פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ההצעה לסאסי - הפרס על גדלות הנפש שלנו

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
חזום חזום נשלח - 03/05/2011 : 14:12:24
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=3215

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=2750&docID=99175&lang=he

ראו איך מציגה התקשורת הנמצאת בכיסו של סאסי את ההצעה הנדיבה הרבה יותר מדי שלנו.

ראו זאת וחישבו לעתיד האם צריך להמשיך ולהציע לפסיכופאט הזה הצעות.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 08/05/2011 : 23:20:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בואו רק נעשה לעצמנו טובה ונפסיק לקרוא לזה איחוד.

איחוד זה עם הקהל שנשאר. המגעים שלנו מול סאסי זה בעניין "רכישה" או "השתלטות". אחרי זה עמוס סאסי אומר שקטמון לא באמת מעוניינים באיחוד, וצודק. נו מה.

אני מתקן את עצמי:
אחרי זה עמוס סאסי אומר שקטמון לא באמת מעוניינים באיחוד איתו, וצודק.
amos נשלח - 08/05/2011 : 20:58:12
הויכוח הוא מיותר: אנו משתמשים במלה "איחוד" לתיאור תהליך שבו משתי קבוצות אדומות תיוותר הפועל ירושלים אחת, אפשר לקרוא לזה איך שורצים

אגב, בעולם העסקים זה נקרא מיזוג (MERGER) - השתלטות או רכישה של גוף עסקי ואירגוני אחד בידי משנהו נקרא מיזוג. אולי זו מלה יותר טובה לקפיטליסטים בינינו
קטמון ותיק נשלח - 08/05/2011 : 16:45:46
"איחוד הקהל" הוא תוצאה נלווית לכך שהעמותה שהיא בעלת זכויות הניהול של מועדון הכדורגל הפועל ירושלים תעבור לידי עמותת אוהדי קטמון.
צריך להבין: קבוצת כדורגל היא אורגן [חלק ארגוני] של ההתאחדות לכדורגל.
לפי תקנון ההתאחדות ה"בעלות" - ה"בעלות" על קבוצה שזה למעשה זכויות הניהול של הקבוצה חייבות להיות בידי תאגיד: חברה או עמותה.

באשכול בפורום חברי העמותה הבאתי בפירוט את הוראות תקנון ההתאחדות בנושא איחוד קבוצות, ולמען כלל הקוראים הנה ההוראות שוב:
בתקנון היסוד – חוקת ההתאחדות לכדורגל יש הוראות מפורטות בנושא איחוד קבוצות ולהלן כמה מההוראות העיקריות:
א. האיחוד כפוף לאישור מזכירות ההתאחדות.
ב. לא יאושר איחוד במקרה בו קבוצה מאוחדת, הנמנית על ליגה מקצוענית, אמורה לקיים את פעילותה, לרבות משחקים ביתיים, בשטחה של רשות מקומית במסגרתה פועלת קבוצה אחרת הנמנית אף היא על ליגה מקצוענית.
ג. הקבוצה המאוחדת תקבל על עצמה ללא סייג וללא יוצא מן הכלל את כל החובות וההתחייבויות של הקבוצות שאוחדו. על הקבוצה המאוחדת לגבש הסדר לגבי החזר חובות הקבוצות המאוחדות למאמנים, לספורטאים ולבעלי תפקידים הפעילים או שהיו פעילים במסגרתן וכן לגופים המסונפים להתאחדות או מוכרים על ידה ולמרכזי הספורט. על ההסדר להיות מגובה בביטחונות מתאימים, כולל בבקרה התקציבית אם מדובר בקבוצה מקצוענית.
ד. במקרה של פירוק האיחוד, לא תוכלנה הקבוצות להירשם בהתאחדות אלא בחלוף 3 עונות משחקים מיום אישור האיחוד, ובכפוף להחזר/הסדר החובות.
ה. אוחדו קבוצות תירשם הקבוצה המאוחדת בליגה הגבוהה מבין אלה ששיחקו, ערב האיחוד, הקבוצות שהתאחדו. רישום הקבוצה יהיה באמצעות תאגיד משפטי חדש או באמצעות התאגיד המשפטי של מי מבין הקבוצות שהתאחדו, בהתאם לשיקול דעת הקבוצות המתאחדות.
גלעד נשלח - 08/05/2011 : 13:54:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

איחוד זה עם הקהל שנשאר. המגעים שלנו מול סאסי זה בעניין "רכישה" או "השתלטות". אחרי זה עמוס סאסי אומר שקטמון לא באמת מעוניינים באיחוד, וצודק. נו מה.

זה כן איחוד. לא בהנהלות אלא בראש ובראשונה בקהל וכן במשאבים בקבוצה הבוגרת ובמחלקות הנוער.

אנחנו שמתעקשים על זה שקבוצה היא לא ההנהלה שלה, אלא גוף אמורפי שמוגדר ע"י הקהילה שעומדת מאחוריו, כן יכולים להבין למה איחוד זה המינוח הנכון. מי שמתייחס לקבוצת כדורגל כמו עוד עסק, בעיניו זאת השתלטות.
lazy נשלח - 08/05/2011 : 13:29:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אני מסכים שיש איזושהי חשיבות לטרמינולוגיה, אבל לא מסכים לגבי המסקנה שלך. כאשר יש שתי קבוצות, והמטרה שלנו, בדרך זו או אחרת, היא ליצור קבוצה אחת, זאת בדיוק ההגדרה של איחוד. עם כל הכבוד לדבריו של עמוס סאסי.

זה שהאיחוד הזה, לפי התפיסה של רובינו, יעשה באמצעות "רכישה", "השתלטות" או כל דרך אחרת שאינה כוללת כרגע שיתוף פעולה עתידי עם סאסי, לא משנה את זה שאנחנו שואפים לאיחוד. מה גם שאין סיבה לא לדון בעתיד בשותפות עם סאסי, בצורה זו או אחרת, במידה ויהיה לכך רוב בקרב חברי העמותה.
מחאיי נשלח - 07/05/2011 : 23:00:58

amos נשלח - 06/05/2011 : 18:55:55
חברים וחברות - נוצר כאן מצב מוזר. אני, שידוע בתור קיצוני, עצבני, סמולני מוצא את עצמי במקום זר לי... טוב, הכל דימויים. לגופו של עניין, אני חושב שהיינו צריכים (ואולי נצטרך גם בעתיד) לבחון את האפשרות של איחוד כי

א. אנחנו רוצים רק קבוצה אדומה מאוחדת אחת בירושלים, ומוכנים לוותר בשביל זה גם על משאבים וגם על עקרונות

ב. יש בין אוהדינו ופעילינו מי שמבקש למצות מהלכים כאלה, וצריך להקשיב לציבור כזה גם מתוך חברות וגם כחלק מעקרון דמוקרטי

ג. יש בעיר ציבור מסויים של אוהדי הפועל שאינם בסאדר או בקטמון. הם מבולבלים ויושבים בבית. בציבור הזה יש פוטנציאל אהדה אם יסתבר שהצד השני הכשיל חד משמעית ניסיונות איחוד. יתר על כן, רבים מהם בעלי עסקים קטנים ובינוניים מהסוג שמחזיק את מכבי יפו בתרומות ובשילוט. אצלנו הם לא תורמים (לאף קבוצה) מתוך עירפול ומבוכה. הם מחכים לראות "מי האיש הרע"

עשינו את הדבר הנכון בזמן הנכון והסקנו את המסקנות הנכונות. אפילו התקשורת עד עכשו היתה סבירה-פלוס. עכשו באמת צריך להפנות את כל המרץ כבר מעכשו לגיוס תמיכה בקבוצה. סאסי מבסס טסטרטגיה (אם בכלל) על כישלון ודאי שלנו בשנה הבאה

רגל עץ נשלח - 06/05/2011 : 11:50:03
יש רצון אמיתי "להשתלט" או "להתאחד" או איך שתרצה לקרוא לזה, אבל לא בכל מחיר, ובודאי לא במחיר התאבדות כלכלית, ונכון, גם לא אם אדון סאסי נשאר. נשמע לי לגיטימי לחלוטין. ושלושה מיליון ש"ח זה ממש לא "מחיר מציאה" - זה מחיר סביר שלא יהיה פשוט עבורנו לעמוד בו.
אני חושב שההנהלה פועלת נכון. אנחנו ממשיכים לבנות מועדון לטווח הארוך, ופעם בשנה בוחנים מחדש את הרלוונטיות של נושא האיחוד. כל עוד אין עם מי לדבר, ממשיכים הלאה.
אלי בן רימוז נשלח - 06/05/2011 : 10:59:06
אין ספק שכל הצרות שבאו על הפועל ירושלים הגיעו ב20 שנה האחרונות מבית מטבחו של סאסי. הסלידה, כעס והתיעוב כלפיו מוצדקים. גם הגאווה שלנו במה שבנינו מוצדקת.

ההצעה שהגשנו לסאסי והדברים הנאמרים בפורום מבהירים חד משמעית שרוב האנשים בקטמון לא מוכנים לתת לסאסי פרס על הנזק שהוא עשה לנו ושהחברים מאד גאים במוצר שבנינו ולא ממהרים להיפטר ממנו. ברור לכולם היום שהמטרה המקורית של קטמון להשתלט על סאדר התחלפה. המטרה היום היא או לעשות מה שעשו באושיסקין, קרי להתקדם ליגה ליגה ולקוות שבמקביל סאדר ירדו או יתפרקו. או שנהיה קבוצה נוספת בירושלים שבנויה הרבה יותר בריא מסאדר. אין רצון אמיתי לקנות או להשתלט על סאדר וצריך להיות מספיק אמיץ לאמר זאת.
שלומי דנינו נשלח - 05/05/2011 : 10:05:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חזום חזום

עמוס, שוב מחילה.

כל אוהד שלנו שעיניו בראשו יודע בדיוק למה אין "איחוד". אין איחוד כי יש צד אחד שרוצה בטובת הקבוצה ואוהדיה וצד שני שלא.

ההנהלה שלנו צריכה להפסיק מיד לנסות ולהוכיח לעצמנו שאנחנו צודקים כאן.

א-נ-ח-נ-ו צ-ו-ד-ק-י-ם
(הלוואי והייתה לי דרך וירטואלית טובה יותר להדגים איך אני זועק זאת).

הצדק לא נחלק בינינו לבין סאסי. כולו שלנו. אנחנו נלחמים על נכס שמצוי ברשותנו מהרגע הראשון. וכאשר אנחנו נלחמים על כך, אנחנו מחלישים את עצמנו.

מסכים עם חזום חזום.
אנחנו לא צריכים להוכיח כלום, ואין שום סיבה בעולם שנקנה מסאסי חובות בשלושה מיליון ש"ח.
אני לא חושב לרגע שקבוצת אוהדים זאת המטרה, ואני יותר מאשמח שתהיה קבוצה אדומה אחת בירושלים ששותפים בה אוהדים ואנשי עסקים לגיטימיים, אבל, זה עוד לא הזמן.. יש לנו מאמן ענק, שחקנים מצויינים שאוהבים את הקבוצה, הנהלה שנותנת שקט לקהל בזה שהקהל יודע שעושים הכל בשבילו ולמען הקבוצה.. יש בקבוצה חומר אנושי מעולה. לחזור עכשיו גם אם סאסי היה מסכים להצעה להתבוסס בבוץ של החובות האלה ולקפוץ לליגה לאומית עכשיו סופה כישלון כמו עם מבשרת!
יש כאן תהליך טוב ובריא וחייבים להמשיך איתו. בבוא היום, סאסי לבד יוותר על השם והקבוצה, אין ברירה אחרת. עד אז, פשוט חייבים להתעלם מקיומו, עם כל הצער שבדבר.. זאת דעתי הצנועה.
חזום חזום נשלח - 05/05/2011 : 08:58:17
עמוס, שוב מחילה.

כל אוהד שלנו שעיניו בראשו יודע בדיוק למה אין "איחוד". אין איחוד כי יש צד אחד שרוצה בטובת הקבוצה ואוהדיה וצד שני שלא.

ההנהלה שלנו צריכה להפסיק מיד לנסות ולהוכיח לעצמנו שאנחנו צודקים כאן.

א-נ-ח-נ-ו צ-ו-ד-ק-י-ם
(הלוואי והייתה לי דרך וירטואלית טובה יותר להדגים איך אני זועק זאת).

הצדק לא נחלק בינינו לבין סאסי. כולו שלנו. אנחנו נלחמים על נכס שמצוי ברשותנו מהרגע הראשון. וכאשר אנחנו נלחמים על כך, אנחנו מחלישים את עצמנו.
בלאש ביקו נשלח - 04/05/2011 : 23:55:47
איך הם לא מתביישים?
עכשיו, יותר מתמיד, לעבור את השש מאות חברי עמותה.
amos נשלח - 04/05/2011 : 20:26:12
האמת היא שאין בינינו מחלוקת מהותית אלא בשאלה אחת: האם ההצעה שלנו לסאסי חיזקה אותו או לא.

לדעת ברור שלא - במקום שאוהדים שלנו יתהו כאן למה אנחנו לא מנסים להתקדם לאיחוד, אנחנו יודעים עכשו ובזמן מוקדם מה קורה ואיפה הדברים עומדים

אני מסכים אתך לחלוטין שאם זה יהפוך למפלה תקשורתית זה רע מאוד. בשביל זה כולנו צריכים להסביר, לשלוח מיילים, לעלות לתוכניות רדיו, לכתוב בפורומים ובפייסבוק. וחוץ מזה להתחיל מעכשו לחפש ספונסורים ומפרסמים לשנה הבאה

חזום חזום נשלח - 04/05/2011 : 19:41:08
עמוס, במחילה מכבודך אני חושב שאתה טועה.

ההצעות האלה שאנחנו ממשיכים להציע לטינופת מבצרות את מעמדנו כפראיירים של השכונה.

אנחנו הם אלה שמציעים לו פי 15 מהשווי שלא הושג לפני זמן לא רב.

אנחנו הם אלה שממשיכים לשכנע את סאסי שיש לו יהלום ביד. שמיליוני השקלים של החובות שיש לו והחוזה של יקי וייצמן או שקר כלשהו אחר שווים שלושה מיליון שקל.

עם כל הצעה כזו הוא מרגיש שהנה, ההצעה של עשרה מיליון שקלים מבלי לפתוח את הספרים מאחורי הפינה.

קטמון צריכה וחייבת להציג בפניו שתי חלופות, מסירת הקבוצה ללא כל תמורה וללא כל השתתפות בחובותיה לידינו או המשך התבוססותו בפינג פונג של ליגה שתיים וליגה שלוש עד יום מותו.

כשהוא יבין שאנחנו לא מציעים לו דבר מלבד האפשרות לשחרר אותו מכבליו, אולי הוא יתחיל לזוז לכיוון. ואם לא, לפחות נפסיק לנחול מפלות תקשורתיות לשני אחים אנאלפבתים וכפר-סבאי.
אושר גדול נשלח - 04/05/2011 : 19:30:33
זה מצחיק אותי כי סאסי רכש את הקבוצה ב-350,000 ש"ח,כשהקבוצה הייתה בליגה ראשונה.עכשיו מציעים לו פי 10 על קבוצה בליגה שניה והוא חושב שהיא שווה הרבה יותר.
האיחוד שלנו יקרה כנראה כשפתח וחמאס יהיו חברים.
חוסר אמון הוא שריטה שאי אפשר לתקן, לצערי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07