ס ק י ר ת נ ו ש א |
אלי בן רימוז |
נשלח - 17/11/2011 : 20:38:49 האם המשיח מגיע? האם נסללת דרך הלבנים הצהובות בכוונות טובות ליציאתו המכובדת של סאסי ? האם שוב תהיה קבוצה מאוחדת בירושלים? האם יהיה שלום במזרח התיכון? http://www.one.co.il/Article/190526.html
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קטמון ותיק |
נשלח - 28/11/2011 : 05:48:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה האם נכונה העובדה שהמשתמש הותיק והטהרן, "קטמון ותיק", הגיע למשחקה של הפועל סא.ד.ר ביום ששי האחרון, ואף קנה כרטיס? כך שמעתי בשיחה ביציע בינו ובין אחד מחברי ההנהלה שלנו. ואם זה נכון, האם מותר לנו לדרוש ממנו קצת שקט? בבקשה.
יאללה, עליהום (עלי).
עם שובי מחופשה בחו"ל מצאתי את הפוסט הזה. אז ככה - אכן, הלכתי למשחק הזה בעיקר כדי להתרשם מטדי המחודש וכן, גם, להתרשם ממה שקורה במשחק של האדומה האחרת. איני חייב דין וחשבון או "התנצלות" למאן דהוא. במחצית השנייה של המשחק ישבתי עם "עיתונות הספורט הירושלמית" - כך שבוודאי לא הסתרתי את המצאותי שם.
ואם כבר דובר על כמה באו אליהם וכמה באו למשחק שלנו - הייתי אומר שהמספרים היו די קרובים עם יתרון קל לנו. |
לאסלו צה |
נשלח - 25/11/2011 : 12:52:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
זה ממשיך...
לפי כל העיר של היום, סאסי במו״מ עם לא אחר מאשר גומא אגייאר. מדובר כמובן בהעברת זכויות הניהול לשלוש שנים, ואח״כ אופציית רכישה, ללא זכויות כלשהן על המגרש בקרית יובל. והכי יפה זה שלסאסי תהיה זכות וטו על השאלת או מכירת שחקנים.
I told you so. היה ברור מראש שזה גומא. |
רגל עץ |
נשלח - 25/11/2011 : 11:33:20 זה ממשיך...
לפי כל העיר של היום, סאסי במו״מ עם לא אחר מאשר גומא אגייאר. מדובר כמובן בהעברת זכויות הניהול לשלוש שנים, ואח״כ אופציית רכישה, ללא זכויות כלשהן על המגרש בקרית יובל. והכי יפה זה שלסאסי תהיה זכות וטו על השאלת או מכירת שחקנים.
|
שומר החומות |
נשלח - 21/11/2011 : 20:23:16 העניין החשוב ביותר הוא כמובן לתרגל תרחיש פגיעה של טילי השיהאב במחבוא הסודי של שלטי החסויות שלנו. במקרה כזה יהיה צורך להוציא שלטים חדשים וסביר להניח שממשלת אירן תסרב להתחלק איתנו בעלויות. להערכתי יהיה צורך למצוא ספונסר שיתן ספונסר להדפסה מחודשת של שלטים כאלה.
אגב קניתי היום כיסוי לטלפון בחנות ברחוב הילל והמוכר הנחמד זיהה את הכובע קטמון שלי ואמר שגם הוא מהחבר'ה, ושאיזה יפה טדי, שאלתי אותו אם הוא נהנה במוצש והוא אמר (בביישנות) שהוא לא היה, אבל הלך בשישי. ככה שקודם כל, הותיק כנראה לא היה היחיד שתרם לקופה של סאסי השבוע, וגם, זה מקלקל מאוד את מלחמת מספרי האוהדים. אני קצת קיויתי בסתר ליבי שהאלף שאנחנו הבאנו בשבת מצטרף לאלף שלהם בשישי ובעצם יש להפועל בשני הסניפים שלה 2000 אוהדים שחרפו נפשם והלכו לראות כדורגל בגשם. כנראה שאוהדי הפועל הם זן נדיר של פראיירים שלא מתחלפים אלא מתים
|
האחים מרילי |
נשלח - 21/11/2011 : 18:09:57 אני שומע על האיום האיראני וחושב שצריך להכין סימולציות למקרה שיפלו טילי שיהאב 3 על טדי. אני בטוח שההנהלה הנאמנה שלנו כבר יושבת על הנושא, אבל צריך לגבש עמדה בנושא ויפה שעה אחת קודם. |
OrenDf |
נשלח - 21/11/2011 : 17:35:54 אני חושב שיותר מכל אנחנו צריכים לשמור על הדמוקרטיה ועל הכוח והאחדות של האוהדים. זאת המהות של קטמון. |
אדום עולה |
נשלח - 21/11/2011 : 17:33:47 לגבי המיליונר האמריקאי הזה שמתכנן לקנות את סאדר-הכל תלוי במה הייתה המטרה של אנשים פה,האם זה להיפטר מסאסי או להיפטר מבעלי ההון? אני בעצמי,כחבר עמותה לא מאמין שנצליח להחזיק קבוצה מבחינה כלכלית בליגה הלאומית,צריך לפחות 1,200 מניות.את האמת שאנחנו מתקשים להחזיק קבוצה בליגה א'. אני לא רואה את קטמון מחזיקה מעמד בליגה הלאומית ומביאה יותר מ700 מניות. אנשים שהתלהבו מהקבוצה ומהרעיון עצמו צחקו כשאמרתי להם לתת 1,000 ש"ח. בואו נהיה רציניים- אנחנו חיים במדינת ישראל,זאת מדינה של אדישים. לתת 1,000 שקל כל שנה זה נשמע מטורף לאנשים.
|
אלי בן רימוז |
נשלח - 21/11/2011 : 17:30:27 חשוב להיות מוכנים למרתחש ולא למצוא עצמנו בפני סיטואציה חדשה שאנחנו לא מוכנים לה. אפשר להגיד "ברווז עיתונאי" יואב דוגה, "כל פעם ספין חדש" ובאמת יכול מאד להיות שלא ייצא מזה כלום. אבל כדאי להתכונן. מקסימום שיחקנו בסימולציה סתם.
במידה ואמריקאי בן 50 רווק (מאד רלוונטי) יקנה את הפועל ירושלים (עם חובות, בלי חובות, עם מאמץ ל10 שנים או בלי) אי אפשר יהיה לאמר שהמצב הוא אותו דבר. כללי המשחק ישתנו. אנחנו נעמוד בפני סיטואציה חדשה ולדעתי כדאי להתכונן אליה. לאו דווקא הפורום הזה הוא המקום המתאים ויכול להיות שממש ברגעים אלו ההנהלה המסורה שלנו כבר הקימה "ועדת חירום לאמריקאים רווקים בני 50" (ארב"ח). אבל, לדעתי, עליינו לעשות סימולציות ולחשוב " מה אם" ולתכנן איך נגיב לסיטואצית לכשהם יקרו. למשל: איך נגיב אם יתברר שהארב"ח קנה את הקבוצה כולה והקבלן בחוץ לגמרי ? איך נגיב אם יתברר שהארב"ח קנה את הקבוצה ומיד חתם על חוזה אימוץ ל10 שנים עם חברת בניה כלשהי? איך נגיב אם יתברר שהארב"ח קנה את הקבוצה ומיד מינה מנהל ל3\5\10 שנים ?
ברור שאלו ספקולציות ושאולי בסוף לא יקרה כלום. אבל אותי למדו שתמיד כדאי להתכונן ושמשחקי סימולציות רק יכולים לעזור. בואו לא נהיה נאיבים, יישנם אוהדים שכל זה ממש לא משנה להם. הדבר היחיד שמעניין אותם זה הפועל קטמון וכל מה שקורה בסאדר מעניין כקליפת השום. ברור שאוהדים אלו יגיבו לכל השאלות של למעלה ב"אין מה להגיב". מצד שני יש לכבד גם אוהדים אחרים שיגיבו באופן שונה לכל אחת מהשאלות הללו. ישנו קומץ (או לא) שעזב את הפועל ירושלים עד שסאסי ימכור את הקבוצה. הרגע הזה עלול או עשוי להגיע בקרוב. |
לאסלו צה |
נשלח - 21/11/2011 : 16:28:05 הגביר מלוס אנג'לס אמור להגיע בעוד שבועיים לסגור את העסקה עם יוסף. נאלץ לחכות עד אז כדי לראות אם הוא קיים. |
שלומי מלכה |
נשלח - 21/11/2011 : 10:26:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
למה החרא הזה, גם כשנראה שמדובר בברווז עיתונאי הזוי לחלוטין, מתעקש לתת רק את זכויות הניהול?
ולמה החרא הזה, גם כשנראה שמדובר בברווז עיתונאי הזוי לחלוטין, מתעקש להותיר את השם סא.ד.ר בתעודת הזהות של הקבוצה בעשר(!) השנים הבאות? כנראה שהשם הפועל סאדר הוא אכן המתאים ביותר לקבוצה הזו כיום.
ומי קונה רק זכויות ניהול, ומבטיח להשאיר את המנהלים הנוכחיים? האם סאסי קונה את עצמו באמצעות איש קש, וחושב שיצליח לבלבל את מי שהוא רואה כאויב הגדול ביותר שלו?
פשוט מרתק. כנראה שהוא חי את קטמון עמוק יותר ממה שאנו משערים.
כל כך הרבה סימני שאלה, והנה עוד אחד:
האם נכונה העובדה שהמשתמש הותיק והטהרן, "קטמון ותיק", הגיע למשחקה של הפועל סא.ד.ר ביום ששי האחרון, ואף קנה כרטיס? כך שמעתי בשיחה ביציע בינו ובין אחד מחברי ההנהלה שלנו. ואם זה נכון, האם מותר לנו לדרוש ממנו קצת שקט? בבקשה.
יאללה, עליהום (עלי).
עדיף להוציא את ותיק להורג ! איך הוא מעז ללכת למשחק של הפועל ירושלים ?!
אפשר שניים במחיר אחד? |
yarond |
נשלח - 21/11/2011 : 09:36:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
למה החרא הזה, גם כשנראה שמדובר בברווז עיתונאי הזוי לחלוטין, מתעקש לתת רק את זכויות הניהול?
ולמה החרא הזה, גם כשנראה שמדובר בברווז עיתונאי הזוי לחלוטין, מתעקש להותיר את השם סא.ד.ר בתעודת הזהות של הקבוצה בעשר(!) השנים הבאות? כנראה שהשם הפועל סאדר הוא אכן המתאים ביותר לקבוצה הזו כיום.
ומי קונה רק זכויות ניהול, ומבטיח להשאיר את המנהלים הנוכחיים? האם סאסי קונה את עצמו באמצעות איש קש, וחושב שיצליח לבלבל את מי שהוא רואה כאויב הגדול ביותר שלו?
האם נכונה העובדה שהמשתמש הותיק והטהרן, "קטמון ותיק", הגיע למשחקה של הפועל סא.ד.ר ביום ששי האחרון, ואף קנה כרטיס? כך שמעתי בשיחה ביציע בינו ובין אחד מחברי ההנהלה שלנו. ואם זה נכון, האם מותר לנו לדרוש ממנו קצת שקט? בבקשה.
יאללה, עליהום (עלי).
עדיף להוציא את ותיק להורג ! איך הוא מעז ללכת למשחק של הפועל ירושלים ?! |
סלאמה |
נשלח - 21/11/2011 : 08:13:10 למה החרא הזה, גם כשנראה שמדובר בברווז עיתונאי הזוי לחלוטין, מתעקש לתת רק את זכויות הניהול?
יאללה, עליהום (עלי).
|
משה גרטל לעולם |
נשלח - 21/11/2011 : 01:32:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
לפני עונת העלייה מהארצית ללאומית של 95\96, אני זוכר במעומעם שפרסמו בשער הספורט של כל העיר משהו כמו "העבריינים שהולכים להיות קבוצת הניהול של הפועל".
מישהו זוכר את זה? מי אלה היו?
אם זכרוני אינו מטעה, היה מדובר על חומי בנימין רק שאני חושב שזה היה שתיים או שלוש עונות מאוחר יותר. |
מחאיי |
נשלח - 20/11/2011 : 22:36:35 לפני עונת העלייה מהארצית ללאומית של 95\96, אני זוכר במעומעם שפרסמו בשער הספורט של כל העיר משהו כמו "העבריינים שהולכים להיות קבוצת הניהול של הפועל".
מישהו זוכר את זה? מי אלה היו? |
גלעד |
נשלח - 20/11/2011 : 21:23:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לדעתי גיל רז מתייעץ עם ארתור פינקלשטיין, וזה מצליח. השאלה למה העורך של טמקא לא מתבייש לשים את הכתבות האלה בעמוד הראשון. בסוף גרשון אבידור עוד יהיה מועמד לפרס סוקולוב
טרם הצלחתי להבדיל בין גרשון לבין פלאטו-שרון.
גרשון יותר חתיך
ורהוט |
|
|