ס ק י ר ת נ ו ש א |
אדום88 |
נשלח - 28/11/2011 : 00:30:05 כך על פי אתר ההתאחדות,
האם זה נכון?
-עודכן- |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 06/12/2011 : 12:44:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
משחק בית שני ברציפות של תצוגת עידוד גרועה. מן הסתם זה קשור למשחק המשמים אבל בכל זאת מבאס.
או אולי לעובדה שאין שירים חדשים? אני מאוד רוצה לעודד, אבל כל משחק אני מעודד פחות. אני מרגיש שחוק מהשירים הישנים. ביציע כמו בחיים, אם לא מחדשים, מתים.
יש שירים חדשים. פשוט קשה להכניס אותם במשחקים כאלה. עדיף משחקי חוץ עם פחות קהל.
תירוצים תירוצים.
ולו בשביל להוות דוגמא, הנה שיר חדש שאני רוצה להכניס ליציע. מאוד פשוט, על בסיס שיר שכולנו מכירים, כש-LOVE מוחלף בויקי בוקובזה.
פזמון: People killin', people dyin' Children hurt and you hear them cryin' Can you practice what you preach And would you turn the other cheek
Father, Father, Father help us Send some guidance from above 'Cause people got me, got me questionin' Where is Viky Bokobza?
המהדרין יכולים להחליף את FATHER ב"מישל". |
מחאיי |
נשלח - 05/12/2011 : 22:57:48 לא רק שהוא באופן עקבי משחק טוב ולוקח על עצמו מנהיגות, עוז גם עושה אחלה הגנה לאחרונה. דברים טובים עוברים על השחקן הזה.
שני הגולים שלנו מהלכים קבוצתיים יפים של ללקק את האצבעות. להמשיך ככה. |
הדוב האדום |
נשלח - 05/12/2011 : 22:12:37 מדי היובנטוס של כפר שלם הזכירו לי את עיתון הספורט המיתולוגי "ראשון" שיצא לאור למשך שנה אחת תמימה וקסומה לפני עשור. הפועל ירושלים עוד שיחקה בלאומית (ליגת העל של היום) בסיקור הליגה הארצית נקראו הקבוצות בכינויים של קבוצות מחו"ל ששיחקו עם אותם מדים. צפרירים חולון- אינטר (עם דני ניראון) עירוני קריית אתא- סלטיק הכוח רמת גן- פיורנטינה
מישהו זוכר? |
orky |
נשלח - 05/12/2011 : 16:12:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
התרגיל של שי עם עוז-אם היה נגמר בגול,זה היה שער השנה.פשוט מבריק מה שעשה שי.
התרגיל של שי, אם הוא היה בועט לשער במקום למסור עקב, זה היה נגמר בגול...
אני מאוד לא אוהב את התרגילים האלה, אולי ב5:0 אפשר לעשות את זה. אבל בחיאת - בואו נדרוס קצת! |
לאסלו צה |
נשלח - 05/12/2011 : 16:09:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
התרגיל של שי, אם הוא היה בועט לשער במקום למסור עקב, זה היה נגמר בגול...
פרגון יתר. |
גלעד |
נשלח - 05/12/2011 : 15:52:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
התרגיל של שי, אם הוא היה בועט לשער במקום למסור עקב, זה היה נגמר בגול... |
אושר גדול |
נשלח - 05/12/2011 : 15:21:48 התרגיל של שי עם עוז-אם היה נגמר בגול,זה היה שער השנה.פשוט מבריק מה שעשה שי. |
לאסלו צה |
נשלח - 05/12/2011 : 09:37:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
משחק בית שני ברציפות של תצוגת עידוד גרועה. מן הסתם זה קשור למשחק המשמים אבל בכל זאת מבאס.
או אולי לעובדה שאין שירים חדשים? אני מאוד רוצה לעודד, אבל כל משחק אני מעודד פחות. אני מרגיש שחוק מהשירים הישנים. ביציע כמו בחיים, אם לא מחדשים, מתים.
יש שירים חדשים. פשוט קשה להכניס אותם במשחקים כאלה. עדיף משחקי חוץ עם פחות קהל. |
מחאיי |
נשלח - 05/12/2011 : 00:50:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
או אולי לעובדה שאין שירים חדשים? אני מאוד רוצה לעודד, אבל כל משחק אני מעודד פחות. אני מרגיש שחוק מהשירים הישנים. ביציע כמו בחיים, אם לא מחדשים, מתים. |
דאפי |
נשלח - 04/12/2011 : 20:00:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
דאפי, אין לך מושג עד כמה אנחנו מעריכים את עבודתך
תודה רבה, כיף לשמוע (לקרוא) (: |
אדום עולה |
נשלח - 04/12/2011 : 18:30:11 לדעתי שני התקצירים מעולים. תפסיקו לזלזל בדאבל פס,תגידו תודה שהם מצלמים משחקים שלנו,מה עדיף שיצלמו את הפועל ג'לג'וליה?! |
חיים ברעם |
נשלח - 04/12/2011 : 18:04:21 דאפי, אין לך מושג עד כמה אנחנו מעריכים את עבודתך |
רגל עץ |
נשלח - 04/12/2011 : 14:40:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
נדמה לי שבלומוביץ ואיסלם מחלצים את הכדור),
סולומוביץ, זיו
כן, נו, ה-ס' וה-ב' צמודות במקלדת. אבל בלמוביץ זה דווקא יופי של שם לאור תיפקודו במגרש במשחקים האחרונים. |
רגל עץ |
נשלח - 04/12/2011 : 14:37:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי דאפי עברתי על המחצית השניה וזה מה שמצאתי http://www.youtube.com/watch?v=wg7Ys-i2HMQ&feature=youtu.be במידה וזה לא מה שהתכוונת אליו אשמח לעוד פרטים, מתי בערך במחצית השניה זה היה-התחלה,אמצע..
זה בדיוק זה, תודה! ההצלה בשיכון היתה עוד יותר טובה, אבל זה מזכרון בלי שיש לי את הקליפ להשוואה. וגם היתה לו אחת ברהט שכן צולמה. אחלה שוער.
|
עוז לניצחון |
נשלח - 04/12/2011 : 14:32:32 http://www.goler.co.il/article/2961 |