פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל חורה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 11/10/2009 : 16:28:59
לפי אתר ההתאחדות המשחק יתקיים בשבת, 17.10.09 בשעה 15:00 במגרש בתל שבע.

קבוצת הפועל חורה היא כמובן מהיישוב הבדואי חורה, המצוי בדרך לערד.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%94

בעונה הקודמת סיימה הפועל חורה במקום הרביעי, ולה 15 נצחונות, 2 תיקו ותשעה הפסדים. השחקן הבולט בקבוצה היה אלקיעאן אברהים הבקיע 14 שערים, וכנראה בזכות כך עבר לשחק העונה במחוז מרכז של ליגה ג' במדי מ.ס. ראשון לציון.
במשחק הליגה הראשון והיחיד שלה בעונה זו נוצחה חורה בידי שגב שלום בתוצאה 3:1.

ולסיום - מכתב מרגש ששלחו פרנסי הקבוצה בחודש מאי 2009, המדבר בעד עצמו:
13.5.09
לכבוד
הנהלת ההתאחדות לכדורגל
שרת התרבות והספורט
מרכז הפועל
המועצה להימורים בספורט, קרן המתקנים
השר לפיתוח הנגב והגליל
השר הממונה על ענייני המיעוטים
הנדון: הקמת מגרש כדורגל בישוב חורה
הקבוצה שלנו הוקמה בשנת 1999 ומאז היא משחקת בליגה ג', ללא כל תנאים מינימליים (למעט תמיכה של הרשות בהסעות ובדיקות רפואיות) ובעיקר ללא מגרש כדורגל שיאפשר לנו להתאמן ולשחק בצורה סדירה, ולא להיות תלויים במגרשים של אחרים.
עם כניסתו לתפקיד של ראש המועצה, ד"ר מוחמד אלנבארי, לפני חמש שנים לקנדנצייה ראשונה, הוא טפח לנו על השכם על כך שאנחנו מצליחים לשרוד למרות כל הקשיים. הוא הבטיח שבקדנציה הראשונה שלו, הוא יסדר לנו לפחות מגרש כדורגל משלנו. אבל עם כניסתו לקדנציה השנייה שלו, בינואר 2009, הוא אמר לנו בפשטות: "אין לנו כסף ואין לי שטח למגרש. עוזרו אף אף הוסיף:" תשכחו מזה שיהיה לכם מגרש".
בבתי הספר של היישוב לומדים כ-6000 תלמידים, שלחלקם לפחות אין מסגרת מתאימה לפעילות אחרי שעות הלימודים, ולכן הם לא תמיד מפנים את האנרגיות שלהם לאפיקים חיוביים. לצערנו, עלה לאחרונה הישוב שלנו גם בהקשר לא חיובי מבחינתנו, שמאוד ציער אותנו.
הבקשה העיקרית שלנו היא עזרה בהקמת מגרש כדורגל שיאפשר לקבוצה שלנו לפעול בצורה סדירה, אחרת אנחנו מרגישים שעידן הקבוצה הגיע לסיומו, לאחר שכאמור, במשך עשר שנים "אנחנו מוציאים מים מן הסלע", בעזרת אלתורים, בנדידה ממגרש למגרש (תל שבע, צעירי רהט), מבלי יכולת להתאמן.
אנחנו רוצים להקים תשתית של נוער, הכוללת ארבע קבוצות, על מנת שלקבוצה יהיה עתיד ולנוער המקומי יהיה אפיק חיובו שבו הם יוכלו לבוא לידי ביטוי בצורה חיובית.
אנחנו מאמינים שההשקעה תהיה בסופו של דבר כדאית, לא רק לקבוצה, אלא רק למדינה ולמערכת הספורט.
מחכים לתשובה בהקדם כדי שנוכל לדעת אם יש לנו טעם להתארגן לקראת העונה הבאה.

בכבוד רב, נאסר אל נבארי,
חבר הנהלת הפועל חורה ומאמן הקבוצה

(עמותה רשומה מספר 5810366664)

12   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לאסלו צה נשלח - 16/10/2009 : 16:11:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

האמת, די מפתיע שחורה לא מוגדרים כקבוצה שומרת שבת, בדומה להפועל שגב-שלום בשנה שעברה...

מסתבר שגם קטמון מוגדרת עכשיו קבוצה דתית. כדי שנוכל לשחק רק בימי שישי.
Offside נשלח - 16/10/2009 : 15:12:04
יצא לי להתקל בבעיית הג'ט לג והפרשי השעות הגדולים שבטיסה לארה"ב, אז מבחינתי זה אמין.
עובדים שם גם בימי שישי? לא שווה.
חשבתי שבארה"ב עובדים 4 ימים בשבוע.
נועה נשלח - 16/10/2009 : 14:32:41
אם אני אאשים את הג'ט לג זה יהיה אמין? הייתי בטוחה שזה היום, ולא הבנתי למה אין עדכונים כבר... אפילו באתי לעבודה מוקדם כדי לא לפספס משהו בזמן הנסיעה.

Offside נשלח - 16/10/2009 : 14:17:35
נועה, המשחק יתקיים מחר (במהלך השבת..)
נועה נשלח - 16/10/2009 : 13:54:27
בבקשה בבקשה תעדכנו מהשטח.
אני בגולה הניו יורקית ובגלל שכל כך קר כאן אני בטוחה שהמשחק הולך להיות על מגרש בוצי עם רוחות סוערות והמון גשם שיאיים על המשך המשחק... הנוסטלגיה...
ודוקא אמרו לי שחמסין.

amos נשלח - 15/10/2009 : 06:56:22
למי שבא במכונית פרטית - יש כאן המלצה על אוכל ב"חוות דחלאן", על כביש 90 מול רהט

http://www.notes.co.il/Jacobson/61101.asp
lazy נשלח - 15/10/2009 : 04:33:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

למה הם שחקו רק משחק אחד?

בגלל המספר האי-זוגי של קבוצות בליגה, כל מחזור אחת מהקבוצות תהיה חופשית.
amos נשלח - 15/10/2009 : 01:12:53
למה הם שחקו רק משחק אחד?
lazy נשלח - 14/10/2009 : 23:46:46
האמת, די מפתיע שחורה לא מוגדרים כקבוצה שומרת שבת, בדומה להפועל שגב-שלום בשנה שעברה...
קטמון ותיק נשלח - 14/10/2009 : 23:00:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

המשחק באמת ביום שבת?. יש למישהו מושג למה?

המשחק אכן בשבת כיוון שבני אלהושאלה מארחים את עירוני מודיעין ביום שישי בשעה 13:00
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueDetails.aspx?LEAGUE_ID=11684
איני בטוח שיהיה יותר נעים בשעה 13:00 מאשר בשבת בשעה 15:00, בגלל החום הכבד שיהיה שם.
לאסלו צה נשלח - 14/10/2009 : 22:48:13
המשחק באמת ביום שבת?. יש למישהו מושג למה?
קטמון ותיק נשלח - 14/10/2009 : 22:28:06
אחרי שהנושא של הכדורסל מיצה את עצמו - חוזרים לכדורגל ולתל שבע.
חברות וחברים: יהיה שם חם ולוהט - הביאו הרבה מים, כובעים רחבי שוליים ואולי אפילו כסא נייד או שרפרף.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07