פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ביתר כקבוצה שמשרישה גזענות

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
haizomer נשלח - 21/06/2011 : 22:28:36
יכול להיות שזה מתאים יותר באוף טופיק.
סליחה למי שזה מפריע.

http://sports.walla.co.il/?w=/156/1833989
מאמר שהתפרסם היום על האימון פתיחה של ביתר ירושלים.
לכאורה הכל רגיל את אף אחד לא מפתיעים השירים, הגיל של המובילים את העידוד, ואפילו לא ההתלהבות כאשר שרים "מוות לערבים".

אני היום כחלק מהתפקיד הצבאי שלי מדריך ומחנך במעלה אדומים(עיר ביתרית לכל דבר ודעה). וכן קטמון זאת הקבוצה שאני בא ומזדהה איתה מול חניכים שלי.
ברור שהתגובה הראשונה שלהם היא "הפועל זונה", אבל בשניה הבאה שאתה מסביר שאתה אוהד הפועל קטמון ושזאת קבוצת אוהדים התגובה כבר קצת משתנה והם מתחילים להתעניין.

לפי דעתי יש פה עניין מאד רציני, כאשר אוהדי ביתר(הבוגרים שבינהם) עובדים על המקומות הכי רדודים שיכולים להיות, הנוער! ומשחקים על ההתלהבות שלהם ועל חוסר הדעה המוצקה שיש להם.
לדוגמא, כאשר לוקחים תלמיד כיתה ח' ומלמדים אותו את אותם השירים ועוד אחרי זה נותנים לו לנצח על קהל גדול של אוהדים, זה משאיר אותו עם אותם האמירות שבעצם משריש פה דור נוסף של נוער גזען!

אני אישית לא ממש יודע כבר מה לעשות קשה להיות אוהד קטמון, שמאלני, מדריך במקום כמו מעלה אדומים.
הדבר היחידי שאני יודע להגיד היום הוא שהפועל קטמון היא האלטנרנטיבה האמיתית לתופעת הגזענות של בני הנוער בעיר.
ועד שקטמון תיהיה הקבוצה היחידה בירושלים אז זה גם לא מספיק.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גלעד נשלח - 30/07/2011 : 12:09:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בינתיים, במושב שבפאתי ירושלים, הגיעה אתמול ליאור זנו למחנה הקיץ האלטרנטיבי שהדרכתי בו, לשיחה על הקבוצה מול חבורת צעירים נלהבים.

הידד לצוות חינוך.

רק כשהנורווגי יגיע, תדאג שלא יהיו שם אוהדים בבקשה

אתה נוראי...
Victor Paco נשלח - 30/07/2011 : 11:52:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בינתיים, במושב שבפאתי ירושלים, הגיעה אתמול ליאור זנו למחנה הקיץ האלטרנטיבי שהדרכתי בו, לשיחה על הקבוצה מול חבורת צעירים נלהבים.

הידד לצוות חינוך.

רק כשהנורווגי יגיע, תדאג שלא יהיו שם אוהדים בבקשה
מחאיי נשלח - 30/07/2011 : 00:10:55

הידד לצוות חינוך.
סאריץ נשלח - 28/07/2011 : 13:58:32
עשו לביתר ויברח. לא ייאמן, גם הם הבינו מהר מאוד מה זה לה פמייליה
nir נשלח - 28/07/2011 : 11:36:38
לא יודע איך זה ייגמר אבל לבינתיים האתנחתא הקומית של הפגרה
http://www.jerusalemnet.co.il/article/38588
lazy נשלח - 03/07/2011 : 23:45:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תראו איזה דברים יפים יש בקטמונים:
http://www.haokets.org/2011/06/28/%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%96%D7%A7/

תודה על הקישור. מרגש לקרוא (ולשמוע).
מחאיי נשלח - 03/07/2011 : 12:49:45
מתברר שאני מכיר את המורה של הנערים האלה.

כן, הם כולם אוהדי ביטר. כן, נוכל לבוא לדבר איתם על הפועל.
מחאיי נשלח - 29/06/2011 : 22:09:58
תראו איזה דברים יפים יש בקטמונים:
http://www.haokets.org/2011/06/28/%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%96%D7%A7/

haizomer נשלח - 29/06/2011 : 11:12:37
ברור שהם יקללו אותו הוא לא מקדם את הגיזענות שהם רוצים לקדם...
הרי זה לא משנה מה קורונפיין יעשה או מה הקבוצה תשיג,‏ כל עוד היא לא תקדם גזענות באופן ה''טהור'' שלה הם לא יהיו מרוצים וקורונפיין יהיה אשם...‏
זה ממש ‏
קשה 
לראות, ‏
עוד ‏
יותר ‏
שזה ‏
בא ‏
מהילדים...
אדום עולה נשלח - 27/06/2011 : 12:43:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elads

על איציק קורנפיין צריך לרחם הבן אדם הזה באמת נותן לביתר את החיים שלו והוא מקבל מהאוהדים זין בעיין.. הוא באמת מאמין שאפשר לשנות את ביתר (מה שברור לכולנו שבלתי אפשרי) האוהדים של ביתר הם בושה למדינה וכנראה שלא רק בגזענות המובהקת שלהם כמו שאפשר לראות אלא גם ביחס לאנשים שדואגים להם.

מה שמגעיל זה שאוהדי בית"ר כפויי טובה.
למשל שקורנפיין מכר את ברק יצחקי,זה הציל את הקבוצה שלהם.
ומה האוהדים אמרו על זה?קיללו אותו.
elads נשלח - 26/06/2011 : 17:11:42
על איציק קורנפיין צריך לרחם הבן אדם הזה באמת נותן לביתר את החיים שלו והוא מקבל מהאוהדים זין בעיין.. הוא באמת מאמין שאפשר לשנות את ביתר (מה שברור לכולנו שבלתי אפשרי) האוהדים של ביתר הם בושה למדינה וכנראה שלא רק בגזענות המובהקת שלהם כמו שאפשר לראות אלא גם ביחס לאנשים שדואגים להם.
קראנקו נשלח - 25/06/2011 : 20:23:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

טפו על כל אוהדי בית"ר. לא יעזור לאיציק קורנפיין. יש לו קבוצה גזענית, אלימה, רקובה ומסוכנת. וזה יהיה ככה גם אם אורי אבנרי ינהל אותם. הרי האוהדים זו הקבוצה.. מי כמונו מבין..
אוהד בית"ר שפוי שיחצה ת'כביש לקבוצה השפויה של העיר.
שישרפו כל אוהדי בית"ר.

מלך
הולך ברגל נשלח - 25/06/2011 : 19:50:20
טפו על כל אוהדי בית"ר. לא יעזור לאיציק קורנפיין. יש לו קבוצה גזענית, אלימה, רקובה ומסוכנת. וזה יהיה ככה גם אם אורי אבנרי ינהל אותם. הרי האוהדים זו הקבוצה.. מי כמונו מבין..
אוהד בית"ר שפוי שיחצה ת'כביש לקבוצה השפויה של העיר.
שישרפו כל אוהדי בית"ר.
haizomer נשלח - 25/06/2011 : 16:26:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אני חושב שגזענים מהסוג של אוהדי ביטר הם "הרע במיעותו" לי באופן אישי הרבה יותר מפריעם אנשים שמחשיבים את עצמם לתרבותים ונאורים ויכול להיות להם אפילו איזה תואר ד"ר והם גזענים. כמובן שהם לא אומרים "מוות לערבים" הם תמיד עותפים את הטיעונים שלהם במשהוא כמו "לנו אין בעיה עם ערבים" "אם רק היה עם מי לדבר" עם הם לא היו בוחרים חמס" ובקיצור עם הערבים היו נורוגים הכל היה בסדר.

זה נכון... אבל זאת לא הבעיה בירושלים, האנשים שאתה מתאר הם מעטים לעומת ההמון הביטרי.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 25/06/2011 : 01:17:54
אני חושב שגזענים מהסוג של אוהדי ביטר הם "הרע במיעותו" לי באופן אישי הרבה יותר מפריעם אנשים שמחשיבים את עצמם לתרבותים ונאורים ויכול להיות להם אפילו איזה תואר ד"ר והם גזענים. כמובן שהם לא אומרים "מוות לערבים" הם תמיד עותפים את הטיעונים שלהם במשהוא כמו "לנו אין בעיה עם ערבים" "אם רק היה עם מי לדבר" עם הם לא היו בוחרים חמס" ובקיצור עם הערבים היו נורוגים הכל היה בסדר.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07