ס ק י ר ת נ ו ש א |
בלאש ביקו |
נשלח - 27/08/2011 : 12:29:31 פתחתי אשכול חדש כי זה נושא קריטי. לדעתי, בזמן ביצוע עוול מרגיז כמו זה, אי פעולה היא טעות קריטית. ההפגנה הזאת יכולה להיות במגרש, מול ההתאחדות או ביתו של לוזון, העיקר לבוא ולצעוק שאין כדורגל בלי אוהדים. מי יודע, זה יכול להתחיל משהו גדול. אז אם יש קונצנזוס על המיקום, בואו נראה מי רוצה לארגן , ניצור קשר עם היפואים ונלך על זה. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 30/08/2011 : 18:31:23 דודה קלי, אני מבקשת שתהיי נחמדה לגברת עמיקם, היא אורחת שלנו ואנחנו לא צריכות את הסצינות האלו. |
iddo |
נשלח - 30/08/2011 : 17:26:00 ההתאחדות לא מטומטמת? תסביר את הקיזוז תסביר את העובדה שעולה אחת מתוך 32 בשתי ליגות, תסביר את זה שהמשחק הכי חם בליגה א' שמביא הרבה יותר צופים מהרבה משחקים בליגת העל (הפועל ראשון לציון נגד רמת השרון לדוגמה) ותסביר את זה שאבי לוזון הוא יושב הראש שם. |
החולצה האדומה |
נשלח - 30/08/2011 : 15:09:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ב 9/9/2011 אנחנו צריכים להיות במגרש, אם לא בפנים, אז לעודד מבחוץ. בכל מקרה אנחנו צריכים להיות שם כדי לתמוך בשחקנים במשחק הרשמי הראשון של העונה
או שיפו ישחקו במגרש בלי יציעים אמיתיים (יצ'לאל לדוגמא), ככה שלא תהיה אפשרות לעשות את המשחק באמת ללא קהל ואנחנו ניאלץ לעמוד בצד.. ושההתאחדות תשבור את הראש איך מאכלסים את כל הקהל בלי יציע.
המגרש הביתי שלנו בחולון. אפשר תיאורטית לקיים את המשחק בנווה גולן, מגרש האימונים שלנו, אבל ההתאחדות לא מטומטמת
אתה בטוח? |
טוטח |
נשלח - 30/08/2011 : 14:34:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ב 9/9/2011 אנחנו צריכים להיות במגרש, אם לא בפנים, אז לעודד מבחוץ. בכל מקרה אנחנו צריכים להיות שם כדי לתמוך בשחקנים במשחק הרשמי הראשון של העונה
או שיפו ישחקו במגרש בלי יציעים אמיתיים (יצ'לאל לדוגמא), ככה שלא תהיה אפשרות לעשות את המשחק באמת ללא קהל ואנחנו ניאלץ לעמוד בצד.. ושההתאחדות תשבור את הראש איך מאכלסים את כל הקהל בלי יציע.
המגרש הביתי שלנו בחולון. אפשר תיאורטית לקיים את המשחק בנווה גולן, מגרש האימונים שלנו, אבל ההתאחדות לא מטומטמת |
החולצה האדומה |
נשלח - 30/08/2011 : 14:28:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
או שיפו ישחקו במגרש בלי יציעים אמיתיים (יצ'לאל לדוגמא), ככה שלא תהיה אפשרות לעשות את המשחק באמת ללא קהל ואנחנו ניאלץ לעמוד בצד.. ושההתאחדות תשבור את הראש איך מאכלסים את כל הקהל בלי יציע. |
טוטח |
נשלח - 30/08/2011 : 13:17:07
אגב, קלי, לא רתמתי בצורה צינית.
רתמתי. נקודה.
חשבתי שזה יועיל לכם כשם שזה יועיל לנו. לא הבנתי כנראה שלא כולם רוצים בהצלחת קטמון על חשבון נפילת הפועל ירושלים.
ועל כך התנצלותי הכנה. |
טוטח |
נשלח - 30/08/2011 : 12:56:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
מה עשיתם כדי לקבל רדיוס, עמיקם?
לא עשינו דבר. אירחנו את הכח לעיני 2200 והשופט איתן שמואלביץ' טען כי ירקו עליו, למרות שהלך מוקף על ידי מאבטחים ועל ידי מנהל האירוע שעובד בחברת האבטחה והעיד בבית הדין שלא היו דברים מעולם.
אז למה לא הגשתם ערעור כשקיבלתם את העונש?
פגרה. התחלפה הנהלה. תחושה שחיפשו אותנו. הכל תקף. |
קלי |
נשלח - 30/08/2011 : 12:00:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod בכלל, אף פעם לא הצלחתי להבין למה טוטח מצליח לעורר תמיד אנטגוניזם בפורום הזה. לכל בר דעת ברור שהוא מגיב כאן כחבר וכשותף לרעיון. סוף סוף יש מישהו לא משלנו שטורח להביע כאן את דעתו, ולשתף אותנו לא פעם בפרספקטיבות שבהשג ידו כעיתונאי, ואנחנו כועסים. לא ברור. הלוואי שנקרא ליפו תצורה (0:1 קטן יספיק בהחלט) אבל למה להשתלח שלא לצורך בטוטח החביב, שמעוניין מן הסתם (ובאופן לגיטימי) באותו הדבר בנגטיב ?!
כאחד מחסרי הדעת שלהם פחות ברור מה שלך ברור להלן ההסבר שניתן כבר מספר פעמים 1)אתה מזההה בו איש חביב ,אני מזהה בו איש יהיר(בלשון המעטה) תכונה שאיננה אהובה עלי במיוחד
2)גם אם מישהו שותף לדרך בדבר ספציפי (אם כי הסיפור של יפו שונה בתכלית) זה לא הופך אותו זכאי להתערב בצורה בוטה בנושאים פנימיים ורגישים (כמו המחלוקת מול הקבוצה המקורית) שאפילו אנחנו חלוקים בהם לעתים,ושנה שעברה הוא אף הגדיל לעשות ורתם את הפילוג הזה בצורה צינית לטובת מאבק העליה של יפו.יש מי שנהנה מזה ויש מי שחש שאט נפש מזה
3)ביקורית עצמית אפילו על קטמון זה דבר רצוי וראוי ,אז קל וחומר ביקורת על רון או יפו(כשצריך)
ובקיצור .כמייצג דעתי בלבד(החסרה)-איזה כיף שהשנה תהיה יריבות!! |
גלעד |
נשלח - 30/08/2011 : 11:13:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
לא עשינו דבר. אירחנו את הכח לעיני 2200 והשופט איתן שמואלביץ' טען כי ירקו עליו, למרות שהלך מוקף על ידי מאבטחים ועל ידי מנהל האירוע שעובד בחברת האבטחה והעיד בבית הדין שלא היו דברים מעולם.
אז למה לא הגשתם ערעור כשקיבלתם את העונש? |
טוטח |
נשלח - 30/08/2011 : 08:31:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
לא עשינו דבר. אירחנו את הכח לעיני 2200 והשופט איתן שמואלביץ' טען כי ירקו עליו, למרות שהלך מוקף על ידי מאבטחים ועל ידי מנהל האירוע שעובד בחברת האבטחה והעיד בבית הדין שלא היו דברים מעולם. |
roi |
נשלח - 30/08/2011 : 07:39:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר
לא נושם לרווחה ולא נעליים. אני משתוקק לצפות במשחק כאשר אני נמצא ביציעים הלוהטים והלחים של המגרש בחולון, ולראות את הפועל קטמון ירושלים מכה שוק על ירך את מכבי קביליו יפו.
ובאשר לאוהדי קביליו - לא ערכתי השוואה כלשהי. אני מקווה בכל מאודי שאוהדי קביליו לא יהיו כאוהדי בית"ר.
אבל - הבאתי את המידע כדי שיראו שהעונש שהוטל עליכם לא הגיע יש מאין. זה הכל.
אני מזכיר לך שגם אותנו שפטו על שטויות. הייתי במשחק הידידות השנתי נגד יפו, הקהל של יפו בסדר גמור, אשכרה ילדים טובים יותר מאיתנו. בכלל, אף פעם לא הצלחתי להבין למה טוטח מצליח לעורר תמיד אנטגוניזם בפורום הזה. לכל בר דעת ברור שהוא מגיב כאן כחבר וכשותף לרעיון. סוף סוף יש מישהו לא משלנו שטורח להביע כאן את דעתו, ולשתף אותנו לא פעם בפרספקטיבות שבהשג ידו כעיתונאי, ואנחנו כועסים. לא ברור. הלוואי שנקרא ליפו תצורה (0:1 קטן יספיק בהחלט) אבל למה להשתלח שלא לצורך בטוטח החביב, שמעוניין מן הסתם (ובאופן לגיטימי) באותו הדבר בנגטיב ?!
בהחלט! |
לאסלו צה |
נשלח - 30/08/2011 : 01:22:44 מה עשיתם כדי לקבל רדיוס, עמיקם? |
טוטח |
נשלח - 30/08/2011 : 00:23:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון שלי
מישהו יש לו מושג מתי הדיון בעירעור של מכבי קביליו יפו

קודם שנשיאות בית הדין העליון תחליט שאפשר להגיש ערעור. |
davidkipod |
נשלח - 29/08/2011 : 23:35:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר
לא נושם לרווחה ולא נעליים. אני משתוקק לצפות במשחק כאשר אני נמצא ביציעים הלוהטים והלחים של המגרש בחולון, ולראות את הפועל קטמון ירושלים מכה שוק על ירך את מכבי קביליו יפו.
ובאשר לאוהדי קביליו - לא ערכתי השוואה כלשהי. אני מקווה בכל מאודי שאוהדי קביליו לא יהיו כאוהדי בית"ר.
אבל - הבאתי את המידע כדי שיראו שהעונש שהוטל עליכם לא הגיע יש מאין. זה הכל.
אני מזכיר לך שגם אותנו שפטו על שטויות. הייתי במשחק הידידות השנתי נגד יפו, הקהל של יפו בסדר גמור, אשכרה ילדים טובים יותר מאיתנו. בכלל, אף פעם לא הצלחתי להבין למה טוטח מצליח לעורר תמיד אנטגוניזם בפורום הזה. לכל בר דעת ברור שהוא מגיב כאן כחבר וכשותף לרעיון. סוף סוף יש מישהו לא משלנו שטורח להביע כאן את דעתו, ולשתף אותנו לא פעם בפרספקטיבות שבהשג ידו כעיתונאי, ואנחנו כועסים. לא ברור. הלוואי שנקרא ליפו תצורה (0:1 קטן יספיק בהחלט) אבל למה להשתלח שלא לצורך בטוטח החביב, שמעוניין מן הסתם (ובאופן לגיטימי) באותו הדבר בנגטיב ?! |
קטמון שלי |
נשלח - 29/08/2011 : 22:52:44 מישהו יש לו מושג מתי הדיון בעירעור של מכבי קביליו יפו
 |