ס ק י ר ת נ ו ש א |
רוני |
נשלח - 17/10/2009 : 17:24:36 60 אוהדים במגרש ביתי. .. מחצית ראשונה יחסית חלשה הסתיימה בשני שערים. חצי שני סיפור אחר שטפנו את המגרש עוד שלישיה הרבה החמצות. אדום לחורה. אחלה קבוצה ומקום ראשון. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
danvel1 |
נשלח - 18/10/2009 : 16:50:21 בקטמון יש גם אוהדים וגם שחקנים שומרי שבת.
|
לאסלו צה |
נשלח - 18/10/2009 : 16:06:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אני חייב לציין שזה המשחק הטוב ביותר של הפועל העונה. לא היה טוב יחסית, לא היו כמה מהלכים טובים, היה פשוט כדורגל מעולה לאורך כמעט 90 דקות. חבל רק שהגיעו מעט אוהדים, ואלה שכבר הגיעו העדיפו רוב המשחק להתעסק בכל מיני דברים במקום בלעודד. מבחינת הקהל, זה היה המשחק החלש ביותר העונה
זה מה שקורה כשתוקעים משחק ביום שבת בצהריים. מה גם שלא היו הסעות. |
רגל עץ |
נשלח - 18/10/2009 : 15:46:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק אלון סגיר שנכנס כמחליף במחצית השנייה הבקיע שער.
אתר ההתאחדות מתעקש שאת השער החמישי הבקיע רמי ניסים. אני נוטה להאמין לדיווח של אנשינו האמיצים שנכחו במגרש. נכון?
|
אמיר גולה |
נשלח - 18/10/2009 : 15:44:30 אני חייב לציין שזה המשחק הטוב ביותר של הפועל העונה. לא היה טוב יחסית, לא היו כמה מהלכים טובים, היה פשוט כדורגל מעולה לאורך כמעט 90 דקות. חבל רק שהגיעו מעט אוהדים, ואלה שכבר הגיעו העדיפו רוב המשחק להתעסק בכל מיני דברים במקום בלעודד. מבחינת הקהל, זה היה המשחק החלש ביותר העונה |
yarond |
נשלח - 18/10/2009 : 11:08:42 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=645
תענוג |
דוד יוסה |
נשלח - 18/10/2009 : 08:33:19 http://www.doublepass.co.il/ |
Victor Paco |
נשלח - 17/10/2009 : 22:52:38 יש בעיות, בהחלט. הוא לפעמים קופץ פתאום ולפעמים לא עולה. בסך הכל רוב הזמן הוא עובד בסדר ווהוא אתר פשוט נהדר. |
דאבל פס |
נשלח - 17/10/2009 : 22:49:03 ממה שאני מבין אין שום בעיית התחברות לאתר,אולי הגדרות בדפדפן שלך או משהו בסגנון,אם למישהו חוץ ממך בעיית התחברות אשמח לדעת.. |
רגל עץ |
נשלח - 17/10/2009 : 22:37:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי דאבל פס
סיקור מלא של המשחק ותמונות אוטוטו באתר "דאבל פס",כמובן שאתם מוזמנים..
האם אני היחיד שאתר דאבל פס לא עובד עבורו?
|
דאבל פס |
נשלח - 17/10/2009 : 22:27:01 סיקור מלא של המשחק ותמונות אוטוטו באתר "דאבל פס",כמובן שאתם מוזמנים.. |
קטמון ותיק |
נשלח - 17/10/2009 : 22:15:58 גלעד,
1. לעניין הכסא - נראה שדבריך נובעים מקנאה 2. לעניין הקו האחורי- כתבתי: "חולשה מסויימת בקו האחורי לעומת הקו הקדמי". במקרים הבודדים יחסית בהם התקפת חורה סיכנה את שער קטמון היו מספר טעויות קשות, שהביאו למצבים מסוכנים ביותר. השוער שלנו אכן היה בסדר, אך למעשה כמעט לא נאלץ למתוח את איבריו בצורה חריגה. יניב אברהמי אכן שיחק בבטחון, אבל הבעייה בקו האחורי עודה קיימת, ולמיטב ידיעתי הצוות המקצועי מודע לה ומטפל בה.
|
אליה |
נשלח - 17/10/2009 : 21:43:13 מישהו יכול להבין משהו בליגה הזאת אין קבוצה סטבילית חוץ מקטמון כך זה נראה לי.ברוך השם סוף כל סוף קטמון משחקת כמה שצריך |
גלעד |
נשלח - 17/10/2009 : 21:03:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
חוויה מרנינה. משחק קבוצתי ושיתוף פעולה בין כל השחקנים. לפחות בשני מקרים הוחמצה הזדמנות לשער דווקא בשל רצון לשחק קבוצתי ואולי החשש שיטענו כנגד השחקן למשחק אגואיסטי גולה ואברהמי שיחקו 90 דקות מלאות! שקד בוארון, שהגיע ברגל מביתו בבאר שבע בחום הכבד, הבקיע את שני השערים הראשונים. בשל פציעה אחרי השער השני הוחלף בדקה ה- 50 לערך. אלון סגיר שנכנס כמחליף במחצית השנייה הבקיע שער. גם לירן זוזוט הבקיע שער יפה, ובכלל בלט במשחקו המהיר והלא אנוכי. השער הנוסף - דניאל אביטל, שאביו נכח במגרש. ושוב - הקבוצה עומדת טוב על המגרש, חולשה מסויימת בקו האחורי לעומת הקו הקדמי. בכללי - אין ספק שקטמון של העונה הזו טובה יותר ממה שראינו וסבלנו בעונה הקודמת, והשבח בראש והראשונה למאמן ליאור זדה שעובד קשה עם השחקנים. שבוע טוב.
קהל: כ- 40 אוהדי קטמון אמיצים ורעשניים כרגיל ש"השתלטו" עם כלי הרכב על ה"טריבונה" המערבית. החום היה נסבל למדי. לאוהדים הצמאים חולקו טרופיות צוננות שנשארו מהטורניר...
לא יודע איזה משחק אתה ראית, אבל לדעתי ההגנה שלנו הייתה מצויינת במשחק הזה. למעט יציאה קטסטרופלית אחת של השוער הוא נתן משחק מצויין וכך גם יניב ומספר 6 שלנו גיא, שמבחינתי הוא איש המשחק. ראשון כמעט לכל כדור ונותן הרבה מאוד שקט. ותיק, כדאי שתשקול שוב את עניין הכיסא המתקפל. אני חושב שהוא משבש את דעתך...
לדעתי כ 60-70 אוהדים. |
lazy |
נשלח - 17/10/2009 : 19:27:01 משחק די שקול במחצית הראשונה. בסה"כ מדובר בקבוצה לא רעה. בערך בדקה ה-10 הבונקר נשבר ממסירה ארוכה ומדויקת של שימי דוידיאן שמצאה את בוארון מול השוער. בהמשך היו הזמנויות טובות לשני הצדדים, שהוחמצו. ממש לקראת הירידה להפסקה בוארון היטל בהגנה של חורה וכבש את השני בבעיטה מתוך הרחבה, שלאחריה הוא נפצע.
משלב זה והלאה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. הגענו ללא מעט הזדמנויות ועוד 3 שערים. גם לא הפריע לנו שהשופט הרחיק לחורה שחקן לאחר עבירה גסה. אין לי מושג מי הבקיע את השלישי, ניראה לי דניאל אביטל. דוידיאן המשיך להיות הבולט בקבוצה ובישל שער נוסף, וגם ארגן כמה הזדמנויות שהוחמצו. את ה-4 הבקיע זוזוט, וה-5 כמדומני אלון סגיר שעלה כמחליף באמצע המחצית השניה. |
ויקטוריה הסודית |
נשלח - 17/10/2009 : 19:26:53 כ-70 אוהדים. אחלה קבוצה. לוחמים עם לב ענק בהנהגת המפקד גולה וסגנו אברהמי. |