ס ק י ר ת נ ו ש א |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 09/10/2011 : 21:29:38 מישהו יודע באיזו שעה המשחק ביום שישי? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
יפתחמ |
נשלח - 17/10/2011 : 16:57:14 דיון קשה.. לדעתי, רמת הקללות מניחה את הדעת ביציעי קטמון.. לא מוגזמות בכמות ולרוב לא בתוכן (אין אצלנו שירי שואה או מחבלים). ללא מעט משחקים מצטרפים שני האחיינים שלי שהם שתי נשמות רגישות ונראה לי שבגדול הם די עומדים בכל מה שקשור לקללות. מי שרוצה שיתרחק מהמקללים: פיזית, זו בכלל לא בעיה. לדעתי הדרישה שלא יקללו בכדורגל היא קצת מוגזמת. קללות היו שם מקדמת דנא וזה חלק מהמשחק כמו גרעינים שחורים, קולה בלי גזים ושערים עצמיים. אני לא מתלהב מהקללות אבל באמת חושב שרוב האוהדים שלנו לא מקללים בכל מקרה.. |
yarond |
נשלח - 17/10/2011 : 09:32:37 שמחתי להחמיא, תבוא כל יום. בכל מקרה, לפני שאתה שם אותי במיעוט ודואג שאנשים לא יקללו את אלי אוחנה חבר שלך, אולי תדאג, סתם נראה לי קצת יותר חשוב, שאנשים לא יקראו לאסוס - פוטנציאל לשחקן נשמה - "מלוכלך, נאלח, אם אפשר לקרוא לו שחקן, מגעיל, ברברי, מטורף ברמות". כלומר, זה נחמד שחשוב לך שלא יקללו את אוחנה, אבל נראה לי שאסוס קצת יותר חשוב. אבל אולי לך לא. סבבה. [/quote]
לשם שינוי אני מסכים איתך למרות שאוחנה לא חבר שלי. הדיון על אסוס הוא דוחה ואביע את דעתי שם קצת באיחור |
שלומי מלכה |
נשלח - 17/10/2011 : 09:28:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
שאפו על המאמץ, אבל עדיין נראה לי שרוב האנשים כאן רוצים אוהדי הפועל שיודעים מה זו יריבות עירונית ומי זה אלי אוחנה מאשר אנשים שמחפשים משהו אחר. משהו אחר, עדיף, שתחפשו במקום אחר.
תודה רבה. באמת חיכיתי למחמאות שלך. אני לא רואה שרוב תומך בקללות בפורום הזה ובכלל. אני מניח שיריבות עירונית זה משהו שאני מכיר ויודע עוד לפני שאתה הבנת מה זה הפועל ירושלים. אבל תירגע - אתה יכול לחפש במקום אחר. אני לא הולך לשום מקום ואני אשפיע על קטמון מבפנים ואדאג שדמויות כמוך תישארנה במיעוט [/quote]
שמחתי להחמיא, תבוא כל יום. בכל מקרה, לפני שאתה שם אותי במיעוט ודואג שאנשים לא יקללו את אלי אוחנה חבר שלך, אולי תדאג, סתם נראה לי קצת יותר חשוב, שאנשים לא יקראו לאסוס - פוטנציאל לשחקן נשמה - "מלוכלך, נאלח, אם אפשר לקרוא לו שחקן, מגעיל, ברברי, מטורף ברמות". כלומר, זה נחמד שחשוב לך שלא יקללו את אוחנה, אבל נראה לי שאסוס קצת יותר חשוב. אבל אולי לך לא. סבבה. |
roi |
נשלח - 17/10/2011 : 07:56:07
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
התלבטתי רבות אם להגיב להודעות המתלהמות ובסוף לא הצלחתי לעצור. לאותו אחד שמציע לי לקחת את ילדי ליובל המבולבל זה הולך כך: מאז הוקמה קטמון אני פועל במסגרות רבות ושונות כדי לקדם את העמותה והקבוצה. קשרתי וקישרתי לקטמון אנשים רבים לקטמון וחשוב לי שאופיה של הקבוצה יהיה ייחודי. יש תלות הדדית בדרך שהקבוצה והעמותה נראים לבין היכולת לחבר זרם הולך וגדל שאל אנשים שאוהבים ספורט ומחפשים משהו אחר. לכן - כמו כל חבר עמותה ובניגוד לכל מיני כאלה שכותבים פה ואפילו אינם חברי עמותה, אני פעיל בקטמון ואני רוצה להשפיע על הדמות שלה. עשרה חברים נוספים ואני מסתובבים בלילות ובימים כדי להביא ילדי בתי ספר למשחקי הבית של הקבוצה - כשהם באים לשם, אני מעדיף שהם יהיו נוכחים בקבוצת אוהדים מסוג אחר, שממעטת לקלל, שאיננה אלימה כלפי היריבים ועוד ועוד. קטמון מושכת קהל כי היא אלטרנטיבה נהדרת לכל מה שהספורט הישאלי מייצג והירושלמי בפרט. אני אמשיך לעשות את כל המאמצים שקטמון תהיה קרובה לדעות ולדרך שלי. הויכוח הוא לגיטימי למרות שיש ביטויים שכמה מכם יכולים להימנע מהם. יש דבר אחד שהוא פחות נורמלי בעיני - לנסות להשפיע על דמות הקבוצה בכתיבה בפורום. מי שכותב כל כך הרבה אולי יתעסק קצת בהבאת ספונסרים, חברי עמותה חדשים, מינויים חדשים ועוד
!!!
|
Offside |
נשלח - 17/10/2011 : 00:02:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
מוטי חביב בכתבה עלינו מבקש שנפסיק "לשרוף את אוחנה" http://doublepass.co.il/personal-column.php?id=14
בקשתך נשקלה מוטי ואחרי שיקול נפסלה
זה כל כך מתבקש שאי אפשר בלי http://www.youtube.com/watch?v=I9mwZIpqnKE |
yarond |
נשלח - 16/10/2011 : 23:57:11 שאפו על המאמץ, אבל עדיין נראה לי שרוב האנשים כאן רוצים אוהדי הפועל שיודעים מה זו יריבות עירונית ומי זה אלי אוחנה מאשר אנשים שמחפשים משהו אחר. משהו אחר, עדיף, שתחפשו במקום אחר. [/quote]
תודה רבה. באמת חיכיתי למחמאות שלך. אני לא רואה שרוב תומך בקללות בפורום הזה ובכלל. אני מניח שיריבות עירונית זה משהו שאני מכיר ויודע עוד לפני שאתה הבנת מה זה הפועל ירושלים. אבל תירגע - אתה יכול לחפש במקום אחר. אני לא הולך לשום מקום ואני אשפיע על קטמון מבפנים ואדאג שדמויות כמוך תישארנה במיעוט |
שלומי מלכה |
נשלח - 16/10/2011 : 23:48:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
קשרתי וקישרתי לקטמון אנשים רבים לקטמון וחשוב לי שאופיה של הקבוצה יהיה ייחודי. יש תלות הדדית בדרך שהקבוצה והעמותה נראים לבין היכולת לחבר זרם הולך וגדל שאל אנשים שאוהבים ספורט ומחפשים משהו אחר.
שאפו על המאמץ, אבל עדיין נראה לי שרוב האנשים כאן רוצים אוהדי הפועל שיודעים מה זו יריבות עירונית ומי זה אלי אוחנה מאשר אנשים שמחפשים משהו אחר. משהו אחר, עדיף, שתחפשו במקום אחר. |
h.k.j.f.c |
נשלח - 16/10/2011 : 14:57:24 זה לא המגרש בחולון, לא ההגנה החרא, לא העידוד החלש ולא השחקנים של עדני - האשם היחידי בהפסד זה אני. הבאתי למשחק חבר שהיה אוהד הפועל בילדותו ולא הגיע למשחקים כבר 18 שנה, וכך התגריתי באלוהי הנאחס...משחק הבא אני שולח אותו לסאד"ר! |
שלומי דנינו |
נשלח - 16/10/2011 : 14:35:23 המגרש בחולון אשם בהפסד! |
אנדראס גורסקי |
נשלח - 16/10/2011 : 14:16:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond קשרתי וקישרתי לקטמון אנשים רבים לקטמון וחשוב לי שאופיה של הקבוצה יהיה ייחודי. יש תלות הדדית בדרך שהקבוצה והעמותה נראים לבין היכולת לחבר זרם הולך וגדל שאל אנשים שאוהבים ספורט ומחפשים משהו אחר.
גם מבחינה כלכלית נטו ומחישובי תועלת בלבד, חשוב לשמור על האופי המיוחד של הקבוצה. ממה שאני רואה סביבי, זה הגורם העיקרי שמביא קהל חדש למשחקים, ובסופו של דבר לעמותה. אם אנחנו רוצים להמשיך ולהרחיב את בסיס הקהל, גם מעבר למי שזוכרים בנוסטלגיה שערים של סינגל ובן רימוז', זאת הדרך בעיני. |
גלעד |
נשלח - 16/10/2011 : 13:30:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
התלבטתי רבות אם להגיב להודעות המתלהמות ובסוף לא הצלחתי לעצור. לאותו אחד שמציע לי לקחת את ילדי ליובל המבולבל זה הולך כך: מאז הוקמה קטמון אני פועל במסגרות רבות ושונות כדי לקדם את העמותה והקבוצה. קשרתי וקישרתי לקטמון אנשים רבים לקטמון וחשוב לי שאופיה של הקבוצה יהיה ייחודי. יש תלות הדדית בדרך שהקבוצה והעמותה נראים לבין היכולת לחבר זרם הולך וגדל שאל אנשים שאוהבים ספורט ומחפשים משהו אחר. לכן - כמו כל חבר עמותה ובניגוד לכל מיני כאלה שכותבים פה ואפילו אינם חברי עמותה, אני פעיל בקטמון ואני רוצה להשפיע על הדמות שלה. עשרה חברים נוספים ואני מסתובבים בלילות ובימים כדי להביא ילדי בתי ספר למשחקי הבית של הקבוצה - כשהם באים לשם, אני מעדיף שהם יהיו נוכחים בקבוצת אוהדים מסוג אחר, שממעטת לקלל, שאיננה אלימה כלפי היריבים ועוד ועוד. קטמון מושכת קהל כי היא אלטרנטיבה נהדרת לכל מה שהספורט הישאלי מייצג והירושלמי בפרט. אני אמשיך לעשות את כל המאמצים שקטמון תהיה קרובה לדעות ולדרך שלי. הויכוח הוא לגיטימי למרות שיש ביטויים שכמה מכם יכולים להימנע מהם. יש דבר אחד שהוא פחות נורמלי בעיני - לנסות להשפיע על דמות הקבוצה בכתיבה בפורום. מי שכותב כל כך הרבה אולי יתעסק קצת בהבאת ספונסרים, חברי עמותה חדשים, מינויים חדשים ועוד
|
yarond |
נשלח - 16/10/2011 : 13:23:03 התלבטתי רבות אם להגיב להודעות המתלהמות ובסוף לא הצלחתי לעצור. לאותו אחד שמציע לי לקחת את ילדי ליובל המבולבל זה הולך כך: מאז הוקמה קטמון אני פועל במסגרות רבות ושונות כדי לקדם את העמותה והקבוצה. קשרתי וקישרתי לקטמון אנשים רבים וחשוב לי שאופיה של הקבוצה יהיה ייחודי. יש תלות הדדית בדרך שהקבוצה והעמותה נראים לבין היכולת לחבר זרם הולך וגדל שאל אנשים שאוהבים ספורט ומחפשים משהו אחר. לכן - כמו כל חבר עמותה ובניגוד לכל מיני כאלה שכותבים פה ואפילו אינם חברי עמותה, אני פעיל בקטמון ואני רוצה להשפיע על הדמות שלה. עשרה חברים נוספים ואני מסתובבים בלילות ובימים כדי להביא ילדי בתי ספר למשחקי הבית של הקבוצה - כשהם באים לשם, אני מעדיף שהם יהיו נוכחים בקבוצת אוהדים מסוג אחר, שממעטת לקלל, שאיננה אלימה כלפי היריבים ועוד ועוד. קטמון מושכת קהל כי היא אלטרנטיבה נהדרת לכל מה שהספורט הישאלי מייצג והירושלמי בפרט. אני אמשיך לעשות את כל המאמצים שקטמון תהיה קרובה לדעות ולדרך שלי. הויכוח הוא לגיטימי למרות שיש ביטויים שכמה מכם יכולים להימנע מהם. יש דבר אחד שהוא פחות נורמלי בעיני - לנסות להשפיע על דמות הקבוצה בכתיבה בפורום. מי שכותב כל כך הרבה אולי יתעסק קצת בהבאת ספונסרים, חברי עמותה חדשים, מינויים חדשים ועוד |
יוגי |
נשלח - 16/10/2011 : 12:36:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
מוטי חביב בכתבה עלינו מבקש שנפסיק "לשרוף את אוחנה" http://doublepass.co.il/personal-column.php?id=14
אולי בכל זאת נשקול מחדש ? לא בזכות מוטי חביב אלא כי אנחנו קהל אחר שמביא עשרות ילדים למשחקי בית ומייצגים תרבות ספורט אחרת ? מי צריך את השנאה והקללות לאוחנה ועזו ? את מה זה משרת ? אני מניח שאקומם את הפורום עלי ובכל זאת תנו על זה מחשבה נוספת
נו באמת. זה משחק כדורגל. מה זה קהל אחר?. אנחנו פחות שונאים את היריבה העירונית שלנו מאחרים?. מינון הקללות הוא נמוך מאוד גם ככה. אם זה כל כך מפריע לך תיקח את ילדיך רק למופעים של יובל המבולבל.
אם זה מפריע לו הוא ינסה לשנות. ואם זה מפריע לך, לך אתה ליובל המבולבל.
שלומי מלכה, יכול להיות שאתה ולאסלו באותה דעה? אפשר ואולי חשוב להציף את זה, אבל כנראה שלא נגיע להסכמה. אלו שזה מפריע להם שיפסיקו לשיר את זה, עם הזמן אולי זה ייעלם. כמו שהמילה "הומו", שהייתה רווחת בשנות ה-90' בתור קללה, די נעלמה. הערתי למישהו שזה התפלק לו לידי במשחק.
אני נוהג להעיר לשחקני הקבוצה היריבה על נטיותיהם המיניות. אולי הומו זו לא קללה אבל הומו זה בהחלט משהו שעשוי לעלוב בבחור טיפש בן 19 מן הקבוצה היריבה על כר הדשא.
לכן חשוב מאוד להחזיר קריאה זו. |
הסלע האדום |
נשלח - 16/10/2011 : 11:44:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אולי בכל זאת נשקול מחדש ? לא בזכות מוטי חביב אלא כי אנחנו קהל אחר שמביא עשרות ילדים למשחקי בית ומייצגים תרבות ספורט אחרת ? מי צריך את השנאה והקללות לאוחנה ועזו ? את מה זה משרת ? אני מניח שאקומם את הפורום עלי ובכל זאת תנו על זה מחשבה נוספת
פרופורציות זה דבר שלא יזיק לאף אחד.גם אחרי השירים שלנו אנחנו קהל "אחר" ועדין,.הנה אפילו בהשוואה לקהל אהוב על חלק מהחברה כאן http://www.katamon.co.il/forum/post.asp?method=ReplyQuote&REPLY_ID=19594&TOPIC_ID=2075&FORUM_ID=2
|
מחאיי |
נשלח - 16/10/2011 : 08:40:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אין מה להתעלם מהבעיות, אין כמעט מצבי הבקעה, וההגנה פשוט לא טובה. הגול השני של מרמורק היה אחרי שפוגלמן פספס שוב את הכדור ברחבה, שפשוט התגלגל לשחקן מרמורק. זה היה מעצבן.
תיקון אחרי צפייה בתקציר: זה לא היה פוגלמן, אלא שרקת שפספס את הכדור באופן מקומם, ואז עוד נתן לבבייב הזה לברוח ממנו. חבל, שמחתי שהוא חזר להרכב, ובהתקפה הוא תרם. כנראה שמגן זה לא התפקיד שלו.
ברכות לטייר על הניצחון, על זה שהוא בעצם מודה שהם היו מגעילים, ומקפיד לזרוק מילה על איך הרגו את הליגה הזו. |
|
|