ס ק י ר ת נ ו ש א |
הנהלה |
נשלח - 22/10/2009 : 20:30:10 כמה הבהרות. 1. השחקנים הנ"ל עדיין לא עברו אלינו באופן רשמי, סופי וחתום. זה יקרה, כמעט בוודאות של 100%, ביום ראשון. אבל זה שוק הכדורגל הירושלמי הצפוף ומלא האמוציות, הכל עוד יכול לקרות. כבר ראינו ולמדנו. לכן לא יצאה הודעה. 2.השחקנים הנ"ל עוברים לקבוצה כ"מתנה" מבני סיוון. לא העברתם ולא שכרם ממומנים על ידינו, והסכום הוא לא על חשבון הסכום שבני מעביר לנו בתמורה לפרסום על המכנס. זה היה תנאי בלתי חוזר מבחינתינו ל"עסקה". תקציב הקבוצה עדיין לא סגור, אבל ברור כבר שמצטייר גרעון, לא גדול מדי - בדיוק כזה שכמה חודשים של פעילות אוהדים -שילוט + מניות נוספות + תמיכה במשחקי הבית - אמורה לכסות אותו. אנחנו מקווים שאכן תהיה פעילות כזו מצד כולם. אגב, התקציב יוצג באסיפת במהלך פגרת ינואר. למיטב ידיעתי, ביפו הוא כלל לא מוצג, ובאוסישקין הוא מוצג רק בסוף העונה. 3. השחקנים נבחרו על ידי המאמן, תוך בחינה של כל ההשלכות: פציעות + סגל קצר + הרתעת הליגה + מצב חברתי + העונה הבאה.אני מתבייש בכל העליהום המכוער על מלול כאן. הבן אדם מוכן לרדת לליגה ג', דבר שהרבה "אלילים" ששיחקו איתנו בשנתיים האחרונות והתאמנו איתנו הקיץ סירבו לעשות. הוא רוצה לעשות את התיקון שלו עם קטמון, בדיוק כמו שאנחנו מנסים לעשות את התיקון שלנו השנה, ובא במלוא המוטיבציה. אל תהרסו אותה. 4. ברור לכם שהשחקנים כולם נכנסים לפורום. זה דרכו של עולם. לרובם אין את היכולת להתייחס אליו בחיוך ובפרופורציות הראויות. עד עכשיו, הפורום העונה התנהל בצורה מכובדת, ולא גרם למתח ואווירה רעה בקבוצה (כמו בשנתיים הקודמות), אני מבקש ממכם לנסות ולשמור על המגמה. גם לכם יש חלק באווירה בקבוצה. 5. שבת שלום. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רגל עץ |
נשלח - 27/10/2009 : 14:29:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לפי אתר ההתאחדות טל זקן וכפיר מלול רשומים כשחקני הפועל קטמון ירושלים.
שיהיה להם ולנו בהצלחה... נקווה שהרכש הזה יוכיח את עצמו.
|
קטמון ותיק |
נשלח - 27/10/2009 : 13:41:00 לפי אתר ההתאחדות טל זקן וכפיר מלול רשומים כשחקני הפועל קטמון ירושלים. http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5981 |
רגל עץ |
נשלח - 26/10/2009 : 15:27:04 ציטוט:
1. השחקנים הנ"ל עדיין לא עברו אלינו באופן רשמי, סופי וחתום. זה יקרה, כמעט בוודאות של 100%, ביום ראשון. אבל זה שוק הכדורגל הירושלמי הצפוף ומלא האמוציות, הכל עוד יכול לקרות. כבר ראינו ולמדנו. לכן לא יצאה הודעה.
יום ראשון חלף עבר לו... האם התבצע המעבר באופן רשמי, סופי וחתום? שמתי לב שמלול עוד הספיק לשחק במבשרת ביום ששי (כמחליף).
|
Gilid |
נשלח - 24/10/2009 : 12:16:01 וואי איזה שרשור הבאתם פה.... מה יש לעשות? החליטו שיביאו אותם תפתחו דף חדש תנו להם צ'אנס,תחשוב שאתם הייתם בעמדה שלהם לא הייתם רוצים שישכחו לכם את מה שהיה ? |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 24/10/2009 : 01:43:16 ואני חושב שעשו מכפיר מלול שעיר לעזאזאל. אני הראשון פה שיצא נגד החיבור למבשרת, ובכל זאת, מה שעשו למלול היה גועל נפש. מלול הוא לא אסרף ומהמשחקים שראיתי אי אפשר לומר שלא התאמץ.
ובלי קשר, אל תתחילו עם גרעונות. |
אליה |
נשלח - 24/10/2009 : 00:06:55 סליחה חבריה אתם צודקים וחוץ מזה אני מפחד פן מלול ירק בי .......ובכל זאת מלול אני לא מאמין לו..... |
אליה |
נשלח - 24/10/2009 : 00:02:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
חברים, מה לעשות, זה פורום אוהדים ופה זה המקום לפרוק את אשר על ליבם. לא נראית לשחקנים הביקורת, שלא יכנסו. אי אפשר לאחוז את המקל משני צידיו. האוהדים בכלל ובקטמון בפרט הם הקיום של הקבוצה ("קבוצה זה לא בעלים ושחקנים זה הקהל....."ההמשך מוכר) וזה המקום שלהם להתבטא. מי שלא יכול להתמודד עם ביקורת אולי בחר במקצוע הלא נכון, בכל זאת שחקן כדורגל "מופיע בפני קהל" וזכותו של האחרון להגיב. על אחת כמה וכמה עם הוא גם שותף משמעותי תקציבית בהעסקת השחקן. אם כל מה שנאמר, נכתב, נרמז על מר מלול הוא בגדר עורבא פרח, איזה תיקון בדיוק יש לו לעשות עם קטמון? ואם הוא חש צורך בתיקון אז ככל הנראה יש על מה. מה זה השטויות האלה "ירק רק על אוהד אחד" גם ויקטור יונה בתמונת היריקה המפורסמת "ירק רק על אוהד אחד". ירקת על אוהד - חפש מקום אחר, ובטח לא "בקבוצת אוהדים".
אני יודע מה ראיתי ממר מלול בעונה שעברה בטדי, בעיקר במחזורי הסיום. אני זוכר את התגובות הקשות של הקהל, לא את הקללות, בעיקר את ההלם וחוסר האמונה למראה עיניים. חרוטה בזכרוני ההבעה על פניו של מר חו'גה הנכבד, שאין ביכולתי הדלה לתארה במילים, לאור "ביצועיו" של מר מלול. בעור שיניים, וציפורניים זבות דם הצליחו חברי ההנהלה בשמנו ולטובת כולנו להתנתק ממבשרת והצחנה המבאישה שעולה ממנה. לטעמי "התיקון" הגדול של קטמון היה ברובו ההפרדות ממבשרת. אז למה לחזור אחורה? באמת יפה מצידו שירד לליגה ג'. בואו נסתכל גם על הנסיבות. מבשרת מקום אחרון, שלושה הפסדים משלושה משחקים, יחס שלילי של 7:1, 30 איש ביציע, משבר כלכלי וניהול כספי מעורר סמני שאלה. עוזב אימפריה כדי להגיע אלינו. תודה, לא תודה! יש לי אמון מלא במאמן ובשיקוליו המקצועיים. ותיק כותב שהוא מודע לבעיתיות. אבל ליאור לא היה בטדי בעונה שעברה ולא ראה במו עיניו את אשר ראו האוהדים. נקווה לטוב וואלה אחי מסכים מילה מילה
|
אליה |
נשלח - 24/10/2009 : 00:00:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
חברים, מה לעשות, זה פורום אוהדים ופה זה המקום לפרוק את אשר על ליבם. לא נראית לשחקנים הביקורת, שלא יכנסו. אי אפשר לאחוז את המקל משני צידיו. האוהדים בכלל ובקטמון בפרט הם הקיום של הקבוצה ("קבוצה זה לא בעלים ושחקנים זה הקהל....."ההמשך מוכר) וזה המקום שלהם להתבטא. מי שלא יכול להתמודד עם ביקורת אולי בחר במקצוע הלא נכון, בכל זאת שחקן כדורגל "מופיע בפני קהל" וזכותו של האחרון להגיב. על אחת כמה וכמה עם הוא גם שותף משמעותי תקציבית בהעסקת השחקן. אם כל מה שנאמר, נכתב, נרמז על מר מלול הוא בגדר עורבא פרח, איזה תיקון בדיוק יש לו לעשות עם קטמון? ואם הוא חש צורך בתיקון אז ככל הנראה יש על מה. מה זה השטויות האלה "ירק רק על אוהד אחד" גם ויקטור יונה בתמונת היריקה המפורסמת "ירק רק על אוהד אחד". ירקת על אוהד - חפש מקום אחר, ובטח לא "בקבוצת אוהדים".
אני יודע מה ראיתי ממר מלול בעונה שעברה בטדי, בעיקר במחזורי הסיום. אני זוכר את התגובות הקשות של הקהל, לא את הקללות, בעיקר את ההלם וחוסר האמונה למראה עיניים. חרוטה בזכרוני ההבעה על פניו של מר חו'גה הנכבד, שאין ביכולתי הדלה לתארה במילים, לאור "ביצועיו" של מר מלול. בעור שיניים, וציפורניים זבות דם הצליחו חברי ההנהלה בשמנו ולטובת כולנו להתנתק ממבשרת והצחנה המבאישה שעולה ממנה. לטעמי "התיקון" הגדול של קטמון היה ברובו ההפרדות ממבשרת. אז למה לחזור אחורה? באמת יפה מצידו שירד לליגה ג'. בואו נסתכל גם על הנסיבות. מבשרת מקום אחרון, שלושה הפסדים משלושה משחקים, יחס שלילי של 7:1, 30 איש ביציע, משבר כלכלי וניהול כספי מעורר סמני שאלה. עוזב אימפריה כדי להגיע אלינו. תודה, לא תודה! יש לי אמון מלא במאמן ובשיקוליו המקצועיים. ותיק כותב שהוא מודע לבעיתיות. אבל ליאור לא היה בטדי בעונה שעברה ולא ראה במו עיניו את אשר ראו האוהדים. נקווה לטוב וואלה אחי מסכים מילה מילה
|
חיים ברעם |
נשלח - 23/10/2009 : 20:21:50 מעולם לא קיללתי שחקן שלנו, אבל גדעון צודק ומלול הגזים ויצר מערכת של איבה הדדית עם אוהדי קטמון. עם זאת, כדרכי מאז שקטמון נוסדה, אני נותן אמון בנציגים שלנו בהנהלה ומגבה אותם בכל נושא, עד הסוף. למענם, נבלע גם את מלול. ברור, עם זאת, שחובת ההוכחה היא עליו. אם מלול יתנהג כמו שהשתייכות לקטמון מחייבת,נקבל אותו בחום; אם יחזור לסורו, נגלה אותו למבשרת. |
עוגן ק. |
נשלח - 23/10/2009 : 13:30:19 אני מסכים עם גדעון שאין מצב שאוהדים צריכים לצנזר את עצמם בפורום אוהדים(!!!) כדי לא לפגוע בשחקן זה או אחר. מה הטעם בפורום? מה הטעם בשיחות בין אוהדים? ביצירת קהילה אמיתית. מאידך - הפרחת שמועות לא מבוססות היא מכת אינטרנט כללית מעיקה, ותמיד צריך להיות זהיר עם זה. מלול שחקן מצוין, בודאי ובודאי עבור ליגה ג', יש ספקות לגבי כדאיות הבאתו מכמה כיוונים (מסתבר שלא מהכיוון הכלכלי). זה טבעי. נקווה שהוא יוכיח לנו את ההיפך. |
yarond |
נשלח - 23/10/2009 : 11:28:57 בסופו של דבר - כותבת ההנהלה שהבחור רוצה לעשות תיקון וכאן הכל מתחיל !!! אנחנו לא שמעון מזרחי - דיינים, מוציאים לפועל משטרה והכל. אם הבחור רוצה לעשות תיקון והמאמן רוצה אותו - בזה נגמר הסיפור |
gideon |
נשלח - 23/10/2009 : 11:10:04 חברים, מה לעשות, זה פורום אוהדים ופה זה המקום לפרוק את אשר על ליבם. לא נראית לשחקנים הביקורת, שלא יכנסו. אי אפשר לאחוז את המקל משני צידיו. האוהדים בכלל ובקטמון בפרט הם הקיום של הקבוצה ("קבוצה זה לא בעלים ושחקנים זה הקהל....."ההמשך מוכר) וזה המקום שלהם להתבטא. מי שלא יכול להתמודד עם ביקורת אולי בחר במקצוע הלא נכון, בכל זאת שחקן כדורגל "מופיע בפני קהל" וזכותו של האחרון להגיב. על אחת כמה וכמה עם הוא גם שותף משמעותי תקציבית בהעסקת השחקן. אם כל מה שנאמר, נכתב, נרמז על מר מלול הוא בגדר עורבא פרח, איזה תיקון בדיוק יש לו לעשות עם קטמון? ואם הוא חש צורך בתיקון אז ככל הנראה יש על מה. מה זה השטויות האלה "ירק רק על אוהד אחד" גם ויקטור יונה בתמונת היריקה המפורסמת "ירק רק על אוהד אחד". ירקת על אוהד - חפש מקום אחר, ובטח לא "בקבוצת אוהדים".
אני יודע מה ראיתי ממר מלול בעונה שעברה בטדי, בעיקר במחזורי הסיום. אני זוכר את התגובות הקשות של הקהל, לא את הקללות, בעיקר את ההלם וחוסר האמונה למראה עיניים. חרוטה בזכרוני ההבעה על פניו של מר חו'גה הנכבד, שאין ביכולתי הדלה לתארה במילים, לאור "ביצועיו" של מר מלול. בעור שיניים, וציפורניים זבות דם הצליחו חברי ההנהלה בשמנו ולטובת כולנו להתנתק ממבשרת והצחנה המבאישה שעולה ממנה. לטעמי "התיקון" הגדול של קטמון היה ברובו ההפרדות ממבשרת. אז למה לחזור אחורה? באמת יפה מצידו שירד לליגה ג'. בואו נסתכל גם על הנסיבות. מבשרת מקום אחרון, שלושה הפסדים משלושה משחקים, יחס שלילי של 7:1, 30 איש ביציע, משבר כלכלי וניהול כספי מעורר סמני שאלה. עוזב אימפריה כדי להגיע אלינו. תודה, לא תודה! יש לי אמון מלא במאמן ובשיקוליו המקצועיים. ותיק כותב שהוא מודע לבעיתיות. אבל ליאור לא היה בטדי בעונה שעברה ולא ראה במו עיניו את אשר ראו האוהדים. נקווה לטוב
|
zozo |
נשלח - 23/10/2009 : 09:14:05 זה ידוע שאוהדים אוהבים להקצין תמיד. אם מישהו היה מקלל אותי ברגעי אמוצויות רוב הסיכויים שהייתי יוצא עליו
ובכלל, מלול נתן כמה הופעות יפות עם סרט הקפטן. |
tampopo |
נשלח - 23/10/2009 : 00:05:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כמה הבהרות. 1. השחקנים הנ"ל עדיין לא עברו אלינו באופן רשמי, סופי וחתום. זה יקרה, כמעט בוודאות של 100%, ביום ראשון. אבל זה שוק הכדורגל הירושלמי הצפוף ומלא האמוציות, הכל עוד יכול לקרות. כבר ראינו ולמדנו. לכן לא יצאה הודעה. 2.השחקנים הנ"ל עוברים לקבוצה כ"מתנה" מבני סיוון. לא העברתם ולא שכרם ממומנים על ידינו, והסכום הוא לא על חשבון הסכום שבני מעביר לנו בתמורה לפרסום על המכנס. זה היה תנאי בלתי חוזר מבחינתינו ל"עסקה". תקציב הקבוצה עדיין לא סגור, אבל ברור כבר שמצטייר גרעון, לא גדול מדי - בדיוק כזה שכמה חודשים של פעילות אוהדים -שילוט + מניות נוספות + תמיכה במשחקי הבית - אמורה לכסות אותו. אנחנו מקווים שאכן תהיה פעילות כזו מצד כולם. אגב, התקציב יוצג באסיפת במהלך פגרת ינואר. למיטב ידיעתי, ביפו הוא כלל לא מוצג, ובאוסישקין הוא מוצג רק בסוף העונה. 3. השחקנים נבחרו על ידי המאמן, תוך בחינה של כל ההשלכות: פציעות + סגל קצר + הרתעת הליגה + מצב חברתי + העונה הבאה.אני מתבייש בכל העליהום המכוער על מלול כאן. הבן אדם מוכן לרדת לליגה ג', דבר שהרבה "אלילים" ששיחקו איתנו בשנתיים האחרונות והתאמנו איתנו הקיץ סירבו לעשות. הוא רוצה לעשות את התיקון שלו עם קטמון, בדיוק כמו שאנחנו מנסים לעשות את התיקון שלנו השנה, ובא במלוא המוטיבציה. אל תהרסו אותה. 4. ברור לכם שהשחקנים כולם נכנסים לפורום. זה דרכו של עולם. לרובם אין את היכולת להתייחס אליו בחיוך ובפרופורציות הראויות. עד עכשיו, הפורום העונה התנהל בצורה מכובדת, ולא גרם למתח ואווירה רעה בקבוצה (כמו בשנתיים הקודמות), אני מבקש ממכם לנסות ולשמור על המגמה. גם לכם יש חלק באווירה בקבוצה. 5. שבת שלום.
תודה.
|
כלב במגרש |
נשלח - 22/10/2009 : 23:25:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
תתבייש כמה שאתה רוצה. הוא שחקן מגעיל שירק על אוהדים. הוא לא ראוי להיות בקטמון. אני אישית מתכוון לשרוק לו בוז כל פעם שייגע בכדור.
תיקון עובדתי: כפיר ירק על אוהד שקילל אותו אישית כל המשחק |
|
|