פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תרצו או לא - טדי זה הבית

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הולך ברגל נשלח - 20/12/2011 : 03:12:19
היציעים בטדי תמיד נראים ענקיים, ריקים ומאוד קרים במשחקים שלנו ועוד עכשיו בכלל אחרי השיפוץ.
למה שלא נארגן תפאורה, נכסה את היציעה המזרחי בשלט ענק\ בדים אדומים לאורך כמו אוהדי ריבר ושלטים\דגלים רגילים עם אמירות וסיסמאות....

שלב ראשון לפרוס את ה"לחומותייך הפקדתי שומרים" המפורסם ממשחק העלייה

יאללה הפועלללללל לפוצץ את טדי 25.12 16:30!!
12   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
amos נשלח - 25/12/2011 : 12:43:29
מזה חששתי. המלצתי לחבר שלי להשאיר אותו לבד בבית לשעתיים ואני לא אגלה לאף אחד. וזה מה שיהיה

roi נשלח - 25/12/2011 : 12:34:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

שאלה ממש טיפשית שחבר שרוצה לבוא שאל אותי: מישהו יודע אם אפשר להכניס כלב לטדי? ברצינות

ממש לא טיפשי. הכלב שלי היה מבקר קבוע במשחקים בליגה ג', ואפילו הצטרף בנביחות ודילוגים ל"מי שלא קופץ כשמגיע הפזמון".
אבל מאז שעברנו לטדי הרומנטיקה, לפחות מבחינתו, נגמרה. שנה שעברה חברה שלי באה איתו לטדי והוא גורש בבושת פנים.
לאסלו צה נשלח - 25/12/2011 : 12:18:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תודה
אבל זה לא כלב נחייה
סתם כלב שאוהד את קטמון (או, יותר נכון, שחבר שלי תקוע עם להשגיח עליו)

רק אם ניתן יהיה לשחרר אותו למגרש ולשחזר את המשחק בכפר סבא.
amos נשלח - 25/12/2011 : 10:41:05
תודה
אבל זה לא כלב נחייה
סתם כלב שאוהד את קטמון (או, יותר נכון, שחבר שלי תקוע עם להשגיח עליו)
קטמון ותיק נשלח - 25/12/2011 : 10:39:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

שאלה ממש טיפשית שחבר שרוצה לבוא שאל אותי: מישהו יודע אם אפשר להכניס כלב לטדי? ברצינות

התשובה החוקית:

חוק איסור הפליית עיוורים המלווים בכלבי נחייה, תשנ"ג-1993*הגדרות

1. בחוק זה –

"עיוור" - מי שמחזיק או זכאי להחזיק בתעודת עיוור לפי חוק שירותי הסעד, תשי"ח-1958;

"מקום ציבורי" - כל מקום הפתוח לקהל הרחב, לרבות משרדי הממשלה והשלטון המקומי, בתי מלון, אכסניות, מתקני קמפינג, מסעדות, בתי קפה, תיאטרון, קולנוע, אולמות ומתקני ספורט; "כלב נחייה" - כלב מאולף המסייע לעיוור לנוע ממקום למקום.

איסור הפליה בתעסוקה

2. עובדת היותו של עיוור מלווה בכלב נחייה, לא תשמש, כשלעצמה, עילה לאי העסקתו במשרה כלשהי.

מקום ציבורי ותחבורה ציבורית

3. (א) לא תוגבל זכותו של עיוור להיכנס למקום ציבורי ולהשתמש בכל מתקן המצוי בו, ולא תוגבל זכותו להשתמש בתחבורה ציבורית, בשל היותו מלווה בכלב נחייה.

(ב) לא ייגבה מעיוור כל תשלום, במישרין או בעקיפין, בעד הכניסה למקום ציבורי, בעד השימוש במתקן המצוי בו, או בעד השימוש בתחבורה ציבורית, בשל היותו מלווה בכלב נחייה.
עונשין

4. העובר על הוראה מהוראות חוק זה, דינו - קנס.

ביצוע ותקנות

5. שר העבודה והרווחה ממונה על ביצוע חוק זה, והוא רשאי להתקין תקנות לביצועו.

יצחק רבין אורה נמיר

ראש הממשלה שרת העבודה והרווחה

חיים הרצוג שבח וייס

נשיא המדינה יושב ראש הכנסת

h.k.j.f.c נשלח - 25/12/2011 : 10:30:27
שים עליו שלט "כלב נחיה" ושהחבר שלך ייכנס עם משקפי שמש!
amos נשלח - 25/12/2011 : 10:24:33

amos נשלח - 23/12/2011 : 18:06:03
חברים - אני לא יודע כמה מכם קראו את הראיון עם אמיר גולה במקומון, אבל נראה לי הכי חשוב לעודד אותו
הולך ברגל נשלח - 22/12/2011 : 18:46:05
למה לא גם וגם?
אין יום ראשון מעירים את הבית קברות וחודלים את דיכאון הפיצול. יאללה הפועל!

הדלקת נרות תהיה במחצית?
חשוב לדעתי....

לאסלו צה נשלח - 20/12/2011 : 11:45:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

בלי לבדוק בתחזית אני מוכן להתערב שיהיה חרא של מזג אוויר, מן הסתם גשם או לפחות קור איימים שימנע ממשפחות לשלוח את ילדיהם הרגישים לטדי.

ואני לא נגד לשפר את האווירה בעזרת שלטים ועניינים, אבל הרבה יותר חשוב זה להשתמש בגרון ולעודד בכל הכח כל המשחק (כן מחאי, גם אם השירים משעממים ומרדימים אותך...). ואם אפשר גם להגיע עד תחילת המשחק אז בכלל יכול להיות פנאן.

מסכים. שלטים ושאר קוסמטיקה זה נחמד, אבל הכי חשוב לעודד חזק כל המשחק. מאז החזרה לטדי יש אווירה של בית קברות. ראבק, זה משחק בית שלנו. אם לא נעודד כמו שצריך בטדי אז מתי כן??.
roi נשלח - 20/12/2011 : 10:58:53
אכן צפוי מזג אויר קר, וייתכן גשם מידי פעם.
lazy נשלח - 20/12/2011 : 10:51:40
בלי לבדוק בתחזית אני מוכן להתערב שיהיה חרא של מזג אוויר, מן הסתם גשם או לפחות קור איימים שימנע ממשפחות לשלוח את ילדיהם הרגישים לטדי.

ואני לא נגד לשפר את האווירה בעזרת שלטים ועניינים, אבל הרבה יותר חשוב זה להשתמש בגרון ולעודד בכל הכח כל המשחק (כן מחאי, גם אם השירים משעממים ומרדימים אותך...). ואם אפשר גם להגיע עד תחילת המשחק אז בכלל יכול להיות פנאן.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07