ס ק י ר ת נ ו ש א |
רגל עץ |
נשלח - 02/01/2012 : 13:39:24 בימים שלישי-רביעי ייערך מחזור של משחקי גביה המדינה, שיכול להיות מעניין בכמה מובנים. קודם כל, בית"ר כפר-סבא מארחת בשלישי בערב את מעלות-תרשיחא (מקום ששי בליגה א' צפון). זה טוב כי אולי הם יתעייפו קצת, וגם אולי ייתן קצת מושג לגבי הרמה של המחוז הצפוני בהשוואה לדרומי. שתי קבוצות צמרת שמעורבות עדיין בגביע, בתקווה קטנה שאולי זה קצת יפגע להם בפוקוס בליגה, הן מכבי יבנה (בבית נגד בית"ר חיפה מליגה ב') ומכבי עמישב (בבית נגד עפולה מליגה א' צפון). משחק מסקרן נוסף ייערך ביום רביעי כשאסי גלבוע תתארח אצל הפועל הרצליה מהלאומית. אולי נקבל אינדיקציה לגבי חוזקה האמיתי של גלבוע. מעניין אם מאמן מרמורק יעשה שם סקאוטינג... |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
amos |
נשלח - 09/01/2012 : 17:37:20 כמו שאמר עלי מוהר: נביס אתכם 1:0 בע"ה (טוב, את זה הוא לא אמר...)
|
טוטח |
נשלח - 09/01/2012 : 16:08:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
טוטח סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו.
למה להביס? עשינו לכם משהו רע?
לא עשיתם שום דבר רע, אבל חשוב שנצבור בטחון לקראת המאבק הקשה מול גלבוע, לא?
והדרך לצבור בטחון היא להתעלל בקבוצה שניצחה את גלבוע? |
lazy |
נשלח - 09/01/2012 : 15:47:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
טוטח סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו.
למה להביס? עשינו לכם משהו רע?
לא עשיתם שום דבר רע, אבל חשוב שנצבור בטחון לקראת המאבק הקשה מול גלבוע, לא? |
טוטח |
נשלח - 08/01/2012 : 22:51:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
למה להביס? עשינו לכם משהו רע? |
פועל ותיק |
נשלח - 08/01/2012 : 22:12:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
|
אלי בן רימוז |
נשלח - 08/01/2012 : 20:43:37 טוטח סלאמה בהחלט לא מייצג איש מלבד דעתו האישית, ואני מקווה ומניח שהוא יחיד בדעתו. כולנו בעד שיפו תובס בטדי השבוע, אבל אתה וכתיבתך המעניינת והצנועה תמיד ברוכים תהיו באתרנו. |
amos |
נשלח - 08/01/2012 : 18:54:05 אני מאוד אוהב את טוטח |
גלעד |
נשלח - 08/01/2012 : 17:15:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
האם ייתכן שיש למנהל הפורום אמצעי להכנסת הודעות פרובוקטיביות כדי לעורר את הפורום מעת לעת ? אחרת אני ממש לא מצליח להבין מי עומד מאחורי השם סלאמה
רעיון טוב |
בלאש ביקו |
נשלח - 08/01/2012 : 15:21:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה.
|
רגל עץ |
נשלח - 08/01/2012 : 14:31:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח ההשוואה בהחלט במקומה: אנחנו יריבים אידיאולוגים, מוניציפאלים ואנחנו גם קבוצה גזענית. עובדה, סמיר חכים לא ישחק נגדכם.
חלילה לא השוויתי. בסה"כ התכוונתי שהעובדה שיש שחקנים ששיחקו בשתי הקבוצות אינה קשורה לאופי קבלת הפנים שמגיעה לכם. אני מסכים עם חיים (אין לי בעיה עם נוכחותך כאן כשאתה לא מעצבן, ראוי שנהיה מכניסי אורחים, וכו). התוספת שלך לא היתה רלוונטית לענין הזה. זה הכל. |
yarond |
נשלח - 08/01/2012 : 14:16:02 האם ייתכן שיש למנהל הפורום אמצעי להכנסת הודעות פרובוקטיביות כדי לעורר את הפורום מעת לעת ? אחרת אני ממש לא מצליח להבין מי עומד מאחורי השם סלאמה |
טוטח |
נשלח - 08/01/2012 : 14:12:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות.
יש מספיק סיבות לארח אתכם יפה, אבל זו בטח לא אחת מהן. לספק לך רשימה של שחקנים ששיחקו בהפועל וגם בבית"ר ירושלים?
ההשוואה בהחלט במקומה: אנחנו יריבים אידיאולוגים, מוניציפאלים ואנחנו גם קבוצה גזענית. עובדה, סמיר חכים לא ישחק נגדכם. |
רגל עץ |
נשלח - 08/01/2012 : 13:02:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות.
יש מספיק סיבות לארח אתכם יפה, אבל זו בטח לא אחת מהן. לספק לך רשימה של שחקנים ששיחקו בהפועל וגם בבית"ר ירושלים? |
טוטח |
נשלח - 08/01/2012 : 12:39:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה.
שלא לדבר על כך שרחמים חנוני, מנחם שירזי, אלי שכטר וכמובן הרצל קביליו, שיחקו בשתי הקבוצות. |
חיים ברעם |
נשלח - 08/01/2012 : 12:36:42 אני ממליץ לנהוג כאן בפתיחות. טוטח הוא ידיד של קטמון מאז היווסדה, יש לי סימפטיה מסורתית למכבי יפו, ואני שמח שיש לנו דיאלוג עם אנשים אחרים שאוהבים את המשחק ברחבי הארץ. כמובן שננסה לנצח את יפו ולשחק הרבה יותר טוב מאשר נגד כפר-סבא. אבל נוכחותו של טוטח בפורום איננה פוגעת כלל ועיקר ביעד הזה. נהיה מכניסי אורחים, ננהג כמו בני תרבות באחרים וגם ננסה להביס אותם. אין בכך שום סתירה. |