פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 השיבה לטדי: הפועל קטמון ירושלים Vs אורתודכוסים לוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדום88 נשלח - 11/11/2011 : 18:56:11
הפועל קטמון ירושלים מארחת את אורתודוכסים לוד

מיקום| איצטדיון טדי [המשופץ]
שעה| 19:00
תאריך| מוצאי שבת ה-19 לנובמבר
פרטים נוספים| ילדים עד גיל 16 חינם
כרטיסי נוער וחייל ב-20 ש"ח, מבוגר ב-30 ש"ח
קולקציית חורף חדשה למכירה
טעימות והנחות של בירת הבית "שפירא"

חוזרים הביתה- בואו לצבוע את טדי באדום!

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=991

הזמנה למשחק-הפיצו לחברים: http://www.youtube.com/watch?v=6EgtDyfLtEY
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 19/11/2011 : 22:38:19
לכמה משחקים אסוס מוצהב ?
לאסלו צה נשלח - 19/11/2011 : 22:20:24
מישהו יודע מה חומרת הפציעה של שי?
רבי מאיר נשלח - 19/11/2011 : 21:49:03
כל הכבוד עמוס
amos נשלח - 19/11/2011 : 18:02:53
אני שנוא את זה. אני שונא שאנחנו משחקים בשבת ויתר הצמרת בששי. אני שונא את זה ש"התוצאות טובות לנו" וכולם חוגגים לפני הזמן. די לנחס. אורתודוקסים הקבוצה הכי טובה בליגה הזאת (אחרי גמגומים בפתיחה) ואני חותם על תיקו

אדום החזה נשלח - 19/11/2011 : 07:27:40
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1569646
אמיר גולה נשלח - 18/11/2011 : 18:09:18
שנה שעברה, הקבוצה הכי טובה ששיחקנו נגדה לטעמי הייתה אורתודוקסים. בחוץ ניצחנו בשיניים ובבית הם הקבוצה היחידה שהגיעה לטדי, שיחקה פתוח, תקפה וניסתה לנצח. אין ספק שזה משחק מוקש
אדום עולה נשלח - 18/11/2011 : 17:43:26
אחלה תוצאות אבל בדרך כלל קבוצות שבפסגה ומקבלות תוצאות טובות נופלות ברוב המקרים.מקווה שנדע לנצל את זה,ונפתח פער של 4 נקודות מהשנייה(!!).
משחק קשה מאוד.
אחד השחקנים(אלירן זראי) שלהם אמר השבוע שזה ממש לא קרב צמרת,אלא הם רק רוצים לשרוד.שלא יעבוד עלינו.
יש להם שחקנים מסוכנים-רווה אייזנקוט,אסי אסולין המהיר,אסף דיין,יוסי אבולעפיה ומוטי אוחיון האקסים.
אבל עם זאת,זה לא השחקנים מהרמה הכי גבוה,ואני חייב לציין ששנה שעברה היינו עם סגל פחות טוב וניצחנו אותם בשני המשחקים.וכן,היו להם את אותם השחקנים. מצד שני יש מצב שהם די התחברו.
מחאיי נשלח - 18/11/2011 : 17:24:54
אסוס מוצהב? באסה
http://www.jerusalemnet.co.il/article/40422

מצד שני אחלה תוצאות לנו היום. קלאסה להגיע למשחק כשאתה בראש הטבלה, חייבים לנצל את זה ולנצח.
הנהר האדום נשלח - 18/11/2011 : 15:57:20
חברים יקרים אני מחפשת טרמפ למשחק מאיזור הצפון (יקנעם/קרית טבעון) או אפילו מתל אביב. אני אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי
עוז לניצחון נשלח - 18/11/2011 : 15:53:40
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4240
רגל עץ נשלח - 18/11/2011 : 14:24:37
פרצופים מוכרים באורתודוכסים לוד:
יוסי אבולפיה - עדיין נשמע ממורמר שלא רצינו שימשיך אצלנו השנה.
מוטי אוחיון (השוער) - בילה אצלנו כמה חודשים בעונת מבשרת השניה. זכור בעיקר בגלל תצוגת הנפל בכפר שלם, מה שהיה בסופו של דבר משחקו האחרון בקבוצה.
לירן זוזוט - מושאל מקטמון. מצד אחד, שותף רק בשני חלקי משחקים העונה. מצד שני, יש לו רקורד של 100% הבקעות במשחקים נגדנו כשחקן מושאל...

עוד שם מוכר לקוראי מקומונים הוא אלירן זראי ששיחק בשנה שעברה בהפועל ירושלים.

בינתיים, במשחקים שמתקיימים עכשיו, שתי הקבוצות שיכולות לעבור אותנו בטבלה (קרית מלאכי ומרמורק) ב 0-0 במחצית בנתיבות ויפו בהתאמה.
אדם לם לא במיוחד עוזר לכפר יונה שמפגרת 3-0 בבית נגד כפר שלם.

קראנקו נשלח - 18/11/2011 : 00:23:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Tziki

דפי,
הסתכלתי על ההזמנה חמש עשרה פעמים, כל הגוף צמרמורות.
השיר, השוטים....ענק!!
תודה לך!

איכשהו, הסרט המעולה מצליח ללחוץ על הכפתור הנכון גם אצל אנשים שלא קשורים ממש לקבוצה או לכדורגל. שניים מהם (שלא קשורים אחד לשני) שאני מכיר וראו את הסרט אפילו יבואו איתי לראשונה למשחק במוצ״ש. שאפו!

כן, גם לי הודיעו שניים אחרי צפייה "אני מגיע".אמנם כדורגל הם אוהבים אבל אולי דווקא כאלה זה יותר מרשים למשוך.
שומר החומות נשלח - 17/11/2011 : 17:38:53
משחק מוקש
ארמדיל נשלח - 17/11/2011 : 16:33:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Tziki

דפי,
הסתכלתי על ההזמנה חמש עשרה פעמים, כל הגוף צמרמורות.
השיר, השוטים....ענק!!
תודה לך!

איכשהו, הסרט המעולה מצליח ללחוץ על הכפתור הנכון גם אצל אנשים שלא קשורים ממש לקבוצה או לכדורגל. שניים מהם (שלא קשורים אחד לשני) שאני מכיר וראו את הסרט אפילו יבואו איתי לראשונה למשחק במוצ״ש. שאפו!
amos נשלח - 17/11/2011 : 06:10:58
צפיתי בערב בתוכנית הספורט המעניינת "ריאדה אל-חמיסה" בערוץ הספורט. המשחק בין אורתודוקסים ובינינו תואר שם כמשחק העונה! אורתודוקסים תוארה שם כקבוצה מוצלחת ומיוחדת, שאינה מקבלת כלל כספי ציבור. ואכן, הישיגיה בשנתיים החארונות - וגם מה שראינו מהם - מעידים שהיא אחת היריבות הקשות ביותר שלנו בצמרת

בקיצור - אורתודוקסים יבואו בכל הכוח. גם אנחנו!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07