ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 16/12/2011 : 13:05:41 לפי הטוויטר 1:0 לנו, דקה 29, שי אהרון!
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 21/12/2011 : 12:11:31 אחרי צפייה בתקציר: אחלה חילוץ של איסלאם בשער הראשון, אחלה הצלה של עמרי, ואחלה בישול של ציון. |
עוז לניצחון |
נשלח - 18/12/2011 : 09:34:57 וגם: http://sports.walla.co.il/?w=/372/1885962 |
גלעד |
נשלח - 18/12/2011 : 09:08:48 גם בספורט של YNET.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4162932,00.html
והשמועות אומרות שהכתבה מופיעה גם בגרסה המודפסת. |
עוז לניצחון |
נשלח - 18/12/2011 : 08:10:58 http://www.goler.co.il/article/3025 |
אדום88 |
נשלח - 17/12/2011 : 17:55:42 הרגע הכי מרגש במשחק היה שירת "כי בכל מקום, את עם האדום..." במשך כ-10 דקות.
כפר יונה פשוט רעדה, איזה כיף |
קטמון ותיק |
נשלח - 17/12/2011 : 16:01:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ותיק, אני יודע שאתה מעריץ גדול של ג'וני, וג'וני אכן נתן משחק לחימה עם הרבה אנרגיות, ובהחלט הגיעו לו מחיאות הכפיים, אבל לא צריך להגזים. ניכר היה שהוא לא משתלב מספיק טוב בזרם המשחק, וקבלת ההחלטות שלו לעיתים היתה איטית, כשבמקום להסתפק בנגיעה אחת או שתיים הוא החזיק את הכדור יותר מדי. עם זאת, אני מודה שהוא הפתיע אותי לטובה בכך שלא נראה שליגה א' גדולה עליו, לפחות לא במשחק הזה. ובכל זאת, הייתי מעדיף על פניו את מעודה בהרכב.
איני מעריץ. מודה שג'וני חביב עלי. אני גם רואה אותו באימונים - משקיע ומתאמץ, גם בידיעה שהוא לא שחקן הרכב ראשון. בשני המשחקים האחרונים (ערד ובפר יונה) ג'וני הראה יכולת טובה, הכניס קצב ומומנטום למשחק. לכל אחד מאיתנו יכול שתהיה העדפה כזו או אחרת. בסופו של דבר רק בעל תפקיד אחד מקבל את ההחלטה מי בהרכב הראשון ומי לא. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 17/12/2011 : 15:02:18 ניצחון חשוב ביותר, העידוד היה לא רע ביכלל לא היה צריך לכנות כרטיס ואין בידוק בטחוני אז היה אפשר להכניס בירה המיצטיין הוא ללא כל שמץ של ספק אמית(אניימה) שמש! |
kata moni |
נשלח - 17/12/2011 : 14:19:05 אחלה שבת אחרי אחלה משחק. אומנם לא במשחק הכי הכי שלנו, אבל מה שחשוב הושג וזה הניצחון הכל כך חשוב לאחר ההפסד בשבוע שעבר. טוב לראות שההגנה בראשות עומרי נווה המצויין משתפרת בעזרת ארטיום שחוזר לכושרו הטוב יחד עם זיו שהיה טוב אתמול. במרכז אנחנו מאבדים את יובל פוגלמן הנפלא לטובת הגנת הצד השמאלי שלנו וזה חבל. רק בעשר הדקות האחרונות כשיובל עבר למרכז, התחלנו להניע כדור טוב ושלטנו ללא עוררין וגם כבשנו את השני. שאפו גדול לליאור שהביא את פוגלמן. גרי אסוס כהרגלו עושה עבודת קודש בלתי מתפשרת במרכז,חסרה לי אתמול תרומתו של איסלם למשחק ההתקפי. שי הנהדר ממשיך ומושך איתו את הקבוצה מעלה. ועכשיו עם הפנים לאילת |
מנדי742 |
נשלח - 17/12/2011 : 13:07:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ראוי לציין לחיוב את ג'וני שנתן, לדעת רבים, משחק מצויין: יזם מהלכים - כך, למשל, השער הראשון התחיל ממסירה שלו לכפיר. ובכלל משחק לחימה, תנועה טובה ומהירה על כל המגרש. בשפת הספורט ה"עתיקה" היו אומרים: "השחקן היה ב"פורמה"". מחיאות הכפיים החזקות שג'וני קיבל כאשר הוחלף היו מוצדקות לחלוטין.
משחקו הטוב ביותר של ג'וני עד היום, לעניות דעתי. קבלת החלטות הרבה יותר טובה, והמהירות שלו פנטסטית - וזה דבר שאי אפשר ללמוד. |
איתן610 |
נשלח - 17/12/2011 : 13:05:41 סלבה ברזילאי: יא-אללה איזה דביל.. [/quote]
יוגי יקר, אחלה תגובה, מאד חכמה ומאד מפתח את הדיון פה באתר, נראה שמי שדווקא 'דביל פה זה אתה בזכותך כיף לכתוב פה. ירבו כמותך אנחנו צריכים כנראה לשכפל אותך!!! |
רגל עץ |
נשלח - 17/12/2011 : 11:30:42 ותיק, אני יודע שאתה מעריץ גדול של ג'וני, וג'וני אכן נתן משחק לחימה עם הרבה אנרגיות, ובהחלט הגיעו לו מחיאות הכפיים, אבל לא צריך להגזים. ניכר היה שהוא לא משתלב מספיק טוב בזרם המשחק, וקבלת ההחלטות שלו לעיתים היתה איטית, כשבמקום להסתפק בנגיעה אחת או שתיים הוא החזיק את הכדור יותר מדי. עם זאת, אני מודה שהוא הפתיע אותי לטובה בכך שלא נראה שליגה א' גדולה עליו, לפחות לא במשחק הזה. ובכל זאת, הייתי מעדיף על פניו את מעודה בהרכב.
דרך אגב, ברוך הבא לאורי וורנר, שהיה בסגל המשחק לראשונה העונה, וגם לליאור חוג'ה שאולי נותן סוף-סוף אופציה למגן שמאלי אמיתי. שניהם היו על הספסל: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=276633
|
קטמון ותיק |
נשלח - 17/12/2011 : 08:48:38 ראוי לציין לחיוב את ג'וני שנתן, לדעת רבים, משחק מצויין: יזם מהלכים - כך, למשל, השער הראשון התחיל ממסירה שלו לכפיר. ובכלל משחק לחימה, תנועה טובה ומהירה על כל המגרש. בשפת הספורט ה"עתיקה" היו אומרים: "השחקן היה ב"פורמה"". מחיאות הכפיים החזקות שג'וני קיבל כאשר הוחלף היו מוצדקות לחלוטין. |
מחאיי |
נשלח - 17/12/2011 : 07:43:36 אווירה טובה, יריבה לא פשוטה, וניצחון כיפי. ניכר שיפור בהגנה, הודות בין היתר לשובו של ארטיום. עדיין נחשפנו לא פעם, אבל לפחות זה לא נראה כמו פאניקה. גם במחצית השנייה ההגנה עמדה בהרבה ביטחון מול ההתקפות של כפר יונה. גם נהניתי מהלחץ על כל המגרש, ברשותו של שי.
צריך לעבוד על משחק הגובה שלנו. גם הקרנות, גם ההרמות מהאגפים (ג'וני, רנדי, ציון, כולם בקיצור) פשוט לא מדויקים. קבוצה ששואפת להוביל את הליגה צריכה להיות הרבה יותר מסוכנת בקטע הזה.
כפיר מלול עם מסירה גדולה, שי עם אחלה שער. יובל לא במשחק גדול אבל מחצית שנייה טובה וכיף שכבש. איסלאם לא דומיננטי מספיק בהתקפה. גרי כרגיל מביא בלחימה חשובה. עומרי נווה נשמה, עמית וציון גם. |
יוגי |
נשלח - 17/12/2011 : 04:38:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
מצטער לקלקל את האוירה אבל היו לי לא מעט דפיקות לב במשחק, משום מה אנו לא מתפוצצים על המגרש והשחקנים לא תמיד נמצאים בראבק, נראה כאילו מחכים ש-המשהו יקרה מאליו, בערד זה בלט מאד שכולם חיכו שאיזה קוסם יבקיע את הגול. חייבים לפעמים להעיר אותם שתהיה לחימה 90 דקות. חוץ מזה שוב לא הבנתי את החילופים של זאדה בעיקר לא את זו של איסלאם שמתברר כבאנקר שלנו בכל שבוע. הדבר הטוב הוא שזאדה הסיט את יובל גופמן למרכז לקראת הסוף וככה ראינו יותר מחץ וכך הגיע הגול. הכי התאכזבתי לראות את הבונקר שנכנסנו אליו ברבע השעה האחרונה ולדעתי ללא סיבה, החילופים סימנו שאנו מסתפקים ב 1:0 וכך הזמנו לחץ והתקפות, מזל שעיוואן לא ניצל זאת. אני שונא קבוצות שמתגוננות סתם לדעתי זה לא תמיד מצליח, אסור לנו להגיע למצבים כאלה, זה משדר פאניקה ואין סיבה לכך. המצטיינים היו מבחינתי שמש שמוכיח שהוא שוער טוב, ארטום שלמרות ששיחק בשמאל עשה עבודה מצויינת, גרי וגופמן שתופסים את המרכז, והפעם חסרונו של עוז צבאג הורגש. ומעל לכל שי אהרון שמניע את כל הקבוצה הזו.
סלבה ברזילאי: יא-אללה איזה דביל.. |
איתן610 |
נשלח - 17/12/2011 : 01:40:44 מצטער לקלקל את האוירה אבל היו לי לא מעט דפיקות לב במשחק, משום מה אנו לא מתפוצצים על המגרש והשחקנים לא תמיד נמצאים בראבק, נראה כאילו מחכים ש-המשהו יקרה מאליו, בערד זה בלט מאד שכולם חיכו שאיזה קוסם יבקיע את הגול. חייבים לפעמים להעיר אותם שתהיה לחימה 90 דקות. חוץ מזה שוב לא הבנתי את החילופים של זאדה בעיקר לא את זו של איסלאם שמתברר כבאנקר שלנו בכל שבוע. הדבר הטוב הוא שזאדה הסיט את יובל גופמן למרכז לקראת הסוף וככה ראינו יותר מחץ וכך הגיע הגול. הכי התאכזבתי לראות את הבונקר שנכנסנו אליו ברבע השעה האחרונה ולדעתי ללא סיבה, החילופים סימנו שאנו מסתפקים ב 1:0 וכך הזמנו לחץ והתקפות, מזל שעיוואן לא ניצל זאת. אני שונא קבוצות שמתגוננות סתם לדעתי זה לא תמיד מצליח, אסור לנו להגיע למצבים כאלה, זה משדר פאניקה ואין סיבה לכך. המצטיינים היו מבחינתי שמש שמוכיח שהוא שוער טוב, ארטום שלמרות ששיחק בשמאל עשה עבודה מצויינת, גרי וגופמן שתופסים את המרכז, והפעם חסרונו של עוז צבאג הורגש. ומעל לכל שי אהרון שמניע את כל הקבוצה הזו.
|
|
|