| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| reubens |
נשלח - 02/07/2011 : 05:48:31 מה קורה עם החתמות של שחקנים מישהו יודע? למה לא נותנים מידע?מי חתם ומי עזב . |
| 14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| nadavlev |
נשלח - 02/07/2011 : 23:32:36 מי זה האסוס הזה? עשיתי עליו חיפוש ורק מצאתי שהוא בן 23 ושיחק במכבי ב"ש. נשמע מבטיח
|
| אדום עולה |
נשלח - 02/07/2011 : 16:58:04 דאבל פס:"כפיר מלול קרוב חזרה לקטמון". אני לא יודע יותר מאף אחד אחר פה וגם לא פחות.
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 02/07/2011 : 16:02:24 למקרא הפוסטים שלמעלה נזכרתי באחד המערכונים הנפלאים של יוסי בנאי ז"ל, שבוא הוא נקרא לישיבה של מעלה ע"י המלאך רחמים אנג'ל [בקולו של שייקה מהגשש], הפועל בשמו של הקב"ה. בנאי מסרב בתוקף, כולל הצעה לשחק את המלט, ואז אומר את המשפט האלמותי: "אתה [המלאך גבריאל] יודע איזה הצעות [לשחק תפקידים שונים בתיאטרון] שלא קיבלתי - דחיתי!"
http://www.youtube.com/watch?v=sxg1vSjxAno&feature=related |
| קראנקו |
נשלח - 02/07/2011 : 14:50:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
בוא נסכים שכפיר הוא סוג של סמל חדש, כמובן לא כמו אמיר ושי, אלא מעיין סמל דור 3 כזה של השנים האחרונות . בכל זאת שחקן הכי ותיק שלנו מלך השערים שלנו מאז שהוקמנו ומוכר בזכות היותו שחקן קטמון. יש משהו בדברים של טוטח בכל זאת
נראה לי שכולם יחתמו על ההגדרה הזאת. והעיקר שהוא ממשיך. |
| אבנר זקן |
נשלח - 02/07/2011 : 14:47:06 בוא נסכים שכפיר הוא סוג של סמל חדש, כמובן לא כמו אמיר ושי, אלא מעיין סמל דור 3 כזה של השנים האחרונות . בכל זאת שחקן הכי ותיק שלנו מלך השערים שלנו מאז שהוקמנו ומוכר בזכות היותו שחקן קטמון. יש משהו בדברים של טוטח בכל זאת |
| לאסלו צה |
נשלח - 02/07/2011 : 14:40:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
כפיר סיכם אתמול לעונה נוספת. טוטח הייתה פנייה מצידו של גבי בורשטיין לכפיר פלוס הצעה כספית יפה מאוד תבדוק את זה עם המאמן שלך. לאסלו אתה חייב להסביר פעם אחת למה כל התגובות שלך הם אנטי כפיר מלול?
אין לי שום אנטי כלפי כפיר. הבן אדם העלה אותנו 2 ליגות..כבודו במקומו מונח. מפה ועד להפוך אותו לסמל?. קצת מופרך. סמל זה אמיר גולה. שי אהרון. |
| טוטח |
נשלח - 02/07/2011 : 14:39:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבנר זקן
כפיר סיכם אתמול לעונה נוספת. טוטח הייתה פנייה מצידו של גבי בורשטיין לכפיר פלוס הצעה כספית יפה מאוד תבדוק את זה עם המאמן שלך. לאסלו אתה חייב להסביר פעם אחת למה כל התגובות שלך הם אנטי כפיר מלול?
היתה שיחה בחופים בין גבי בורשטיין לכפיר מלול שבו נקב מלול בסכום אותו הוא רוצה. לא מעבר לכך. |
| אבנר זקן |
נשלח - 02/07/2011 : 14:33:35 כפיר סיכם אתמול לעונה נוספת. טוטח הייתה פנייה מצידו של גבי בורשטיין לכפיר פלוס הצעה כספית יפה מאוד תבדוק את זה עם המאמן שלך. לאסלו אתה חייב להסביר פעם אחת למה כל התגובות שלך הם אנטי כפיר מלול? |
| טוטח |
נשלח - 02/07/2011 : 13:37:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אין ולא היתה למיטב ידיעתי פניה מיפו לכפיר מלול, אולי הפוך. כפיר הוא סמל בהפועל קטמון, וביפו מכבדים מאוד את הפועל קטמון, הנהלתה ומאמנה. על פי הידוע לי סיכם כפיר לעונה נוספת בקטמון אתמול בבוקר.
טוב לדעת שכפיר מלול סמל בהפועל קטמון...אתה כנראה מתמצה יותר מאיתנו...
אז אם אני טועה - אני חוזר בי.
|
| לאסלו צה |
נשלח - 02/07/2011 : 13:23:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אין ולא היתה למיטב ידיעתי פניה מיפו לכפיר מלול, אולי הפוך. כפיר הוא סמל בהפועל קטמון, וביפו מכבדים מאוד את הפועל קטמון, הנהלתה ומאמנה. על פי הידוע לי סיכם כפיר לעונה נוספת בקטמון אתמול בבוקר.
טוב לדעת שכפיר מלול סמל בהפועל קטמון...אתה כנראה מתמצה יותר מאיתנו... |
| קראנקו |
נשלח - 02/07/2011 : 13:04:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
לא יודע ממי הוא קיבל הצעות, אבל הוא קיבל. ואם אני הולך על פי הידוע לך אז אני מבסוט. |
| טוטח |
נשלח - 02/07/2011 : 12:52:55
אין ולא היתה למיטב ידיעתי פניה מיפו לכפיר מלול, אולי הפוך. כפיר הוא סמל בהפועל קטמון, וביפו מכבדים מאוד את הפועל קטמון, הנהלתה ומאמנה. על פי הידוע לי סיכם כפיר לעונה נוספת בקטמון אתמול בבוקר. |
| הסלע האדום |
נשלח - 02/07/2011 : 12:43:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
כפיר מלול,מרציאנו ואורי וורנר קרובים לסיכום לעוד עונה.
אני מקווה שאתה יודע יותר מאיתנו.לפי המקומונים כפיר לא ממש קרוב ולהיפך מחוזר בהצעות מפתות מיפו ועוד |
| אדום עולה |
נשלח - 02/07/2011 : 12:17:20 אילן טפרה,ג'רי אסוס,מיקי רנדי ומאור דוז סיכמו בקבוצה. טרטיאק,ציון זקן ועמית שמש סיכמו לעוד עונה. יבגני גופמן ומאהר אלחממדה עזבו לטייבה. כפיר מלול,מרציאנו ואורי וורנר קרובים לסיכום לעוד עונה. אני באמת חושב שהרבה זמן לא שמענו דברים מהקבוצה,אבל אני בטוח שהם עובדים בשקט כמו שצריך. כמובן שכמו שכולם ציינו בפורום,אף אחד לא חתום לעונה הקרובה חוץ משי.
|