ס ק י ר ת נ ו ש א |
subcomendante |
נשלח - 23/10/2009 : 12:55:15 נשמח לעידכוני תוצאות ועדויות צפייה מהאנשים האמיצים שהלכו לראות את חלק מ5 משחקי המחזור.... בתקווה לתוצאות טובות עבורינו.
עירוני בית שמש---הפועל חורה
הפועל תל שבע---הפועל מ.ס חבל מודיעין
צעירי אלהוזייל---מ.ס צעירי אלהושלה עירוני מודיעין----מכבי שגב שלום
הפועל בני בית צפפה----בית"ר אשקלון |
13 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
amos |
נשלח - 24/10/2009 : 18:22:33 שימו לב בהפנייה הקודמת לאחת התגובות המצחיקות שראיתי, מאת אלעוברה שולטים:
אנס תעשה לי ילד.. סליחה, בוסטיר חח
|
עוגן ק. |
נשלח - 24/10/2009 : 14:10:30 עוד תוצאה http://www.doublepass.co.il/story.php?id=667 אל הוזייל נותרים הקבוצה היחידה חוץ מקטמון שלא הפסידה. הסיקור של המשחק שלהם מול אל-הושלה משעשע |
Gilid |
נשלח - 24/10/2009 : 12:20:00 ותיק תודה רבה! מאיפה אתה מביא את כול האתרים האלה וואו אתה יכול לעשות פוסט אחד מסודר של כול הלינקים? אני יעשה תיקייה במועדפים "הפועל קטמון-תוצאות" ופשוט ישים בה את הכול זה יחסוך לי להיכנס לפרופיל שלך-->הודעות המשתמש |
קטמון ותיק |
נשלח - 23/10/2009 : 17:17:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ותיק, כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש בזה שאתה משוטט בכל הרשת המקוונת כדי למצוא תוצאות, בלי להסתכל באתר של הקבוצה שלך.. מדהים.
אבל תסכים שהבאתי מידע יותר מפורט... וחוץ מזה - חשפתי בפני החברים עוד אתר שעוסק בליגות הנמוכות. |
החולצה האדומה |
נשלח - 23/10/2009 : 17:08:03 ותיק, כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש בזה שאתה משוטט בכל הרשת המקוונת כדי למצוא תוצאות, בלי להסתכל באתר של הקבוצה שלך.. מדהים. |
קטמון ותיק |
נשלח - 23/10/2009 : 17:02:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
נשמח לעידכוני תוצאות ועדויות צפייה מהאנשים האמיצים שהלכו לראות את חלק מ5 משחקי המחזור.... בתקווה לתוצאות טובות עבורינו.
עירוני בית שמש---הפועל חורה
הפועל תל שבע---הפועל מ.ס חבל מודיעין
צעירי אלהוזייל---מ.ס צעירי אלהושלה עירוני מודיעין----מכבי שגב שלום
הפועל בני בית צפפה----בית"ר אשקלון
ליגה ג' דרום: מאתר ספורט6 http://www.sport6.co.il/
בית שמש-הפועל חורה 0:2 (0:0) (13:00, בית שמש) יוסי אלמליח ורועי לויאן כבשו את השערים לפני הסיום.
הפועל תל שבע-חבל מודיעין 3:1 (1:0) (13:00, תל שבע) מודיעין הוליכה 0:1 במחצית. אבי מוג'א השווה אולם מודיעין כבשה עוד צמד וניצחה.
צעירי אלהוזייל-צעירי אלהואשלה 2:4 (1:3) (13:30, צעירי רהט) שלומי אברג'יל, יניב גבאי וסאגר אלהוזייל קבעו 0:3 למקומיים, זיאד אלהואשלה צימק ל-3:1 במחצית. בשנייה היה זה אברג'יל שקבע 1:4 וסאלח אלהואשלה צימק ל-4:2 בסיום.
עירוני מודיעין-מכבי שגב שלום 2:0 (1:0) (14:00, מודיעין) הפסד מפתיע למודיעין שתתמודד ביום שלישי בגביע עם אשקלון. עלי סעדה ומחמוד אבוסבילה כבשו לאורחים.
בית צפפה-בית"ר אשקלון 3:0 (1:0) (14:00, גבעת זאב) אסי כהן כבש את הראשון במחצית הראשונה, אביחי אזולאי הוסיף צמד פרטי בשנייה |
קטמון ותיק |
נשלח - 23/10/2009 : 16:49:54 דיווח מבית שמש: מגרש חביב מאד, שהיה אידיאלי לקטמון אם רק היה בירושלים. יציע בטון [מזכיר את היציעים בקטמון] המקיף כשני שליש מהמגרש, כולל יציעים מאחורי השער ה"מזרחי". המגרש מצוי במעין מכתש. ספסלי הקבוצות מורמים מעל המגרש - זווית צפייה מצויינת למי שיושב בהם. מאוהדי בית שמש למדנו לדעת שהמגרש אינו ישר, אלא שיש בו שיפוע לאורך המגרש, ממזרח למערב!הדשא - סביר. בשלהי המחצית הראשונה "שוער" חורה הדף במפתיע פנדל לטובת בית שמש. "שוער" - כי הוא לא!. מאידך שוער בית שמש מרשים מאד בגובהו וביציאות טובות לכדורים. בדקה ה- 88 לערך בית שמש הבקיעה את השער הראשון, וכדקותיים לאחר מכן השער השני. נוכחות דלה של מי שניתן לזהות כאוהדי בית שמש.נכח במגרש שחקן בית"ר שמואל קוזוקין שאחיו משחק בבית שמש. |
yarond |
נשלח - 23/10/2009 : 16:32:07 הייתי בשליש האחרון של המחשק במודיעין - יחד עם נציגות מכובדת של קטמוניסטים משועממים. כמה דברים מעניינים: אוהדים - 150 איש צעקנים ומאוד מלחיצים את הקבוצה כשהיא בפיגור. אנחנו חייבים להגיע למשחק שיהיה בעוד שבועיים במודיעין בכוחות גדולים. המגרש עם דשא סינטתי - כאשר המגרש קטן מאוד. בין קו רחבת ה - 16 וקו החוץ יש 5 מטר לכל היותר - זה אומר שרוחב המגרש הוא 26 מטר. הדשא הסינטתי מריץ את הכדור מהר מאוד - אין חול אין מהמורות. מודיעין היתה מאוד לחוצה -הגעתי כשהם היו בפיגור של אחד אפס. כיון שהמגרש קטן - ניתן היה לשמוע את כל הצעקות בין כל השחקנים - בינם לבין עצמם, הם על השופטים והם על המאמנים. השופטים הושפעו בשוליים בלבד מלחץ הקהל. הבלם של הקבוצה נראה בחור מבוגר- לפחות 40 - מאוד אטי וקצת מלא במקומות הלא נכונים. הגול השני היה באשמה ברורה שלו והוא ייצר חורים נוספים ששגב שלום לא ניצלו - חייבים לתקוף מולו !!! טפו טפו טפו בלי עין הרע |
עוגן ק. |
נשלח - 23/10/2009 : 16:20:00 סופי - בית שמש מנצחים 2:0 בבית את חורה ומשווים אתנו את הנקודות בפסגה. עירוני מודיעין מפסידים באותה תוצאה בבית למכבי שגב שלום. מה שהופך את המפגש שבוע הבא מול בית שמש למשחק העונה הראשון של קטמון. |
עדו האדום |
נשלח - 23/10/2009 : 16:15:52 הייתי במשחק של מודיעין. הם הפסידו 2-0. מודיעין קבוצה חלשה מאד. כמוש הם נראו הם בדרך לתחתית. |
החולצה האדומה |
נשלח - 23/10/2009 : 15:21:06 בית שמש ניצחה. שגב מובילים במודיעין. |
subcomendante |
נשלח - 23/10/2009 : 13:40:05 אם כי שגב שלום בהחלט יכולה להקשות על מודיעין (לדעתי יש סיכוי טוב לתיקו שם שיהיה טוב עבורינו)....
ובית שמש מגיעה אחרי שני הפסדים (גביע וליגה) בלי שניים מהשחקנים המובילים שלה, אז אולי יש סיכוי קטן להפתעה גם שם. |
עוגן ק. |
נשלח - 23/10/2009 : 13:34:12 המשחקים המעניינים עבורינו הם כמובן של בית שמש, עירוני מודיעין ותל שבע. שלושתן משחקות בבית, ומול יריבות שמסתמן שהן נחותות. יש מצב לסגירת פערים בטבלה, נקווה שזמנית. |