ס ק י ר ת נ ו ש א |
yarond |
נשלח - 29/10/2011 : 11:29:13 מצורף נוסח הודעת מייל ששלחתי לחברים אדומים בני גוש דן - הזדמנות לראות אותנו קרוב לבית קחו והפיצו כמה שיותר
ביקשתם משחק קרוב לבית ? קיבלתם !!! ביום ששי הבא תארח עמישב פתח תקוה את קטמון במסגרת המחוזר השביעי של ליגת א' דרום עמישב כבר הדיחה אותנו ממשחקי הגביע והנחילה לנו תבוסה של 3:0 קטמון תגיע למשחק מהמקום הראשון ואילו עמישב ממוקמת במקום השמיני מה שנקרא משחק מוקש המשחק יהיה בשעת צהריים של יום ששי בעוד שבוע במגרש הדשא הסינטטתי של עמישב הממוקם בספורטק של כפר סירקין למיטב ידיעתי הכניסה חינם מי מגיע ?
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
הסלע האדום |
נשלח - 08/11/2011 : 13:00:35 לי עובד גם עם real player |
מנדי742 |
נשלח - 08/11/2011 : 12:28:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אצלי זה עובד דרך VLC:
http://www.videolan.org/vlc/
שומר את הקבצים במחשב ופותח אותם עם התוכנה.
ותודה קלי על ההקלטות.
הצליח, סבבה.
QuickTime גם עובד |
מחאיי |
נשלח - 07/11/2011 : 22:52:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אצלי זה עובד דרך VLC:
ותודה קלי על ההקלטות.
הצליח, סבבה. |
lazy |
נשלח - 07/11/2011 : 22:21:03 אצלי זה עובד דרך VLC:
ותודה קלי על ההקלטות. |
מחאיי |
נשלח - 07/11/2011 : 22:13:52 תודה קלי. בא לך להסביר איך פותחים את זה? |
לאסלו צה |
נשלח - 07/11/2011 : 11:10:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ראיון עם ליאור מאתמול על המשחק מול עמישב וגם רמיזות על שחרורים אפשריים http://www.UpFile4u.Net/Files/3s9y8l.amr ותגובה של אוהד בוזגלו מאמן עמישב http://www.UpFile4u.Net/Files/6f5f6c.amr
הלינק לא עובד. |
קלי |
נשלח - 07/11/2011 : 09:42:51 ראיון עם ליאור מאתמול על המשחק מול עמישב וגם רמיזות על שחרורים אפשריים http://www.UpFile4u.Net/Files/3s9y8l.amr ותגובה של אוהד בוזגלו מאמן עמישב http://www.UpFile4u.Net/Files/6f5f6c.amr |
gideon |
נשלח - 06/11/2011 : 10:29:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
כמה תובנות- שרקט לא מגן טבעי, ולא עוזר כל הפיקפוק שיש כאן וביציע כל פעם שהוא נוגע בכדור. הוא צימצם מ 10 טעויות ל 2-3 במשחק, וגם זה ייעלם. מילא היה מצרך כזה בנמצא, מגן שמאלי. ופוגלמן ואסוס שמשתפכים עליהם אוטומטית היו טובים היום רק אופטית. הנעת הכדור שלהם הייתה לאגפים לא נכונה גם אם הייתה אלגנטית, שלא לדבר על זה שגרי לא הורגש עד דקה 30. אמנם בצד ההגנתי שניהם היו טובים, ותמיד תענוג להתפנק על פוגלמן, אבל יש משחקים שהכדור צריך להגיע כמה שיותר לשחקני ההכרעה הנכונים. במחצית הראשונה אמנם האגף של ציון היה פעיל כי אסי בוזגלו לא עושה הגנה והיו שם הרבה חטיפות והתקפות, אבל לא בעטנו לשער. במחצית השנייה המשחק היה תקוע, ואז הניסיון לבעוט מרחוק היה נכון, אבל המשחק לא שטף והנעת הכדור לא עברה דרך עוז אלא יותר לאגפים, אז הבעיטות האלה היו מאולצות ולכן לא טובות.
ההתרשמות שלי בעיקר במחצית הראשונה הייתה שהקבוצה פשוט עומדת מגמה אחת אחורה מדי.כאילו כל המערך היה צריך לזוז 10 מטרים קדימה...
מה שעוד בלט, במקרים הבודדים שניסינו להפעיל לחץ על המגינים\ שוער ליד הרחבה שלהם זה נעשה כיוזמה פרטנית של שחקן בודד (אסוס, שי) ללא עזרה של שחקנים נוספים או כמהלך קבוצתי. |
lazy |
נשלח - 05/11/2011 : 18:22:31 עזבנו את העניינים המקצועיים, זה באמת לא משנה. אבל איך לעזאזל שכחתי לפרסם את קריאת הקרב "עמישב עולה באש" בפייסבוק?????!11111111
אז אני לא לוקח אחריות גם על ההפסד הזה. נשתדל שזה לא יקרה יותר... |
קראנקו |
נשלח - 05/11/2011 : 01:57:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
משחק מבאס, חלש מאוד שלנו, ועמישב קבוצה מגעילה, שיחקו כמו שהם היו צריכים לשחק, עדיין מגעיל ועדיין אנחנו הפסדנו את המשחק יותר ממה שהם ניצחו...
כמה תובנות- שרקט חלש, שמעתי היום מישהו אומר ביציע:"מדהים כמה הוא בינוני", משהו שם לא מתחבר, על כל פעולה אחת טובה שלו הוא עושה איזה 2 טעויות מעצבנות רצח, דווקא שבוע שעבר הוא היה סבבה, וחשבתי שמתחיל להתחבר לו..לא יודע מה אפשר לעשות. חוץ מזה תמיד יש לו את אותה תנועה לפני הגבהה וכל הליגה קוראת את זה.
סולומביץ' מדאיג אותי, הוא בסה"כ בסדר, אבל הוא כ"כ איטי, כל כדור שמגיע לכיוונו גורם לי לדפיקות לב מואצות. אני די מחבב את לוריא, הראה המון פוטנציאל, מתי ארטיום חוזר?
לדעתי גם תיון היה טוב היום, לפחות במחצי הראשונה, בשניה משום מה הפסיקו ללכת לצד שלו וחבל, אבל אני שמח שציון חזר לעצמו אחרי פתיחת עונה חלשה.
חוץ מזה פוגלמן וגרי תענוג, איזה מרכז שדה חזק. בסופו של יום ליאור כבר הוכיח שהוא מסוגל להתרומם ממשחקים חדשים ולהוביל את הקבוצה קדימה, וגם חוזרים לטדי ולא איבדנו את המקום הראשון, יצאנו בזול. יאללה הופעל! נתראה בטדי!
שרקט לא מגן טבעי, ולא עוזר כל הפיקפוק שיש כאן וביציע כל פעם שהוא נוגע בכדור. הוא צימצם מ 10 טעויות ל 2-3 במשחק, וגם זה ייעלם. מילא היה מצרך כזה בנמצא, מגן שמאלי. ופוגלמן ואסוס שמשתפכים עליהם אוטומטית היו טובים היום רק אופטית. הנעת הכדור שלהם הייתה לאגפים לא נכונה גם אם הייתה אלגנטית, שלא לדבר על זה שגרי לא הורגש עד דקה 30. אמנם בצד ההגנתי שניהם היו טובים, ותמיד תענוג להתפנק על פוגלמן, אבל יש משחקים שהכדור צריך להגיע כמה שיותר לשחקני ההכרעה הנכונים. במחצית הראשונה אמנם האגף של ציון היה פעיל כי אסי בוזגלו לא עושה הגנה והיו שם הרבה חטיפות והתקפות, אבל לא בעטנו לשער. במחצית השנייה המשחק היה תקוע, ואז הניסיון לבעוט מרחוק היה נכון, אבל המשחק לא שטף והנעת הכדור לא עברה דרך עוז אלא יותר לאגפים, אז הבעיטות האלה היו מאולצות ולכן לא טובות. |
taldo42 |
נשלח - 05/11/2011 : 01:05:31 משחק מבאס, חלש מאוד שלנו, ועמישב קבוצה מגעילה, שיחקו כמו שהם היו צריכים לשחק, עדיין מגעיל ועדיין אנחנו הפסדנו את המשחק יותר ממה שהם ניצחו...
כמה תובנות- שרקט חלש, שמעתי היום מישהו אומר ביציע:"מדהים כמה הוא בינוני", משהו שם לא מתחבר, על כל פעולה אחת טובה שלו הוא עושה איזה 2 טעויות מעצבנות רצח, דווקא שבוע שעבר הוא היה סבבה, וחשבתי שמתחיל להתחבר לו..לא יודע מה אפשר לעשות. חוץ מזה תמיד יש לו את אותה תנועה לפני הגבהה וכל הליגה קוראת את זה.
סולומביץ' מדאיג אותי, הוא בסה"כ בסדר, אבל הוא כ"כ איטי, כל כדור שמגיע לכיוונו גורם לי לדפיקות לב מואצות. אני די מחבב את לוריא, הראה המון פוטנציאל, מתי ארטיום חוזר?
לדעתי גם תיון היה טוב היום, לפחות במחצי הראשונה, בשניה משום מה הפסיקו ללכת לצד שלו וחבל, אבל אני שמח שציון חזר לעצמו אחרי פתיחת עונה חלשה.
חוץ מזה פוגלמן וגרי תענוג, איזה מרכז שדה חזק. בסופו של יום ליאור כבר הוכיח שהוא מסוגל להתרומם ממשחקים חדשים ולהוביל את הקבוצה קדימה, וגם חוזרים לטדי ולא איבדנו את המקום הראשון, יצאנו בזול. יאללה הופעל! נתראה בטדי! |
רגל עץ |
נשלח - 04/11/2011 : 23:32:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה ומה שאני מקבל זה שחקנים מעצבנים עצלנים שלא עושים כלום.
זה לא הוגן. אמנם הקבוצה שיחקה גרוע אבל זה לא נבע מעצלנות, חוסר רצון או חוסר מוטיבציה.
ציטוט:
אמר יפה אחד האנשים היום: אם שי לא היה שי הייתי מוציא אותו.
אבל היה ברור כבר מדקות הפתיחה ששי הוא לא שי. הוא לא היה נייד ונראה שהוא חושש מכל מגע עם שחקן יריב. מאוד הופתעתי כשעוז הוחלף ושי נשאר על המגרש. אני מקווה שהשבועיים הקרובים יאפשרו לו קצת מנוחה ושהוא יחזור מהם בכשירות מלאה. |
אושר גדול |
נשלח - 04/11/2011 : 20:42:27 שנחזור כבר לטדי.שם קשה לעשות בונקר כמו שאנחנו רואים.יהיה צמוד עוד כמה מחזורים ואחר כך יישארו רק הקבוצות שבאמת רוצות לעלות.2-3 קבוצות מכל מחוז.יש יותר מדי עליות וירידות במשחק שלנו ולליאור הפתרונות. יהיו עוד הפסדים מעצבנים אבל אנחנו עדיין ראשונים וזה חשוב. האם משחק הבית הבא בטדי? |
מחאיי |
נשלח - 04/11/2011 : 20:04:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
עם כל הכבוד והערכה לשחקנים המצוינים שיש לנו (ובאמת שיש לנו אחלה שחקנים) הקבוצה הזאת תקום ותיפול על רגליו של שי אהרון,
כשהוא לא טוב (או נורא ואיום כמו היום) פשוט אין לנו מה למכור.
ועוז.
משחק באמת טוב של נווה, אבל מה יהיה עם שרקת? יותר מדי איבודי כדור בהתקפה, שכולם התקפה מסוכנת בצד השני. זה פשוט לא יכול להמשך ככה.
אגב, תסתכלו על הטבלה. מלבד חריגונת פה ושם, שיחקנו רק מול החצי העליון, וכלל לא מול התחתית. למרות ההפסד ואיבוד ההזדמנות לפתוח פער, אפשר להיות אופטימיים. |
מחאיי |
נשלח - 04/11/2011 : 19:57:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
גשם יא בן-זונה, לא יכלת לבוא קודם?
שלוש הערות על עמישב: א. איכסה על עמישב. יא קבוצת סמרטוט, מה זה לארח משחק ב-12 בצהריים? ומי מארח מרצונו באיצטדיון בבת-ים, כשהוא מפ"ת? אתם קבוצה אתם? הייתי רוצה להגיד שאתם יצ'לאל של ליגה א', אבל אתם לא קרובים בכלל. אתם כלום. אפילו אין לי בעיה לרדת עליכם, לא מפחד מעמוס, כי אין לכם בכלל אוהדים שהוא יגיד לי שהם כמוני.
ב. כבוד על עמישב. כל פעם מחדש אני מופתע מהקבוצות המגוחכות האלה, איך במקום להתכרבל בבכי מעצב הקיום שלהן, במקום ליישר קו עם תפקידן הקוסמי, באשכרה הופכות תודעתית מ"הקבוצה העלובה שתפסיד היום להפועל ירושלים ולקהלה הנאמן" ל"קבוצה שמשפילה את הפועל ירושלים ושומעים את חיבוקיה עד היציע". גם זה לא שהם שיחקו בונקר, הם ניצחו אותנו פעמיים, שיחקו כמו גדולים, ובאמת כבוד.
ג. כל הליגה עמישב. הכותרות יחגגו, דאבלפאס יעשה כתבות צבע מאומצות, וכולם ירצו להיות כמו הקבוצה שלקחה את קטמון פעמיים. אפשר להניח שמעכשיו כל הקבוצות שישחקו נגדנו ידעו איך לעשות את זה. ואנחנו נצטרך ללמוד להוציא נקודות.
בחוץ היה דיון ונזכרנו איך הם עשו פעמיים תיקו נגד סאדר אשתקד. העניין הוא שטענתי בקול ש "את הפועל ירושלים הם לא העזו לחלום לנצח ואותך כן", שמע את זה מישהו מעמישב, בטח הנהלה, יצא מהאוטו ואמר "בדיוק ככה". לא יודע איך ולמה, אבל זה המצב. איכשהו השועל הזקן מצליח להחדיר שם את הפרספקטיבה הזאת. ברור שעדיף וצריך לשחק הרבה יותר טוב ובטח לא השופט לקח לנו את הנקודות, ועדיין כל תחושת ה"ליגה שוויונית" יכולה להתחלף ל "קטמון רמה אחת וכל השאר שוויוני לגמרי".
השועל באמת גדול, מדהים איך כל שנה הם עושים את ה-HUSTLE הזה של קבוצה מעוררת-רחמים במחזורים הראשונים ולפני שהליגה יודעת נגמר הסיפור.
מצד שני, הקבוצה של סאסי ירדה מליגה לאומית, אנחנו עולה חדשה מליגה ב'. בשביל כבוד צריך לעבוד. |
|
|