ס ק י ר ת נ ו ש א |
פועל ותיק |
נשלח - 11/05/2011 : 22:45:40 מחר משחק ראשון בפלייאוף עליון למכבי יפו, מתארחת באילת - בהצלחה ליפו |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
גלעד |
נשלח - 02/06/2011 : 08:18:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לא טוב לנו שיפו לא עלו. הייתי מעדיף שלא נצטרך להתחרות בהם, קל וחומר כשהם מגיעים עם היכרות יותר עדכנית של הליגה המעצבנת הזו. אבל זה מה יש.
בהתחלה חשבתי ככה. אחר כך עוד חשבתי שאם הכח תרד היא תתפרק (גם אם לא בבימ"ש, סתם תדשדש במרכז-תחתית ללא רוח חיים). העירו את תשומת ליבי לאופציית הרכישה, כלומר הכח תקנה חצי ליגה כמו שמוטי אבוקסיס עשה לפני שנתיים עם מכבי ב"ש. עם זה קשה להתמודד, אני מעדיף להתמודד עם יפו על המגרש ושהטובה תנצח, ולא לחיות בסרט שגל יוסף שוב קנה משחק (4:0 בוינטר זה לא זיכרון כזה רחוק, גם אם לא היה שם כלום).
בדיוק מה שעבר לי בראש. |
קראנקו |
נשלח - 02/06/2011 : 02:41:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לא טוב לנו שיפו לא עלו. הייתי מעדיף שלא נצטרך להתחרות בהם, קל וחומר כשהם מגיעים עם היכרות יותר עדכנית של הליגה המעצבנת הזו. אבל זה מה יש.
בהתחלה חשבתי ככה. אחר כך עוד חשבתי שאם הכח תרד היא תתפרק (גם אם לא בבימ"ש, סתם תדשדש במרכז-תחתית ללא רוח חיים). העירו את תשומת ליבי לאופציית הרכישה, כלומר הכח תקנה חצי ליגה כמו שמוטי אבוקסיס עשה לפני שנתיים עם מכבי ב"ש. עם זה קשה להתמודד, אני מעדיף להתמודד עם יפו על המגרש ושהטובה תנצח, ולא לחיות בסרט שגל יוסף שוב קנה משחק (4:0 בוינטר זה לא זיכרון כזה רחוק, גם אם לא היה שם כלום). |
רגל עץ |
נשלח - 01/06/2011 : 23:27:02 לא טוב לנו שיפו לא עלו. הייתי מעדיף שלא נצטרך להתחרות בהם, קל וחומר כשהם מגיעים עם היכרות יותר עדכנית של הליגה המעצבנת הזו. אבל זה מה יש.
|
מחאיי |
נשלח - 01/06/2011 : 22:06:48 קלי, מילות סיכום שלך? |
טוטח |
נשלח - 01/06/2011 : 19:15:48
אוהדי יפו מודים למי מכם שתמך, מקרוב ומרחוק, במאבקי העליה שלנו ומצפים למאבקים הוגנים ומרגשים מולכם בעונה הבאה.
לא לשכוח, משחק מסורתי זה משחק מסורתי. במקרה הפעם זה גם יהיה משחק אימון טוב ושווה לשתי הקבוצות.
היידה קטמון! היידה יפו! |
פועל ותיק |
נשלח - 31/05/2011 : 23:05:48 יפו נעצרו אחרי שנתיים רצופות של עלית ליגה. מקווה שאנו נצליח היכן שהם נכשלו |
פועל ותיק |
נשלח - 30/05/2011 : 00:30:11 הזדמנות אחרונה ליפו לעלות ללאומית (ולשמור עלי כאוהד , מרגע שנשחק באותה ליגה אשמח על כל נקודה שתאבדו, רואה בעניים רק קטמון) ובנתיים - הכח בונה על אוהדי יפו הנהלת הכח ר"ג פרסמה את מחירי הכרטיסים למשחק בשלישי: 70 ש"ח מבוגר ו-35 ש"ח חייל/ילד. על פי דאבל פס - אוהדי יפו שוקלים להחרים את המשחק היידה יפו |
מחאיי |
נשלח - 26/05/2011 : 22:49:05 זה רק כדי לחזור מפיגור. איך אומרים אצלנו הבולגרים? היידה! |
רגל עץ |
נשלח - 26/05/2011 : 22:11:07 טוב, אז יפו הפסידה היום להכח 2-1 במשחק הראשון (הביתי) על המקום בליגה הלאומית בשנה הבאה. עד שהם יצאו מההלם הם כבר היו בפיגור 2-0 בדקה ה-25, אבל שער מצמק בדקה ה-83 השאיר להם סיכוי לגומלין ביום שלישי. כ-2000 או 2500 איש הגיעו למשחק (תלוי לאיזה אתר בוחרים להאמין), נתון מעניין כשלעצמו.
|
קטמון ותיק |
נשלח - 23/05/2011 : 06:49:33 קישור לראיון שנערך, לפני כחודשיים וחצי, באתר של מכבי קביליו יפו עם אחד הספונסרים הבכירים שלהם. יש בו כמה תובנות גם לגבי העתיד שלנו. http://www.maccabi-yafo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3212:2010-06-12-13-01-51&catid=13:joomla |
עוגן ק. |
נשלח - 22/05/2011 : 18:15:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
במציאות אם עוד 10 שנים תהיה הפועל ס.א.ד.ר ירושלים חלשה והפועל קטמון חזקה, ולא אחת ויחידה, אז הם וכל היציע שבקטמון לא אוהדי הפועל ירושלים שהחיו אותה, אין מה לעשות, אי אפשר יהיה לפרשן את זה אחרת.
בשניה שהפועל קטמון עוברת את הפועל סאדר מקצועית, כל שארית הקיום של סאדר נשמטת, ומהר מאוד נראה קבוצה אדומה אחת בירושלים. זה די ברור בעיני, כמעט לא צריך הסבר, ולכן התיאוריה שלך יפה אמנם, אבל נשארת בתחום התיאורטי. נשאיר אותם ליגה מאחור, ותהיה לנו קבוצה אחת עם מודל שיתוף אוהדים כזה או אחר. מאוד פשוט. |
מחאיי |
נשלח - 21/05/2011 : 23:53:17 עונת החפירות.
היה לי כיף ללכת למשחק של יפו, ואני שמח לקראת הבאים. סוף-סוף להיות קצת אוהד כדורגל מנומנם במקום אוהד הפועל מרוט מעצבים. חילופי ברכות ומשלחות ושאר ירקות, כל עוד זה נעשה בסטייל, נראה לי יפה ובריא. |
החולצה האדומה |
נשלח - 21/05/2011 : 23:43:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
טמפופו עיניים שלי, התגעגעתי אליך אינעלדינו. לענייננו : לטעמי קבוצה אחת חזקה לאורך שנים ואדומה בשם הפועל ירושלים יכולה להתקיים אך ורק במודל שיתופי-קהילתי כמו שאנחנו בונים, וזאת מחקירת המבנה הניהולי של המועדון הבעייתי הזה. קלי יכול לזלזל עד מחר ב 300 כרטיסים שאנחנו מוכרים במשחק זניח או 400 אלף שקל שאנחנו אוספים, רק שהוא לא מציין שבעונה הטובה ביותר שלה ב 15 שנה האחרונות, 1998, הפועל הכניסה מהקהל אחרי קיזוז העמלה של דוד טל 350 אלף שקל. בעונה שהתארחו אצלך 2 תלאביביות+דרבי+חיפה+הכנסות גביע. אז אפשר לזלזל עד מחר, ואפשר להבין שמי שמצליח לגלגל ולנהל תקציב של 1.8 מיליון שהוא מקושש לבד, עם 0 עזרה מוסדית בליגה רביעית וחמישית, יעמיד תקציב של 4.5 מיליון בלאומית, חצי מיליון יותר מלפחות שליש ליגה. אותו המישהו לכשיגיע לליגת העל יצטרך לכסות על פער של 5 מיליון, זה נכון. אבל איך שהוא בונה את עצמו, עד אז הוא יוכל לגייס אותו מעמדת כח וכבוד עצמי, וכמו שעכשיו הוא עושה פלאים בשטחו הוא, ככה גם יהיה בגזרה של הגדולים, תסתכל על החתימה הקודמת שלך, היא נותנת לך את התשובה המוחצת. ביקו מצידו, לא מבין שהאוהדים שהיום חיים את האידאל מחר יצטרכו לחיות את המציאות. ובמציאות אם עוד 10 שנים תהיה הפועל ס.א.ד.ר ירושלים חלשה והפועל קטמון חזקה, ולא אחת ויחידה, אז הם וכל היציע שבקטמון לא אוהדי הפועל ירושלים שהחיו אותה, אין מה לעשות, אי אפשר יהיה לפרשן את זה אחרת. לטעמי העניין שלוב : לא תהיה הפועל ירושלים חזקה וטובה זולת הפועל ירושלים בבעלות ומעורבות אוהדיה, לא תהיה הפועל קטמון ירושלים נאמנה לדרכה ללא מיזוג בטווח של שנים בודדות.(חשוב להבין- היא יכולה להיות חזקה כמו הפועל מגדל, עם אלפי אדומים חדשים ונהדרים, אך ללא זכרונות מהפועל ירושלים, וכמו ההיא של קליין גם זו לא תהיה נאמנה ואותנטית)
אלו שני הגרוש הראשונים שלי לפגרה. נשאר עוד 2999.98 .
אני אוהב אותך. נשבע |
amos |
נשלח - 21/05/2011 : 21:15:40 אני, אני יסביר! יש אנשים שכשמישהו קרוב להם חולה במחלה קשה (השם ישמור, מצטער על הדוגמא) הם מתפללים שהוא יבריא, ויש מי שמתפללים שימצאו למחלה הזו תרופה. אלה ואלה אינם אויבים ואינם בסתירה
יש אנשים שחלום/תוכנית/מטרה של קבוצה אדומה אחת בריאה בירושלים מניע אותם ולכן הם הקימו ופועלים בקטמון... ויש אנשים ששואלים למה הפועל ירושלים הגיעה לאן שהגיעה, ומה בדיוק צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב - לה או לקבוצה אחרות - גם אחרי ההחלמה בע"ה
כל אחד בוחר לו את שדה הראייה. אבל המטרה היא אחת
|
קראנקו |
נשלח - 21/05/2011 : 21:10:46 טמפופו עיניים שלי, התגעגעתי אליך אינעלדינו. לענייננו : לטעמי קבוצה אחת חזקה לאורך שנים ואדומה בשם הפועל ירושלים יכולה להתקיים אך ורק במודל שיתופי-קהילתי כמו שאנחנו בונים, וזאת מחקירת המבנה הניהולי של המועדון הבעייתי הזה. קלי יכול לזלזל עד מחר ב 300 כרטיסים שאנחנו מוכרים במשחק זניח או 400 אלף שקל שאנחנו אוספים, רק שהוא לא מציין שבעונה הטובה ביותר שלה ב 15 שנה האחרונות, 1998, הפועל הכניסה מהקהל אחרי קיזוז העמלה של דוד טל 350 אלף שקל. בעונה שהתארחו אצלך 2 תלאביביות+דרבי+חיפה+הכנסות גביע. אז אפשר לזלזל עד מחר, ואפשר להבין שמי שמצליח לגלגל ולנהל תקציב של 1.8 מיליון שהוא מקושש לבד, עם 0 עזרה מוסדית בליגה רביעית וחמישית, יעמיד תקציב של 4.5 מיליון בלאומית, חצי מיליון יותר מלפחות שליש ליגה. אותו המישהו לכשיגיע לליגת העל יצטרך לכסות על פער של 5 מיליון, זה נכון. אבל איך שהוא בונה את עצמו, עד אז הוא יוכל לגייס אותו מעמדת כח וכבוד עצמי, וכמו שעכשיו הוא עושה פלאים בשטחו הוא, ככה גם יהיה בגזרה של הגדולים, תסתכל על החתימה הקודמת שלך, היא נותנת לך את התשובה המוחצת. ביקו מצידו, לא מבין שהאוהדים שהיום חיים את האידאל מחר יצטרכו לחיות את המציאות. ובמציאות אם עוד 10 שנים תהיה הפועל ס.א.ד.ר ירושלים חלשה והפועל קטמון חזקה, ולא אחת ויחידה, אז הם וכל היציע שבקטמון לא אוהדי הפועל ירושלים שהחיו אותה, אין מה לעשות, אי אפשר יהיה לפרשן את זה אחרת. לטעמי העניין שלוב : לא תהיה הפועל ירושלים חזקה וטובה זולת הפועל ירושלים בבעלות ומעורבות אוהדיה, לא תהיה הפועל קטמון ירושלים נאמנה לדרכה ללא מיזוג בטווח של שנים בודדות.(חשוב להבין- היא יכולה להיות חזקה כמו הפועל מגדל, עם אלפי אדומים חדשים ונהדרים, אך ללא זכרונות מהפועל ירושלים, וכמו ההיא של קליין גם זו לא תהיה נאמנה ואותנטית)
אלו שני הגרוש הראשונים שלי לפגרה. נשאר עוד 2999.98 . |
|
|