ס ק י ר ת נ ו ש א |
טוטח |
נשלח - 27/04/2011 : 23:15:28
מכבי קביליו יפו מארחת את עירוני נתיבות למשחק העונה שלה בליגה א' דרום. שמענו שיש אוהדים אצלכם שרוצים להגיע, נשמח לראות אתכם בצבעים שלכם ויהיה לנו לכבוד לארח מי מכם שיבוא להפגין סולידריות. נשמח להמשיך לשחק איתכם משחקי ידידות. את המשחק הרשמי הראשון מולכם נשמור לליגת העל. |
5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
גלעד |
נשלח - 30/04/2011 : 11:45:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
תודה לכל מי שבא, נקווה שנעזור להרוג לכם עוד חודש עד לליגה א' כי היא מתחילה מאוחר...
היה משחק נחמד. הגיעו כ-10 אוהדי קטמון. לפחות לפי אותו משחק לא נראה שליגה א' גדולה עלינו. בטח ובטח עם חיזוק מתאים.
בהצלחה ליפו בהמשך. |
טוטח |
נשלח - 29/04/2011 : 18:47:36
תודה לכל מי שבא, נקווה שנעזור להרוג לכם עוד חודש עד לליגה א' כי היא מתחילה מאוחר... |
מחאיי |
נשלח - 29/04/2011 : 13:39:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
מכבי קביליו יפו מארחת את עירוני נתיבות למשחק העונה שלה בליגה א' דרום. שמענו שיש אוהדים אצלכם שרוצים להגיע, נשמח לראות אתכם בצבעים שלכם ויהיה לנו לכבוד לארח מי מכם שיבוא להפגין סולידריות. נשמח להמשיך לשחק איתכם משחקי ידידות. את המשחק הרשמי הראשון מולכם נשמור לליגת העל.
תודה על ההזמנה ובהצלחה. אני מחכה לבוא לתמוך בפליי-אוף ב"ה. וענה לי בבקשה, שלחתי לך משהו בפרטי. |
טוטח |
נשלח - 28/04/2011 : 18:49:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני אהיה בתל אביב לרגל ארועי האחד במאי אמור לי בבקשה טוטח: יש אוטבוס שמגיע לאיצטדיון מאזור תחנה מרכזית תל אביב?
86, אגד |
הדוב האדום |
נשלח - 28/04/2011 : 13:09:17 אני אהיה בתל אביב לרגל ארועי האחד במאי אמור לי בבקשה טוטח: יש אוטבוס שמגיע לאיצטדיון מאזור תחנה מרכזית תל אביב? |