ס ק י ר ת נ ו ש א |
עוז לניצחון |
נשלח - 03/10/2009 : 16:23:50 האם התקציב שלנו הוא ממוצע,מעל הממוצע או מתחת לממוצע בהשוואה לקבוצות אחרות בליגה ג'? אני מתכוון לתקציב נטו לבניית הקבוצה (שכר מאמן,שכר שחקנים, נסיעות וכו') לאחר הורדת החזר החוב למבשרת. איך אנחנו משתווים תקציבית ליתר הליגה? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אמיר גולה |
נשלח - 09/10/2009 : 14:19:25 חיים טובים במעגל השני, איך נרשמים? |
גלעד |
נשלח - 08/10/2009 : 23:16:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ואני מציע דבר כזה: הודעה בפורום שתכלול רעיון (יצירתי ומועיל ככל שיהיה) ולא תתחיל במילים: "החלטתי שאני מתחיל לעשות"/ "אני וחברים שלי עושים מעכשיו" או הקדמה אחרת ברוח (קטמונית) זו, תימחק לאלתר על ידי המנהלים ותחזור לתהום הנשייה, שם מקומה. מהיום- אין הצעות לאחרים. אך אם מישהו רוצה ליזום, הוא יותר ממוזמן...
קצת מזכיר את האמירה המפורסמת "אל תחשוב מה אמריקה יכולה לעשות בשבילי, אלא מה אני יכול לעשות בשביל אמריקה", אישית אני לא מסכים עם הגישה הגורפת הזו. ובכל מקרה, רוב האנשים פה עשו ועושים למען קטמון (קוני מניה הורים שמביאים את צאצאיהם למשחקים על חשבון זמן איכות יקר עם סבא וסבתא וכו). טבעי שיש מעגל עם יותר עשיה, שהנטל נופל בעיקר עליו, אבל זה לא צריך למנוע מהמעגל השני מלהציע הצעות.
מסכים איתך ב 1000%. אני אפילו אחזק את דבריך ואומר שלא רוב האנשים שפה, אלא כל האנשים שפה עושים למען הפועל קטמון ירושלים. כולל גם כאלה ש"רק" מגיעים למשחקים, מעשה שככל שיראה פעוט, הוא חשוב ויקר בעניי. עם זאת, אנשי המעגל השני כמו שאתה קורא להם צריכים להפנים את הסיטואציה הנוכחית - האנשים שעוסקים במלאכה, הם אותם אנשים כמעט כל הזמן. אותם אנשים שמביאים ציוד למשחקים, שמארגנים את ההסעות את ההגרלות והתרומות שעומדים בדוכן המרצ'נדייז ועושים טלמרקט, שמתחזקים את האתר, שמפיקים את טורניר כובשי קטמון, שמסדרים את השלטים במגרש לפני כל משחק... נראה לי שהבנת את התמונה. זה נכון שאין מניעה מהמעגל השני להציע הצעות, אבל ההצעות האלה יכולות לפעמים להזיק יותר מאשר להועיל כמו שאתה יכול לחוש מהתגובה של אמיר ציטוט: אנשים קורעים את התחת, וביקורת בלי מעשים סתם משביזה
. בקיצור, נדמה שבתקופה האחרונה, מפלס ה"הצעות בלי כיסוי" עלה יתר על המידה. ובשורה התחתונה, אני חושב שמציעי ההצעות ינהגו ביתר אחריות אם לפני שישלחו את ההודעה הבאה, יחשבו אם היא לא סתם קטנונית, אם הם יכולים לעזור לקדם אותה במקום רק להפריח אותה לאוויר, ואם לא עדיף הפעם, רק הפעם פשוט לפרגן, לדוגמה להגיד כל הכבוד למארגני ההגרלה שהכניסו עוד 1500 ש"ח לקופת הקבוצה. ולבסוף, אולי זאת הזדמנות לעבור מהמעגל השני למעגל הראשון. אפילו רק למשהו קטן שגוזל בסה"כ 15 דקות במשחק הבא.
|
עוגן ק. |
נשלח - 08/10/2009 : 20:47:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ואני מציע דבר כזה: הודעה בפורום שתכלול רעיון (יצירתי ומועיל ככל שיהיה) ולא תתחיל במילים: "החלטתי שאני מתחיל לעשות"/ "אני וחברים שלי עושים מעכשיו" או הקדמה אחרת ברוח (קטמונית) זו, תימחק לאלתר על ידי המנהלים ותחזור לתהום הנשייה, שם מקומה. מהיום- אין הצעות לאחרים. אך אם מישהו רוצה ליזום, הוא יותר ממוזמן...
קצת מזכיר את האמירה המפורסמת "אל תחשוב מה אמריקה יכולה לעשות בשבילי, אלא מה אני יכול לעשות בשביל אמריקה", אישית אני לא מסכים עם הגישה הגורפת הזו. ובכל מקרה, רוב האנשים פה עשו ועושים למען קטמון (קוני מניה הורים שמביאים את צאצאיהם למשחקים על חשבון זמן איכות יקר עם סבא וסבתא וכו). טבעי שיש מעגל עם יותר עשיה, שהנטל נופל בעיקר עליו, אבל זה לא צריך למנוע מהמעגל השני מלהציע הצעות. |
subcomendante |
נשלח - 08/10/2009 : 17:22:14 ולגבי התקציב: מידיעה זה של יפו בעונה שעברה היה 700000 אבל רק 550000 היו של הקבוצה הבוגרת. ולגבי הניחוש של התקציב שלנו העונה לדעתי סביב 320000 (300 מניות פחות 100000 למבשרת, ספונסר ראשי סביב 60000?, והכנסות נוספות מספונסרים נוספים, הכנסות שאולי יהיו ממשחקים, מניות נוספות וכו). וזה התקציב בין הגבוהים בליגה איחד עם מודיעין ובית שמש. (שלהן תקציב נמוך יותר אבל ההוצאות שלנו על המגרש הביתי והעדר מתקן לאימונים גבוהים יותר) |
subcomendante |
נשלח - 08/10/2009 : 17:18:05 בנתיים נראה לי שאני לירן ועוד חבר ששכחתי את שמו עמדנו ואספנו כסף עד דקה חמישית כך שאני לא מרגיש אשם במיוחד. אין לי בעיה לעשות את זה גם עד דקה 30 במשחק בית הבא בתנאי שזה לא יהיה הסידור לכל העונה ומישהוא יאפשר לי גם לראות את ההתחלת משחקים |
קטמון ותיק |
נשלח - 08/10/2009 : 16:37:06 המגיבים אחרי עשו דבר שלא ייעשה, כאשר נעשה שימוש מגמתי ומעוות בתגובתי לפוסט ולהצעה של סאב. כל שאמרתי הוא שאין טעם להחזיק שולחן פתוח בכניסה לאצטדיון במשך כמעט כל המחצית הראשונה, ושאם כבר מקיימים שולחן לתרומות כאלו או אחרות לקבוצה, כדאי שיהיה ביטוי יותר ברור לקיומו, למשל באמצעות שימוש בכרוז-יד. הא ותו לא. ואת תרומתי לעמותה כבר הרמתי, ואני ממשיך להרים, למשל בקניית כרטיס הגרלה.
|
Victor Paco |
נשלח - 08/10/2009 : 15:37:28 ואני מציע דבר כזה: הודעה בפורום שתכלול רעיון (יצירתי ומועיל ככל שיהיה) ולא תתחיל במילים: "החלטתי שאני מתחיל לעשות"/ "אני וחברים שלי עושים מעכשיו" או הקדמה אחרת ברוח (קטמונית) זו, תימחק לאלתר על ידי המנהלים ותחזור לתהום הנשייה, שם מקומה. מהיום- אין הצעות לאחרים. אך אם מישהו רוצה ליזום, הוא יותר ממוזמן... |
אמיר גולה |
נשלח - 08/10/2009 : 15:17:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
לגבי השקיפות אני מסכים אם מה שנאמר ולא חש צורך לחזור על זה.
איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס?
1. לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?] 2.איני סבור שיש טעם להחזיק מישהו כמעט מחצית שלמה ליד הכניסה. גם כך,בשל בעיית החנייה, רבים הגיעו באיחור והחמיצו את הבליץ בהתחלה.
כשאתה אומר "לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?]" מי בדיוק אתה מתכוון שיעמוד בדוכן ויצעק לאנשים שיבואו לתרום לקבוצה או להשתתף בהגרלה?
נחמד מאוד שלכל אחד יש הצעה, אבל אם אין לכם זין גם להוציא אותה אל הפועל אז תשמרו אותה לעצמכם. אנשים קורעי את התחת, וביקורת בלי מעשים סתם משביזה. |
Victor Paco |
נשלח - 08/10/2009 : 14:41:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס?
1. לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?] 2.איני סבור שיש טעם להחזיק מישהו כמעט מחצית שלמה ליד הכניסה. גם כך,בשל בעיית החנייה, רבים הגיעו באיחור והחמיצו את הבליץ בהתחלה.
כשאתה אומר "לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?]" מי בדיוק אתה מתכוון שיעמוד בדוכן ויצעק לאנשים שיבואו לתרום לקבוצה או להשתתף בהגרלה? |
גלעד |
נשלח - 08/10/2009 : 14:32:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
מסכים עם קודמי ועם פותח האשכול. מצד שני אנחנו עדיין בפרק זמן הגיוני אחרי משחק הבית הראשון כדי לעצב סופית את התקציב. ובכל מקרה, גם אם יישארו עדיין כמה נעלמים, אפשר לתת להם הערכה מספרית בתקציב ולציין בכוכבית שמדובר בהערכה ראשונית בלבד.
כשאתה אומר אפשר, אל מי בדיוק אתה מתכוון שייתן הערכה מספרית ואח"כ יסמן בכוכבית ויעלה לאתר וכו'? |
עוגן ק. |
נשלח - 08/10/2009 : 12:50:42 מסכים עם קודמי ועם פותח האשכול. מצד שני אנחנו עדיין בפרק זמן הגיוני אחרי משחק הבית הראשון כדי לעצב סופית את התקציב. ובכל מקרה, גם אם יישארו עדיין כמה נעלמים, אפשר לתת להם הערכה מספרית בתקציב ולציין בכוכבית שמדובר בהערכה ראשונית בלבד. |
קטמון ותיק |
נשלח - 07/10/2009 : 22:02:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
|
subcomendante |
נשלח - 07/10/2009 : 21:55:22 לגבי השקיפות אני מסכים אם מה שנאמר ולא חש צורך לחזור על זה. מה שכן במשחק ביום שישי עמדנונ 3 אנשים בכניסה וגייסנו משהוא כמו 1500 שקל דמי כניסה ושתי מניות. חבל שזה לא המשיך כי חצי מהקהל בא אחרי שהתקפלנו וכך הלכו 1500 ש"ח נוספם לפח. (זה עוד 14000 עד סוף העונה). איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס? |
הנהלה |
נשלח - 07/10/2009 : 21:31:27 הסיבה המרכזית לכך שתקציב הקבוצה עדיין לא פורסם, הוא שהוא עדיין נמצא בבנייה, ויש דברים רבים שהם עדיין בגדר תעלומה: יש אנשים שהבטיחו לתרום, ואנחנו מחכים למימוש, יש עלויות שעדיין מתגלות (למשל, עלות של משחק בית נחשפה במלואה רק ביום ששי), ביטוחים למיניהם, יש מו"מים עם העירייה על נושאים רבים (דמי אימונים, למשל), יש הקצבות בסימן שאלה (מרכז הפועל) ועוד ועוד.ועוד. אנחנו עובדים כל הזמן. ואמת, אנחנו גם מתלבטים מה הדרך הנכונה לפרסם את התקציב המדובר כל כך. זו הפעם הראשונה שאנחנו עושים את זה, אז קצת סבלנות. מה שברור הוא, שמעט מדי אנשים נושאים בנטל גיוס הכספים ותפעול הקבוצה. מה שברור הוא שאף אחד מחברי העמותה (חוץ מצדיק בודד אחד. אחד!) - לא הצליח לגייס שלט פרסום למגרש או באנר לאתר (בעלות של אלפי שקלים בודדים). פשוט לא ייאמן. מה שברור הוא שמספר החברים בעמותה עדיין נמוך מהצפי, ועדיין נע באזור ה-300, ורבים מאוהדינו מחכים שיחזרו אליהם שוב ושוב ושוב כדי שיואילו לשלם - אבל כבר אין מי שיתקשר ויבקש. ביום ששי ביקשו שיהיו דפים עם שמות השחקנים ומספריהם, ביקשו שנכין כרטיסי חבר לעמותה, ועוד ועוד ועוד. יש מתנדבים? אני מקווה שזו הפעם האחרונה שנאלץ לענות לדמויות אנונימיות עם זקן מהפורום, ושבמהרה בימינו ייפתח פורום חברי העמותה. |
עוז לניצחון |
נשלח - 07/10/2009 : 19:45:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
היום, במהלך הטורניר, התקייימה שיחה של קלי, שלי ואבי טמקין. בשיחה העלה קלי, ואני מסכים איתו, את הטענה שמן הראוי להביא, כבר כעת, בפני חברי העמותה מידע לגבי עלויות התפעול של הקבוצה מאז תחילת העונה. איננו מבקשים פירוט שכר לגבי כל שחקן ושחקן, אלא שורות תחתונות. העלנו את הטיעון שאם יש "בור" כספי, יש להביא את קיומו לידיעת חברי העמותה כבר עתה ולא בצורה משברית. בעונה שעברה סוגיית השקיפות, חיותר נכון היעדרה, עלה מספר פעמים לדיון. הטענה שאם מידע יימסר לחברי העמותה, הוא ידלוף החוצה [קרי לתקשורת] אינה רצינית. בעידן הנוכחי, גם דיונים סודיים בממשלה דולפים. והצעה נוספת, ששמתי מחבר עמותה בנסיעה משותפת אחרי הטורניר: שבאתר יהיה נומרטור של מספר חברים בעמותה שיתעדכן תדירות.
אני מצטרף לשתי הבקשות/דרישות. למעשה אין שום סיבה לא לגלות לפחות פרטים כלליים על התקציב. אז מה אם זה "ידלוף"? מה יקרה? כרגע אנחנו שוב נכנסים לאוירה חשדנית ללא צורך. והפעם אין אפשרות להאשים את בן-גיגי ממבשרת. בענין "מונה המניות/חברי העמותה" הייתי רוצה לראות את זה בראש עמוד הפורום באופן קבוע. זה יתן הרגשה טובה וזה לא ירד משך העונה. זה רק יכול לעלות. הסתכלו באתר של מכבי יפו (בצד שמאל אפשר לדפדף מ -1 עד 5 ואפילו מופיעים השמות של מצטרפים חדשים. שומו שמיים!!). בוא נלמד מהם. http://www.maccabi-yafo.com/ |
|
|