ס ק י ר ת נ ו ש א |
רגל עץ |
נשלח - 18/10/2009 : 11:07:16 לאור מעמדנו החדש כקבוצה בליגות ה(ממש) נמוכות, מן הראוי להעיף מבט מדי פעם ליתר הקבוצות מהאזור, אשר כרגע בעיקר נאבקות איתנו על שחקנים, ובעתיד אולי גם על המגרש.
נתחיל בליגה ב' דרום ב', שם פתחה בית"ר מעלה אדומים בסערה, ומובילה את המחוז עם ארבעה נצחונות בארבעת המחזורים הראשונים. את שער הנצחון ביום ששי מול שיכון המזרח (2-1) כבש לא אחר מאשר עדי מרציאנו, כאשר לצידו כבלם משחק מוטי אוחיון, ובשער ניצב חגי ממן. באותו מחוז משחקת גם בית"ר גבעת זאב, המאומנת על-ידי יאיר אסייג, ולה בינתיים נצחון אחד ושני הפסדים. השם המוכר בין השחקנים שם הוא נועם עזרא.
בליגה ב' דרום א' משחקת הפועל בקעת הירדן, אשר השאילה לנו שני שחקנים (רמי נסים ונסים אזרזר) ובשורותיה משחקים כמה שחקנים נוספים שהיו מועמדים אלינו אבל לא הצטרפו בסופו של דבר, כגון אריק בנימין, ארטוב טרטיאק ומשה סנדורי. בתור עולה חדשה מליגה ג', לבקעת הירדן יש פתיחה סבירה לעונה עם נצחון ושתי תוצאות תיקו. ד"א מכבי קביליו יפו (עם דודי ביטרן) משחקת באותו מחוז ויש לה בינתיים שני נצחונות ותיקו אחד.
נעלה לליגה א' דרום, שם פתחה הפועל מבשרת ציון את העונה עם שלושה הפסדים רצופים וממוקמת במקום האחרון. דוד אבוטבול המשיך כמאמן, ובין השחקנים נמצאים אלון אברמוביץ, אלון אסרף, אסי ושימי ברוכיאן, ברוך ויצמן, טל זקן, ציון זקן, כפיר מלול, מוטי מנחם, מושיקו תשרה, עוז צבאג ואחד שממש חבל לי עליו- מיקי רנדי. עוד אחד שכואב עליו הלב הוא אוהד יוסף, שלא הצליח להתברג בליגה גבוהה יותר ונשאר בקרית מלאכי. [ד"א, תומר עיוון חזר ללהטט בבית"ר כפר-סבא, יחד עם אבי סנדור, משה אסולין ושאולי בלולו.]
ובלי קשר לפריפריה, עירוני בת ים מסתדרת לא רע בליגה הלאומית, וממוקמת כרגע במקום הששי עם 10 נקודות משישה משחקים. ינאי דרעי שחקן הרכב קבוע שם, ואלעד כהן עולה בד"כ כמחליף. גם מכבי באר-שבע עם אותו מאזן נקודות. ויש גם קבוצה שמתקראת "הפועל ירושלים", במקום העשירי עם 7 נקודות.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 09/11/2009 : 03:05:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
המדור חוזר לאחר פגרה של שבוע, וממשיך להתעקש על האשכול הזה על-אף הפיכתו לאשכול נוסטלגיה.
חביבי, זו אינה נוסטלגיה, אנשים חווים את מפלות-העבר האלה מדי יום ביומו, כמו היו כאן ועכשיו. |
רגל עץ |
נשלח - 08/11/2009 : 12:29:41 המדור חוזר לאחר פגרה של שבוע, וממשיך להתעקש על האשכול הזה על-אף הפיכתו לאשכול נוסטלגיה.
ובכן...
נתחיל כרגיל בליגה ב' דרום ב', אליה אנחנו שואפים להעפיל, שם ספגה בית"ר מעלה אדומים (עדי מרציאנו, חגי ממן, אוהד פחימה, מוטי אוחיון) שני הפסדים רצופים של 1-0 והתרחקה מבני אילת, שממשיכה להוביל עם מאזן של 100%. בתחתית ממשיכה בית"ר גבעת-זאב של יאיר אסייג לדשדש ולאחר עוד שני הפסדים יש לה רק 3 נקודות מ-7 משחקים, והיא מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים עדיף על הפועל רהט.
בליגה ב' דרום א' גם הפועל בקעת הירדן במפסידות. לאחר פתיחה טובה (ללא הפסד בחמשת המחזורים הראשונים) נתקלה הבקעה בשתיים מהקבוצות החזקות בליגה והפסידה לשתיהן, 2-0 למכבי יפו ו 2-1 למובילה הפועל אזור. דרך אגב, יפו עדיין במקום הרביעי בפיגור של 4 נקודות מאזור.
בליגה א' דרום, הפועל מבשרת שוב ניצלה את זמן הפציעות, הפעם כדי להשוות ל 1-1 בחוץ מול עמישב פ"ת. על הספסל של מבשרת התגלה רמי ניסים, שהתחיל את העונה אצלנו ואפילו הבקיע את אחד השערים שלנו נגד חורה. אני מנחש שבעקבות ההחתמה של כפיר מלול הוחלט לשחרר אותו(?). מבשרת כעת עם 5 נקודות מ-6 משחקים, מקום אחד ושתי נקודות מעל הקו האדום. אם מישהו מתעניין, הפועל חדרה מובילה את המחוז עם מלוא 18 הנקודות.
בליגה הלאומית, הפועל ירושלים תשחק מחר נגד ראשון לציון, לאחר שבשבוע שעבר הפסידה 2-1 בנס-ציונה, משחק בו שותף אורי וורנר בחמש הדקות האחרונות. ד"א, עירוני בת ים (עם ינאי דרעי) ניצחה 2-3 בכפר-סבא ונמצאת במקום השלישי(!), בפיגור נקודה בודדת מהמקום הראשון.
|
הסלע האדום |
נשלח - 07/11/2009 : 10:45:22 אבי סנדור החליט לפרוש מכדורגל |
עוז לניצחון |
נשלח - 05/11/2009 : 16:24:59 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=705 |
יפתח |
נשלח - 02/11/2009 : 22:47:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
את כפר שלם ניצחנו במסגרת גביע המדינה בשיעור של 1:0. את השער הנדיר כבש הענק הגמלוני, האיש שדמה לויקי בוקובזה ולסנדי ולנטיניץ' הרבה לפני שידענו מי הם וסבלנו מנחת זרועם, הלא הוא עוגן ק.
נכון, עוגן קורבי. מדהים שאתה זוכר את המשחק הזה.. זה היה בימק"א ביום חורפי עם "הצגה כפולה" עם בית"ר. אנחנו שיחקנו ראשונים ואני הלכתי הביתה כי כמובן לא רציתי לראות את בית"ר. מה שאני זוכר מהמשחק הנשכח הזה היא דווקא כתבה למחרת בעיתון ידיעות. היה כתוב שאוהדי כפר שלם הפגינו מול בנין המועצה (או משהו כזה) לאחר שהם טענו שלא יתכן שהם יפסידו לקבוצה כמו הפועל ירושלים.. והם היו בליגה ב'.. |
מחאיי |
נשלח - 31/10/2009 : 04:09:00 זה היה 2:1 מול הרצליה, אופיר עזו השווה זמנית. וזה בא רק שבוע אחרי גול השוויון בשניות האחרונות בקריית-גת, רגע אחרי שמוסא שם "גול ניצחון" דרמטי. והכל, כמובן, בשידור חי בטלוויזיה, שרצתה להראות קצת מהקבוצה החמה בליגה (רביעיה מול סכנין שבוע קודם). זה גמר אותנו.מדהים שעוד הצלחנו להחזיק בתמונה עד רעננה אחרי זה. עונה מקוללת. |
החולצה האדומה |
נשלח - 30/10/2009 : 20:03:41 היא לא באה ב2-0 להרצליה בר"ג? מחזור ראשון של סיבוב שני..? |
מחאיי |
נשלח - 30/10/2009 : 14:01:54 ועוד איך רמת-גן. שער אהרון, איזה שי שוויון בשנייה האחרונה. ואיזה באסה אחרי זה להפסיד בפנדלים. אם אתם שואלים אותי, שמה התחילה הנפילה שלנו.לא, בעצם זה היה מול קריית-גת, במשחק האחרון של הסיבוב הראשון. |
החולצה האדומה |
נשלח - 29/10/2009 : 08:27:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
המשחק מול אשקלון בגביע הסתיים בהפסד צורב בפנדלים (הכדור האומלל של יוגב שמעון עדיין עושה את דרכו לכיוון שערו של עמי גניש, שוערה השני של אשקלון בזמנו שעצר את הכדור עם הרגל). בסיום 120 הדקות התוצאה הייתה 2:2. הסיבה שבגינה נשכחה משהו טראומת הגביע הזו, היא כמובן המשחק האחרון של אותה עונה, מול אחת רעננה.
לדעתי, הכדור של יוגי עדיין עושה את דרכו דווקא לכיוון שערה של הפועל ר"ג, שזכתה בגביע באותה שנה. לא? |
אתי שוסטר |
נשלח - 29/10/2009 : 05:06:29 לשיכון המזרח (חננאל חלה) הפסדנו 0-1. גם לשקמה הפסדנו 0-1, למרות קריאותיו הנואשות של המאמן הנערץ שייע לכיוונו של החלוץ העבר האדיר והאיש העלוב בהווה יאיר אסייג: "יאיר תעשה מבצע". זה לא עזר. |
אתי שוסטר |
נשלח - 29/10/2009 : 05:04:27 המשחק מול אשקלון בגביע הסתיים בהפסד צורב בפנדלים (הכדור האומלל של יוגב שמעון עדיין עושה את דרכו לכיוון שערו של עמי גניש, שוערה השני של אשקלון בזמנו שעצר את הכדור עם הרגל). בסיום 120 הדקות התוצאה הייתה 2:2. הסיבה שבגינה נשכחה משהו טראומת הגביע הזו, היא כמובן המשחק האחרון של אותה עונה, מול אחת רעננה. |
מחאיי |
נשלח - 29/10/2009 : 03:04:21 צדיק כתמר. אז כמה נגמר בשנות התשעים? שתיים-אפס בהארכה? |
אתי שוסטר |
נשלח - 28/10/2009 : 17:02:07 בשנות השמונים ותחילת התשעים הפסדנו הן לשיכון המזרח (חננאל חלה) וקודם לכן לשקמה רמת חן (ויקי פרץ) שהגדיל ואמר לאחר שער הניצחון שלו (אנחנו בלאומית והם בליגה ב') "הפועל ירושלים הרסו לי את טופס הטוטו". בסוף התשעים תחילת אלפיים היה רק משחק גביע אחד שהסתיים בהפסד בפנדלים לאחר תיקו שתיים, ובו הפסדנו להפועל אשקלון שהייתה אז בליגה השלישית. גיא סולטן ותומר אזולאי שיחקו בשורות האורחים. |
מחאיי |
נשלח - 28/10/2009 : 16:21:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
רגע, אם זו לא הייתה שיכון-המזרח, לאיזו קבוצה-שכונה הפסדנו בשנות התשעים? עדיין יש לי הרגשה שזו הייתה השיכון. אבל עכשיו אני חושב שזה אולי לא היה שתיים-אפס, אלא שתיים-שתיים והדחה בפנדלים.
עזרה בבקשה.
כפר שלם כמדומני, אז עם כרמלו מישיש.
טוב, עדיין תקוע לי שזה היה הפסד לשיכון-המזרח גם בשנות התשעים. חברים, עשו טובה, שמישהו ירד לארכיונים, טלפון לדני מועלם, משהו. זה כולה עשור שעבר, לא שנות הארבעים (ואם זה היה, לפחות היה אפשר לשאול את חיים). |
יואב בסון |
נשלח - 27/10/2009 : 09:34:04 לפי מה שאמרו לי כפיר בישל את 2 השערים לעוז.ושי אהרון באמת בלתי נגמר... |
|
|