגת. אם זה כואב לכמה נשים וילדים, חבל.. וכל הכבוד לך, שאחרי 45 שנה של אהדה אתה עוד חושב שזו 'יריבות ספורטיבית' בינינו לבינם וש'כיף' לנצח דרבי..בעיני זה פשוט הרבה, הרבה יותר מזה. |
גון מדלולה |
נשלח - 12/01/2012 : 15:59:34 תפסיקו לזיין תשכל יכל לקרות במשחק אחר
כל מי שהיה בעד המשחק הזה שידע שיש לו אחריות לפציעה הזאת.
לא סתם אתמול דברתי עם בחור שלומד איתי (אוהד דיי רציני של המחלה) שאמר "טוב לפחות אם כלום לא יוצא מהעונה הזאת נהרוס לכם ונשבור כמה רגליים", ואל תאשימו גם את שחקני בית"ר, הם עשו בדיוק מה שאנחנו היינו רוצים שהשחקנים שלנו ייעשו, עלו לדרבי במטרה ברורה.
ברור שזה יכול היה לקרות גם במשחק אימון עם נתיבות, אבל ברגע שעולים לדרבי, יש הרבה יותר סיכון, חבל שלא השכלתם להבין את זה, חבל על העונה.
אי אפשר לתאר כמה שכואב הלב על שי, אבל כ"כ מגיע לנו... |
שלומי דנינו |
נשלח - 12/01/2012 : 15:57:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
יום קשה להפועל. -ערכנו משחק ידידות מול חלאות המין האנושי -ההנהלה הלכה נגד רוב חברי העמותה בישביל לשחק מול חלאות המין האנושי -הפסדנו לחלאות המין האנושי -שי אהרון נפצע על-ידי חלאות המין האנושי
בעיני להיות אוהד הפועל זה הרבה מאד שנאה כלפי החולירעות מהצד השני של הכביש. אם זה לא לרוחך-זה בסדר, אבל בוודאי שזכותו של כל אחד להביע את דעתו בדרכו, במיוחד אם הדברים אמורים לגבי המחלה. (וההודעה של יובל אכן הייתה משעשעת לדעתי)
מותר לשיר ומותר גם לקלל במגרש. (גם לזה צריך להיות גבול אם רוצים לעודד נשים וילדים לבוא למשחקים) ההתנהגות במגרשים הרחיקה רבים ,אם כי הקהל של קטמון בד"כ שונה . איזה מין בטוי זה "חלאת המין האנושי" הוא מתאים לשחקנים של בית"ר ששיחקו היום משחק אימון? לא. נניח שאהבת את ההומור , אני לא מצליח להתחבר להומור הזה. אני אוהד הפועל מעל ארבעים וחמש שנים. שנים של יריבות ספורטיבית (בד"כ) עם ביתר, יריבות שלא תעלם ולא צריכה להעלם. אין כיף כמו לנצח בדרבי . כל זה לא מצדיק שיח רדוד - חלאת המין האנושי, מחלה...
אתה כבר יומיים מנסה לחנך פה אנשים.. אנשים מספיק בוגרים ומבוגרים ואחראיים לדברים שיוצאים להם מהפה.. די כבר עם הצדקנות הזו של לחנך אנשים.. מי שרוצה יגיד מחלה וחלאת המין האנושי, לא טוב לך? אל תקרא! תפסיק כבר כל הודעה שנייה שלך לחנך אנשים! אתה לא הורה פה של אף אחד.. אם בעיניך זה שיח רדוד אז אחלה, בעיניי ובעיניי חלק מהכותבים האחרים פה זה לא שיח רדוד וזהו! |
פועל ותיק |
נשלח - 12/01/2012 : 15:51:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אני לא מבין דבר אחד. נעזוב את דעתי בצד, אבל על איזה רב מדובר? יכול להיות שהיה רב נגד המשחק, אבל למה להגיד שההנהלה הלכה נגד "הרב"? מאיפה אתם יודעים מה דעתם של עוד מעל ל-300 אוהדים שלא דנו אתמול בעניין בפורום הסגור?
מעבר לזה, הדיון על מה ההנהלה עשתה או לא צריך להתקיים בפורום הסגור! אם יש ביקורת אליהם, שתופנה שם ולא פה!!
ודבר אחרון וחשוב מכל, החלמה מהירה לשי.
ומי שאינו חבר עמותה דעתו חסרת משמעות?
|
פועל ותיק |
נשלח - 12/01/2012 : 15:48:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
|
יפתחמ |
נשלח - 12/01/2012 : 15:09:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אני לא מבין דבר אחד. נעזוב את דעתי בצד, אבל על איזה רב מדובר? יכול להיות שהיה רב נגד המשחק, אבל למה להגיד שההנהלה הלכה נגד "הרב"? מאיפה אתם יודעים מה דעתם של עוד מעל ל-300 אוהדים שלא דנו אתמול בעניין בפורום הסגור?
מעבר לזה, הדיון על מה ההנהלה עשתה או לא צריך להתקיים בפורום הסגור! אם יש ביקורת אליהם, שתופנה שם ולא פה!!
ודבר אחרון וחשוב מכל, החלמה מהירה לשי.
משער שלרוב חברי העמותה פחות אכפת אם שיחקנו או לא שיחקנו נגד בית"ר. נאמר ש-20 איש הביעו דעה נגד המשחק. נשארו עוד 400 בערך שאין לי מושג מה הם חושבים על זה. מעבר לכך - גל פציעות שאותי מאוד מדאיג - חוג'ה, וורנר, שי.. מעט מדי חלוצים. |
yaron |
נשלח - 12/01/2012 : 14:58:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
בעיני להיות אוהד הפועל זה הרבה מאד שנאה כלפי החולירעות מהצד השני של הכביש. אם זה לא לרוחך-זה בסדר, אבל בוודאי שזכותו של כל אחד להביע את דעתו בדרכו, במיוחד אם הדברים אמורים לגבי המחלה. (וההודעה של יובל אכן הייתה משעשעת לדעתי) |
lazy |
נשלח - 12/01/2012 : 14:51:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
לייזי, הציניות שלך טיפשית, תסלח לי. ואם שי היה נפצע מול מעלות תרשיחא במשחק אימון זה היה בסדר? ומה הקשר ליונתן זדה? ממש ממש מיותר וכפוי טובה מה שאתה עושה. ואם לא הבנתי אותך ולא היית ציני, אני מתנצל. אבל יש לי תחושה שזה מה שניסית להיות. ציני. ומצחיק. יש לי הרגשה שיש פה אנשים שהפציעה של שי באה להם בזמן, כך יוכלו להצדיק את האנטי שלהם כלפי המשחק. ואפילו אם שי יקרא את זה הוא ירגיש שזה דפוק ומיותר. אולי לצחי טיאר ושאר מאמני ליגה א' אין קהל נפלא כמו שלנו(ברצינות!) אבל גם פחות טהרנים וטרחנים וכאלו שמאוננים כי יש להם קבוצת כדורגל אין להם. לפעמים אני לא יודע מה עדיף. וזה לא מכוון למישהו ספציפית רק לרוח הכללית שיש פה. תהיה בריא שי!
ניראה לי שלא הבנת את ההודעה שלי. ממש לא ניסיתי להיות מצחיק. אני יודע שלא כולם מסכימים איתי, אבל אני מגדולי המאמינים בנאחס. ואני גם מאמין שלא היה צריך לשחק משחק אימון מול בית"ר, גם אם יש פגרה וזה מתאים לנו כדי לבחון שחקנים חדשים כמו יונתן זדה. להגיד לך שהייתי מאושר אם שי היה נפצע מול מעלות תרחישא,(או סתם באימון במב"ט)? ברור שלא. אבל זה עוד יותר מעציב אותי כשמדובר במשחק שלדעתי לא היה מקום לערוך.
במקרה הזה אין שום קשר לכפיות טובה. אני לא מאלו שלא מעריכים מה שיש לנו כאן ואת העבודה הקשה והמדהימה של ליאור, של הצוות המקצועי, ושל נציגי ההנהלה. ולא כל ביקורת קשורה לכפיות טובה.
וכמובן, החלמה מהירה לשי. |
orky |
נשלח - 12/01/2012 : 14:09:24 אני לא מבין דבר אחד. נעזוב את דעתי בצד, אבל על איזה רב מדובר? יכול להיות שהיה רב נגד המשחק, אבל למה להגיד שההנהלה הלכה נגד "הרב"? מאיפה אתם יודעים מה דעתם של עוד מעל ל-300 אוהדים שלא דנו אתמול בעניין בפורום הסגור?
ודבר אחרון וחשוב מכל, החלמה מהירה לשי. |
פועל ותיק |
נשלח - 12/01/2012 : 14:08:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
|
nadavlev |
נשלח - 12/01/2012 : 14:05:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
מסכים |
קטמון ותיק |
נשלח - 12/01/2012 : 13:59:55 מהמקום בו צפיתי במשחק נראה שהפציעה של שי נגרמה בעיקר בגלל נפילה לא טובה (מזכיר קצת את הפציעה של ארטום בגביע נגד עמישב).
וכמובן איחולי החלמה מהירה לשי.
|
|
|