ס ק י ר ת נ ו ש א |
orky |
נשלח - 20/06/2011 : 18:18:55 http://one.co.il/Article/181742.html |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 07/08/2011 : 02:05:35 לארגן את האוהדים, לעלות על ההתאחדות. |
קראנקו |
נשלח - 22/07/2011 : 00:05:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו מעבר לכך, כל דקה שעוברת זה לא טוב, ובגיזרת הקבוצות יש הירדמות, בימים הקרובים נשתדל ליזום פגישות ולראות מה קורה אם קורה.
האם עוד מתקיים מאמץ לשנות משהו בערכאות המשפטיות, או שויתרנו על המאבק בשלב זה?
לא ויתרנו, כן מתקיים. |
עוז לניצחון |
נשלח - 21/07/2011 : 12:51:25 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3554 |
רגל עץ |
נשלח - 15/07/2011 : 13:51:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו מעבר לכך, כל דקה שעוברת זה לא טוב, ובגיזרת הקבוצות יש הירדמות, בימים הקרובים נשתדל ליזום פגישות ולראות מה קורה אם קורה.
האם עוד מתקיים מאמץ לשנות משהו בערכאות המשפטיות, או שויתרנו על המאבק בשלב זה?
|
katamona |
נשלח - 12/07/2011 : 08:06:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי ממבו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלדוני
יש למכבי יפו יו"ר, תשאל את אורי שרצקי, הוא כבר מכיר אותו אישית. פניתם אליו כדי לצרף את חתימתו? אני בספק. ואם זה קרה, נבדוק את העניין.
מכבי יפו תירתם לכל מאבק ציבורי שנוגע לאוהדים ולתרבות והגינות בספורט.
אני אישית אמרתי לך לא אחת: תכנסו את היו"רים, אני מגיע וגם מדבר. והרבה. אחר-כך כולנו נעשה: מטבריה, מדליה, מנתיבות ומאילת.
אני לא מבין מה זה אומר "פניתם אליו כדי לצרף את חתימתו?". הדבר התפרסם בדאבל פס ובחדשות הספורט לפחות, אם לא בעוד מקומות. בתור מי שקורא פה בפורום לפחות על בסיס יומי, לא נראה לי שיש סיכוי שאתה פספסת את הפירסומים ויכולת להעביר ליו"ר אם הוא אכן לא שמע לא ראה. כדאי שתבדוק את העניין אפילו כפיר או דני שמארגנים את המהלך לא פנו אליו באופן אישי. תקשיבו לי היטב, אני חושבת שעדיף לעשות הגדלת חזה http://www.breastaugmentation.co.il/ כי זה אחד הניתוחים הפלסטיים הכי סקסיים שיכולים להיות כי האפקט של חזה מוגדל הוא מדבים. אגב, גם הרמת חזה http://www.breastaugmentation.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%9E%D7%AA-%D7%97%D7%96%D7%94 זו אופציה מצויינת אבל למה לא לשלב בין השניים הא ? ראיתי מישהי שעשתה מתיחת פנים והיא מבחינתה אומרת שדווקא מתיחת פנים http://www.facelifting.co.il/ הוא הניתוח הנבחר מבחינתה כי הוא עזר לה להצעיר את המראה שלה בשנים רבות וכששאלתי אותה מדוע לא מתיחת פנים יחד עם הגדלת חזה אז היא אמרה לי שאין לה דיעה בעניין אבל אולי כדאי שאלך לדבר עם מנתח פלסטי ואלי הוא יאמר לי אם כדאי לי לעשות מתיחת פנים או לעפף עד בלי די. טוב, זו היתה שיחה די ארוכה בהצלחה לכולנו.
אתה באמת מאמין שהוא לא ראה ולא שמע...? |
tampopo |
נשלח - 05/07/2011 : 11:20:17 http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=182486&bz=9
זה מעניין. יצליח החנין?
|
מחאיי |
נשלח - 04/07/2011 : 22:12:33 תודה על המאמצים. יאללה, פגישות, ראיונות ובלגאנים. גם אם זה אבוד, בשום פנים אסור לשתוק מול התוכנית ההזויה הזו למחוק עונה. |
קראנקו |
נשלח - 04/07/2011 : 20:30:28 טוב, עברו מים בתעלות המאבק. אז נעדכן :
בשבוע שעבר לאחר שליחת המכתב קיבלנו המון טלפונים. סך הכל התקבצו סביב למעלה מתריסר קבוצות, כשהאחרונה היא מכבי יפו, שאני מאד שמח על הצטרפותה. אם היה לי את משאב הזמן לעשות טלפונים להערכתי ניתן להגיע לכיוון העשרים בלי בעייה. באמצע השבוע התראיינתי בעניין, ובעזרתו הרבה של החבר ירון דוויק גוייסה עזרה בסיוע משפטי בדמות משרד מוביל. ביום חמישי בבוקר הועבר אליהם המכתב וחומר רקע והם כרגע לומדים את הנושא. מעבר לכך, כל דקה שעוברת זה לא טוב, ובגיזרת הקבוצות יש הירדמות, בימים הקרובים נשתדל ליזום פגישות ולראות מה קורה אם קורה.
חוץ מזה, תקשיבו לאורי ותביאו פפלימוס לקבוצה. |
מחאיי |
נשלח - 29/06/2011 : 12:27:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
מפגש. מקום, יום, שעה, קצת רוגעלך. אנחנו נביא את הבורקס.
יש בזה משהו. |
טוטח |
נשלח - 29/06/2011 : 10:47:29 סעיף 2 בוצע מעל ומעבר ותיק, מעל ומעבר.
תחשוב טוב למה אין ליגה ארצית...
מעבר לכך, נציגי הפועל קטמון טרם נבחרו כנציגי המאבק. כדי שזה יקרה, צריכות כל הקבוצות להתארגן למפגש. אם אי אפשר לארגן מפגש, איך נלחם בהחלטות? מפגש. מקום, יום, שעה, קצת רוגעלך. אנחנו נביא את הבורקס. |
קטמון ותיק |
נשלח - 29/06/2011 : 09:46:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
יש למכבי יפו יו"ר, תשאל את אורי שרצקי, הוא כבר מכיר אותו אישית. פניתם אליו כדי לצרף את חתימתו? אני בספק. ואם זה קרה, נבדוק את העניין.
אני אישית אמרתי לך לא אחת: תכנסו את היו"רים, אני מגיע וגם מדבר. והרבה. אחר-כך כולנו נעשה: מטבריה, מדליה, מנתיבות ומאילת.
אני לא מבין מה זה אומר "פניתם אליו כדי לצרף את חתימתו?". הדבר התפרסם בדאבל פס ובחדשות הספורט לפחות, אם לא בעוד מקומות. בתור מי שקורא פה בפורום לפחות על בסיס יומי, לא נראה לי שיש סיכוי שאתה פספסת את הפירסומים ויכולת להעביר ליו"ר אם הוא אכן לא שמע לא ראה. כדאי שתבדוק את העניין אפילו כפיר או דני שמארגנים את המהלך לא פנו אליו באופן אישי.
בהצלחה לכולנו.
1. בכל הקשור לפעולה נא לפנות לכפיר ולא אלי. אהי בסה"כ סייעתי לכפיר בניסוח המכתב. 2.עוד לפני שעורכים כינוסים וכיוצ"ב יש פעולה פשוטה מאד: נציגי הקבוצות מציפים את הגורמים הרלונטיים בהתאחדות במכתבים, טלפונים וכל דרך אחרת ומודיעים שהם תומכים ומצטרפים לטענות שהועלו במכתבנו. |
גלעד |
נשלח - 29/06/2011 : 09:31:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אני לא מבין מה זה אומר "פניתם אליו כדי לצרף את חתימתו?". הדבר התפרסם בדאבל פס ובחדשות הספורט לפחות, אם לא בעוד מקומות. בתור מי שקורא פה בפורום לפחות על בסיס יומי, לא נראה לי שיש סיכוי שאתה פספסת את הפירסומים ויכולת להעביר ליו"ר אם הוא אכן לא שמע לא ראה. כדאי שתבדוק את העניין אפילו כפיר או דני שמארגנים את המהלך לא פנו אליו באופן אישי.
בהצלחה לכולנו. |
טוטח |
נשלח - 29/06/2011 : 09:22:14
אני אישית אמרתי לך לא אחת: תכנסו את היו"רים, אני מגיע וגם מדבר. והרבה. אחר-כך כולנו נעשה: מטבריה, מדליה, מנתיבות ומאילת. |
קראנקו |
נשלח - 29/06/2011 : 02:10:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
העסקן לוי מורח אותנו בהבטחות סרק, כאילו ביטול העליות הוא תקף רק לעונה אחת: http://doublepass.co.il/story.php?id=3458
לוי הוא לא עסקן - הוא פקיד. ויקטור יונה הוא עסקן. אין ביטול עליות - יש חצי עולה ולא עולה שלמה. בהצעה הראשונית גם זה לא היה. וזה בהחלט לעונה אחת - כי יש רק עונת מעבר אחת למבנה המוצע ואין ליגה ארצית.
רק שהגיע הזמן שיהיה גוף שישמיע את דעתנו. רק היום הבין ראש מינהלת הליגות הנמוכות, אלמוג ספיר, כי שינו קצת את מבנה הליגות. הוא לא קורא עיתונים לאחרונה... גם את הגוף הזה צריך לרענן
מה זה מינהלת הליגות הנמוכות ? אין דבר כזה . גבי ספיר יכול להיות מרשים ומוכשר, כל עוד לא שמעתי ממנו מילה הוא לא קיים, בטח ובטח לא בתור ראש מינהלת שלא קיימת, ועד כאן ניהיליזם. ועכשיו - חברים מיפו -תפסיקו לקשקש, תהיו פרקטיים, זה על גבול הבושה. באמת. ואת זה אומר אוהב יפו. חלאס לזרות מלח בעיני הציבור- מכבי יפו לא הצטרפה למכתב ומחכה לאחרים שיעשו את עבודתם ועבודתה.מי שלא עושה שלא יחלק הוראות והצעות , רון. אני מכם מאוכזב, בניגוד למעל 10 קבוצות שביומיים האחרונים נרתמו. אני מאחל למכבי יפו שיעלו על השולחן הירוק ללאומית אם כבר הם משאירים את המאבק לאחרים ואת האמירה שלהם למקורבים. |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 28/06/2011 : 19:52:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מדוע הנהלת קביליו יפו שותקת? יש להם עמדה? אין להם עמדה? האם הם יושבים על הגדר ומקווים שמישהו אחר ילכלך את ידיו במאבק נגד עסקני ההתאחדות?
יש להם עמדה. אחד ממקורביה הכתיב והשמיע אותה בשבועות האחרונים כמה וכמה פעמים
אני לא ראיתי. מה היא העמדה? |
|
|