פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תוף גדול

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
שמונה נשלח - 15/10/2011 : 10:31:59
אחרי המשחק הקשה נגד מרמורק
יש להפיק לקחים גם מהכיוון של הקהל
למרות העידוד הבילתי פוסק איך שהוא האווירה היתה רדומה
כך שאי אפשר להאשים רק את השחקנים
כל המנוים וגם אלא שלא -יום המשחק הוא הזמן
האמיתי של אוהד/חבר עמותה .וגם : אפילו באוזן בילתי מזוינת אפשר
לשמוע שחייבים אבל חייבים למתוח את התוף הגדול.
אז יאללה אוהדים - לעודד. 
11   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 16/10/2011 : 22:32:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אי אפשר להאשים את הקהל. חלאס, עייפנו לשיר אותם שירים.

אין כמעט חידושים ברמת רפרטואר השירים. כבר איזה שנתיים שלא יצא שלאגר אמיתי. אף אחד לא אשם, אבל מישהו צריך לשבת ולכתוב כמה שירים.
עד שזה יקרה, צריך להפסיק להתעקש על שירים מקוריים בלבד. בכל מקום לוקחים שירים של אחרים, אנחנו לא יותר טובים.

אני ממש לא מסכים. ראשית כל, אני לא חושב שהעידוד היה גרוע במיוחד (בניגוד למשל למשחק מול עמישב). לא שהיה עידוד מדהים וחסר תקדים, אבל היה סביר ביותר בהתחשב בתנאים.

בנוסף, לדעתי אין כמעט קשר בין כמות ה"שלאגרים" החדשים לבין איכות העידוד. מה שקובע את רמת העידוד זה בראש ובראשונה הרמה של המשחק במגרש. אם היינו מובלים 3-0 העידוד היה מעולה, גם בלי שום שלאגר חדש. וזאת בלי להזכיר את זה שכל פעם שמנסים להכניס שיר חדש, תמיד יהיו את אלו שיטענו שזה פוגע בעידוד כי הקהל מחוץ לגוש המעודד לא מצטרף בגלל שהוא לא מכיר את המילים.

מה שצריך לעשות זה שכל אחד מאיתנו ינסה להתאמץ קצת יותר, טיפונת להרים את הקול, טיפונת לסחוף את האנשים לידו. ואז העידוד ישתפר בצורה משמעותית.

ולגבי לקיחת שירים של אחרים, זה נושא אחר לדעתי. לא חושב שיש לזה השפעה מהותית על העידוד.

מלבד במצבים קיצוניים, העידוד לא חייב להיות תלוי מצב במגרש.

אני חושב שאתה טועה, אבל אני אדבר בשם עצמי. עייפתי מהשירים הקיימים, הם כבר לא מלהיבים אותי, וגם לא אף אחד בסביבתי. אולי זו גם הזקנה, אבל אני מוצא את עצמי פחות בקטע של עידוד עם כל משחק שעובר. פעם ממש חיכיתי שיבוא שיר\ים, היום אף שיר לא משמח.

מחאיי, השנה אנחנו במחזור רביעי, כבר נכנסו 3 שירים חדשים ליציע (או וורסיות) אחד חדש שהיה אתמול (לא כל-כך מוצלח לטעמי), השני, "כי בכל מקום, את עם האדום", לא חדש לחלוטין אבל היה סוחף מאוד בקריית מלאכי למשל. ויהורם גאון שאמנם נכתב בפורים שנה שעברה, אבל נדמה לי שלא שרנו אותו במגרשים שנה שעברה. חוץ מהשלושה האלה יש לפחות 4-5 שירים שהם מהעונה שעברה, אם לא יותר. אנחנו בטוח קהל עם רפרטואר יותר עשיר מקורי ועדכני מכל קבוצות הליגות הנמוכות וכנראה גם מרוב קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית.
לא אומר שלא צריך לחדש ולהוסיף, אבל הביקורת שלך צריכה להיות בפרופורציה למה שקורה בפועל. אתה בעצמך ניסית להכניס שיר חדש ליציע וראית שזה לא עניין של מה בכך. חוץ מהשירים צריך גם להשקיע תשומות בהכנת תפאורה והתחזוקה שלה. מסכים איתך שמלבד במצבים קיצוניים, העידוד חייב לא להיות תלוי מצב במגרש, ולצערי זאת הבעיה הגדולה שלנו יותר מאשר מספר השירים בפלייליסט...

"כי בכל מקום את עם האדום" זה נחמד והכל, אבל זה הכי לא שיר חדש, זה בקושי ורסיה, זה משפט, וכבר בשנה שעברה החליפו לו משפט. זה גם מראש אחד השירים הכי טובים שלנו, אז אי אפשר ליפול איתו.

שני השירים האחרים נשמעו לי בסדר דווקא, אפשר לרוץ אותם. דווקא בגלל שניסיתי להכניס שיר ולא הצליח, אז אני (ממורמר ו)מבין שצריך לתת יותר צ'אנס לשירים חדשים. פשוט להריץ אותם, בלי לפחד. תביאו שלושה, תביאו ארבעה, תביאו עשרים שירים. מה יקרה? תמיד יהיו בהתחלה כמה שזה לא מתאים להם, סבבה שיביאו שירים משלהם. גם ככה רק עשרים איש שרים. את השירים הישנים אפשר לשמור לטדי, שמה אולי יחזור להם הערך מסיבות של אקוסטיקה וכמות קהל. זה הזמן, זו חייבת להיות עונה של בנייה ופיתוח בתחום העידוד. הוא גם נכס.
עילי נשלח - 16/10/2011 : 18:40:12
בואו אני אתקן את כולכם ואגיד שהעידוד אתמול היה חלש כי הגוש המעודד רחוק מהקהל היושב. אם הוא היה קרוב, אנשים היו מצטרפים. ככה זה במשחקי חוץ כשהגוש קטן, וחייבים להיות מאוחדים.
lazy נשלח - 16/10/2011 : 14:12:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אני חושב שאתה טועה, אבל אני אדבר בשם עצמי. עייפתי מהשירים הקיימים, הם כבר לא מלהיבים אותי, וגם לא אף אחד בסביבתי. אולי זו גם הזקנה, אבל אני מוצא את עצמי פחות בקטע של עידוד עם כל משחק שעובר. פעם ממש חיכיתי שיבוא שיר\ים, היום אף שיר לא משמח.

ברור שהמצב האידאלי הוא שהעידוד לא צריך להיות תלוי במצב במגרש. אבל בתכלס הוא כן. בקטע הזה אנחנו לא שונים משמעותית מאוהדים של קבוצות אחרות, לפחות לא רוב הקהל.
ושלא יובן לא נכון. אני ממש לא מתנגד להכנסת שירים חדשים ליציע. ההפך. אבל אני רק לא חושב שכמות השירים החדשים המלהיבים ("שלאגרים") שנכנסו השנה היא הסיבה המשמעותית לירידה ברמת העידוד. אני חושב שהסיבות שאתה מוצא את עצמך פחות בקטע של עידוד (ולא רק אתה) הם מגוונות הרבה יותר: מרמת המשחק הלא מלהיבה בתחילת העונה (סיבה עיקרית לדעתי), דרך המשחק ה"ביתי" בחוץ שמביא לכך שיש פחות אוהדים ופחות מעודדים, וגם אולי ההצלחה של לוזון בהרס הליגה והסיכויים הקטנים יחסית לעלות משפיעים לפחות בתת מודע. וכן, גם הזקנה או ההרגל הם סיבות לכך.

לדעתי פחות חשוב להשקיע מאמץ בהכנסת שלאגרים חדשים ויותר חשוב לעשות את המאמץ ולעודד, ללא קשר לרמת המשחק, וללא קשר להימצאותו או אי-הימצאותו של תוף. אני יודע שכאשר רמת העידוד פחות טובה זה רק מעודד אותי לעשות יותר מאמצים לנסות ולעודד, בתקווה שאנשים מסביבי יתעוררו. אבל אני מודה שזה לא תמיד עובד.
גלעד נשלח - 16/10/2011 : 13:27:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אין כמעט חידושים ברמת רפרטואר השירים. כבר איזה שנתיים שלא יצא שלאגר אמיתי. אף אחד לא אשם, אבל מישהו צריך לשבת ולכתוב כמה שירים.
עד שזה יקרה, צריך להפסיק להתעקש על שירים מקוריים בלבד. בכל מקום לוקחים שירים של אחרים, אנחנו לא יותר טובים.

אני ממש לא מסכים. ראשית כל, אני לא חושב שהעידוד היה גרוע במיוחד (בניגוד למשל למשחק מול עמישב). לא שהיה עידוד מדהים וחסר תקדים, אבל היה סביר ביותר בהתחשב בתנאים.

בנוסף, לדעתי אין כמעט קשר בין כמות ה"שלאגרים" החדשים לבין איכות העידוד. מה שקובע את רמת העידוד זה בראש ובראשונה הרמה של המשחק במגרש. אם היינו מובלים 3-0 העידוד היה מעולה, גם בלי שום שלאגר חדש. וזאת בלי להזכיר את זה שכל פעם שמנסים להכניס שיר חדש, תמיד יהיו את אלו שיטענו שזה פוגע בעידוד כי הקהל מחוץ לגוש המעודד לא מצטרף בגלל שהוא לא מכיר את המילים.

מה שצריך לעשות זה שכל אחד מאיתנו ינסה להתאמץ קצת יותר, טיפונת להרים את הקול, טיפונת לסחוף את האנשים לידו. ואז העידוד ישתפר בצורה משמעותית.

ולגבי לקיחת שירים של אחרים, זה נושא אחר לדעתי. לא חושב שיש לזה השפעה מהותית על העידוד.

מחאיי, השנה אנחנו במחזור רביעי, כבר נכנסו 3 שירים חדשים ליציע (או וורסיות) אחד חדש שהיה אתמול (לא כל-כך מוצלח לטעמי), השני, "כי בכל מקום, את עם האדום", לא חדש לחלוטין אבל היה סוחף מאוד בקריית מלאכי למשל. ויהורם גאון שאמנם נכתב בפורים שנה שעברה, אבל נדמה לי שלא שרנו אותו במגרשים שנה שעברה. חוץ מהשלושה האלה יש לפחות 4-5 שירים שהם מהעונה שעברה, אם לא יותר. אנחנו בטוח קהל עם רפרטואר יותר עשיר מקורי ועדכני מכל קבוצות הליגות הנמוכות וכנראה גם מרוב קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית.
לא אומר שלא צריך לחדש ולהוסיף, אבל הביקורת שלך צריכה להיות בפרופורציה למה שקורה בפועל. אתה בעצמך ניסית להכניס שיר חדש ליציע וראית שזה לא עניין של מה בכך. חוץ מהשירים צריך גם להשקיע תשומות בהכנת תפאורה והתחזוקה שלה. מסכים איתך שמלבד במצבים קיצוניים, העידוד חייב לא להיות תלוי מצב במגרש, ולצערי זאת הבעיה הגדולה שלנו יותר מאשר מספר השירים בפלייליסט...
מחאיי נשלח - 16/10/2011 : 12:51:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לאסלו צה נשלח - 16/10/2011 : 02:51:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמונה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

האם חברי הבריגדה יגיעו למשחק בקרית גת?

אתה בהחלט צודק.
אוהד בראש ובריאשונה חייב להיות נוכח ביציע ,
לפעמים קורה ו ולא איפשרה לו המציאות.
גיוון בשירים הוא לא כל כך משמעותי , העוצמה
והכוונה היא זו שקובעת את האיכות. והתוף.

תפסיק לברבר על התוף כבר. אפשר להרים מופע עידוד מטורף גם בלי תופים. כל מה שצריך זה את הגרונות שלנו. אז היה יום פחות טוב מבחינת עידוד. לא צריך לעשות מזה סיפור גדול.
שמונה נשלח - 16/10/2011 : 02:42:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

אתה בהחלט צודק.
אוהד בראש ובריאשונה חייב להיות נוכח ביציע ,
לפעמים קורה ו ולא איפשרה לו המציאות.
גיוון בשירים הוא לא כל כך משמעותי , העוצמה
והכוונה היא זו שקובעת את האיכות. והתוף.
אדום88 נשלח - 16/10/2011 : 00:49:37
lazy נשלח - 15/10/2011 : 16:05:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מחאיי נשלח - 15/10/2011 : 14:57:44

רוברט נסטה מארלי נשלח - 15/10/2011 : 11:14:26
אותי ממש ביאס שלא היו אתמול דגלים.

דגל|2

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07