ס ק י ר ת נ ו ש א |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 25/10/2011 : 11:40:19 תמיד נחמד שקבוצת גן החיות התנכי מפסידה, אבל נגד סכנין זה יותר כיף |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 27/10/2011 : 18:53:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי אנחנו בכלל היינו עסוקים במכבי הרצליה הזיפתית.
5-6 מחזורים לסוף, משחק עונה בהרצליה, 3-1 דקה שמונים ומשהו, אדום לתאודוריקה, 3-3 דקה 90, אייל לחמן (או שאני מדמיין אותו?) חוגג על הקווים.
לא יודע מה עשו עניין מרעננה, אני יצאתי כבר מהמשחק הזה בהבנה שאנחנו לא עולים ליגה. גם המילים של מישל בטלוויזיה, שמהדדות אצלי עד היום - "לא יעזור לאף אחד, הפועל ירושלים תעלה ליגה, כי הפועל ירושלים הקבוצה הכי טובה בליגה, נקודה" - נשמעו לי כמו נסיון לשכנוע עצמי.
אחרי זה עוד הספקנו לאבד יתרון של 2 שערים (בפעם השנייה באותה עונה!) נגד ביטר ב"ש. |
davidkipod |
נשלח - 27/10/2011 : 18:17:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לניצחון
בקשר עקיף לנושא השירשור, הכתבה הזאת של ידידנו טוטח מגיליון מעריב של אתמול נראה לי הרבה יותר מענין: http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/299/145.html?hp=71
כל הכבוד לטוטח, כתבה מצויינת. |
הולך ברגל |
נשלח - 27/10/2011 : 17:59:51 כאנשי הפועל, וכאנשי אידיאלים שתומכים ברווחת הכלל. אנחנו פוליטים ולא צריך לפחד מיזה. פגשתי אוהדי קטמון בהפגנות הקיץ בב"ש ובאילת, חלקם באו עם חולצות קטמון והפועל סל בכוונה. אנחנו סוציאליסטים וזה מתוך אהבה למדינה וככה צריך להיות.
לא סתם שרים על הפטיש והמגל יאללה הפועל
סכנין |
barakby |
נשלח - 27/10/2011 : 14:44:58 ציטוט:
כמו שאמרתי לזהר כנראה גם לך יש בעיה בהבנת הנקרא אם אתה מכניס אותי ואת עוזי באותה מקשה.אתה מוזמן ללכת אחורה ולקרוא את האשכול מתחילתו.לא התלוננתי על הפיכת קטמון לפוליטית אלא להיפך ציינתי במפורש שאין בקטמון פוליטיקה,ואם לא הבנת את זה קורס קריאה דחוף!(להיפך אני מסכים לחלוטין עם פרננדו שזה כבר קיצוני לצד השני הפחד להביע דעה,זה בלט בעסקת שליט -השתיקה) כל מה שכתבתי זה תגובה ללאסלו צה שכתב שהוא נחמד לו מביטויי "אנטי ישראליות"(בעיניי) העיקר כי זה מעצבן את הבבונים ,והבעתי את אי נוחותי מדעה כזו.אז תתרגלו-בכיף תביעו דעה אבל אם דעתכם תעצבן אז נביע דעה נגדית.לא נבלע,לא נשתה מים קרים ושאר ההצעות שלכם ובוודאי לא נעשה את השטות של עוזי ולעזוב בגלל זה(אגב עוזי-איזה מן ימני עלוב אתה שמתפנה בכזו קלות?) ולסיום אני לפחות ממש לא מגדיר את עצמי ימני,זה ההגדרה שלכם-אני ישראלי ,ציוני,לאומי פטריוטי גאה( כמו שהשמאל הלא הזוי היה פעם)
קלי אני איתך!! כיף לשמוע מלים כאלו... בין כל השגעון הקיצוני הזה |
עוז לניצחון |
נשלח - 27/10/2011 : 14:41:17 בקשר עקיף לנושא השירשור, הכתבה הזאת של ידידנו טוטח מגיליון מעריב של אתמול נראה לי הרבה יותר מענין: http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/299/145.html?hp=71 |
האחים מרילי |
נשלח - 27/10/2011 : 08:01:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אני אוהב את הקבוצה הזאת, סכנין. בעונת רעננה, מחזור או שניים לסיום הם הגיעו לטדי. הגיעו איזה 100 אוהדים מסכנין. ישבתי לידם וראיתי את היאוש משתלט עליהם עם כל גול שחטפו. זה נגמר 3 לטובתנו.
ממש לא מחזור-שניים לסיום, יותר אמצע סיבוב כזה, אולי אפילו תחילתו. יש להזכיר גם את הרביעייה שהם קיבלו מולנו בטדי בשידור חי, אמנם בזמן רמדאן. גם במשחק החוץ, שהתקיים בכפר-קנא, הובלנו מגול של סטי אבל הפסדנו 3-1. לפחות משלושת המשחקים האלה, נראה היה שאנחנו טובים מסכנין בהרבה. אחת הסיבות שהעלייה שלהם הייתה כזו מפתיעה, אנחנו בכלל היינו עסוקים במכבי הרצליה הזיפתית.
[אני שמח להסיט את הנושא מהוויכוח המטופש על דגלי תורכיה.] לא תבלבל אותי עם עובדות. הסיפור הרבה יותר מעניין כשזה 2 מחזורים לסיום . בכל מקרה, הנה הגולים במשחק http://www.youtube.com/watch?v=tGcdXPFf_BU. שני גולים של חמודי ואחד של זה-שאת-שמו-אין-לבטא. זאת באמת היתה קבוצה מצוינת. ואם כבר משחקי נחס מאותה עונה, אסור לשכוח את המשחק בקריית גת. ולגבי המשחק בהרצליה - זה לא המשחק שאחריו ביצע מישל לינץ' אכזרי בבן של הפרופסור? |
roi |
נשלח - 27/10/2011 : 07:55:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
בדיוק מה שפרננדו אמר! רק אמרתי שכיף שביתר היפסידה מה פוליטי בזה? אתם הימנים (עוזי וקלי) אתם אלה שמכניסים פוליטקה ומחפסים איפה שאין! אני שמאלני ואני ממש לא מתביש בזה! מעצבן אותכם? תשתו מים קרים. מאוד היה משמח אותי אם קטמון היתה באמת קבוצה שמאלנית כמו סט פאולי,ליבורנו, או אומונויה ניקוסיה אבל מה לעסות אני יודע שזה לא עובד אז אני לא מכניס פוליטיקה. אני מגיע למישחקים נטו כי אני נהנה מזה ואוהב את הקבוצה ואמשיך ככה עד כץ הימין!
כמו שאמרתי לזהר כנראה גם לך יש בעיה בהבנת הנקרא אם אתה מכניס אותי ואת עוזי באותה מקשה.אתה מוזמן ללכת אחורה ולקרוא את האשכול מתחילתו.לא התלוננתי על הפיכת קטמון לפוליטית אלא להיפך ציינתי במפורש שאין בקטמון פוליטיקה,ואם לא הבנת את זה קורס קריאה דחוף!(להיפך אני מסכים לחלוטין עם פרננדו שזה כבר קיצוני לצד השני הפחד להביע דעה,זה בלט בעסקת שליט -השתיקה) כל מה שכתבתי זה תגובה ללאסלו צה שכתב שהוא נחמד לו מביטויי "אנטי ישראליות"(בעיניי) העיקר כי זה מעצבן את הבבונים ,והבעתי את אי נוחותי מדעה כזו.אז תתרגלו-בכיף תביעו דעה אבל אם דעתכם תעצבן אז נביע דעה נגדית.לא נבלע,לא נשתה מים קרים ושאר ההצעות שלכם ובוודאי לא נעשה את השטות של עוזי ולעזוב בגלל זה(אגב עוזי-איזה מן ימני עלוב אתה שמתפנה בכזו קלות?) ולסיום אני לפחות ממש לא מגדיר את עצמי ימני,זה ההגדרה שלכם-אני ישראלי ,ציוני,לאומי פטריוטי גאה( כמו שהשמאל הלא הזוי היה פעם)
קלי, אני אישית מאוד אוהב לקרוא את הדברים שאתה כותב, בעיקר כאשר אתה מבטא עמדה פוליטית שונה מרוב האנשים כאן. אני חושב שאפשר לדבר על פוליטיקה בלי שזה יחרב את הבית, והדברים שלך הם דוגמא לכך.
ובקשר לפטריוטי ולאומי, אני רוצה להאמין שאני גם כזה, רק שאני רוצה להכיר גם בזכותם של השכנים ממזרח להיות גם כן פטריוטים ולאומיים. במציאות היום, כשרוב הציבור חושב שרק לנו יש זכות להגדרה לאומית פטריוטית, ולאומיות פלסטינית זה טרור (ראה ערך היחס שלנו לדגל פלסטין), אני באמת יכל להחשב כשמאלני הזוי... |
קלי |
נשלח - 27/10/2011 : 06:25:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
בדיוק מה שפרננדו אמר! רק אמרתי שכיף שביתר היפסידה מה פוליטי בזה? אתם הימנים (עוזי וקלי) אתם אלה שמכניסים פוליטקה ומחפסים איפה שאין! אני שמאלני ואני ממש לא מתביש בזה! מעצבן אותכם? תשתו מים קרים. מאוד היה משמח אותי אם קטמון היתה באמת קבוצה שמאלנית כמו סט פאולי,ליבורנו, או אומונויה ניקוסיה אבל מה לעסות אני יודע שזה לא עובד אז אני לא מכניס פוליטיקה. אני מגיע למישחקים נטו כי אני נהנה מזה ואוהב את הקבוצה ואמשיך ככה עד כץ הימין!
כמו שאמרתי לזהר כנראה גם לך יש בעיה בהבנת הנקרא אם אתה מכניס אותי ואת עוזי באותה מקשה.אתה מוזמן ללכת אחורה ולקרוא את האשכול מתחילתו.לא התלוננתי על הפיכת קטמון לפוליטית אלא להיפך ציינתי במפורש שאין בקטמון פוליטיקה,ואם לא הבנת את זה קורס קריאה דחוף!(להיפך אני מסכים לחלוטין עם פרננדו שזה כבר קיצוני לצד השני הפחד להביע דעה,זה בלט בעסקת שליט -השתיקה) כל מה שכתבתי זה תגובה ללאסלו צה שכתב שהוא נחמד לו מביטויי "אנטי ישראליות"(בעיניי) העיקר כי זה מעצבן את הבבונים ,והבעתי את אי נוחותי מדעה כזו.אז תתרגלו-בכיף תביעו דעה אבל אם דעתכם תעצבן אז נביע דעה נגדית.לא נבלע,לא נשתה מים קרים ושאר ההצעות שלכם ובוודאי לא נעשה את השטות של עוזי ולעזוב בגלל זה(אגב עוזי-איזה מן ימני עלוב אתה שמתפנה בכזו קלות?) ולסיום אני לפחות ממש לא מגדיר את עצמי ימני,זה ההגדרה שלכם-אני ישראלי ,ציוני,לאומי פטריוטי גאה( כמו שהשמאל הלא הזוי היה פעם) |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 27/10/2011 : 02:48:26 בדיוק מה שפרננדו אמר! רק אמרתי שכיף שביתר היפסידה מה פוליטי בזה? אתם הימנים (עוזי וקלי) אתם אלה שמכניסים פוליטקה ומחפסים איפה שאין! אני שמאלני ואני ממש לא מתביש בזה! מעצבן אותכם? תשתו מים קרים. מאוד היה משמח אותי אם קטמון היתה באמת קבוצה שמאלנית כמו סט פאולי,ליבורנו, או אומונויה ניקוסיה אבל מה לעסות אני יודע שזה לא עובד אז אני לא מכניס פוליטיקה. אני מגיע למישחקים נטו כי אני נהנה מזה ואוהב את הקבוצה ואמשיך ככה עד כץ הימין! |
פרננדו פסואה |
נשלח - 26/10/2011 : 22:39:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי אנחנו בכלל היינו עסוקים במכבי הרצליה הזיפתית.
5-6 מחזורים לסוף, משחק עונה בהרצליה, 3-1 דקה שמונים ומשהו, אדום לתאודוריקה, 3-3 דקה 90, אייל לחמן (או שאני מדמיין אותו?) חוגג על הקווים. |
מחאיי |
נשלח - 26/10/2011 : 22:15:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אני אוהב את הקבוצה הזאת, סכנין. בעונת רעננה, מחזור או שניים לסיום הם הגיעו לטדי. הגיעו איזה 100 אוהדים מסכנין. ישבתי לידם וראיתי את היאוש משתלט עליהם עם כל גול שחטפו. זה נגמר 3 לטובתנו.
ממש לא מחזור-שניים לסיום, יותר אמצע סיבוב כזה, אולי אפילו תחילתו. יש להזכיר גם את הרביעייה שהם קיבלו מולנו בטדי בשידור חי, אמנם בזמן רמדאן. גם במשחק החוץ, שהתקיים בכפר-קנא, הובלנו מגול של סטי אבל הפסדנו 3-1. לפחות משלושת המשחקים האלה, נראה היה שאנחנו טובים מסכנין בהרבה. אחת הסיבות שהעלייה שלהם הייתה כזו מפתיעה, אנחנו בכלל היינו עסוקים במכבי הרצליה הזיפתית. |
liav431 |
נשלח - 26/10/2011 : 21:48:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
תקראו שוב איך האשכול התפתח, זה די מייצג. פתחו כאן טופיק שהוא נטו שמחה על התבוסה של המחלה בלי לאזכר פוליטיקה, ליאב הוא זה שהעלה את נושא הפוליטיקה עם הטענות על דגלי טורקיה ופלסטין, מישהו עונה לו בכמה מילים, אז מתחיל עליהום ("הגעתם למצב שאתם עוד שנייה תומכים בטרוריסטים", "אנשים פה צריכים להתבייש", בושה וחרפה עדיף להישאר בבית" ועוד איזה משהו על גלעד שליט) שלא קשור לשום מילה שנאמרה משמאל, ואז בסוף, לא ייאמן, עוד חוזרות הטענות על זה שמנסים להפוך את הפועל לשמאלנית.
בקיצור קראנקו, מסכים איתך שבעונת בת-ים היו מקרים של טרמפיסטים שניסו לסחוב את הקבוצה לאיזה זיהוי רדיקלי, מסכים איתך שזה הזיק וגם אני לא אהבתי את זה. אבל כמו שקלי אמר הענינים האלו של נסיון לשייך לקבוצה איזו עמדה פוליטית מוגדרת הפסיקו מזמן ובצדק (פרט להתנגדות לגזענות וכו', שעל זה כולנו חותמים) והתפתח מצב הפוך והזוי לחלוטין. נראה לי שעדיף לא לדבר כאן יותר על מגנים שמאליים ובעיות באגף שמאל כי זה עלול לפגוע ברגשותיו של מישהו שהרעיון של שמאלני אחד בקהל גורם לו להקיא.
וחוץ מזה, מהראן ראדי מלך.
מהראן ראדי באמת שחקן גדול |
האחים מרילי |
נשלח - 26/10/2011 : 20:21:02 אני אוהב את הקבוצה הזאת, סכנין. בעונת רעננה, מחזור או שניים לסיום הם הגיעו לטדי. הגיעו איזה 100 אוהדים מסכנין. ישבתי לידם וראיתי את היאוש משתלט עליהם עם כל גול שחטפו. זה נגמר 3 לטובתנו. בסוף המשחק ניגשתי אליהם לאחל להם עליה בשנה הבאה. הם היו עם דמעות בעיניים אבל בכל זאת היו מנומסים ואיחלו לנו הצלחה בליגת העל. אבל הם לא ידעו עם מי יש להם עסק. האמת שגם אנחנו לא. הם לא ידעו שבקרוב נשחק ברעננה ונגלה שגם נגד קונוסים אנחנו לא נבקיע, ושהם ישחקו בקרית גת שתגיש להם את העליה על מגש של כסף. מי חלם אז שסכנין תתקע יתד עמוקה בליגת העל, שתזכה בגביע, שתביס את ביתר... |
מחאיי |
נשלח - 26/10/2011 : 19:01:57 בלי קשר לדיון דגלים כן או לא - לטעמי, תמיד עדיף בלי - חשוב לציין שסכנין על כל חסרונותיה היא פשוט קבוצה מבורכת לכדורגל הישראלי. עיר קשה, היסטוריה פוליטית טעונה. הם היו יכולים ואולי עוד עלולים בקלות להפוך למין גרסת מראה ערבית של ביטר, בליל מהביל של לאומנות מגוחכת. זה היה אולי מתאים לציפיות של התקשורת ושל אנשים רבים משני המגזרים.
במקום, הם הפכו לגרסת מראה אמיתית. כלומר, קבוצה פתוחה, בעלת יחסים חיוביים עם קהלים אחרים, מעורבת ורב-לשונית (בצעיף שקיבלתי מהם כתוב בשלוש שפות!). |
פרננדו פסואה |
נשלח - 26/10/2011 : 18:23:10 תקראו שוב איך האשכול התפתח, זה די מייצג. פתחו כאן טופיק שהוא נטו שמחה על התבוסה של המחלה בלי לאזכר פוליטיקה, ליאב הוא זה שהעלה את נושא הפוליטיקה עם הטענות על דגלי טורקיה ופלסטין, מישהו עונה לו בכמה מילים, אז מתחיל עליהום ("הגעתם למצב שאתם עוד שנייה תומכים בטרוריסטים", "אנשים פה צריכים להתבייש", בושה וחרפה עדיף להישאר בבית" ועוד איזה משהו על גלעד שליט) שלא קשור לשום מילה שנאמרה משמאל, ואז בסוף, לא ייאמן, עוד חוזרות הטענות על זה שמנסים להפוך את הפועל לשמאלנית.
בקיצור קראנקו, מסכים איתך שבעונת בת-ים היו מקרים של טרמפיסטים שניסו לסחוב את הקבוצה לאיזה זיהוי רדיקלי, מסכים איתך שזה הזיק וגם אני לא אהבתי את זה. אבל כמו שקלי אמר הענינים האלו של נסיון לשייך לקבוצה איזו עמדה פוליטית מוגדרת הפסיקו מזמן ובצדק (פרט להתנגדות לגזענות וכו', שעל זה כולנו חותמים) והתפתח מצב הפוך והזוי לחלוטין. נראה לי שעדיף לא לדבר כאן יותר על מגנים שמאליים ובעיות באגף שמאל כי זה עלול לפגוע ברגשותיו של מישהו שהרעיון של שמאלני אחד בקהל גורם לו להקיא.
וחוץ מזה, מהראן ראדי מלך.
|
|
|