פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל קטמון ירושלים-עירוני נתיבות

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדום עולה נשלח - 10/09/2011 : 14:11:19
יום שני חולון(לא ההוא של יפו אלא של צפרירים).
המשחק "בית" הראשון לעונה הקרובה.אני מקווה שלמרות שהמשחק בחולון,יגיעו 1000 אוהדים.אני עדיין זוכר להם את התקרית ב-2007-2008 כאשר אני הייתי עוד מביא כדורים במגרש ברמלה,ראיתי טוב מאוד את התקרית.
האורחים מגיעים אחרי משחק די דרמטי כאשר הפועל ערד הובילה עליהם 1:0 מהדקה ה-19 ועד שנתיבות השוותה(בדקה ה-92),היא ספגה שוב בדקה ה-94.איזה לוזרים.
נתיבות מגיעה לאחר הרחקה של הבלם החשוב שלהם אייל עבד.
חובה על כולם להגיע,לא משנה איך,מצדי ללכת ברגל עד חולון.
שנה שעברה זה עוד היה בסדר שאנשים נשארו בבית במשחקי חוץ כי זה סך הכל היה ליגה ב' והיה פחות עניין.היום כל משחק הוא גמר גביע וזקוקים לכל אוהד.אז נא לא להיות אדישים.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 24/02/2012 : 22:36:29
הייתי חייב להקפיץ. איזה שחקן אתה יא כפיר מלול. רק תמשיך כך.
קראנקו נשלח - 22/09/2011 : 00:11:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מדהים שיש עוד מעטים שמפקפקים בכפיר.
אבל הוא לא רואה, לא אותם ולא את ליגה א'.

מחאיי נשלח - 21/09/2011 : 22:59:26
מדהים שיש עוד מעטים שמפקפקים בכפיר.
אבל הוא לא רואה, לא אותם ולא את ליגה א'.
סאריץ נשלח - 21/09/2011 : 21:36:19
נראה שכל מי שמכונה קטמון אכשהו לא אוהב את כפיר אבל אני כן, אחלה חלוץ והרבה בזכותו ובגללו אנחנו בליגה הזאת. כדאי תמיד לזכור זאת.
יובל וגרי מדהימים, וכך גם טרטיאק ואיסלם, וכדאי לקרוא על שאר משחקי הליגה, לכולם קשה כולם לא מרשימים ולא כולם מנצחים ...יש יריבות טובות מולנו וחשוב לזכור את זה. לפעמים נראה כאילו הפסדנו בתגובות . ממש לא ייאמן!!
בואו נזכור, קבוצה צעירה רעבה חדשה שנלחמת על המגרש, לדעתי זה החשוב ביותר.
אדום עולה נשלח - 21/09/2011 : 20:32:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

הייתי במשחק אבל מאחר שאין לי מושג בכדורגל, עדיף שאחסוך מכולם את תובנותי. הייתי יכול לצטט גם כמה מההערות ששמעתי בחצי אוזן מאבי מלר במהלך המשחק, אבל אני לא חושב שהוא מבין יותר מכל אחד מהפרשנים כאן.

בכל אופן, מקריאת הפרשנויות בשירשור כאן עולה תמונה ברורה ש -
- עמית שמש שוער מעולה, אבל כמעט גרם לתבוסה
- ההגנה חלשה ביותר אבל מנעה אסון
- הקישור לא מתפקד אבל הוא מעל לליגה
- ההתקפה זבל אבל גילתה יכולת מרשימה
- כפיר מלול לא מתאים לליגה אבל בעצם מתאים לליגה גבוהה יותר
- ציון זקן שיחק חלש אבל הצטיין
- שי אהרון...
...

בקיצור, אם יורשה לי לצטט פרשנים בכירים ביותר הייתי מסכם - זה הכדורגל

עזוב אל תנסה לשלב בין מה שכולם אמרו פה כי מה שאמרת פה לא ממש נכון ומדויק.
ציון זקן שיחק חלש והצטיין בלהיות חלש.
ההגנה לא חלשה,פשוט שכל ההגנה נמצאת על החצי ואנחנו מתקיפים עם כל שחקן אפשרי בהרכב,אין סיבה שלא יהיו חורים.תאמין לי שברגע שיהיה תיאום בהגנה ובין ההגנה לקישור,תהיה לנו את אחת ההגנות הטובות בליגה ואולי הכי טובה.
לגבי הקישור האחורי-זה לא שיובל וגרי יכולים לגמור את המשחק בשתי חתיכות כמו עוז,כי זה לא תפקידם,בסך הכל הם מחזיקים את האמצע מצוין.
הקישור ההתקפי-תלוי איזה שחקנים משחקים בו-עוז כנראה חזר להיות הכי טוב שיש,פרנקו מהיר מאוד אך לא מדויק,ואילן טפרה ואיסלם לא ממש יציבים למרות שמראים ניצוצות מדי פעם.אדיר מעודה-נראה טוב.
שי וכפיר-ותיק צודק-כיום,ואני מתכוון לעונה הזאת,שי מתפקד יותר טוב כעושה משחק,ולכן חייבים את כפיר כחלוץ מטרה וכנראה וזה הדבר הנכון.
קטמון ותיק נשלח - 21/09/2011 : 20:01:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

הייתי במשחק אבל מאחר שאין לי מושג בכדורגל, עדיף שאחסוך מכולם את תובנותי. הייתי יכול לצטט גם כמה מההערות ששמעתי בחצי אוזן מאבי מלר במהלך המשחק, אבל אני לא חושב שהוא מבין יותר מכל אחד מהפרשנים כאן.

- שי אהרון...
...

שכחת לציין שיש הסכמה, די רחבה, שבמשחק היו שתי מחציות
האחים מרילי נשלח - 21/09/2011 : 19:53:17

- שי אהרון...
...

אדום עולה נשלח - 21/09/2011 : 18:37:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

אני לא מבין איך אמרו שאיסלאם היה חלש - שהוא תופקד כסוג של 50 50 אחרי שפוגלמן ירד לעמדת החלוץ, הקשר בין ההגנה להתקפה היה מעולה. ובכלל - הוא היה בכל מקום, פעם בימים פעם באמצע פעם מקדמי ופעם מאחורה. הא הפתיע אותי מאוד.

הדבר היחיד שהפריע לי במחצית הראשונה היא דווקא החוסר בשחקן כזה, ואני לא יודע אם השילוב של גרי ויובל ביחד - ששניהם שחקנים מעולים - הוא נכון, או לחילופין שלא הוגדר להם התפקיד נכון, כי מישהו מהם חייב לעלות טיפה למעלה ולהעביר את הכדור מההגנה להתקפה.

סה"כ היה טוב והיה כיף, משחק שני סך הכל ומשכילים לנצח, למרות הדשא הנוראי והשיפוט - כמעט כרגיל - לא משהו.

אני לא יודע מאיפה הבאת את זה,אבל מרכז המגרש הוא עד עכשיו החלק הכי חזק שלנו בקבוצה.תשים לב שהיריבה מנסה לתקוף את האמצע שלנו,תמיד היא נתקלת במשהו לא מהליגה הזאת.נראה שהחלוקת עבודה במרכז המגרש היא ברורה-גרי מחלץ את רוב הכדורים בעזרתו של יובל,ויובל מחלק את הכדורים ומניע את הקבוצה בעזרתו של גרי.
לדעתי,זה המרכז המגרש הכי טוב שהיה לנו אי פעם בקטמון.
lazy נשלח - 21/09/2011 : 16:54:45
אחת המסקנות מהמשחק האחרון היא העומק הרב שיש לנו בספסל, בטח בעמדות ההתקפיות. במשחק האחרון ליאור ביצע 3 חילופים התקפיים ועדיין נשאר לנו בספסל את סמיר אל עוברה ורועי בליכר, כשגם אורי וורנר אמור לחזור מתישהו בהמשך העונה. כך שגם אם יתברר שכפיר פחות מתאים לליגה א', אין לנו ממש סיבה לדאגה.
עופר ליברגל נשלח - 21/09/2011 : 15:00:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון הישנה

אין לי שום דבר נגד כפיר,להיפך אני מאוד אוהב אותו ומצדיע לו על השנתיים האחרונות.אם כי לא פעם אחת גרם לנו למרות עצבים.
לגביי ליגה א', אני סמוך ובטוח שכפיר אינו מתאים, בגלל התנהלותו הכבדה וסגנון משחקו והכדורים הרבים שהוא מאבד, שאין להם מקום בליגה הזאת.
אך,אני מאוד אשמח אם יצליח ואני הראשון שיתמוך בו.וגם יחזור בי מדבריי!

דווקא ביום שני כפיר הראה את היתרונו שלו גם בליגה א': קשה היה לגנה להתודד עם הכוח שלו, מה שהוביל לכמות גדולה בהרבה של מצבים בחצי השני. בעונה השנייה שלנו עם מבשרת הוא הצליח להציל עברנו כמה משחקים בליגה א' בשנתיים האחרונות הוא שיפר בהרבה את הטכניקה שלו - יש כיום עמוס חיובי של שחקנים בהתקפה, אבל כפיר הוא אופציה שאסור לוותר עליה, בהרכב או מן הספסל. והוא לא החלוץ היחיד שלנו שמחמיץ ומאבד הרבה כדורים - מה לעשות, זה חלק מן העמדה
ליגה א נשלח - 21/09/2011 : 15:00:14
באמת נשמע שאתה אוהב אותו...
קטמון הישנה נשלח - 21/09/2011 : 14:51:32
אין לי שום דבר נגד כפיר,להיפך אני מאוד אוהב אותו ומצדיע לו על השנתיים האחרונות.אם כי לא פעם אחת גרם לנו למרות עצבים.
לגביי ליגה א', אני סמוך ובטוח שכפיר אינו מתאים, בגלל התנהלותו הכבדה וסגנון משחקו והכדורים הרבים שהוא מאבד, שאין להם מקום בליגה הזאת.
אך,אני מאוד אשמח אם יצליח ואני הראשון שיתמוך בו.וגם יחזור בי מדבריי!
חיים ברעם נשלח - 21/09/2011 : 14:42:08
ההחטאות של כפיר אינן מפריעות לי במיוחד. הוא הבקיע את רוב השערים המכריעים של הקבוצה, בזמן אמת.
את מקומו בהרכב, ואת מספר הדקות שבהן ישחק, קובע המאמן. אני מאמין בשחקן, כפי שהאמנתי ועודני מאמין גם בעוז.
ליגה א נשלח - 21/09/2011 : 14:30:19
[quote]נשלח במקור על ידי קטמון הישנה

דעתי לגביי המשחק
מחצית ראשונה לא טובה,מחצית שנייה גם לא בשיאה,אך עם שיפור ניכר.
שחקנים שניתן לציין,איסלם פוגלמן עמית והמחליפים עוז ואדיר.
משחק לא טוב של עומרי נווה,שי מחצית ראשונה חלש שנייה מלך.כפיר שאומנם תרם לשינוי עדיין בסימן שאלה גדול,האם מסוגל להשתלב בליגה א'?.
אסוס לוחם אמיתי,ציון כהרגלו עושה את העבודה.שורה תחתונה העיקר הניצחון ויאללה קטמון.

קטמון הישנה זה הכתובת של קטמון ותיק?

ועכשיו ברצינות, מסכים איתך לגמרי לגבי איסלם ויובל משחק מצויין של שניהם.
בישול וחצי של כפיר ביום שני לא הספיקו לך ? מה בדיוק עשה אדיר במשחק ומה עשה שי בתרומה שלהם לשערים שהגיעו? אתה באמת שואל אם הוא יכול להשתלב בליגה א?! סתם בשביל לסבר את האוזן, כפיר ב30 דקות משחק בעט 4 פעמים לשער בישל אחד והיה מעורב מאוד בשני, והמון חילופי מסירות נאים עם שי ועוז שתיסכלו לגמרי את נתיבות. הספק של כל הקבוצה ביחד מתחילת המשחק. ואחרי כל זה אתה אומר שניתן לציין את עוז ואדיר...
יום שישי 14.30 בהצלחה.
קטמון הישנה נשלח - 21/09/2011 : 12:36:25
דעתי לגביי המשחק
מחצית ראשונה לא טובה,מחצית שנייה גם לא בשיאה,אך עם שיפור ניכר.
שחקנים שניתן לציין,איסלם פוגלמן עמית והמחליפים עוז ואדיר.
משחק לא טוב של עומרי נווה,שי מחצית ראשונה חלש שנייה מלך.כפיר שאומנם תרם לשינוי עדיין בסימן שאלה גדול,האם מסוגל להשתלב בליגה א'?.
אסוס לוחם אמיתי,ציון כהרגלו עושה את העבודה.שורה תחתונה העיקר הניצחון ויאללה קטמון.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07