ס ק י ר ת נ ו ש א |
אסי טובי |
נשלח - 23/08/2011 : 14:48:03 ההגרלה אמורה להיות היום. מישהו יודע משהו? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
lazy |
נשלח - 30/08/2011 : 17:42:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
שימו לב - לפי אתר ההתאחדות, משחקי מחזור הליגה השני, ובכללם משחק ה"בית" הראשון נגד נתיבות, יתקיימו ביום שני ה-19.9 ולא ביום ששי 16.9. אני מניח שזה בגלל הפסורטיאדה באילת.
אני מקווה שיחייבו אותנו לעשות את המשחק בשעה הכי לא נוחה האפשרית. נגיד 9-10 בבוקר.
ועד למשחק במחזור השלישי יש להתאחדות מספיק זמן לחשוב על תירוץ מדוע גם הוא יערך ללא קהל. ואם במקרה לא יצליחו, אז לפחות שידאגו שהוא יערך ביום ובשעה לא נוחים. |
מחאיי |
נשלח - 30/08/2011 : 17:04:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
מה בנוגע להפגנה? למה ירדנו מזה, דווקא רעיון גדול. אפשר להביא תקשורת לזה ובאז קטמוני על מצב ההתאחדות/ מגרשים/ החלטות ושאר ירקות
בדיוק ככה. חייבים להרים את ההפגנה הזו איכשהו. הבעיה היא שלמרבה הצער אני לא רואה מצב שבו מאסה של אנשים מגיעה, אלא אם כן באורח פלאי כלשהו נצליח להפוך את זה להפגנה כללית על מצב הכדורגל והליגות בארץ, ואז אולי לגרור גם אוהדים בודדים מקבוצות אחרות.
ברור שרצוי למנף את זה, אבל צריך להפגין גם אם נהיה מעטים, וגם אם זה לא יביא שום תועלת. אי אפשר, פשוט אי אפשר לשתוק עם כל החרא הזה. |
מחאיי |
נשלח - 30/08/2011 : 17:02:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
על מה מפגינים ? [/quote] על מה לא? |
babiji |
נשלח - 30/08/2011 : 16:27:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
שימו לב - לפי אתר ההתאחדות, משחקי מחזור הליגה השני, ובכללם משחק ה"בית" הראשון נגד נתיבות, יתקיימו ביום שני ה-19.9 ולא ביום ששי 16.9. אני מניח שזה בגלל הפסורטיאדה באילת.
יש איזה שחקנים ספציפיים שכדאי להשבית בספורטיאדה? |
רגל עץ |
נשלח - 30/08/2011 : 13:08:45 שימו לב - לפי אתר ההתאחדות, משחקי מחזור הליגה השני, ובכללם משחק ה"בית" הראשון נגד נתיבות, יתקיימו ביום שני ה-19.9 ולא ביום ששי 16.9. אני מניח שזה בגלל הפסורטיאדה באילת. |
yarond |
נשלח - 26/08/2011 : 20:20:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
מה בנוגע להפגנה? למה ירדנו מזה, דווקא רעיון גדול. אפשר להביא תקשורת לזה ובאז קטמוני על מצב ההתאחדות/ מגרשים/ החלטות ושאר ירקות
בדיוק ככה. חייבים להרים את ההפגנה הזו איכשהו. הבעיה היא שלמרבה הצער אני לא רואה מצב שבו מאסה של אנשים מגיעה, אלא אם כן באורח פלאי כלשהו נצליח להפוך את זה להפגנה כללית על מצב הכדורגל והליגות בארץ, ואז אולי לגרור גם אוהדים בודדים מקבוצות אחרות.
אם מישהו יפתח איוונט בפייסבוק, ויתאם אם האתר הרשמי כך שזה יפורסם שם, אני מאמין שלפחות 90-100 אנשים יבואו מהפועל ואם יפו אנחנו יכולים אולי לגרד את ה200
על מה מפגינים ? |
nadavlev |
נשלח - 26/08/2011 : 19:44:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אם מישהו יפתח איוונט בפייסבוק, ויתאם אם האתר הרשמי כך שזה יפורסם שם, אני מאמין שלפחות 90-100 אנשים יבואו מהפועל ואם יפו אנחנו יכולים אולי לגרד את ה200 |
אבו אדהם |
נשלח - 26/08/2011 : 16:40:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
בדיוק ככה. חייבים להרים את ההפגנה הזו איכשהו. הבעיה היא שלמרבה הצער אני לא רואה מצב שבו מאסה של אנשים מגיעה, אלא אם כן באורח פלאי כלשהו נצליח להפוך את זה להפגנה כללית על מצב הכדורגל והליגות בארץ, ואז אולי לגרור גם אוהדים בודדים מקבוצות אחרות. |
טוטח |
נשלח - 26/08/2011 : 15:49:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
יפו שידרו אתמול בשידור חי באינטרנט את משחק האימון שלהם מול כפר-סבא. זה אמנם לא תחליף, אבל עדיף מכלום אם באצת לא תתאפשר כניסת קהל למשחק.
ישבתי בבלומפילד במשחק בפלייאוף הליגה האירופית ועל מסך מלא בלפטופ ראיתי גול של חן מלכה. אין ספק שזה מפצה. |
אדום88 |
נשלח - 26/08/2011 : 14:36:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
יפו שידרו אתמול בשידור חי באינטרנט את משחק האימון שלהם מול כפר-סבא. זה אמנם לא תחליף, אבל עדיף מכלום אם באצת לא תתאפשר כניסת קהל למשחק.
זה יהיה ביזיון לא נורמלי אם המשחק הזה ישוחק ללא קהל. |
אריאל |
נשלח - 26/08/2011 : 14:00:46 מה בנוגע להפגנה? למה ירדנו מזה, דווקא רעיון גדול. אפשר להביא תקשורת לזה ובאז קטמוני על מצב ההתאחדות/ מגרשים/ החלטות ושאר ירקות |
רגל עץ |
נשלח - 26/08/2011 : 10:29:49 יפו שידרו אתמול בשידור חי באינטרנט את משחק האימון שלהם מול כפר-סבא. זה אמנם לא תחליף, אבל עדיף מכלום אם באצת לא תתאפשר כניסת קהל למשחק. |
eyal |
נשלח - 26/08/2011 : 00:31:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי אורי כ.
מעיון קל בלוח המשחקים עולה שג'ת אלאהלי איתנו בליגה. האמנם?!?!?! זה באום אל פאחם! ובליגה א' צפון משחקות חדרה וגבעת אולגה. עוד אחת מהמצאות ההתאחדות? והם גם אמורים להיות קבוצה חזקה, הלא כן?
הם הקבוצה הכי חזקה. תבין את זה במחזורים האחרונים...
ותודה להתאחדות שביטלה את הפליאוף... |
רגל עץ |
נשלח - 25/08/2011 : 19:48:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח קבוצה מליגה נמוכה, 5.11
טוטח, אתה יודע להסביר מה זה כל הסיבובי ביניים האלה? לפי אתר ההתאחדות בכלל אין מחזור גביע בתחילת נובמבר. והמנצחת בינינו לבין עמישב - אמורה להיות בבית או בחוץ? תודה. |
קטמון ותיק |
נשלח - 25/08/2011 : 18:05:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ידוע שאנחנו "מארחים" את עמישב פ"ת בסיבוב הגביע הראשון ב-5.10. בד"כ ההגרלה גם קובעת כבר את הסיבוב הבא. מישהו יכול לומר נגד מי המנצחת במשחק שלנו מול עמישב אמורה לשחק בסיבוב הבא, ומתי זה אמור להתקיים?
קבוצה מליגה נמוכה, 5.11
לפי אתר התאחדות מחזור 3 של הגביע, זה שאחרי המפגשים של קבוצות ליגה א', יהיה ב- 11.10.11 וזה שאחריו, מחזור 4 ב- 25.10.11. |