פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אלוהים אדירים, כמה מנחוס בכתבה אחת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
gideon נשלח - 02/10/2011 : 13:09:45
בא לי לבכות, בנכון .....
http://doublepass.co.il/personal-column.php?id=12
13   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לאסלו צה נשלח - 05/10/2011 : 18:42:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אכן, עבד היטב המנחוס.. אולי הכתב אוהד עמישב, לך תדע..

עם כל הכבוד לכתבה, הפעם האחריות היא עלי. לא מספיק זה שחפרתי בפורום על חשיבות הגביע, בנוסף עשיתי לקבוצה מנחוס שאמרתי לחבר במחצית שאין מצב שעמישב מבקיעים חוץ אולי ממצבים נייחים, ושגם אין מצב שהם יבקיעו יותר משער. וכדאי שנתכונן לבעיטות עונשין... בקיצר, לא היה לליאור שום סיכוי מול הניחוס שלי.

טטפתר!!!11111
lazy נשלח - 05/10/2011 : 18:37:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

עם כל הכבוד לכתבה, הפעם האחריות היא עלי. לא מספיק זה שחפרתי בפורום על חשיבות הגביע, בנוסף עשיתי לקבוצה מנחוס שאמרתי לחבר במחצית שאין מצב שעמישב מבקיעים חוץ אולי ממצבים נייחים, ושגם אין מצב שהם יבקיעו יותר משער. וכדאי שנתכונן לבעיטות עונשין... בקיצר, לא היה לליאור שום סיכוי מול הניחוס שלי.
יפתחמ נשלח - 05/10/2011 : 18:31:37
orky נשלח - 03/10/2011 : 23:27:19
היה לי כיף ומחמיא לקרוא את הכתבה הזו, כיף לי שיש לי קבוצה שמאורגנת כמו שצריך ושבאיזשהו אפן - הכל תלוי בנו כי יש לנו את הכלים.
כמו שכתוב בכתבה, נפילות יהיו - אין מה לעשות.

אבל השלד שלנו, הכושר המעולה בשילוב עם מה שבנינו פה בשנים האחרונות גורמות לי להיות רגוע, גם אם לא נעלה, אני בטוח שנהיה קרובים.

תפסיקו עם נאחס, ותנו לליאור, בפעם האלף, לעשות את העבודה - גם מוראלית וגם מקצועית.

ותאמינו, זה חשוב!
הולך ברגל נשלח - 03/10/2011 : 01:48:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

מזימה של עיתונאים אשכנזים להרוס לנו את העונה.

lazy נשלח - 02/10/2011 : 22:44:54
ללא קשר לשאלה אם יש או אין נאחס (ולדעתי יש ובגדול), קצת (הרבה) מוקדם מידי לפרסם כתבה כזאת, אחרי 3 מחזורים בלבד (מתוך 30). כדורגל זה גם הרבה מומנטום ויש מצב שיתחיל מומנטום שלילי, מסיבות אלו ואחרות. מה גם שמוקדם לקבוע עד כמה טובות הקבוצות שניצחנו וזה אפשרי בתיאוריה שיתברר שלא מדובר ביותר מקבוצות בינוניות.
גון מדלולה נשלח - 02/10/2011 : 22:29:04
שלא מתייחסים אלינו אנשים מתלוננים וצועקים לקיפוח
שמתייחסים ומחמיאים לנו(בצדק, מה לעשות) מתלוננים על נאחס.

בקיצור,
חלאס.
אדום עולה נשלח - 02/10/2011 : 21:53:01
מצחיק מה שהולך פה.
דבר ראשון,לכותב הייתה כוונה טובה אז תפסיקו עם השטויות שלכם.
ככל שקבוצות מצליחות ככה מסקרים אותן יותר ומדברים עליהן יותר.
אין כזה דבר נאחס,נאחס זה לכל אלה שמתעללים בעצמם ואומרים שיהיה רע,ובאמת בסוף יהיה רע.
ואל תגידו לי זאת הפועל ירושלים ואתה לא מכיר מספיק את ההיסטוריה של הקבוצה ושאחת התכונות הבולטות שלה היא לוזריות.
אני,בשנתיים האלה של הפועל קטמון ירושלים,לא הרגשתי שום רגע אחד של נאחס,ומעולם לא הצלחתי להשוות בין האופי של הפועל ירושלים ההיא,הלוזרית לזאתי של היום.
חוץ מזה,תגידו תודה שיש בכלל אתרים שעושים משהו בשבילכם כי יש פה הרבה כפויי טובה,מי בכלל רוצה לכתוב על הליגות הנמוכות,אפשר לחשוב שלכל אימון מגיעים 1,00 צלמים, וכל שנייה הכותרת הראשית בONE היא על הפועל קטמון ירושלים.
לאסלו צה נשלח - 02/10/2011 : 18:45:20
מזימה של עיתונאים אשכנזים להרוס לנו את העונה.
amos נשלח - 02/10/2011 : 18:44:53
שכחתם שגם האוהדים של קטמון זבל
חיים ברעם נשלח - 02/10/2011 : 14:50:51
הייתי מתייחס לקטע הזה כאל סאטירה לא- מוצלחת, שילוב של אפרים קישון ביום רע ובן-דרור ימיני ביום הכי טוב שלו.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת, אמר יצחק שמיר הסאב-מיתולוגי. תנו לליאור לנווט ואנחנו נעשה את המלאכה. יהיה טוב ושנה טובה
h.k.j.f.c נשלח - 02/10/2011 : 13:44:52
הכתבה הזו היא קונספירציה שקופה, מזימה של סאסי להביא לנו את הנאחס באמצעות הכתב הפיקטיבי "לירן דורף"....מזל שיש לנו מאמן חלש, שחקנים זוועה, שי בוגד, גולה מושחת ושוער עגלה. מלח מים מלח חמסה חמסה חמסה ושום בנעליים.
סאריץ נשלח - 02/10/2011 : 13:12:17
מתעקשים להרוס לנו... חבל על ההפסד בגביע. יאללה להתרכז בליגה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07