ס ק י ר ת נ ו ש א |
קלי |
נשלח - 15/10/2009 : 10:29:34 מחשבה( שלא רלוננטית כל כך לשנה הזו) לאור העלויות הרבות שסופר בהם על השימוש בגבעת רם,ולאור העובדה שבית צפאפה נאלצה לנדוד לגבעת זאב בדיוק בגלל סיבה זו.מישהו חשב/בדק את האפשרות לערוך הצגות כפולות עם בית צפאפה? דרך זה גם ניתן להתחלק בהוצאות וגם ליישם עקרון שיתוף הפעולה |
10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
lazy |
נשלח - 15/10/2009 : 21:41:00 אגב, גם לסאדרים יש בעיות כלכליות קשות. אז אפשר גם לעשות הצגות כפולות איתם....
אני בטוח שעם הקשרים של ויקטור בהתאחדות, לא יהיה בעייתי לאשר את המגרש. וברור שהעלויות של הצגה כפולה יהיו הרבה יותר נמוכות מאירוח משחק בגבעת רם+טדי. ומי יודע... אולי בזכות זה סאסי יסכים לתת לנו הנחה בעתיד... |
amos |
נשלח - 15/10/2009 : 18:21:52 אוקיי - חידדנו יחד את השאלה שכבר חשבתי שאני יודע את התשובה - האם ההוצאות לשני משחקים, אחד של קטמון (רב צופים) בגבעת רם (שם יקר הביטוח והתשלום לעירייה) ואחד של בית ספאפא בגבעת זאב (משחק מעורב אך מועט צופים) הם יותר מההוצאות להצגה כפולה של שתי הקבוצות באיצטדיון גבעת רם
חוצר לבדיקה במהלך העונה - לוקח על עצמי לבדוק בקרוב ולתת כאן תשובה
|
קלי |
נשלח - 15/10/2009 : 16:12:55 עמוס -גם אני שואל אם אתה מניח או יודע. כי אני מתייחס כרגע רק לעניין הכלכלי נטו .מצד ההכנסות לבית צפאפא נכון להיום יש 0 ,ולקטמון מעט משלטים /הגרלות וכו' שלבטח לא ייפגעו. לגבי הוצאות-שוב קשה לי להאמין שזה יעלה על סך ההוצאות של שתי הקבוצות.אם הקריטריון של המשטרה לכמות סדרנים הוא כמות קהל ,אז זו לא תגדל (כמעט).ואם ההגדרה היא "משחק מעורב", אז ממילא בית צפאפא משחקת נגד הרבה קבוצות יהודיות ,כך או כך משחקיה נופלים בהגדרה הזו. כמו שנאמר זה ממילא לא רלוונטי לשנה הזו בגלל לוח המשחקים,וממילא עולות עוד שאלות,מלבד הכלכליות,כמו יום שאפשרי לקיים 2 משחקים רצופים וכו'.אבל זה דבר ששוה לבדוק ועל פניו נראה כלכלית נכון. |
גלעד |
נשלח - 15/10/2009 : 15:50:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
גלעד - "להנדס לשנה הבאה"??? מה פשר הפסימיות הזו?
מה הקשר פסימיות? אי אפשר לעשות משחק כפול חוצה ליגות? ב' וג'. או שבפסימיות אתה מתכוון שאתה רוצה לחזור לטדי או שמא שעד שנה הבאה עלי יצליח לבנות מגרש מתאים בבית צפפה...
עמוס - העם מה שאתה אומר הוא מידיעה או הנחה? כי לי נדמה שלאבטח\לשלם ביטוח\הוצאות מגרש נוספות עולות פחות במשחק כפול מאשר בשני משחקים. השאלה היא האם הוצאות של משחק כפול גבוהות משני משחקים - האחד בגבעת רם והשני בגבעת-זאב. |
amos |
נשלח - 15/10/2009 : 14:51:25 מבחינה כלכלית, סליחה שאני משבית את השמחה: הצגה כפולה לא תכניס יותר לשתי הקבוצות יותר מהצגה רגילה. והצגה רגילה מכניסה כמעט אפס. אינני חושב שמחיר שלטי הפרסומות שאנו "מוצפים" בהם יעלה בעקבות הצגות כפולות
מצד שני, גם הוצאות המשחק לא יפחתו להערכתי במידה ניכרת בעקבות הצגה כפולה: יותר מאבטחים (משחקיה של בית ספאפא עם קבוצות "יהודיות" מוגדרים "משחק מעורב" עם דרישות אבטחה מיוחדות), והביטוח שתובעת האוניברסיטה בגלל הנשק הלא קונבנציונלי להשמדה המונית שהיא מחזיקה מטר מהאיצטדיון ישאר כפול לדעתי
אני מזכיר שוב: קטמון "הציעה" - וביצעה בפועל - מימון בלעדי של כל עבודות התשתית באיצטדיון האניברסיטה לטובת שתי הקבוצות! הבעייה היתה ונשארה התשלום השוטף, וכפי שהראיתית למעלה, קשה להאמין שהבעייה תיפתר בהצגה כפולה
כמובן, יש משמעויות נוספות להצגה כפולה. זה דבר אחר
|
danvel1 |
נשלח - 15/10/2009 : 13:54:33 זה נשמע הכי הגיוני שצפפה ישחקו בגבעת-רם. ההצעה אמורה להגיע מקטמון לצפפה, אני באופן אישי מצביע בעד. זה דבר שישתלם לשתי הקבוצות.
|
קטמון ותיק |
נשלח - 15/10/2009 : 13:03:54 גלעד - "להנדס לשנה הבאה"??? מה פשר הפסימיות הזו? |
גלעד |
נשלח - 15/10/2009 : 12:57:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
מחשבה( שלא רלוננטית כל כך לשנה הזו) לאור העלויות הרבות שסופר בהם על השימוש בגבעת רם,ולאור העובדה שבית צפאפה נאלצה לנדוד לגבעת זאב בדיוק בגלל סיבה זו.מישהו חשב/בדק את האפשרות לערוך הצגות כפולות עם בית צפאפה? דרך זה גם ניתן להתחלק בהוצאות וגם ליישם עקרון שיתוף הפעולה
רעיון מדליק. חבל שלא יתאפשר לפי מה שטוען הוותיק. אולי כדאי להנדס את זה לקראת שנה הבאה. |
קטמון ותיק |
נשלח - 15/10/2009 : 10:53:34 הצעה מעניינת אך לא יישומית בעונה זו. לוח המשחקים נבנה ככל הנראה תחת ההנחה שמגרש הבית של בית צפפה הוא בגבעת רם.http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5546 לפיכך - כשקטמון בבית בית צפפה בחוץ ולהיפך: http://www.katamon.co.il/fixtures.asp
|
tampopo |
נשלח - 15/10/2009 : 10:40:12 אמרתי לך כבר שאתה צריך לשבת בהנהלה.
|